Öncelikle bu kimseyi karalamak amaçlı açılmış bir soru değildir. Karalamayla falan işim olmaz herkes kendine.. Şehir dışında üni öğrencisiyim. Karşı apartmanda yaşayan kapalı bir kızın dikkatini çekmişim. Uzun süre platonik izlemiş beni. Birgün evden uzaklaşna kadar bekledi tanıştı benimle. Fizği yüzü oldukça güzel. Direk reddettim böyle bir kızla sadece evlilik düşünüleceğini varsayarak. Sadece numaranı ver beni bir tanı dedi. Verdim noyu. NEden beni istemiyorsun dedi anlattım. SEnin yaşam tarzınla benimki farklı sen evlilik odaklı bakarsın dindarsın diye. Ben senin için herşeyi göze alırım dedi. SAçları açık fotolarını falan attı önce. Sonra buluştuk bir kere. Onu kimsenin görmemesi lazım o yüzden bir arkadaşın öğrenci evinde buluştuk zaten başbaşaydık. Seviştik. Tabiki tam ilişki olmadı ama çırılçıplak soyundu güzel anlar yaşadık. Beni oldukça iyi tatmin ediyor. Bende onun için elimden geleni yapıyorum. Ona açık açık fiziksel birşey olduğunu söyledim. Ben halimden memnunum dedi. Bekaretini asla almam anal falanda yapmam ama kapalı bir kızla bötle bir partnerlik sürdürmekte bir sakınca görmüyorum. BU arada ben inançsızım? O da biliyor.
Güncellemeler
+1 yıl
GÜNCEL
Güncellemeler
+1 yıl
GÜNCEL.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler