Duygusal sorunumu seksle kapatmaya calistim, ama berbat bir karakterim oldugu icin bunu da mahvettim. Cunku %100 deger verildigimi hissetmek istiyordum (sekste bile olsa) ama beceremedim, ya da paranoyagim. Simdi neyle tatmin edebilirim kendimi? Her seyde kaybetmis gibi hissediyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılArkadaşım merhaba,
Duygusal boşlukta olman seni değersiz kılmaz... Ancak sen bu boşluğu doldurmaya çalışırken kendini değersiz kılabilirsin...
Bu da senin gerek ilişkiler gerekse aşka olan inancını yıpratır... Yanlış birşey yapmak yerine sana hak ettiğin değeri verecek yeni insanlarla dostluklar kurmalısın...
Bir merhaba her kapıyı açabilir, bu yüzden ilk merhaba benden;
Merhaba...32 Yorumla
Soran+1 yılCok hos. Tesekkurler
- +1 yıl
rica ederim... Merhaba demeni tercih ederdim...
seks her ne kadar fiziksel bir olgu olsada bazende kimyasal bil olgudur.. kimyasaldan kastım hormonel etkileşimler... sırf sadece durup dururken kimse kimseyi öpmez bir cekim bir ısı gerekir burada da fizik giriyor elbette... :) anlıyacagın seks kuru kuru yapılacak birsey degil illlaki yanında mezesi olacak
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 588 cevap paylaştı. biz kadınlar genelde bu tarz boşluklarda birisine kaptırıyoruz kendimizi ve işin sonunda seks kaçınılmaz oluyor
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı. Kimsenin ilgisi seni yüceltmesin. Önce kafanı topla
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu hep yapiyorum, nasil duzelir bilmiyorum bekliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
34Cevap
+1 yılDolmaz güzel arkadaşım ki sende belirtmişsin. . Biraz başınla baş başa kal. Al bir fotoğraf makinası çık fotoğraf çek... hikaye şiir yazmaya çalış, Dök duygularını kağıda... kendini dinle ama üzme... hatalardan ders al tekrarlama.. sevgiler hayat kısa...
10 Yorumla
+1 yılKanayan yaraya baska vucutlar basilmiycani soylemediler mi sana 😉 paranoyaklik degildir ama sen hemen duzelsin istiyosun sanirim herseyi. Zaman herseyin ilacidir
12 Yorumla
Soran+1 yılBeklerken delirecegim
- +1 yıl
Baska seylerle ugras slow muzik
Dinleme biraz alkol falan iyi gelir bence
Aynı durum ilk maçını genelevde yapan erkekler içinde oluyor, fantezilerle geneleve gidilir, sonuç hüsran :D
00 Yorumla
+1 yıldoldurulur evet ama partner seçimlerin kesinlikle yanlış işini görüp kıçını dönen tip neredeyse onları bulup seks yapmışsın.
012 Yorumla
Soran+1 yılHayir oyle degildi, ama benden daha cok umursadigi seks arkadaslari varmis. Bunu bilmek bitirdi zaten durumumu.
- +1 yıl
1 kişi hiç bir zaman referans değildir. 1 kişiye bakarak bu yorumu yapamazsın
Soran+1 yılBilmiyorum muhtemelen hepsinde boyle olacak. Doganin kanunu
- +1 yıl
hayır alakası yok ben seks partnerlerime hiç bir zaman o şekilde davranmadım davranmam da değer veririm bunu da hissettiririm onun ötesinde hep iyi arkadaş olurum her konuda destek veririm.
Soran+1 yılBir kere yasarsan eger asla guvenemezsin. "Acaba hosuna gitmedi mi" gibi sorularla yasamak ne kadar igrenc farkinda misin?
- +1 yıl
ne alaka ? neden güvenemeyesin ki? bu karakter meselesi anla artık bir karaktersizi hepimize mal etmeyi bıraksan diyorum
Soran+1 yılKaraktersizlik degil bu insanlarin dogasinda var, ve ben bunu kaldiramiyorum
- +1 yıl
ne alaka yaa bu tamamen karakterle alakalı söylediğin şeyler çıkarcı ve benxil insan karakterine ait davranışlar
seks bir taraflı çıkar değildir iki taraf da bundan zevk alır ama istediğini alıp da karşıdakine değersiz olduğunu hissettirmek çok adice benim yapıma çok ters.
Soran+1 yılBunlari dolayli hissettiriyorlar zaten, cok guzel yapilsa da konussak da ben kimsenin en cok deger verdigi, en cok sevismek istedigi olmadigimi gorunce kaciyorum. Duygusal bosluktan hepsi iste
- +1 yıl
senin ciddi anlamda konuşmaya anlaşılmaya ihtiyacın var müsait olursan mesaj at adam gibi konuşalım illaki bir çözüm buluruz merak etme.
Soran+1 yılTesekkur ederim
- +1 yıl
önemli değil hala farklı düşünen insanların olduğunu sana ispat etmek isterim bekliyorum.
sadece seksle hiçbirşeyi dolduramazsın
duygusallık istiyorsan sana sen olduğun için değer veren birini bul10 YorumlaBiriyle tanis, onunla bir tatile git, seks yap.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Duygusal boşluğu duygusallıkla doldurursun ancak yeni biri yeni bir hayat
10 YorumlaPsikolojik tedavi şart eğer paranoyaksanız cidden büyük sorunlar var demektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılBoşluğu seksle doldurmak yerine, boşluğa alışmayı dene. Sürekli o boşluğu doldurmaya gerek yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılImkansiz insanlarin oyle yasayabilmesi. Uyusturucu falan disinda
- +1 yıl
Gözünde büyüten sensin. Hiç bir şey olmadan yaşayabiliyorsam, sen de yaşarsın.
Soran+1 yılMutlu musun? Banyoya gidip aglayasin bile mi gelmiyor?
- +1 yıl
Niye gelsin? Başkasının varlığına muhtaç mıyım? Seks bir ihtiyaç. Bazen ihtiyacın olabilir. Ama o olmadan da yaşamını sürdürebilirsin.
bir süre kapatılıyo tabi karşındaki değer verdiğin biriyse öyle sıradan seks kapatmıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılf. budy yaptın sanırım faydası olur ama ona karşı bir şey hissetmemen gerekli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenın duygusal boslugunu her anlamda doldurabılırım her seks aynı degıldır farklı oldugunu hıssettırebılırım sana
00 YorumlaSeks çözüm değil git tedavi ol...
02 Yorumla
Soran+1 yılNe tedavisi?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde gidişatım o yönde olacak gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yılKac cabuk.
- +1 yıl
Neden?
+1 yılPsikolojik bir bunalim var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Sakin ol umudunu kaybetme sakın...
10 YorumlaDolmaz, hatta yikinti getirir
00 Yorumla
+1 yılYanlış yerlerde kendini harcamışsın doğruya gel
02 Yorumla
Soran+1 yılDogru ne?
- +1 yıl
Tek başına duygusallıkta yanlış tek başına s*xde ikisini bir arada yürütmek lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılbiraz rahatlarsın herhalde başka bir şey olmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Dıygusal boşluğunu sexslr dolduramaxsın ki
00 YorumlaDoldurulamadığını tecrübe etmişsin zaten.
00 Yorumla
+1 yılseks ancak fiziki boşlukları doldurur :D
00 Yorumla
+1 yılBen doldurdum.. doluyor.
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir değer bekliyorsun ki sekste?
00 Yorumlayeni birşey ler keşfet
00 Yorumlasınava hazırlanmayacak olsam seni tatmin ederdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. seks her boşlugu doldurur tatlım :)
00 Yorumladuygusal bosluk seksle doldurulmaz katien
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsez sorun mu kapatıyormuş ne zmanadna beri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeksle doldurulmaz kısa bir süreliğine unutulur.
00 YorumlaÇözüm ! RAINSilin
00 Yorumla
+1 yıl%150 seks dene.
00 Yorumla
+1 yılçok doldurulur
00 Yorumla
+1 yılkısmen ama hep değil
00 Yorumlatedavi ol
02 Yorumla
Soran+1 yılNe tedavisi?
Gizli Üye(25-29)+1 yıldolmaz doldurulamaz
00 Yorumlabence doldurulmaz