Ben yatakta kadına hükmetmekten ve amiyane tabirle evire çevire becermekten hoşlanıyorum.
Kadınlar bundan hoşlanıyor mu?
Bu kadınlara ne hissettiriyor?
Kadınlar bundan hoşlanıyor mu?
Bu kadınlara ne hissettiriyor?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bende severim. Erkeğin kendini yatakta kendini güçlü hissetmesi her açıdan önemli. Kadınların da büyük çoğunluğu sever bunu.
Kesinlikle! ;) dişi ve zeki kadınlar verebiliyor erkeğe bunu sadece.
Aslında erkekten çok kadının avantajına böyle şeyler bunu fark etmiyorlar ya da egolarına yeniliyorlar. Oysa erkeğe güçlü hissettirdiğin bir alan yaratmak onu kadına daha çok bağlar. Bu kadinı gucsuz veya zayıf yapmaz.
Senin gibi düşünüyor olsalar emin ol hiç bir adam aldatmaz ya da terk edip gitmez. Erkeğe hürmet et + yatakta fahişesi ol güçlü hissetsin sal sokağa dağı delsin adam! :))
Ama türk kadını bundan bir haber.
Evet ama bunun sadece yatakta olacaginin bilincinde olmayan adam da çok. Böyle davranınca onun maliymışsın gibi davraniyorlar bunlar sadece yatakta kalmali.
Zeki adam yatakta fahişe, normalde de prenses gibi davranır kadınına! ;)
Aman aman saygı duysunlar yeter prenseslik kusur kalsin
Ben maço bir adamım. Koruyup kollamak ve sahip çıkmak, el üstünde tutmak fıtratımda var. Tabi aynılarını karşımdan da görüyorsam. + yatakta beklediklerim.
Hanzolukla maçoluk arasında çok ince bir çizgi var onu tutturmak da önemli :)
Tutturamayanlara duyrulur :))
:D.
:D.
Teşekkür ederim :) :)
Rica ederim ;)
Yatakta sınırlı kalacaksa tabiiki çoğu kadın hoşlanır. Ama bu dengeyi korumak mesele.
Adam gibi adam bence; normal zamanda prenses, yatakta da fahişe gibi davranır kadınına (yatakta her zaman fahişe gibi davranmasından söz etmiyorum).
Bunun için iki kişi arasında kuvvetli bir bağ olması gerekir. O da her ilişki de olmuyor.
Bunda haklısın, sıkı bir ten uyumu ve çekim şart.
En güzel seks bnce böyle olandr yatakta erkek kadına değil kadın erkeğe köle olmalı
Kadının erkeğe hükmetmesi bana göre bir durum değil. Ben güçlü ve baskın karakterli bir adamım. Kadını evire çevire becermezsem ve altımda zevkten deli edip boşaltamazsam erkeklik gururuma dokunur bu :) 2 kez hariç yaşamadım böyle bir durumu 31 yıldır.
Bencede kadn dediğin alta olup erkeğinin ağırlığını hissetmeli daha zevkli
Bundan bende oldukça keyif alıyorum. Dudaklarım dudaklarında, elimin biri kalçasında, diğeri göğsünde ve içinde sertçe ve hızlı bir şekilde uzun süre gidip gelmek çok keyifli. Aynı anda 4 zevki yaşıyor kadın altımda ve bu bana erkekliğimi dibine kadar yaşatıyor.
En keyiflisi hem elle oksayip hem öpmek hemde serce becermek zevkli ve zevk verir
Kesinlikle ;)
Ikimizinde sert olması gerek tek taraf olmaz.
Senin sert olma şeklin nedir?
Evet severm
Ok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar