Yine ben sizleri izleyen :) Yanlıs okumadınız internette araştırınca böyle olur iktidarsızlıga sebeb olur gibi sıralama yapmıyorum. zaten haram günaha sürükleyen bir davranıs oldugunu da biliyor sunuz zaten!
Şimdi ne yani yapmıyalım mı diyen var görüyoruz nefsimiz çekiyor bizde insanız nefs bizim sınavımızdır. ona uyasınız diye bu bedene verilmedi. Gidin evlenin zinaya sürüklenmeyin, sevgili işlerine girmeyin öyle birşey yok! İyilik defterinizden çok günah defterinizi kabartıyorsunuz.Ögüt verdiğim yok, ama bu doğru.
Peki nasıl ömrü kısaltır elinde var mı hani bir kanıt birşey yok :) öyle bir mecburiyetim yok malesef istersem gösteririm
Ne kadar cok yaparsanız bu eylemi okadar çok hızlı çökersiniz halsiz kalırsınız, Osmanlıda eski zamanda bile kuvvet macunları yapılırdı dagıtılırdı. Alim bilginler genclere ögüt verirdi.Çok cima etmek yani birlikte olmak ömrü kısaltır. uzun yasamak dinamık kalmak istiyorsanız bu eylemi azaltın. Ramazan ayında oldugumuz halde halen oruc tutmak yerine kisi yapıyor bukadar mı azdınız, siz azman mısınız. Duraklamak bilmiyorsunuz 7/24 super market gibi online calısıyorsunuz birde gelip burada fantezi yapıyor kisileri azdırıyorsunuz. Size kitapdan birkac satır yazacağım;Sağlıklı ve uzun yasamanın sırrı baska cozum aramayın;
Daha da yazardım ama gerek yok sizi bekleyen güzellikler varken ruhunuzu bayram ettirmek yerine, nefsinizi bayram ettirmeyin.
Ey oğul! Eğer daima sağlık dilersen, şu sekiz şeye dikkat et:
1. Gündüz çok uyuma
2. Ve gece az uyu
3. Sidiği tutma
4.Çok cima etme
5. Geceleyin çok su içme
6. Aşırı doyuncaya kadar yemek yeme
7. Acıkmadıkça yemek üzerine yemek yeme
8. Az yemekle kanaat eyle
Bütün hastalıkların başı bu sekiz şeydir.
Umarım faydalı olur sizler için, konu eleştirilere kaba ve alaksız yorumlara acık degildir ona göre yazınız!
Daha once ki konularım okumak icin tıklayabilirsiniz.
<a href="<a href=" tar
Şimdi ne yani yapmıyalım mı diyen var görüyoruz nefsimiz çekiyor bizde insanız nefs bizim sınavımızdır. ona uyasınız diye bu bedene verilmedi. Gidin evlenin zinaya sürüklenmeyin, sevgili işlerine girmeyin öyle birşey yok! İyilik defterinizden çok günah defterinizi kabartıyorsunuz.Ögüt verdiğim yok, ama bu doğru.
Peki nasıl ömrü kısaltır elinde var mı hani bir kanıt birşey yok :) öyle bir mecburiyetim yok malesef istersem gösteririm
Ne kadar cok yaparsanız bu eylemi okadar çok hızlı çökersiniz halsiz kalırsınız, Osmanlıda eski zamanda bile kuvvet macunları yapılırdı dagıtılırdı. Alim bilginler genclere ögüt verirdi.Çok cima etmek yani birlikte olmak ömrü kısaltır. uzun yasamak dinamık kalmak istiyorsanız bu eylemi azaltın. Ramazan ayında oldugumuz halde halen oruc tutmak yerine kisi yapıyor bukadar mı azdınız, siz azman mısınız. Duraklamak bilmiyorsunuz 7/24 super market gibi online calısıyorsunuz birde gelip burada fantezi yapıyor kisileri azdırıyorsunuz. Size kitapdan birkac satır yazacağım;Sağlıklı ve uzun yasamanın sırrı baska cozum aramayın;
Daha da yazardım ama gerek yok sizi bekleyen güzellikler varken ruhunuzu bayram ettirmek yerine, nefsinizi bayram ettirmeyin.
Ey oğul! Eğer daima sağlık dilersen, şu sekiz şeye dikkat et:
1. Gündüz çok uyuma
2. Ve gece az uyu
3. Sidiği tutma
4.Çok cima etme
5. Geceleyin çok su içme
6. Aşırı doyuncaya kadar yemek yeme
7. Acıkmadıkça yemek üzerine yemek yeme
8. Az yemekle kanaat eyle
Bütün hastalıkların başı bu sekiz şeydir.
Umarım faydalı olur sizler için, konu eleştirilere kaba ve alaksız yorumlara acık degildir ona göre yazınız!
Daha once ki konularım okumak icin tıklayabilirsiniz.
<a href="<a href=" tar
Allah razı olsun (Birşeyler anladım)
Teşekkür ederim (Ben bildigime devam edecegim)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
soruyu gonder dedik duzenleme secenegide yok malesef eksik cıktı neyse onceki konularımda kalsın
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar