Bir kız tanıdım. Direkt ilk sorusu inşallah sevgilin yoktur yazmıştı ama sildi. Bende hemen yok yazdım öyle tanıştık. Bizim fakültede. Kız kapalı ama konuştuğumuza göre ona diyorum evde bana yemek pişirir misin evet diyor. Masaj yapmayı biliyorum sana yapayım mı isterim diyor. Yani nabız ölçüyorum. Sıcak bakıyor. Daha buluşmadık. İlk buluşmada ne yapayım. Elini mi tutayım sadece yoksa zamana mi bırakayım. Onunla sevişmek istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Niye obje olarak bakıyorsun kıza. Tamam illa sevgilin olmak zorunda değil takıl gez dolaş illa sevişmek seks yapmak mı gerek yani
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeynini kullanmanı öneririm neden kadınların ilk görüşte üstüne atlamayı veya konuyu sevişmeye getiriyorsunuz biz sizin cinsel objenizmiyiz
251 Yorumla
Soran+1 yılSoruma cevap ver. Üstüne vazife olmayan şeylere değil. Evet bazılarınız objesiniz
- +1 yıl
Konu bizim cinsel objemiz olmanız değil, iki tarafın ihtiyaçların karşılanması
Cevap sahibi+1 yılSevişemezsin inşallah da olmaz 🙅♀️
Soran+1 yılSevişmekle tek kalmayacak göreceksin
Soran+1 yılSanki seninle sevişiyorum ne ağrına gitti
Cevap sahibi+1 yılBunu ilk günden kızı görmeden istemen şaşırtıcı bi durum ya kızı beğenmiceksin veya bişeyi olucak o an ordan kaçıp gitmek isticeksin bilemezsin
- +1 yıl
Kızlar konusunda öğrendiğim tek şey akışına bırakmak
Soran+1 yılKızın ınstagramda fotoğrafları var zaten. Beğendim
Cevap sahibi+1 yılDış görünüş olabilir belki dış görünüşü güzeldir ama temizlikte önemli bişey
Cevap sahibi+1 yılAğrıma gitmedi şaşırtıcı geldi ilk buluşmada böyle bişey istemek
Soran+1 yılBu soruyu bir kız sorsa aynı tepkiyi vwrir miydin gizli üye. Ben söyleyim asla vermezdin. Hatta tüyo verirsin
Cevap sahibi+1 yılEski kafalı insan değilim daha tanışmadığın bilmediğin temiz olup olmadığını bilmediğin biriyle olmak çok kötü bişey
Cevap sahibi+1 yılHayır ben erkeği kadını ayırmam gerçektenn aynı tepkiyi verirdim gizli soruyu soran kişi
Cevap sahibi+1 yılBeni gerçek hayatta tanımıyorsun bu 1 ben erkek veya kadını ayırmıyorum yine diyorum yine aynı tepki verirdim ben şimdiye kadar kimseyle birlikte olmadım tüyo da veremezdim karşı değilim tabi ki isteyen yapabilir ama. Ben tanımadığım biriyle olmazdım şahsenn tanımam gerekiyor vakit geçirmem gerekiyor erkeklerle kadınlar farklı kafa yapısı olabilir
Soran+1 yılYa gizli üye ne diyorsun Allah aşkına. Ne temizliğinden bahsediyorsun. Sokaktaki evsizle sevişmiyorum. Kız gayet bakımlı gözüküyor. Ayriyeten zaten sevişmeden orasını göremem temizliğini görmek için sevişmem lazım. Yani her türlü sevişmem lazım. Bende onu nasıl yapacağımı sormusum
Cevap sahibi+1 yılBakın ben güzellik uzmanıyım ve gün içerisinde bir sürü kız görüyorum (lazer yapıyorum) dıştan çok bakımlı çok güzel ama vücuduna hiç değil sadece yüzüne bakımlı ve dişleri olsun koku olsun hiç hoş değil inşallah öyle bişeyle karşılaşmazsın
Soran+1 yılBak kızın instada bol bol efektsiz fotoğrafları videoları vaf. İçinde bir sorun yoksa dışını beğendim yani
Cevap sahibi+1 yılİçinde inşallah yoktur
Soran+1 yılİnşallah. Sevişmeyi çok istiyorum onunla. Hep arzuluyorum onu
Cevap sahibi+1 yılHiç görmediğin dokunmadığın birini nasıl arzuluyosun merak ettim nasıl oluyor o
Soran+1 yılSeksi olduğu için
Cevap sahibi+1 yılHmm olabilir bilemedim
- +1 yıl
Bak şöyle bazen kadının bedeni bile yeter
Soran+1 yılKız çok seksi. Kapalı olmasına rağmen çok seksi. Yani fantezilerime göre çok seksi. Belki senden daha seksi de olabilir. O yüzden yükseliyorum ona
Cevap sahibi+1 yılErkek olmadığım İçin bilemedim 🤷♀️
Cevap sahibi+1 yılOlabilir bişey diyemiyorum
Peki bu takıntı mı sende hani alıcağımı aldım vur-kaç gibi mi yapıcaksın
Soran+1 yılYoo. Vurkac yapmam. Sıkılanca belki. Ama sıkılacağımı sanmıyorum. Liboom yüksektir benim
Cevap sahibi+1 yılOzmn şöyle diyim sadece cinsel ihtiyacın geldiğinde mi kıza yazıp aklına gelicek?
Sevmediğin ten uyumunu bilmediğin biriyle nasıl yaparsın ki? (Genel olarak soruyorum ) yanlış anlama lütfen bu arada ilk yazdığım yorum içinde kusura bakma
Soran+1 yılBen yaparım ona bakacağım ten uyumu var mı yok mu diye? Ama kimse olmamasından daha iyidir birinin olması. Yok yorum için önemli değil sen orada bir yükseldin sanırım 😂
Cevap sahibi+1 yılSinirli bir yapım var o yüzden
Cevap sahibi+1 yılAma normalde pozitif bi insanım
Soran+1 yılAnladım da sonuçta seninle sevişecegim demedim neden sinirlendin
Soran+1 yılAa öyle mi
Cevap sahibi+1 yılBir kadının hakkında böyle düşünülmesi beni sinir ediyor evet belki. o da kapıyı aralıyordur cinsellik için muhabbetinizi bilemem ama bir kadın bir erkek için değerli olmalı hepsi için demiyorum değersiz görünmemeli
Tekrar kusura bakma
Soran+1 yılYok yok önemli değil. Ama kadın değerini düşürmesin. Seks için yaklaşana bende seksle yaklaşırım.
Cevap sahibi+1 yılBak işte muhabbetinizi bilmiyorum kızda belki yol yapıyordur bilemem ama bi kadının ilk kendisine saygısı olmalı çizgileri olmalı kendisine saygısını kaybetmemeli karakterini düşürmemeli
Soran+1 yılKız ona yürümeme nasıl olursa olsun izin veriyor. Daha cinsellik konuşmadim ama çok rahatım eve çağırıyorum masaj yaparım diyorum. Bunlara izin veriyorsa sevişelim desem de önce nazlanir ama canı ister diye umuyorum
Cevap sahibi+1 yılBence olur kızda yol yapıyor yani adım atsan gelicek gibi
Soran+1 yılKapalı olması kafamı karıştırıyor ama bakalım
Cevap sahibi+1 yılBen herzaman şuna inanırım yanlışım varsa düzelt lütfen 🙏 ulaşılamayan ve çizgileri olan kadın erkekler tarafından daha tatlı ilgi çekici geliyor ben öyle gözlemledim
Cevap sahibi+1 yılKapalı açık hiç farketmez emin ol insanın içinde varsa farketmez
Soran+1 yılSen nasıl bir kadınsın peki
Cevap sahibi+1 yılBen kırmızı çizgilerim olan saygıyı ön planda tuttuğum bi kadınım
Soran+1 yılÖzele gelebilir misin kadınlar konusunda sana ihtiyacım var
Cevap sahibi+1 yılNasıl geliyim
Soran+1 yılGizliden çık iki dakika tekrar gizlsn
Soran+1 yılO arada sana istek atarım
Soran+1 yılTamam gizlenebilirsin
Soran+1 yılYazdım
+1 yılKanka sanal değil reel takıl
02 Yorumla
Soran+1 yılKnk diyorum bizim fakültede. Yani reel takılacağım zaten
- +1 yıl
Kanka ozaman şöyle yap söyleme yap ne gerekirse
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlkte hemen ürkütme yakın ol ama abartma
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapayım mesela sadece elini mi tutayım
Cevap sahibi+1 yılElini tut yakın otur samimi konuş ne zaman geliyorsun yemek yapmaya masaj yapmaya filan diyerek şakalaş
Soran+1 yılHimm zamana yay diyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılYani yavaş yavaş ilerle
Soran+1 yılPeki knk evim olsaydı avantajlı olurdum da evim yok yurtta kalıyorum
Cevap sahibi+1 yılBu dezavantaj
Soran+1 yılEvet arkadaşın evini düşünmüştüm ama önce dışarda onu ikna etmeye çalışırım. Sadece süre uzayacaj
Cevap sahibi+1 yılÖyle olacak ama değerb
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler