Dizilerdeki ve filmlerdeki öpüşme ve sevişme sahneleri? benimde aynı fikirde olan?

Tamam dizilerdeki sevişme sahneleri azaltıldı ama bence komple öpüşme ve sevişme sahneleri hem filmlerden hem dizilerden kaldırılmalı. nefret ediyorum ve tiksiniyorum ben görmek zorunda mıyım o iğrenç sahneleri vakit geçirmek için eğlenmek için tv izliyorum izlediğim her dizide öpüşme sahnesi. ne kadar itici ya her dizide nerdeyse her bölümde bir dudak dudağa sahne.. yapılacaksa böyle sahneler ya da izleyenleri varsa erotik film altında yapılsın. Aşk filmi tamam da yani her aşık insan öpüşmüyor ki kardeşim ben belki duygulanmak için izliyorum aşk filmini. komedi filmlerde bile öpüşme sahneleri çıkıyor. Toplumun ahlakını bozan şeyler bunlar 14 yaşındaki kız öpüşme sahnelerinden öpüşme nedir merak ediyor öpüşmeye özeniyor 13 yaşında biri hiç p*rno izler mi 18 yaşında yeni reşit olmuş liseli kızlar hamile kalıyor 11 yaşındaki çocuk sınıf arkadaşına öpüşme teklif ediyor ahlak edep böyle bozuluyor işte gereksiz saçma ötesi iğrenç edepsiz film ve dizilerden böyle dizilere hiç para kazandıramam. aynı fikirde olan var mı yoksa tek ben mi böyle düşünüyorum
Dizilerdeki ve filmlerdeki öpüşme ve sevişme sahneleri? benimde aynı fikirde olan?