Kız ayarladığım kişiyle oral yaptık. Okuyun lütfen?

Merhaba arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın ve sonuna kadar okuyun. Ben 20 yasındayım anlattıgım kişi 26 yasında. Ben cok saf biriyim yani herkes öyle der kimseye hayır diyemem hemen herşeye kanarım. Bu şehirde beni mutlu eden tek bir kişi var ve biz onla kanka gibi takılıyoruz. Ben ona 3 hafta önce kız ayarlamaya calıstım olmadı. Gecen hafta bigün mesajlasırken konu mastürbasyona geldi bana sen yapıyomusun dedi yok kapat konuyu dediysemde ısrar etti bende konu kapansın diye evet dedim sonra konu uzadı ve biz karşılıklı mastürbasyon yaptık. Ertesi gün mesajlastık ve oral yapmak istedi ben daha önce gercekten hiç kimseyle böyle yakınlasmamıstım bunu onada söyledim ama olsun ben sana nasıl yapcanı gösteririm dedi cok ısrar etti ve karar verdik staj cıkışı beni aldı ofisine gittik ve ben onun seyini agzıma aldım onu boşalttım o da bana biraz dokundu. Ve o gün haftaya pazartesi yani yarın sevişelim diye ayarladık. Kızlıgıma dokunmayacagını ama beni cok mutlu edecegini söyledi. Biliyorum bana karsı asla yanlıs yapmaz ona güvenim sonsuz aramızda cok farklı bir bag var sevgili olma evlenme gibi bir durumda asla söz konusu degil. Ama ona karsı koyamıyorum beni kendine çekiyo. Yarın için bütün hazırlıklarımı yaptım heyecanla yarın beni almasını bekliyorum. Kendimden cok utanıyorum ve birazda korkuyorum cnkü ilk kez biriyle bu kadar ileri gitcem. Ölsem yapmam dedigim seyleri yapmaya basladım. Sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Kız ayarladığım kişiyle oral yaptık. Okuyun lütfen?