Eşimle 2 aylık evliyiz ilk gecedede feci acı çekmiştim hala aynı devam ediyor içime girerken acı hissediyorum her seferinde ve çok geç boşalıyor daha önceden tecrübeside var anlamıyorum neden böyle yani bende mi sorun var ıslanamıyorum?
Cevabın nedir?
sanırım bu durum rahatsız etmiyor eşinizi belki birazda hoşuna gidiyor. sorununuz ıslanmama değil de yeterşnce ıslanmama olabilir. konuşun çok canınızın yandığını du durumu çözmeye çalışalım deyin. canınız yandığı için korkarak her defasında izin veriyorsunuz içine girmesine. ve sizi olumsuz etkiliyor. farklı şeyle deneyin en baştan başlayın sandalyade sekse. mesala kucağına oturun çamaşırınız varken sertliğini hissedin bu akşam yapmayalım deyin öncesinde canınız istemeye başlarsa yavaş yavaş yapın usulca içine girsin bir sure oyle kalın. yavaş ayavaş hareket edin. önce konuşun eşiniz ile bu konu hakkında taktikler uretin. bir gun tadını aalacaksınız ve...
113 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız yani tam anlamıyla ıslanmama değilde yeterince ıslanmama canımı yaptığının o da farkında ama bunu çözmeye çalışmıyor gibi sanırım zaten yeni evliyiz her şeye yeni başladık sayılır baştan başlanacak çok bir şey yaşamadık
Soran+1 yılNormal hayatımızda aşırı anlayışlı ama iş cinselliğe gelince onu tanıyamıyorum kendini kaybediyor
Soran+1 yılBunları konuştuğumuzda diğer arkadaşlarada söyledim. zorlamıyorum seni istersen sana dokunmam falan diyor ama bu şekilde konuşmaya girersem belki senin dediğin gibi olumlu etki yaratabilir
Soran+1 yılÖyle umuyorum
- +1 yıl
sanırım özelden yazma fikri huzursuz etti. şimdi sen güzelce yaklaş. biraz erkeklik gurunu okşa. yavaşça girmesini iste ya da sen ayarala üste çıkarak sen kıpırdama ben yavaşça hissetmek isityorumgibi ifadeler. öylece kalın üstünde sertliğini sıcaklığını hissedin içinde bu arada cinsellikten kouşturmaya çalışın
Soran+1 yılBunları deneyeceğim tavsiyeleriniz içün teşekkürler evet ben gizli kalmadı tercih ediyorum
En İyi Cevaplar
Bence esin sorunlu bu seks konusunda bencil ya da cunku bu tip davranislar insani hayattan sogutur sonrada sende arar sucu istemeyince peki esine izah ettinmi bu durumu
023 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaya çalışıyorum ama seni zorlamıyorum istemiyorsan sana dokunmam deyip kestirip atıyor
Soran+1 yılZaten ilişki esnasında yüzünden anlaşılıyor acı çektiğim bu onu biraz kızdırıyor sanırım yetersiz mi geliyorum diye düşünmesin diye bende belli etmemeye çalışıyorum
Soran+1 yılBir süre uzak tutsam kendimden bedenim kendini toparlasa düzelir belki 😞 yatakta ve normalde çok farklı nişanlıyken aşka tahmin etmezdim bunları yaşayacağımı
- +1 yıl
Vallaha ne olursa olsun senin bu durumunu anlayisla karsilayip sabirla yaklasmasi varsa bir sorun bunu beraber cozmek icin caba gostermesi sart cunku afedersin de hayat kadiniyla beraber olmuyoki islanmismi islanmamismi umrumda degil diyesin vur gec zevkine bak diyesin es bu ya es dedigin erkek dedigin kadinini hazirlar zevki mutlulugu yasatir doyurur ve sonrada kendisi zevk aldigi icin de esine tesekkur eder guzel soyler yanlis yapiyo eniste birazcik kizmada
Soran+1 yılYok kızmıyorum söylediklerinin çoğunda haklısın belkide
- +1 yıl
Hanimefendi aile ici cinsel suclar var kanunlarda kimler sikayetci oluyo hakim vallaha surunduruyo esleri ha allah korusun o konuma gelmenizi istemem ama yatakta kus ve soguk kalmakta iyi degil burada isin buyugu ese dusyo eger duzelmiyosa annene ya da kayinvalidene bu durumu hafifden acki duzeltilsin yoksa iyice cekilmez hal alicak nezamana kadar susup sabir edebilirsinki misal haftada 3 kez birlikte oluyosunuz bu nedemek haftada 3 kez iskence gormek demek ne anladin bu evlilikden askdan hayattan bunu kimsenin hatta esin bile yapmaya hakki yokki
Soran+1 yılAynı gece iki üç kere olduğu oluyor ilk zamanlar bir kereydi ama artık alıştığımı düşündüğü için İki üç kez boşalıyor ilk sefer uzun sürüyor ikinci üçüncü boşalmaları hemen ard arda oluyor anneme söyleyemem anlayışla karşılamaz ama onun annesi daha rahat bu konularda belki onun annesiyle paylaşabilirim o zamanda şikayet ediyormuşum gibi düşünmez umarım
- +1 yıl
Ama ned3n anlayisla karsilamiyo annen sonucta derdin var zordasin yatak fantazini anlatmiyonki rahatsizlik durumunu belirtiyon ha kayinvaliden anlayisliysa son kez konus eger bildigini okuyosa bence bahset ve kayin validene deki anne gercekten zorda olmasam ve halletmis olsak bahsetmezdim sizden ricam bununuygun uslupla uyarsaniz diye ya kayinvaliden ya da kayinpederin onu farkli sekilde ikaz eder ki hic sen bile aklina gelmezsin siradan nasihat gibi algilatirlar ve birazcik katkisi olur bence ya 3 kez normalde zevk alsan daha guzel olmazmi iste bunu zevkisefaya dondurmek gene sana dusuyo madem enistede is yok gene gobek bagini kendin kesecen bence
Soran+1 yılAnnemle konuşamam çünkü annem hep ayıp günah diye düşünüyor ben bunu ona söylersem kocanı reddetmek olmaz diye başlar söze kadının görevlerine gelir ben seni böyle mi yetiştirdim diye uzar gider ama bu sıradan nasihat verir gibi konuşmaları mantıklı geldi diğer arkadaşlarda söyledi biraz kontrolü kendi elime almalıyım böylece daha iyi olur onun enerjisi oldukça fazla ve bu aslında güzel bir şey yani normal bir ilişki olsa belkide çok mutlu eder beni ben evlenirken erken boşalma sorunundan korkuyordum şimdi bazen keşke erken boşalsa dediğim oluyor
- +1 yıl
Yo sen hic canini sıkma kontrolu ele al bak ozaman 3 olan sayiyi 5 istiyecen sadece ufak bir puruz var buyumeden halledilmesi gereken onudabteryagindan kil ceker gibi hallettimmi gercekten evliligine doyamazsin cozumsuz hicbirsey yok yeterki sabir caba ve dogru yol haritasi cizilsiz ama dedigin gibi sayi ve sure normalde bir bayan icin ideal lakin bayan aci cekiyosa birak 3 u 1 degil yarim bile sıkınti kayinvalidenle irtibata gecmeden once sonkez bir dile getir baktin olmadi kayinvalidene uygunca anlat oda kadin neticede sende kadinsin ikinizde onun evladisiniz hem oglunun bu durumuna daha cok tepki verir gelinine bunlari yaptigi icin tepki derken hemen harekete gecer ve sanki sen hic bahsetmemissin gibi onumla diyaloga gecerler tabikide kontrolu sen ele gecirmen lazimki huzur bulasin esinle ayni yataga girince sevismeyi ya da penisini gorunce huzursuz olmayi uyumaya bile rahat olasin
Soran+1 yılDesteğiniz için çok teşekkür ederim yarın pazar evde bütün gün yarın güzel vakit geçirerek konuyu açmayı planlıyorum son kez onunla konuşacağım bu konuyu o ters teperse kayımvalidem yardımcı olacaktır zaten daima beni saydı sevdi kendi kızı gibi görür ondan yana hiç şüphem yok anlayışlada karşılar umarım yarın çözebiliriz ve kayınvalideme açmama gerek kalmaz konuyu
Soran+1 yılİlk başlarda bir kez boşalırken şimdi 2-3 oldu ben alıştıkça daha da artıyor ve ben daha fazla olmasından korkmak endişelenmek yerine senin dediğin gibi sevinmek istiyorum
- +1 yıl
Rica ederim hanimefendi eger faydam olduysa ne mutlu bana istemeden kusurum olduysa affola ☺allah yardimcin olsun insallah olumlu bir sonuc alir bu olumsuzluktan kurtulursun kayinvalidende allah razi olsun boyle sevip deger verdigi icin insallah dogan gunes sana cozumleriyle gelir iyi bayramlar ☺
Soran+1 yılGüzel dilekleri olan güzel bir insansınız belli, iyi bayramlar iyi geceler
Soran+1 yılBen teşekkür ederim tekrardan her şey için 😊
Soran+1 yılİyi akşamlar iyiyim siz nasılsınız yavaş yavaş düzeliyor diyebilirim zamanla olacak
+1 yılıslanman doğal olarak olmalı olmuyorsa sorun olabilir doktora git ama bunu bize sormak yerine eşine şöyle yapsak daha iyi mi olur demenden daha garip eşten daha yakın biri yok neticede ki söylesen buna yardımcı krem, losyon vs alır.
27 Yorumla
Soran+1 yılAcı duymaman lazım artık diyor
Soran+1 yılSeni zorlamıyorum istersen sana dokunmam falan diyor ben konuşmaya çalışınca
- +1 yıl
dokunmam ne demek? Öyle bir cevap olamaz bu cevabı veriyorsa bir yerde sorun var onun ruhunda olabilir açıkça özele mesaj atacağım hoş hissetmeye bilirsin merak etme kızım :) kanıtlayada bilirim. lezde değilim.
- +1 yıl
ya da burdan yazıyım çünkü mesaj atamam gizlisin önsevişme kısa mı sürüyor yani seni tahrik edemiyorsa ıslanamıyorsundur ama öpüşmede bile olur bu bence tıbbi doktora gitmen lazım onun dışında haz noktalarını söyle ve şöyle yap daha çok mutlu olurum de ama o esnada o sevişmeyi bilmiyormuş gibi yönlendirme yapma ya da ipi eline al yani sen hükmet başta elini falan bağla fantazi oyun diye ıslanana hatta boşalana kadar devam et sonuçlandır böyle yöntemler bulabilirsin olmuyorsa doktor.
- +1 yıl
dikkat ediyorum da hep önsevişmeye verdiğin cevap öpüşüyoruz öpüşmek önsevişme değildir netten doğru önsevişme nasıl olur araştırmalı ve eşine öğretmelisin ve 30 dkk önsevişme lazım eşin seksi önsevişme sanıyor 1-2 saat de durulmaz o istisnai durum yapmak istediği sert seks onun o onu seviyor ondan acı veriyor ona sert Seksi sevmediğini söylemen lazım olay bu önsevişme istediğinde ve yaptığında bundan biraz sıkılacak ve hep sexe yönelim gösterecek o zaman moralin bozulmasın bu tarz insanlar ilşki terapistine gitmeli ama o anlamaz ve gitmez sen ipleri eline al onu tahrik et fantazi diye kandır 30 dkk önsevişme yap sonra kendini geri çek onu serbest bırak hazır olunca...
Soran+1 yılAnladım çok teşekkürler tavsiyelerinizi göz önünde bulundurup uygulamaya çalışacağım
- +1 yıl
sen de sağol.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılön sevişmeyi uzun tutun ve daha vajınan alışma evresinde olduğundan acı olur geç derken ne kadar sürede boşalıyorki
158 Yorumla
Soran+1 yılYani yeterince uzun süre dayandığı oluyor 1-2 saat kadar bu sürede bana oldukça acı verici oluyor hemen boşalsa sorun olmaz belki ama ilişkimiz uzun sürüyor
Cevap sahibi+1 yılo kadar acı içinde o kadar süre nasıl dayanıyosun o acıyla ön sevişmeyi uzun tutuyormusunuz
Soran+1 yılÖpüşme falan oluyor ama içime nasıl girdiğini anlayamıyorum aniden giriyor
Cevap sahibi+1 yılanladım evlenmeden önce masturbasyon yapıyomuydun
Soran+1 yılEvet klitoral uyarma ile yapıyordum
Cevap sahibi+1 yılanladım peki vajınan ıslanıyomuydu peki bide eşin anı girişler yaptığından vajınan tahriş olmuş olabilir süreklide ilişki yaşadığınızdan tahriş düzelme olmuyodur kendini kasıyormusun içine girerken
Soran+1 yılİlk seferde aşırı acı hissettiğim için sonrakilerde yine aynı acıyı yaşayacak mıyım diye kasıyorum sanırım kendimi mastürbasyon yaparken ıslanıyordum
Cevap sahibi+1 yılanladım eşinle konuş veyahutta sen ona hükmet yani öp okşa ön sevişmeyi uzun tutun o vakit ıslanırsın ve mutlu son eşinin şeyi büyükmü
Soran+1 yılEvet standartlardan büyük ve kalın başlarda kalın olması mı bu kadar acı veriyor diye düşündüm ama sonradan mantıksız geldi
Cevap sahibi+1 yılvajınana ilk gece biden yüklendiyse tahriş etmiş olabilir ilk evlendiğinizde gerdek gecesi kaç kez yaptınız ve sonrakilerdede yaptınızmı ara verdinizmi bikaç gün
Soran+1 yılİlk gece bir kez boşaldı sonra bir daha birleşme olmadı o gece ikinci gün bir şey yapmadık üçüncü gece tekrar ilişkiye girdik
Cevap sahibi+1 yılanladım dediğim gibi ön sevişmeyi uzun tutunuz yarım saat falan öpüşün okşaayın oynaşın şimdi ne sıklıkta ve kaç kez yapıyonuz o kadar acıda resmen feryat edersin eşin tepki vermiyormu acı çektiğinde
Soran+1 yılÇok sıkısın zorlamıyorum seni istersen dokunmam sana falan diyor bende kendini yetersiz gibi hissetmemesi için acı çektiğimi elimden geldiğince gizlemeye çalışıyorum ilk boşalmasından sonra ara arda kısa sürelerde 2-3 kez daha boşalıyor haftada 4 olduğu oldu
Soran+1 yılİş seyahatinr gittiği zamanlar haftada en az iki oluyor
Cevap sahibi+1 yılenteresan o kadar acıda sesin çıkmaması bide aslında ilk boşalması kısa diğerleri uzun sürmesi gerekir ilkinden sonrakiler ne kadar sürüyor
Soran+1 yılİlk boşalmadan sonra 10-15 dakikada sertleşiyor tekrar
Cevap sahibi+1 yılonu demiyorum ilkinden sonra ilişkiye başlayınca ne kadar sürüyor
Soran+1 yılHemen geliyor ara arda tam süre bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılanladım enterasan tam tersi olması gerekirken ilki kısa diğerleri daha uzun sürmesi gerekir bide eşin tecrübeliymişya ön sevişme yapmıyarsa bencillik yapıyor seni düşünmüyor kendini tatmin etmeye bakıyor
Soran+1 yılSanırım onun hazırlanmasıda uzun sürüyor ilişki için yoksa bu kadar geç boşalmasının nedeni ne olabilir ki bilemiyorum ben fantezi iç giyim alışverişi yapıyorum onun için hazırlanıyorum ön sevişme derken öpüşme falan oluyor ama ailem bu konuda çok muhafazakardı ayıp günah derken sanırım bende çevrenin etkisinden kaynaklı bu ıslanamama sorunu
Cevap sahibi+1 yılanladım o hazır olmasa içine girmez giremez şeyi kalkmışsa hazır demektir muhafazakar olman bir etken olabilir ıslanmada ama eşinde sana yardımcı olmalı seni hazırlamalı hangi pozisyonlarda yapıyonuz
Soran+1 yılGenelde hep misyoner tercih ediyor ellerimi başımın iki yanına kendi elleriyle sabitliyor
Cevap sahibi+1 yılanladım sen üstüne çıkmayı dene o pozisyon kadınlar için daha etkili oluyor hep misyonelmi hiç değişik yapmadınızmı
Soran+1 yılHep misyoner sayılır zamanla diğerlerine geçeriz diyor doggy denedik bir kere ancak onda ben pek rahat değildim sonra tekrarlamadı
Cevap sahibi+1 yılmisyonelde canın o kadar çok acıdığına göre doggy de fazla acırdı ama tavsiyem üste çıkmandır bide eşin bence ya bencil ya da tecrübesiz seni düşünmüyor anlattıklarına bakılırsa
Soran+1 yılÜstte deneyeceğim biraz kontrolü ele almaya karar verdim teşekkürler tavsiyeler için
Soran+1 yılBiraz bencil ya da amacı ne anlayamadım ama tecrübesiz değil
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle yap kontrölü ele al eşin nerde şu an
Cevap sahibi+1 yılöylede tecrübeli olsa vucudunun her yerini öper yalar okşar seni kıvama getirir ya da sadis ruhlu acı çekmen hosuna gidiyor
Soran+1 yılBunu söyleyen ilk kişi sen değilsin ama sevdiğim evlendiğim adamın acı çekmemden hoşlandığını düşünmek bile istemiyorum eşim nöbetçi bugün sabah gelecek eve
Cevap sahibi+1 yılanladım anlattıklarına bakılırsa bu sonuç çıkıyorda ondan sordum iş gezilerine gittiğinde onu cinsel anlamda arzuluyormusun
Soran+1 yılArzuladığım söylenemez arzudan çok endişe duyuyorum ve sürekli aklımı meşgul ediyor sorunumuzun köküne inmeye çalışıyorum acı çektikçe ondan ve cinsellikten uzaklaşıyorum bu beni rahatsız ediyor ilk zamanlardaki heyecanımın yerini endişe aldı
Cevap sahibi+1 yılanladım canım sen acıyı kafandada sorun etmişsin her ilişkiye başlarken yinemi acıycak falan diye eşin sonuçta acı çektiğini fark ediyodur tatmin olmadığını biliyor bunla ilgili konuşmuyormu senle
Soran+1 yılEvet tek sorun acı ben ona belli etmemeye çalışıyorum kendini yetersiz hissetmedim diye ama bu konuyu birkaç kez konuşmaya çalıştığımda seni zorlamıyorum hiçbir şeye istersen sana dokunmam gibi cümleler kullandı
Soran+1 yılDediğim gibi yani bunu belirtmiştim hep dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz eşimle
Cevap sahibi+1 yılerkek egosuyla konuşmuş seni tatmin etmek için uğraş vermiyormu veya demiyormu neden tatmin olmuyosun diye senin acı çektiğini anlar senin söylemene gerek yok
Soran+1 yılNormalde çok farklıyız yatakta çok farklı onunla yatakta tanıyamıyorum onu
Cevap sahibi+1 yılyatakta çok farklıyız derken açarmısın sakıncası yoksa canım ve kafana takılan bişeyler varsa sor nacizane fikir vermeye çalışırım
Soran+1 yılYani normalde bana karşı çok nazik hassas ancak yatakta canavara dönüşüyor karşımda diyebilirim beni zamanla alıştırdığını düşünüyor ama her geçen gün uzaklaşıyoruz birbirimizden
Soran+1 yılBunu göremiyor
Cevap sahibi+1 yılanladım sana tecavüz eder gibimi yapıyor
Soran+1 yılAcaba benim ters tepki vermemden mi korkuyor diye oral yapmayı ben teklif ettim o da edebilir diye düşündüm yani ben karısıyım onun yeni şeyleri istemekten çekinmesin diye ona karşı hep her şeye açık oldum
Cevap sahibi+1 yıloral yaptınmı peki teklif edince ne tepki verdi
Soran+1 yılTecavüz gibi değil ama çok hızlı giriyor içime veya çok hızlı hareket ediyor yani tamamen kaptırıyor kendini gözü hiçbir şeyi görmüyor o an
Soran+1 yılEvet sen istiyorsan olur dedi ve bende yaptım ama ağzıma boşalmadı
Cevap sahibi+1 yılanladım resmen abanıyor pestilini çıkarırcasına peki misyonelde bacak omuza yapıyormu
Cevap sahibi+1 yılanladım canım sen bence fazlasıyla ona kadınlığını göstermişsin peki demiyormu zevk alyormusun güzelmi yaparken
Soran+1 yılBacaklarımı dizlerimden kıvırıp göğsünü yaslayarak girdiği oluyor içime omuzlarına aldığı nadir ama , senin bu kadar uzun süre alışamaman normal değil biraz çabala gibi laflar ediyor biraz bende olduğunu düşünüyor sorunun ve zamanla düzeleceğimi düşünüyor o da benim gibi sanırım
Soran+1 yılFazlasıyla kadınlığını göstermişsin derken ne kastettiğinizi tam anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılanladım bacak omuzayken canın çok yanar tamam alışma evresi oluyor doru ama leyin ıslanmaması devamkı acı normal değil sende ona oral yaptır ıslanabilirsin
Cevap sahibi+1 yıloral falan yapmışsın ya yani ona karşı kadınlık görevini yapmışsın başkası olsa senin yerinde o acıyla vermez kocasına
Soran+1 yılBunu onun teklif etmesini bekledim ama sanırım benim istemem gerekecek
Soran+1 yılBedenimi vücudumu ondan sakınmadım hiç
Cevap sahibi+1 yılgöğüslerini kalçalarını öpüp okşoyormu vucudunun her yerini yani
Soran+1 yılGöğsümü ısırdı bir kere ve krem kullanmak zorunda kaldım o zamandan bu yana hep boynumla ilgileniyor vücudumun her yerini öpmüyor ihmal ettiği bölgeler oldukça fazla
Cevap sahibi+1 yılanladım seni resmen mahvediyor canını yakıyor sevişmede bile ilişki esnasındamı öpüyor boynunu istersen gizlilikten çık özelden sohpet edelim
Soran+1 yılSiz kısa süreliğine açsanız ben hemen mesaj atsam şimdi gizliliği açmam biraz sıkıntı olacak benimde
Cevap sahibi+1 yılaçtım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen önsevişme yetersiz
ama Jinekologa görün
enfeksiyon olabilir o kuruluk ve ağrı yapar
eger sorun hallolmaz ve önsevişme de yeterliyse
yapacağın şey psikiyatr veya psikologa gitmek
ben 5 yıl çektim agrı böyle çözüm buldum14 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıl çok uzun o kadar hayata katlanamam 😱
Cevap sahibi+1 yılEger sartlar oyle gerektiriyorsa katlaniyorsun mecbur
doktor doktir gezip de care olmayinca ne yapacaksin
biz elimizdrn geleni yapiyoruz
doktora da gldlyoruz
napalim guzelim sorunu uzman destegiyle hemen coz
aci dayanilmaz oluyo yoksa
iliskiden sonra agladigimi bilirim
esim de artik care yok dlye baci kardes yasamaya baslamistik
Soran+1 yılEşinin bu konuda anlayışlı olması iyi birşey yine
yeterince uyarmadan başlarsa ıslanmaman normal ama bazı erkekler bencildir kadın ısklanmadığı zaman vajina yolu da dar olur genişlmememiş olur bu darlık erkeğin hoşuna gider partnerinin canı yansa dahi
02 Yorumla
Soran+1 yılDar olmamın hoşuna gittiğini söylemişti
Soran+1 yılSöylediklerinizi düşününce acaba o da mı dedim
ön sevişmeyi uzun tutması lazım ki o esnada sen ıslanasın o zaman şöyle yap kendini yalat ki zevke gelip ıslanasın yönlendir onu kafasını bacaklarının arasına al yalat
00 Yorumla
+1 yılUygun bir dille anlatmaya calis canım aci cektiginde durmasi lazim bence
21 Yorumla
Soran+1 yılBaşından acı çekmeye başlıyorum 😞
Gizli Üye(36-45)+1 yılBize soyleyecegine eşine soyle.. esine soylemeye cekiniyon. ne bicim insanlarsiniz anlamiyorum. eger esin okuzse okuz diliyle anlat. ama ona anlat bize degil
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Kayganlaştırıci jel kullan eğer sorunu çözemiyorsan. Önsevişmeyi kısa tutuyorsa sulanamazsın. biraz çaba gerekir kadıni zevke getirmek için
04 Yorumla
Soran+1 yılSanırım ön sevişmeyi kısa tutuyor yani çok kısa sürüyor aniden içimde hissediyorum
Soran+1 yılÖyle mi dersin
Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. On sevismeyi uzun tutmaya yak ve kendini rahat birak oluruna birak ve esin bu konu da tercubelise sikinti yok eger terbuleliyse sikinti vardir belkide aleti ufaktir seni tatmin etmiyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılYok boyut konusunda büyük bir aleti var
Soran+1 yılAnladım
+1 yılbu durum düzelene kadar kayganlaştırıcı jellerden kullanmayı dene istersen
09 Yorumla
Soran+1 yılYararı olur mu
- +1 yıl
tabii ki yararı olur. he bir kaç tavsiye de vereyim affına sığınarak. Erkeklerin çoğu kadınların yüzündeki acı ifadeyi gördükçe zevk alır hoşuna gider bunu bilinçli yapıyor olma olasılığı olabilir. he bir de ıslanamadığından yakınmışsın sanırım, senin ilişkiye hazır olman ve ıslanman için ön sevişmenin biraz uzun tutulması ve uyarılman gerek he bu konuda da eşin aceleci davranıyorsa yönetimi sen devralmaya çalış sen uzat mesela hoşuna giden şeyleri bizzat söyle çekinmeden. yinede sağlıksal olarak bir ıslanma sorunu yaşıyorsan da cidden çok işine yarayacaktır o jeller :) mutluluklar.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve yönlendirmeleriniz için benim acı çekmemden zevk almıyordur umarım jeli deneyeceğim
- +1 yıl
rica ederim, ah biz erkekler işte o ifade çoğu erkeği etkiler umarım öyle değildir de yanılıyorumdur :)
- +1 yıl
bu arada Durex play ürünü var netten bak istersen iyidir ;)
Soran+1 yılİlginiz için tekrar ve tekrar teşekkür ederim eczacı arkadaşımdan bu konuda yardım almalıyım
- +1 yıl
rica ederim. iyi geceler.
Soran+1 yılİyi geceler
- +1 yıl
:) :)
+1 yılBumu sadece vajinadan mı yapıyor anal da yapıyor mu
05 Yorumla
Soran+1 yılAnal yapmadı bana hiç
- +1 yıl
Yapmasını istiyor musun
Soran+1 yılZevk almak istiyorum acı çekmek değil her türlü şeye açığım
Soran+1 yılTeklif etse hayır demem ama acı çekmek istemiyorum
- +1 yıl
Yapmasini bekleme şeyini tut arka deligine götür
Esimde aynı şeyi söylüyor ama girdikten sonra islaniyo sen neden islanmiyosun geçmi sulaniyo
018 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum yani içime girerken aşırı derecede acı duyuyorum ilk gün ilk olduğu için sandım ama hala devam ediyor acı çekiyorum gidip gelirken de
Soran+1 yılBir kere ben ona yaptım ancak o bana hiç yapmadı
Soran+1 yılZaten yani oral yaptığımda ağzıma boşalmıyor içime boşalmanın daha iyi olduğunu söylüyor
Soran+1 yılOral daha iyi oluyor oradan sonra içime girdiğinde çok fazla acı çekmiyorum
Soran+1 yılOraldan
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl19-20 vardır ve kalın
Soran+1 yılDar ve sıkı olduğunu bunun hoşuna gittiğini söylüyor
Durum in sanırım Kayganlastırıcı ürünü var bir kaç kez test etme imkanım oldu özellikle Vajına da dar Problem yazan hatunlar için ıdeal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAceminin acemisine denk gelmissin oldugu gibi acikla durumu.
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu sinirlendirmek istemiyorum ya da kendimden soğutmak
Cevap sahibi+1 yılSoğutmazsın
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle ona madem. Ön sevişme olmayınca böyle olur zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşme falan oluyor ama bilmiyorum neden ıslanamıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılhis olmayınca duygu olmayınca böyle oluyor seni hayat kadınlarıyla karıştırıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBana karşı hep naziktir😞 beni öyle düşünmesi için hiçbir neden yok
Cevap sahibi+1 yılgünlük hayattaki davranışlar ile yatakta geçen zaman çok farklıdır ;) bunu açık bir şekilde konuşman gerekir eşinle sonuçta evlilikte veya başka bir şekilde yaşanan cinsellik karşılıklı olunca tadlanır tek taraflı zevk kullanmaya girer !
Soran+1 yılHaklısın zamanla düzelir diye umuyordum ancak neden bu kadar uzun sürdü bu durum anlamadım öpüşme falan oluyor ama bilemiyorum 😞
öküzlere nasıl açıklarsın bilmem mö mö diyebilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldirek söyleyeceksin. araba garajı değil ora nasıl girdiğine dikkat et diyeceksin.
015 Yorumla
Soran+1 yılBu şekilde söylersem daha kötü hale getiririm gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılsenin kocan biraz barzo bana sorarsan. başka türlü söylemeden anlamaz. yoksa o da zevk almaz ıslanmamış bir kadınla seks yapmaktan. senin canın nasıl yanıyorsa onun ki de öyle yanıyor olmalı. ya psikopat ya da sadist mazoşist bir şey. normal değil yani.
Soran+1 yılOldukça zevk aldığını ve sıkılığımın hoşuna gittiğini söylüyor açı çektiğini sanmıyorum onun bir arkadaş daha söyledi senin acı çekmenden hoşlanıyor olabilir diye
Cevap sahibi+1 yılacı çekmemesi mümkün değil. seni etkileyen sürtünme onu da etkiliyor sonuçta.
Soran+1 yılAcı çektiğine dair en ufak belirti görmüyorum onda
Cevap sahibi+1 yılpsikopattır işte. acıyı zevk olarak algılıyordur.
Soran+1 yılSöyledikleriniz ürkütüyor
Cevap sahibi+1 yılvalla bilemem. senin anlattıklarına göre yorum yapıyorum.
Soran+1 yılAnlıyorum haklı olabilirsiniz ve haklı olmanızdan korkuyorum umarım çözülecek bir durumdur bizimki
Cevap sahibi+1 yıladamın öküzlük derecesine bağlı. daha yeni evliyiz falan diye idare etme bence. açıkça söyle bu durum beni rahatsız ediyor böyle bir ilişkiye katlanamam de. anlarsa anlar anlamazsa başka çaresine bakarsın. böyle bir ömür geçirdiğini düşünsene.
Soran+1 yılBu şekilde daha fazla dayanamam zaten artık bana dokunmasından bile çekinecek hale gelmek istemiyorum çözüm yolu bulup sorunu halletmemiz lazım aksi takdirde uzun süre bu şekilde devam edebileceğimi sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılne kadar çabuk derdini anlatırsan çözüm bulma ihtimali o kadar yüksek olur. bu iş ne kadar uzarsa boşanma ihtimali o kadar yüksektir. o yüzden yekten söyle bence.
Soran+1 yılYarın konuşmayı düşünüyorum hem pazar evde bütün gün güzel bir zaman geçirebilirsek o arada konuyu açacağım tavsiyeleriniz için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler. mutluluklar dilerim.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim iyi geceler
Seksi yasamayi ogren ihtiyac olarak gorme sende zevk alma yontemleri deneyin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Bencillik yapiyor canim kocan olmaz öyle önce sen olmali
00 YorumlaKoca öküz, kadin cahil olunca
00 YorumlaKayganlastirici jellerden kullanin
04 Yorumla
Soran+1 yılO jel kullandığımı anlar mı
Soran+1 yılUmarım öyle olur çok teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kendini düşünüyor seni değil
126 Yorumla
Soran+1 yılBana karşı hep nazik ama tek sorun bu
Cevap sahibi+1 yılBüyük sorun bu ama ömür boyu acı çekerek zevk almadan geçrcek
Soran+1 yılBir şekilde sorunu çözmem lazım ama bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılTaktik verebilirim belki senin için
Soran+1 yılYardımcı olursan sevinirim
Cevap sahibi+1 yılBiraz detaya girebiliriz ister özel yazın ister burdan devam edin özel birseyler sormam gerekebilir çünkü
Soran+1 yılSorun değil özel soru sorabilirsin buradan gizliyim zaten
Cevap sahibi+1 yılTamam uyumalıyım cevap yazın sizi kaybetmelim yarın cevaplıcam
Soran+1 yılPeki iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler yazmazsam yarın dönüş yapın bye
Cevap sahibi+1 yıloral seks yapıyor musunuz peki?
Soran+1 yılBir kere oldu
Cevap sahibi+1 yılkim kime yaptı?
Soran+1 yılBen ona
Cevap sahibi+1 yılama o sana yapmadı mı
Cevap sahibi+1 yılne oldu durdun?
Soran+1 yılO bana yapmadı müsait değilim şu an pek o nedenle
Soran+1 yılCevap vermedim
Cevap sahibi+1 yılo sana yapmadan nasıl ıslanmayı bekliyorsun peki?
Soran+1 yılSadece oral seks ile ıslanacağım diye bir şey yok ki
Cevap sahibi+1 yılşart yok ama oranın bir şekilde uyarılması gerekiyor. eşin seni yeterince heyecanlandıramıyorsa oral seks yapabilir ya da kayganlaştırıcı kullanabilir. tabi erkek ve kadındaki doğal kayganlaştırıcının yerini hiçbiri tutmaz
Cevap sahibi+1 yılsen yaptırmak istemiyorsun sanırım utanıyorsun belki
Soran+1 yılAramızda utanma yok pek yani eşim o benim onunla yaşayamayacaksam kiminle yaşayacağım onun öyle bir teklifi olmadı bende istiyorum demedim ilk gün oldukça heyecanlıydım ancak hissettiğim acıdan sonra önyargı oluştu bende biraz
Cevap sahibi+1 yılzamanla olacak sadece biraz daha sabır. ama bunu ona söylemelisin
Soran+1 yılSöylemeyi düşünüyorum artık bir şeyleri düzeltmeye çalışacağım
Cevap sahibi+1 yılsöylemezsen nereden bilsin
+1 yılanlat derdını hayvan gbı şey yapma de ona..
20 YorumlaDilinle acklayabilirsin, konus onunla
00 YorumlaGeçmiş olsun şimdiden
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik bir etmen.
00 YorumlaKayganlaştırıcı sür başlamadan
00 Yorumlaön sevişme yok mu hiç
04 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşme falan var
Soran+1 yılİlk boşalması 1-2 saati buluyor
sen onunkini ıslat:-)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyav en azından tükrüklesin. yazık sana.
10 YorumlaUfff azdinmrdin beni 😀
00 YorumlaEşin bilmiyor bence
022 Yorumla
Soran+1 yılBende değil mi yani sorun eşim ilk ve tek ilişkiye girdiğim kişi ben cinsel anlamda ondan çok bilgisiz ve tecrübesizim anlamıyorum hiç 😞
Soran+1 yılSanırım yani ben muhafazakar bir ailede yetiştim bekaret önemliydi eşim ilkimdi cahil diyen insanlar olmuş ama elimden geldiğince cinsel hayatımızı iyileştirmeye çalışıyorum
Soran+1 yılErkek öküz kadın cahil olunca diye görüş geldi bana cahil diyen olmuş yani
Soran+1 yılGörüşlerden anladığım kadarıyla bencillik yapıyor ve ben bu durumu düzeltmeliyim
Soran+1 yılO her an hazır ve oldukça istekli çok zevk aldığını dar olduğumu söyleyip duruyor aynı şey benim içinde geçerli olsa mükemmel bir cinsel yaşamımız olacak ama tek sorun ben gibi gözüküyorum şu an
Soran+1 yılEvet yani cinselliği işkence gibi görmek istemiyorum ve istekliyim o benim eşim helalim her şeyi denemeye varım onunla
Soran+1 yılEvet 1-2 saatte anca boşalıyor
Soran+1 yılMisyoner pozisyonu tercih ediyor hep boynumu emiyor ve ellerimi başımın yanında kendi elleriyle sabitliyor ve git gel yapıyor
Soran+1 yılÖküz falan ama benim öküzüm bir şekilde insan yapmam lazım onu 😏
Soran+1 yılEvet bugün arkadaşların çoğu bu tavsiyeyi verdi bende kontrolü ele almayı planlıyorum artık
Soran+1 yılYetiştiriliş tarzımdan kaynaklı sanırım onun tecrübesine güveniyordum beni yönlendirir diye düşünüyordum daha rahat olmaya çalışacağım her şey için çok teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılYavaş gir o. c de
50 YorumlaSöyle açik açık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzevk alamıyon mu
04 Yorumla
Soran+1 yılZevkten çok acı duyuyorum
Cevap sahibi+1 yılzevk hiç mi olmuyor
Soran+1 yılAcı daha baskın geliyor zevk daha az
Cevap sahibi+1 yılnasıl ya zevk alman lazım acı olsada hiç mi almıyon sevişin
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnda...
00 YorumlaOn sevisme yapin
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ben ıslanmadan içime giriyor canım yanıyor bunu ona nasıl açıklayabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler