Yatakta ilişkiyi kadınlar mı? yönetir erkekler mi?
hangisi daha çok yönlendirir?
hangisi daha çok yönlendirir?
Seks çok komplike bir olay her iki tarafında o anki ruh haline göre değişir bazen kadın yönetilmekten hoşlanır bazen erkek veya tam tersi. Böylesi çok bilinmeyenli bir denklemi genellemek doğru olmaz. Yani cevapsız bir soru...
İkiside değil.. En buyuk başarı birbirinin isteklerini anlamak bence yani yönlendirme yok söz yok konusmak yok... Eş olmuşsan zaten bunu cok iyi anlıyorsun ozamanda yönlendirme kalkıo ordadan
hakimiyet kimde olursa olsun,cinselligi yonlendiren isteksiz olan taraftir :) isteksiz olan taraf bazi seyleri yapmadikca karsidaki cinselligin alimi olsun isterse, o yuzden istekli taraflar gormek istiyoruz sahalarda:)
Dur ya dur, öyle değil der gibi mi?:
bence duruma göre erkek duruma göre kadın yönlendirmeli. aslında en güzeli vücut dilini çözebilmek.
vücut dili bu konuda ne işe yarayabilir ?:)
peki teşekkür ederim :)
Cevap
15Cevap
ülkemi yönetiyoruz usta. bafilleyip çıkıyoz o moddan işte. ama üstte takılmayı sevmem. ben uzancam , kız çalışcak üstte. bu ara belim ağırıyoda :))
Kadınlar ülke yönetmekten daha zor usta öyle deme :)) Ayrıca bel ağrıyosa topu karşıya verceksin..Bel çok önemli aman diyim :D
yazı,tura atalım daha kolay olur. =) erkeğin yönledirici,kadının azdırıcı olması gerekir.
Vallahi o nimete kavuşalım da isterse tüm dümeni alsın sorun değil.
bence hakimiyyetin erkede olmasi iyi ama bazense kadindaaa erkek daha iyi amaaaaa
erkek yönetmeyi kadın yönetilmeyi sever yatakta bu bir nevi doğanın kanunudur
ikisinib birlşikte yönetmesi en iyisi ama genelde erkek ağrılıklı...
genellikle erkeklerin yönetmesi beklenir ama bence kim daha tecrübeliyse ipleri o eline almalıdır...
erkegin istegını yerine getiririm.ama genelde ben yönlendirirm..yani kadınlar..
tabikide erkekler yönetir. doğustan yönetmeniz biz...
digerlerini bilemem ama kesinlikle ben:)
tabiki sen :)
yer geldikçe her iki tarafta yönetmeli.
erkekler genelde yönetmen olur kadınlar oyuncu
pozisyonuna göre değişir...
her iki tarafta sırayla
Hakem yönetir.
her ikisi de
değisken dinamikler
bence her iki taraf
tbki kdnlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar