bakireyim o yuzden bu işlerden anlamıyorum marketlerde hep muzlu çilekli bilmem neli prezervatifler var . ne alaka yani? muzlu çilekli olması ne işe yarıyo. Çilekli prezervatif ne kadar. Meyveli prezervatif kullananlar yorumlarını paylaşabilir mi?Meyveli prezervatif ne için kullanılır
Çilekli prezervatifler ne işe yarıyor, meyveli prezervatif ne zaman kullanılır?
Meyve aromalı prezervatifler farklı renkleri ve hoş kokuları ile ilişkinin zevkini arttırırlar. Oral seks yapmak konusunda sıkıntı yaşayan kadınlar meyveli prezervatifler ile kolayca oral seks yapabilirler. Cinsel organların kötü kokuları çilekli prezervatifler ile gizlenmiş olur.
Meyveli prezervatif markaları
Fieasta
Durex
S-box
Okey Renk Renk markalarının meyveli prezervatifi vardır.
Çilekli prezervatif
Çilekli kondom meyveli prezervatifin içinde en çok tercih edilen prezervatiftir. Kokusu ve tadı güzeldir. Oral seksten hoşlanmayan sevgilim çilekli prezervatif sayesinde bana oral seks yapabiliyor. Cinsellik sırasında kötü kokuları çilekli prezervatif gizliyor.
Meyveli prezervatif
Birçok meyve aromalı kondom bulabilirsiniz. Böğürtlenli prezervatif, naneli prezervatif, muzlu ve elmalı prezervatifler vardır. Sevdiğiniz aromaya göre istediğiniz prezervatifi kullanabilirsiniz.
Benim favorim içinde bir çok renk ve aromadan prezervatif bulunduran OKEY'in renk renk isimli prezzervatifi. Farklı şeyler denemek istiyorsanız kesinlikle OKEY'in renk renk isimli prezervatiflerini deneyebilirsiniz.
onların o sekıl olmasının sebebı oral seks yaparken eger tene deymek ıstemıyorsan okey kullanmak ıstıyorsan ve cinsel ilişki sırasında ıcınden cıktıkdan sonra oral seks yapmak istiyorsan ki bu bayana cok daha fazla haz verır bu gıbı durumlarda okeyler gercek meyva aromasıyla kaplıdır veya cıkolata tadındadır...
normal okeyın ustunde kayganlastırıcı krem oldugundan tadını pek sevmıyebılırsın...
kız yalarsa yani oral yaparsa prezervatif ne'li ise onun tadını alır. yalamaz normal ilişki yaşarsa da buram buram çilek muz elma vişne vs ne ise o kokar :) mentöllüsü bile var gerisini sen düşün yani :)
üzerinde tartışılması gerekli bir aparat. çok önemli bir materyaldir.
Önemli not: BİM'den alınmaması rica olunur..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İlişki anında güzel kokular yayılması için ortama.. Birde oral seks yaparken o tat ağzına gelirse kız daha rahat olabilsin diye öyle olduğunu düşünüyorum..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
prezervatifler latex koktuğu için bu kokuyu bastırma amacıyla kullanılan aromalar sadece başka da bi özelliği yok bence
sağlık bakanlığı nüfus kontrolü için bir dönem broşür dağıttı ve şu yazıyrdu ''kasksız girme inşaata canın yanar, condom'suz (prezervatif) girme ilişkiye hayatın kayar :D
En İyi Cevaplar