Karşına "O" erkek çıktığında, benim kararım benim bedenim demeyecek, bacaklarını açacak ve neden açtığını fark etmeyeceksin bile. S*k beni aşkım parçala diyeceksin. Eee bu işler böyle! Hayatında olmayan adam hakkında atıp tutması kolay tabii.
@damlaa_55 Burnumu oraya sokmuyorum. Kadın için de çok faydalı, defalarca birkaç gün içine boşalabiliyorum. Regl sancıları çok azalıyor ve duydu durum bozuklukları dengeli hale geliyor. Benim de işime geliyor, içine boşalmak gibisi yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Hayır sevmem. Maksat erkeklere uyuzluk olsun
Karşına "O" erkek çıktığında, benim kararım benim bedenim demeyecek, bacaklarını açacak ve neden açtığını fark etmeyeceksin bile. S*k beni aşkım parçala diyeceksin. Eee bu işler böyle! Hayatında olmayan adam hakkında atıp tutması kolay tabii.
Sert iyidir, bacaklar omuzda ve Doggy pozisyonunda dibine dibine vurdukça iç organlar yer değiştirmeli.
Daha önce seks yapmış bir kadınsanız olur. Yoksa hard seksi dur yeter diye rezil edecekseniz almayalım
ah be güzelim senin gibisini beklerken ben yaşlandım olmaz
Bu gece sevgilime (!) aynen öyle davranacağım. Bir güzel de regl olmuş, sabaha kadar 3-4 posta içine boşalacağım.
regliyken yapmaktan igrenmez misin
@damlaa_55 Burnumu oraya sokmuyorum. Kadın için de çok faydalı, defalarca birkaç gün içine boşalabiliyorum. Regl sancıları çok azalıyor ve duydu durum bozuklukları dengeli hale geliyor. Benim de işime geliyor, içine boşalmak gibisi yok.
@damlaa_55 Ayrıca kadın daha istekli oluyor, bu da beni yükseltiyor. Daha sert bir sevişme maratonu oluyor. Regl akıntısı yüzünden hep ıslak, sıcak...
Yapmayalı çok oldu bak canımı çektirdin. Nolcak şimdi :(
Troll bence dayanamazsın tecrüben bile yoktur
Softanharda en guzeli.
Aynen bi süre sonra sert oluyor
O keyfi yaratırız
Başka türlüsü var mı ki
Offf tam aradığım hatunsun
Kamasutra pozisyonları bak
Sertlikten hoşlanıyorsun
biz her zaman hazir ve naziriz
Seks Hard olur zaten
Saçmalama dayanamazsin
Hiç yaptinmi.. com güzel yaparım
En sevdiğim. Çatır çutur, duvardan duvara.
O ne ya
Can acıtandan askım 💧
Sert bi şekilde
Fazlasıyla seviyorum
Bende hazırım
Severim
Severim.
Hard seksten daha sert beceririm
Maya senmisin
Hard severim
Sevmem
Offfff hemde nasıl