Vajinal mantar problemi. Sizce bu önerileri denemeli miyim?

arkadaşlar hamileliğimden sonra en sık yaşadığım durum bu ne kadar muhafaza etsem de kurtulamıyorum çok afedersiniz kaşıntı yanma ilişki sırasında acı sivilceler ve dahası el vurmak mümkün değil ne kullandıysam geçmiyor geceleri kaşınmaktan uyku muyku kalmıyor.

bi yerde bişi okudum söyle diyordu

Bütün bu araştırmalarım sonucunda hızlı bir vajinal mantar tedavisi keşfettim, ve üstelik bu tedavi %100 doğal ve zararsızdı.

Size bu tedavi hakkında kısaca bilgi vermek istiyorum.

"1. Yoğurt Şırınga Etmek – Eğer evinizde şırınganiz varsa tatlandırılmamış, tercihen doğal bir yoğurdu şırınga ile vajina girişine enjekte edebilirsiniz. Yoğurtta Açıdophilus adı verilen probiyotikler vardır. Bu bakteri kısa zamanda hidrojen peroksit üreterek mantar enfeksiyonunu aktif olarak yok eder. Eğer vajinanızda bu bakteriden yeterli miktarda bulunursa hızlıca vajinal mantar enfeksiyonunuzu yok edecektir. Yani eğer vajinal mantar enfeksiyonundan şikayetçiyseniz 7/24 elinizin altında bulunan en etkili ve doğal kur yoğurttur.

2. Hidrojen Peroksit – Yukarıda da bahsettiğim gibi Hidrojen Peroksit Candida Mantarı gibi patojenleri elimine etmek için doğal bir bileşendir. Bununla vajinanızı yıkayabilirsiniz. Her ne kadar çok etkili bir mantar kırıcı olsa ve etkili ve hızlı bir çözüm sunsa da Hidrojen Peroksit’in doğru oranda kullanılmaması yanmalara neden olabilir. Dolayısıyla mutlaka doğru oranda kullanmalı, doktor ya da eczacınıza danışmalısınız.

3. Şeker Yasak! – Eğer henüz bilmiyorsanız öğrenmenizin tam vaktidir. Vajinal mantar enfeksiyonuna yol açan mantarlar şekerden beslenirler ve çok fazla şeker tüketen kadınların bu hastalığa yakalanma riskleri diğerlerinden daha yüksektir. Yani vajinal mantar enfeksiyonundan kurtulmanın bir yolu da şekeri beslenmenizden çıkarmaktır. Buna içinde früktöz olan her türlü besin dahildir, yani ekmekler ve meyveler de! Çünkü şekeri kesmezseniz mantar beslenmeye devam edecektir."

sizce denemeli miyim bu yoğurt olayını çok utanarak soruyorum sizler neler yapıyorsunuz yada yaptınız :/ kurtarın beni ya ooff
Vajinal mantar problemi. Sizce bu önerileri denemeli miyim?