Şimdi herkes on sevişmeyi uzun tutun diyo. Daha zevkli oluyormuş o sexs için yaşanan ilişki için. Pek ne yapacağımı bilmem, elleme, dokunma, öpüşme olur. Peki daha nasıl uzun tutabilirim bunu bunlar 1 saat sürmez ki , uzun tutmak için ne yapabilirim? Yakında evlenecez ve ben onu yatağa bağlamayı bile düşünüyorum bağlayıp deli et etmeyi, severek evlenecez ona dedim hata o da bende seni bağlarım fena yaparım dedi. Başka ne yapabiliriz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
hazırlık aşamasıdır.
hazırlama aşamasıdır.
genellikle erkeklerden beklenen toplumsal bir görevdir.
lakin bazı erkelerin "ön sevişme"den anladığı da şudur:
- hayatım uyanık mısın?
- şimdi araştırmalara göre kadınların çoğu önsevişmeyi orgazma tercih ediyor o halde her sevişmede en az 20 dakika ön sevişmek lazım.
- ön sevişmenin en can alıcı kısmı öpme ve okşamalardır. 20 dakika sonra partnerinizin kulak memesi kıvamına geldiğini göreceksiniz. bu noktada dikkat edin azıp üzerine atlayabilir, "çılgınca bir sevişmeye hazır olun." tabii takat ve isteğiniz kaldıysa.
- en önemli kural yavaş olmaktır. doğrudan genital bölgeye saldırmayın. ama aklınızın orda olduğunu er geç anlayacaktır. bu durumda da işi yüzsüzlüğe vurmakta başka çareniz olmadığını unutmayın.
- dilinizi kullanmayı unutmayın.
- birbirinizin üzerine krema döküp yalamak da hoş bir fantezi.
- unutmayın ki en önemli cinsel organ beyindir. bu sebeple onu uyarmayı hedefleyin. (kafasına vurma böyle dedim diye) :)11 Yorumla
Soran+1 yılYok vurmam kafasına, ense, boyun, kulak memesi vücudunu sürekli emip dururum hemen ilişki yaşamak istemiyorum çünkü tak oldu bitti demekte biraz zevkli olmalı.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Yatakta önce çay , kahve keyfi ile sohbet ederek başlayın, en az yarım saat sürer, e 10 dk. Da öpüşün yalaşın , etti mi 35 dk , 15 dk da yatağa bağlama işiniz sürse , naptı al sana 50 dk , kalan 10 dakikayı da elleşmeye falan sayarsak , buyur sana tam 1 saat..
00 Yorumla
kocanada öğretmek lazım ama dudaklarından başlayıp serçe parmağına kadar yalatcan... özellikle memelerinin üzerine yoğunlaşın.. da çok şeyler yazarım ama burada olmazna ka
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden göğüs peki?
Soran+1 yılBir de erkek dayanamayıp hemen ilişki yaşamak istemez deme.
Soran+1 yılSevgilim göğüsleri mi seviyor benim orayı görünce hemen yumuluyor. Kalça mı daha çok seviyor, manken gibisin taş gibisin diyor, sen beni nasıl seviyorsun diyor bazen de aşırı kıskanıp sokağa çıkma ben yokken ya seni benden alirlarsa diye çok korkuyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılöpüşme koklama yalama vs vs güzel kokular fantaziler biliyorsunuz ne güzel
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiraz internetten araştır veya birisinden akıl al bence
10 Yorumla
+1 yılSoyarken bile kafadan 5 dakika.
Ne kadar yavaş o kadar iyi ön sevişmede.
Birliktelik gerçekleşince vahşi olun.00 Yorumlasu dere yatagına göre akar sende öyle yap gerisi gelir bebiş her insan farklı şeylerden hoşlanır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılüç dakkada boşalacağı için çok hayal kurma :D
türkiyede cinsel ilişki süresi 3 dakika falan araştırmalara göre o yüzden dedim01 Yorumla
Soran+1 yılNe yanı her erkek 3 dakka da boşalıp bırakır mi, sevgilim ile birlikte olmuslugum çok var ilkte hemen boşalıp ikinciyi 3cuyu istiyor ve ikinci de bile hemen atıyor 3 zor atıyor. İlk de 2 yı de zor atmıştı ama aradan uzun zaman geçtikten sonra yaşayınca iki de de hemen çabuk bitti. Sonra da seni çok özledim dedi. Hep seni bekledi atamadı kendini dedi bir anda senin yaşayınca da attı bir de sen ses çıkarınca bittim dedi. Onun deyişine göre taş gibi manken gibi birisiyim fiziğim güzel evet. Seni görünce dayanamıyorum tutamıyorum kendimi diyor. Şimdi hayal kurmamak da olmaz , cidden bu kişi 3 dakka da evlendikten sonra sürekli yanında olacağım için beklemesine gerek kalmayacak içinde yine de 3 dakka da atar mi en az 5 dakka sürüyordu.
Cinsel Yaşam konusunda 588 cevap paylaştı. oral denilen birşey var karşılıklı
10 YorumlaFantazi yapin. Zar var fantezi zari pozisyonlu zar. seks shoplar bakin cok sey var
00 YorumlaO nasıl bir Fantezidir Arkadaş :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılsevişirken kronometre tutulmaz akışına bırakırsın
00 Yorumla kendiniz çözersiniz olayı evlenince
00 Yorumla
+1 yılTabiki de oral 😉
00 YorumlaOral seks şart.
00 Yorumla
+1 yılOral candır
00 Yorumla
+1 yılaktif ol yeter
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz