Herkese merhaba 20 yasındayım ve artık masturbasyon yetmiyo önerileriniz falan var mı daha önce hiç cinsel ilişkiye girmedim ama cıdden eskisi gibi mast tatmın etmiyo?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıldildo var, evde deodorant şişesi, soda şişesi varsa o da olur. plugin denilen alet var. bunlar yeterince kuvvetli günaha sokmaz dersen, salatalık, patlıcan, havuç gibi nimetler de var. ama ben bir erkekle birlikte olmanı öneririm :D saygılar.
09 Yorumla
Soran+1 yılMümkün değil ya :( erkekle olmak
- +1 yıl
sanal seks denedin mi? görüntülü falan?
Soran+1 yılErkek arkadasımla yapıyoduk eski erkek arkadasım ama görüntülü değil yazışarak
Soran+1 yılSgdgdgd yok saol ya
- +1 yıl
resmen kurgu soru bu. madem mast yetmiyor bu konuyu niye açtın? birileri sana yazınca da yok sağol demek için mi akljsjdalksjd
Soran+1 yılYöntem istedim sanal yapıcak olsam buraya sormam ki zaten annsnsjsjsk
- +1 yıl
sanal yapcak olsan nereye gidersin alksjdaklsjd onu söyle bari
Soran+1 yılEski erkek arkadasıma yazarım benı tatmın eden tek kişi o sanalda😂
- +1 yıl
Niye bizim neyimiz eksik jshsjsj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla bende ayni sekilde bakirim, anca evlendigim de esimle yaparim, kendimi ona sakliyom, ilkim o olacak cunku. Senin icin bilmiyom tabi ama benim icin bu dini acidan boyle, namaz kilan biri olarak evlilik oncesi asla giremem, istemiyorum da, ama gercekten beni de cok cekiyor vucut istiyor, bende cok merak ediyom asil o his nasil falan yasamak istiyom, ama napalim anca evlilikte, mecbur dayanacaz... Allah yardimcimiz olsun, bize guc versin..🙁🤷♂️😇
03 Yorumla
Soran+1 yılAmin bende aynı fikirdeyim evlenmeden yapamam etradımda yapan çok insan var mesela ama ben yapamam bazen öyle bir nokfaya geliyorum ki dayanamıcak gibi geçiyo somra skskks
Cevap sahibi+1 yılAynen artik nerdeyse herkes evlilik oncesi bi iliskiye girmislik var, yok yani ben kendim gibi bir kiz bulmak istiyom kapali olan bir kiz, hani bari kapali olanlar temiz olsun, gercekten onlar ve senin gibi tek tuk (aciksin diye tahmin ediyom) olan var sanki gerisi 16 17 yaslarinda yasamis hic takmiyorlar bile. Ben hem namazimi her gun 5 vakit kilip bide boyle bir seyi nasil yapim nasil yapabilirim bunu kendimi, vicdanim rahat olmaz, el vermez ki. Hem gunah ya ben boyle bir seyi yapmam asla olmaz, anca evlilik hem evlilikte yapilmasi kadar daha guzel bir sey var mi, dusunsene helalin oluyor o senin, doya doya istedigin kadar istedigin zaman yapabilirsiniz ne gunah oluyor ne bir sey artik helalisiniz birbirinizin cunku. Ben bekliyom valla, inshallah sende benim gibi beklersin...
Cevap sahibi+1 yılNeyse, inshallah bu dediklerimi onemsersin ve bi delilik yapip sonra pisman olmazsin, ben kaciyom yatmaya, hayirli geceler...😇🌙
- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılBazi kizlra mast yapinca daha azgin olur senin acil kollu kuvetli koca bulup keyfini surmen lazim ancak oyle rahatlrsin okul arkdasim kiz vardi doktor oyle soylmisti ona evlndi simdin pamuk gibi olmus
00 Yorumla
+1 yılFarklı yöntemler ile mast yapmayı dene, mesela yastığa sürtünebilirsin veya roll on ile yapabilirsin, tazyikli su tutabilirsin vajinana. Çok var yani 😊 sanal yapabilirsin ayrıca
00 YorumlaZamanın gelmiş istersen bana gelebilirsin gell şefkatli kollarıma 😍yüzüm güleçtir benim tenim ilaçtır benim nasıldı o şarkı 😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerzaman bir adımdaha leri götürmek isticek arzuların cünkü heycan istiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBence vakti geldi zaten de ksjsksjs bakire olmaya devam edeceğim bu konuda erkekler çok şanslı
- +1 yıl
Güvenilir biriyle ileri gitmedende yaşayabilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılTelefonda seksting deneyebilirsin. Karşıda anlatımı güçlü, sesi etkileyici ve kalın olan bir erkekle karşılıklı bir şekilde yapabilirsin. Bu aşırı tahrik ediyor, tavsiye ederim.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Eski erkek arkadasımla yapıyoduk aslında yazışma anında bile insan baya tahrık oluyo
Cevap sahibi+1 yılSesli aramalar özellikle ince bir kadın ses tonu da beni aşırı tahrik eder. Mesajlaşması güzelse öyle de etkilenebilirim.
Cevap sahibi+1 yılBulamadım şöyle kafama göre, istekli bi kadını. 🤭
+1 yılSürtünme odaklı bişeyler yapabilirsin yastık yorgan 😀
10 YorumlaBen de aynı şekilde masturbasyon yapıyorum hergün bakirim... Penisim hiç inmiyor
00 Yorumla
+1 yılBağımlısı olmuşsun sen güzelim bırakmaya çalış ya da tedavi ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba canım bence yürüyor 25 yaşındayım beni de artık mastürbasyon tatmin etmiyor senin gibi daha önce cinsel birliktelik yaşamadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlen o zaman ileride evleneceğin kişiye gidip kimseyle olmadım yalanını söyleyen kızlardan olma.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir amacım olsa buraya sormam zaten :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılIliski yasamam diyosan mast yapma tarzini degistir. Daha zevkli hale getir tatmin etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarklı yöntemler, değişik pozisyonlarda yapmayı dene
08 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki bilgi verırmusın
Cevap sahibi+1 yılMesela doggy pozisyonu, kaşık pozisyonu, yüzüstü...
Ayrıca oral hissi verebilecek yöntemlerle de yapabilirsin.
Soran+1 yılOral hissi verebilecek yöntemler nasıl
Cevap sahibi+1 yılBitmiş roll on şişesine sıcak su doldurarak klitoris ve vajina dudaklarında gezdirmek mesela
Soran+1 yılErkeğin penisinin sıcaklık hissinimi veriyo bu yöntem anladıgım kadarıyla
Cevap sahibi+1 yılArtık orası hayal gücüne kalmış. Sonuçta içine sokmuyorsun. İster penisin sıcaklığını düşün, vajinana sürtündüğünü, ister vajinanın yalandığını...
Soran+1 yılTesekkur ederım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılne onerebılırız kı evlen ya da sevgılınle brlıkte olabılırsın bu senın tercıhın olmalı
00 Yorumla
+1 yılseks oyuncagı al dene ınan senı mutlu eder vıbrator muz salatalık patlıcan gıbı sokarsın
00 YorumlaDaha önce hiç yaptın mı peki
021 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum tabiki
Soran+1 yılİlişkiye girmedim
Soran+1 yılDe
Soran+1 yılYok kızmam söyle
Soran+1 yılBunda kızılcak ne var ki bir de neden ilişkiye girmem lazım
Soran+1 yılEvet ama bakireliğimi bozduramam
Soran+1 yılNedenimi var bozduramam okadar düşemem
Soran+1 yılNeyi
Soran+1 yılEvet yapıyorum onu zaten
Soran+1 yılBunları neden soruyosun anlamadım
Etmiyorsa yapma evlen eşinle yap o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yıl20 yasındayım evlenemem skksks
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki titreşimli penisi kullan keyfine bak
04 Yorumla
Soran+1 yılBakıreyım ama
- +1 yıl
İçine sokamiyacağın için zaten titreşimli dedim
Soran+1 yılNerde satılıyo
- +1 yıl
seks shoplarda dolu çeşit çeşit
Gizli Üye(25-29)+1 yılAz önce aynı soruyu ben sordum ya dayanamıyorum artık
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden kızlık zarı diye bir şey var ki yaaa
Cevap sahibi+1 yılsorma ya valla seksting yapmak isteyen kimse de yok olsa o şekilde biraz ateş sönüyor da açıp milletin sktgi karıyı izlemek hosuma gitmiyor artık
Cevap sahibi+1 yılağrıdan uyuyamıyorum
Cevap sahibi+1 yılKızlar, Mastürbasyon yüzünden kendimi kötü hissediyorum sizce? ↗ soruma beklerim bende seni canım
+1 yıltitreşimli şeylerle dene.. ya da sevgilin var mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sürekli aynı şekilde yaparsan yetmez tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. haftada en fazla 3 yap ve taktiği değiştir
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl değişiyim
Soran+1 yılElimle 😂
Soran+1 yılİkiside ama artık çok sıktı her ikiside
Soran+1 yılEskısı gıbı zevk vermıyo
Soran+1 yılEtkisi var mı ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılSexting yap sende benim gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 bucuk yasinda olsan napardn benm gbi
03 Yorumla- +1 yıl
Sende bakire ve mast ile yetinemiyorsun galiba
- +1 yıl
hep aynı taktiklerle yaparsanız tabi tatmin etmez ve siz baskıladıkça artarak devam eder bu istek içinizde. hayalinizdeki fantezileri arzuları dilediğiniz gibi sohbet edip konuşmanız bile farkkettir. zevke odaklanıp bir kaç gün ödüllendirin kendinizi sıkmayın sıktıkça sizi daha da mahvedecek bu arzu gizli sizi
+1 yılCok sık yaparsan etmez
00 YorumlaBirine oral yaptır zevki gör
00 Yorumla
+1 yılDeğişik şeyler dene
01 Yorumla
Soran+1 yılSenden de bir örnek alalım :)
+1 yılAnal mastürbasyon dene
02 Yorumla
Soran+1 yılO nedemek
- +1 yıl
Arkadan bir şeyler sok yani
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Acil iliskiye gir
04 Yorumla
Soran+1 yılBakıreyım
- +1 yıl
aksjdhakjsdh bu nası cevap aaaqqqq lakjsdaklsmd
- +1 yıl
@yandansokan senin profil adin gibi ergenus
+1 yılSanal seks yap
01 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama gerçeği istiyo vicut :(
üzdün
09 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yıl2 yıl once aklıma bile gelmiyodu😂
Soran+1 yılSonra düştük bu bataklığa skksksks
Soran+1 yılYok bakirim ya
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok hakkısın bende çok karşıyım evlenmeden yapmak ıstemem
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılCok yapma
00 Yorumla
+1 yılSanal
00 YorumlaYardımcı olabilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılBurdan olursan iyi olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı ben 😋
00 Yorumlayalatmayı denesen?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı