Trol değildir küçükken kız arkadaşımla sevisirdim?

Öncelikle bu soruyu sormamda ki amaç bizim farklı olduğumuz mu yoksa bunun normal bir davranış mı olduğunu öğrenmek. İlkokul yıllarıydı bir kız arkadaşim vardı onunla oynadığımız oyunlarda hep evli olurduk ben erkek olurdum onu kucağıma alirdik arzulardim ya da onun hizmetçisi olurdum ve bundan zevk alirdim oyunlarımizi hep apartmanda oynardık kimse gormesin diye bazen eve gidelim derdim evlerimizde yakındı odamda oynardik birbirimize sürterdik soyunurduk dudaklarimiza bant yapıstirip opusuyor gibi yapardık ve o kucağımdayken oyle zevk alirdim ki onu hayal ederdim bazen yalnızken. şimdi büyüduk yıllardır gormuyorum kendisini ve ortaokul 7. sınıftayken dershanede ki kız arkadasimla alt üst pozisyon alıp surtunurduk boş sınıf bulurduk bunun için inleme seslerini duyduğumu hatırlıyorum kızın. bide sevgilisi de vardı benim sevgilim yoktu ama bende erkeklerden hoşlanıyorum lez değilim ama mast. Sırasında da hiçbir zaman bir erkek düşünmem alt komşumuzu dusunurum kadini dusunurum bu nedir normal mıdır biseksuel miyim ama azma anı haricinde bir kadindan kızdan asla etkilenmem
Trol değildir küçükken kız arkadaşımla sevisirdim?