5 ay öncesi bekaretimi kaybettim, bidaha ılışkiye girmesem, zar kendiliğinden oluşur mu tekrardan yada kapanır mı? yoksa diktirmek mi lazım evlenmek için?
Cevabın nedir?
olan olmuş canım eleştirilere kulağını tıka çünkü bu saatten sonra niye yaptın neden yaptın demenin anlamı yok .demekki değerli gördün böyle bişey yaşadın her insan yanılabilir .diktirmek istersen diktirirsin elbet ama bana kalırsa diktirme . evleneceğin zaman o kişiyi seçtiğinde karşına al konuş durum bu de . bişey olmaz emin ol diktirme stresindense daha rahat olursun
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıldiktirince bakiremi olacaksın yani?
tavsiyem bu durumu kabullen.bidaha yapsanda yapmasanda bakire değilsin hatta diktirsende.
hersey beynınde bıter ınsanın.erkek olsam diktirmiş bakıre numarası yapa hatun yerıne bakıre olmayan ve bunu acık acık anlatan bırıyle evlenırdım.
sevmişsin bişeyler yasamıssın olmamıs ayrılmıssın bundan daha dogal ne varkı103 Yorumla
Soran+1 yılyorum icin saol canim haklisn valla
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi takılma fazla.senı seven her halinle sever..kedine saygını yıtırme yeter
bunun için yerel ya da ulusal bir gazete ilan vermelisin. "bekaretimi kaybettim, hükümsüzdür şeklinde" ilan yayınlandıktan sonra 1 kopyası ile birlikte nüfus ve vatandaşlık işlerine müracaat edeceksin. orası sizi ilgili devlet hastanesine gönderecek. geçmiş olsun.
113 Yorumla- +1 yıl
muhasebeci falan mısın sen :)) süper
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızın birisi bir soru soruyor yaşıda 20 civarı. Sorduğu soru daha olgun olanlar için saçma gelebilir. Verilen cevapları hayretle okudum. Kız belliki pişman olmuş bir çıkar yol arıyor. Sorduğuna da soracağına da pişman etmişsiniz kızı. Paylaşım bu olmamalı.
122 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun senden,cok duygunlandim agliyorum resmen :'(
Cevap sahibi+1 yılbekareti kaybettikten sonra zar kendiliğinden oluşmaz. Diktirmek yerine ilerde sevdiğin kişiye durumu anlatsan senin için daha iyi olur.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
60Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıldiktirmek mi ? bu karşındakini kandırmak olmuyor mu ? hani bak ben temizim hiç ilişkiye girmedim der gibi ? kulundan korkup temizim yalanı atıyorsun allahtan korkup bozdurmasaydın. aaçıkca söylersin seni öyle kabul ederse eder etmezse başka kapılara artık. şahsen kabul etmezdim 2. el kadını napak la :) hep isyan ediyorum herkes karşı geliyor bana alın böyle pişman olmayın diye aklınızı başınıza devşirin diyoruz neyse kimseyi kandırma da ne yaparsan yap. artık korkuyorum beni de böyle kandırırlar diye evlenilecek kız kalmadı memlekette :)
116 Yorumla
Soran+1 yılzor bulursun aga!
Cevap sahibi+1 yılArtık sevgililer yatar kalkar olmuş dediğin gibi zor. ama bunu haketmiyorum özelimieşimle yaşamak için 24 yaşıma kadar yapmadım 30 gibi evleneceğim yine yapmayacağım ilkimi eşimde o heyacanla yaşamak istiyorum. bana 2. el düşerse bu hayatın adaletsizliği olur..
Cevap sahibi+1 yılniye zoruna mı gitti :)
Cevap sahibi+1 yılinşallah umarım içimde acaba bile kalmayacak biri çıkar karşıma :)
Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Nedir bu zar sevdasi ben onu anlamadim seni alan erkek bakir olacaksa diktir
62 Yorumla
Soran+1 yılerkekler bakir olmadigi halde bakir kiz istiyorlarr bende anlam veremiyorum bir turluuu
Diktirmeden de evlenebilirsin. Evleneceğin insana karşı dürüst olmak iyi bi' şeydir.
1010 Yorumla
Soran+1 yılaynen bacim :)
Soran+1 yılbi git ya! seninle polemige girmek istemiyorum bu konuda DEGET
Soran+1 yılisine bak Memur abi herkesin vebali kendine
Soran+1 yıltamam abi tamam
cinsellik hakkında bu derece bilgisiz ve bilinçsiz insanların cinsellik yaşamaları doğru değil.sonuçları tehlikeli olabilir diye düşünüyorum.
150 Yorumla
+1 yılsanirim 8 yil falan iliskiye girmemen gerekiyor, ayrica iliskiye girdiysen ve zari dert ediyorsan diktir evlenmeden birkac gün önce, yoksa ne takiyorsun ki bu kadar?
40 Yorumlalazerle vicdan dikiyorlar. dürüst ol yaptığının arkasında dur seninle evlenecek olan öyle evlensin.
121 Yorumlaçok yazık ya neden diktirmeyi düşünüon yaparken sorun yoktu. evlenceğin adam senn bakire olduğuna inansa bile yüzüne nasıl bakcaksın?
160 YorumlaKendini ona buna kullandır kirli selpak gibi kullanıp atsınlar sonra efendim zar kendi kendine düzelir mi bilmem ne sonra millete yalandan temiz mendil ayakları yapın. Sen git önce karakterindeki yırtılan ar zarını tamir ettir bir halt yediysen arkasında dur milleti kandırmakla kendini aklayamazsın
40 Yorumlakesinlikle geri gelmez o da seni kabullenen birii bul diktirmek bence çok yanlış hemkendini hem karşındakini kandıracaksın. ben seni seven bir sevgilin olsam benim için sorun olmazdı. namusta dürüstlükte bacak arasında değil çok takılma
31 Yorumla- +1 yıl
Dürüstlük anlayışında problem var kızın..
+1 yılMadem (D)iktirecektin, bari bir doktora (D)iktirseydin, en azından adam bozduğu yeri tamir ederdi...
213 Yorumla- +1 yıl
çok sert... :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsula belki büyür :) diktirsen bile sen bu kafayla tekrar kızlığı buzarsın boştan yere diktirme belki kızlık zarına önem vermeyen birisini bulursun ama ben asla almazdım
101 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl bu kadar basit olabiliyorsunuz. annen bildiği halde seni halen gebertmediyse dikiş attırmana gerek yok. yırtık pırtık yaşamaya devam et. kendin gibi birini bulursunn !
110 Yorumla
+1 yılWalla ben cok anlamam ama kendi kendine kapanmaz diktirmeyide tek basina yapamazsin ve pahali bence deliginden emin ol once ve evlenecegin kisiyi sen sec durumu anlat seviyosa kabul eder yeterki insanin kalbi skismesin izmirde artik zar kavrami yok burada cocugun olmasin herturlu evlenirsin umarim hayirlisi olur senin icin...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok ileri gitmediysen sorun olmaz çünkü benimde öyle olmuştu ben bozuldu diye düşündüm aradan baya zaman geçtikden sonra ilişkiye girdim ve tekrar kanamam oldu çok şaşırmıştım pişman oldum ama artık ondan sonrada kan gelmedi zaten keşke ikinciyi yapmasaydım dedim. Bence ilişkiye girme bi şekilde tekrar kanaman olur ...
10 YorumlaZar kendisini tamir edemez. Dolayısı ile tekrar ilişkiye girdiğinizde kanama olmayacaktır. Diktirme işine gelince evlenmek için diktirmek gerekmez, evleneceğiniz kişiyi bakire olduğunuza inandırmak için diktirmeniz gerekir. Basit bir operasyondur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldiktirirsin. kendi kendine olmaz o ya da evleneceğin gece yapay zar var yapay kan var araştırırsın öyle bişey takarsın.
30 Yorumla
+1 yılruhunuda namusunuda serefinide diktirebilirsin diktir
120 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKöpek balıklarında ve kertenkelelerde sadece organ yenileme özelliği vardır. İnsanlarda kızlık zarının yerinden oluşması gözlenmemiştir.
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden evleneceğin kişiye dürüstçe yaşadığın ilişkiyi anlatmıyorsun? Hakediyor mu bu şekilde aptal yerine konmayı..
ama dur ya bu defa da senin aptallığın meydana çıkacak:S
diktirme operasyonunu gerdekten bi kaç gün önce yaptır sen en iyisi20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılallah beni ve tüm benim gibi olanları kızlığını diktirmişlerden(bakire olmayanlardan,anal yapmış olanlardan da) korusun.
152 Yorumla- +1 yıl
aferin
+1 yılDiktirme bırak.Seni seven sana deger gösteren biriyle evlenirsin.
48 Yorumla- +1 yıl
Seks shopdan şişme bebek satın alıyorsun sanırsam?
- +1 yıl
Alın bunu burdan :)
Soran+1 yılbulursun patlamamis bir balon tey allaaammm yaa
- +1 yıl
bebelere balon
- +1 yıl
tencerenın dibi kara seninki benden kara
+1 yıloluşturmaz veya kapanmaz
diktirme ayrıca bana kalırsa
erkek arkadaşın da bunun yüzünden ayrılırsa bırak ayrılsın
o sana değil kızlığına aşıkmış deyip geçersin12 Yorumla
+1 yılkocan olacak kişi sorun etmezse hiç bir sorun olmaz.
sanki kocan bakir gelicek sana30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılohh ne güzel dünya önce yapın her haltı sonra n yapıcam. bunca zaman evlenmeyi bekleyenler eneyimi sence onlar yapmayı bilmiyor mu
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılCennete nasip olur da girersen tekrardan zar oluşacak islam inancına göre. ama burda maalesef.
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. diktir o zaman madem yırttın zarı ama tecrübeli bi erkekle evlenirsen anlar
10 Yorumlaevlenmek için diktirmek gerekmez. Çünkü evlenmek için bakire olmak önemli değildir. kızlık zarı bir kere bozuldu mu tekrar öyle kapanmaz Giden gitmiştir.
02 Yorumla
Soran+1 yılama bakire olmayan bir kizi istemiyorlar
+1 yıl"Evlenmek için zarı diktirmek" nasıl bir tabir öyle... Zarı diktirsen ki ne olur... Yaşadıkların yeterli bence, zar dediğin sadece bir sembol..
20 Yorumlarahat ol ve hayatına devam et .bir zar senin hayatın demek değil
32 Yorumla
Soran+1 yılama artik hic kimse beni istemiyo bakire olmadigim icin :((((
- +1 yıl
öyle bişey yok.kızlığını kaybeden ilk sen değilsin.aynaya bakarsan herkesin isteyeceği o güzel kızı göreceksin.türk kızlarının üçte biri bakire değil.benim sevgilim olsaydın eğer gözlerin benim için göremeyeceğim bir zardan binlerce kat daha değerli olurdu.sen yanlış bişey yapmadın.sevmek yanlış bişey değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaybettiysen kaybettin. Ne olmuş yani.
Dunyanın sonu degil.
Kendine uygun birini bulursun olur biter... Enazindan bekaretini alan haysiyetsizle konuşmuyorsun, bu bile bır kazanç sana.::(01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
Gizli Üye(36-45)+1 yılzamana bırak düzelir bi daha da evlenmeden kimseyle yatma
30 Yorumla
+1 yılher kör satıcının bi' alııcısı vardır.. takıl böyle illaki alan olur.
40 Yorumla
+1 yılkendi kendine olmaz anlaşılmasın diye diktirmen lazım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. evet evet diktir sonrada ben bakireyim diye gez. senin namusun oradamı cesur yürekli olupta karşındakine ben bu haltı yedim demektemi ?
62 Yorumla
Soran+1 yılya o kisi beni istemese?
+1 yılEvlenmek icin diktirmek gibi bisey dusunme bu yalandan baska bisey olmaz evlenecegin kisiye guzelce anlat herseyi tek tek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendiliğinden oluşmaz ama esnekse bozulmamış olabilir.Kanama ya da acı olmuş muydu o zaman?
02 Yorumla
Soran+1 yıliliskiden 1 kaç saat sonrasi kanama olmustu, ama aci hissetmedim.
- +1 yıl
Kaybetmişsin büüyk ihtimal.Emin olmak için jinekolojk muayene gerekir tabi.
+1 yılyasin 15 mi? kendiligenden nasil gelisecek o? sen git beynine bir kac hücre diktir ablam ya, aklin nerdeydi?
44 Yorumla
Soran+1 yılsaol abla
- +1 yıl
ah iste cinselligi bilmeden cinselligi yasamaniz yanlis ama olan olmus artik canim, bence sen sen ol kimse icin birsey yapma
Soran+1 yılettik bi hatta :((((((
+1 yılkertenkele kuyruğuydu yaa yeniden yeniden çıkar :D diktirme konusu evleneceğin kişiye kalmış
103 Yorumla- +1 yıl
:D
Soran+1 yılmanyah :D
aman benim karşıma çıkma benim gibi saf temiz böyle şeyleri bilmeyen anadolu delikanlısına sontra kapak olmaya çalışma unutma patlak balon yama tutmaz
144 Yorumla
Soran+1 yıl+100 "xkhats" ;)
Yorumlarını okudum. Madem pişmansın evlenene kadar aynı hataya düşme. Seni böyle kabul edecek biri çıkar mutlaka. Yeter ki akıllı ol.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTkrar iliskiye grdignde kanama olacaktr. Cnku ilk iliskiden sonra devam edem 2 ve 3 iliski boyunca kanama olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzar malesef kendini yenileyemez. evlenemden önce ya diktirirsin ya da mustakbel kocana herşeyi anlatırsın kabul edenler de var etmeyenler de
asla pişman olacagın bir şey yapma00 Yorumlabana bakire değilim diyen birisini severek kabul ederim ama diktirip karşıma bakireyim diye çıkarsan o zaman yandın
54 Yorumla
Soran+1 yılsen gercekten 18 yasindan misin lo?
Soran+1 yılsanki 30 yasindaymissin gibi konustun da,ondan sordum
Önce psikoloğa git, zar kendini oluşturmaz. Good-by virginity.
44 Yorumla
Soran+1 yılpsikologa niye gidim be
- +1 yıl
Tercüme edeyim: Good-by virginity-Hoşçakal bekaret.
Soran+1 yıltesekkur ederim
Eczaneye sor kuku solüsyonları var.. Protein bazlı.. Yeniden inşaa ediyor zarı..
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 14 yaşında ilişkiye girerseniz olacağı bu tabi
100 Yorumlaya onu bırakta şu dişlerin her 5 senede kendisini yenilemesini isterdim :D ama yaklasımın fena değil yıldızı bastım :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılartık her istediğinde sevişebilirsin ne mutlu sana :)
10 Yorumla
+1 yılAydınlanman için
Bir bardak soğuk su ikram ediyorum ...00 Yorumla
+1 yılRuhunu nasıl diktirceksin çok merak ediyorum ?
90 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerdek gecesi tunus dizilerindeki gibi elini kes akıt inanır bizim erkekler saf zaten :)
05 Yorumla
Soran+1 yılyok inanmaz bence :) cunku girerken zorlanmicak!
Cevap sahibi+1 yılbizimkiler çuvala alışmış sen ne diyorsun :)
Soran+1 yıl:D
Cevap sahibi+1 yıl:)
Geçmiş olsun :D G.çirenler saolsun derler :D
O işi yapana söle diktirsin ...00 Yorumla
+1 yıloverlokçu ayağınıza geldi
192 Yorumla- +1 yıl
gece gece güzel yorum :))
+1 yılYaşının 18 üzeri olmadığı o kadar belli ki keşke biraz daha olgunlaşmayı bekleseydin cinsellik için
41 Yorumla
Soran+1 yıl19 yasindayim :(
Evlenmek için akıl sahibi olmak yeterli.
110 Yorumlane yenilemesi ya neyden bahsediyorsun cahil gördümde bu kadar değil mk
32 Yorumla
Soran+1 yılsus lan
Getir gel bi yorgan ignesi de dikiyim ben.
100 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbekaretimi kaybettim, hükümsüzdür.
71 YorumlaOyuncak diye adamın eline verirler işte böyle :(
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbozan adamla neden evlenmıyorsun?
35 Yorumla
Soran+1 yılalman :(
Soran+1 yılbide artik anlasamiyoruz biribirime kufur ediyoruz dusun yani
Cevap sahibi+1 yılneden ilk onla yaptın?
Soran+1 yılseviodum
Cevap sahibi+1 yılo zaman evlenecegın adama da boyle anlatabılırsın. sevıyordum yaptım dersın.
- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem