ve nasi yaparim bilmiyorum ama evleninceye kadar bunun üstesinden gelmem gerekiyo onu da biliyorum.
Beyler ilk gece sutyen cikmasa olmasmi😔?
ve nasi yaparim bilmiyorum ama evleninceye kadar bunun üstesinden gelmem gerekiyo onu da biliyorum.
Ya a. m. k. bir seks yapacaksınız yok orami açmasın yok surami yalamasın diyorsunuz? Erkeklerde sonra sizi terk edince erkek haksız oluyor. Erkekler haklı salin biraz kendinizi rahat bırakın ya. Ben bakireyim evlenmeyi dört gözle bekliyorum siz bulmuşsunuz bunuyorsunuz. Teallahım ya. Sizin gibiler yüzünden tüm Türk kızları sorunlu oluyorlar adamlar yurtdışından kız alıyorlar en azından rahat ederim diye. Bunu yapmayın ya evlenmışsin günah bir şey yapmıyorsun yık tabularını. Hiç bir şekilde erkeğini kimseye kaptirma fazla naz aşık usandırır yoksa.
Kız haklı doğruları söylüyor. Helal olsun. İşte bu kız mutlu edilmeyi hak ediyor
Valla beynindeki 2 hucre birbiryle iletisim kuruyosa en adi o.. puyum! Kafan basmiyo galiba. Bende UTANMA YOK! ISTEKSIZLIK YOK! Sadece huylaniyorum kizim H-U-Y-L-A-N-I-Y-O-R-U-M. Ve bende erkek olsam cikartsin derdim su anda da yorumlarimi okuduysan evleninceye kadar BU RAHATSIZLIGIMI NASIL AŞARIM diye yollar ariyorum. Daha benim ne dedigimi anlamadan buradaki 3 5 erkegin +sini alicam diye sacma sapan seyler yazmissin en azindan BENIMLE ILGISI OLMAYAN SEYLER! ne diyim Allah nöronlarini arttirsin ins..
3 5 erkek miymis bir bak bakalım orada kızlarda var. Huylanmak nedir ya benim bedenimde oyle bir sorun yok güzelim. Sen hayatını toplasan benim noronlarim kadar etmez. Zekan kadar konuş bu halinle bilgisayar kullanabiliyorsun ona şükür et. Dediğin şey çok saçma biliyorsun harkindasin değil mi?
Sen huylammiyosun diye dunyadaki tum kizlar ayni degil canisi, iste beyin yetersizligin her cumlende kendini belli ediyo. Bu arada telefondan giriyorum😉😘
Yaw he he öyle Teallahım ya.
Alisiyorsun merak etme ben de bacaklarimsan huylanirdim alıştım
Benimki cok zor ya😔
Zor olmaz sıkıntı yapma ins anlayışlı bir kocan olur
Ins canim:)
Valla benim ilk gecemde ben sütyenini yırtmıştım kızın ortadan ikiye :D oda senin gibi utanan bir tipti ama çokta zevk aldı... bence sende tam tersi hassas noktanı erkeğine gösterki seni zirveye çıkarsın ;)
Utanmiyorum :) sorumu cok yanlis anladin heralde. Hatta esimin vucudumdaki her noktaya dokunmasini isterim ama HUYLANIYORUM. O dokundugu anda biterim diyim😕 bu yuzden evleninceye kadar bunu asmam gerek
Yanlış yazmışım ya her neyse her kızın hassas noktası farklıdır onun göğüsleriydi ilk başta çok kasılıyordu ilk 1 dakkadan sonra inanılmaz zevk almaya başladı bence sendede öyle olcak :)
Umarim:)
sen türünün son örnegimisin? Senin gibi karım olucak bir hareketle gitlerim onu, ne güzel konuşamayan bir karım olur :D
Bunu kimse dusunmemis senden baska😂 oturuken elini bir soksa ben bittim beni etkisiz hale getirir, bildigin tiki olan insanlar gibi ve bunu ogrendiginde beni rahat birakmicak😔😂 evleninceye kadar aşmam gerek :)
oda benim farkım olsun, iyi kurgularım :D
Cevap
77Cevap
hemen git petshop a hamster al kendine evdeyken at memenin içine gezinsin dursun artık çığlık mı atarsın ne yaparsın bilmiyorum ama alışırsın bir bakıma :D ben olsam kabul etmezdim bu arada göğüste bile ilk gece olmuyorsa vajinada 1 ay bekleriz derdim kendi kendime
Hamster mi ahh delirdin mi sen😂 biliyorum evleninceye kadat bu huylanma isini bitirmem gerekiyo:)
yakın kanka dediğin erkek arkadaşlarınla pratik yapabilirsin :D
Ordan bakinca ovospuya mi benziyorum?:) yakin kanka dedigim erkek arkadasimla bunu yapacak kadar dusmedim:)
kan kardeş dediğin birisi senin sorunlarını aşman için elinden geleni yapmalı ama tamam kız arakadşlarına yaptır ama aynı etki olmaz senin üzerinde :)
Kardesim dedigim adama asil bunu soylersem ben en adi o.. olurum, cunku o benim kardesimdir ve ister istemez cinsiyet farkindan dolayi mesafen olur:) ayrica o da bir erkek bu durumdan etkilenmesi onun elinde degil kizamam ve buna ben sebep olmus olurum kisacasi asla yapmam ayni sekilde kiz arkadaslarimlada cunku lez degilim:) ne dememi bekliyosun nasil sorarimki onlara😂komik
Tamam tamam sen soramıcan kankalarına ben olsam sorarım kanka böyle böyle bir durum var senin için problem olmassa bir el atsana derim :D
bir el atsana?😂 bu ayni sey gibi bence senin iktidar sorunun var diyosun hadi kanka bir yardim et kaldiralim sunu😉 yaparmisin? Yapmazsin.
yok canım sende tek başımıza iktidarız çok şükür, mesela birşey çıkmıştır sivilce gibi gösteririm dokundururum , şişlik vardır o tip şeyler
Dokundurursun? Vaovv aranizdaki arkadasliktan bende istiyorum😂 benim bildigim 'kapat l*n sunu mk bana mi yuruyon' deyip kafasini cevirir cogu erkek
Yahu ciddi bir durum olduğunu söylersem sıkıntı olmaz
Öküz değilse kabul eder. Çünkü o gece senin gecen herşeyi sana göre düşünüp yapmalı sana çyle nazik öyle kibar davranmalı seni ilişkiye hazırlasın rahatsız olduğun bir şeyi en küçücük bir imadan dahi anlama sürekli seni gözşemlemeli hazır olmadığını hissederse gerekirse başka bir akşama bırakmalı. Sen nasıl rahat hissediyorsan öyle davran aksi durumda en güzel gecen en kötü gece olabilir istersen gelinliği bile çıkartma o erkeğin sorunu seni hazırlayıp mutlu etmeli
o kadar çok sevmişim ki evlenmişim ohoo o günler gelirse eşim olacak prenses hiç soyunmasada olur yerim l*n ben onu :) kıyamam canı ne isterse onu yapsın sıkıntı yok ;)
Ahh evet guzel cevap :)
teşekkür ederim. d
Sutyenle uyumak zaten iyi degil. Uzmanlar uyariyor gogus kanserine karsi. Gece cikar yatarken..
Soruna gelince ben kabul etmezdim.. Cünkü o an büyü bozulur. Esin oluyor ama rahat dokunamiyorsun. Iyi degil.
Bencede oyle bende istemezdim erkek olsam, bu yuzden o gune kadar bir sekilde aşmam gerekiyo😔
Terapi al Piskologtan. Evliliginde mutlu olursun.
Ben kabul ederım sorun değil de yalnız ilk defa duydum bu kadar huylanan birini. Tik falanmı var yoksa, çokmu hassassın göğüslerınden?
Göğüslern çokmu buyuk, olsun bence sakıncası yok, dolgun göğüsler her zaman tercıhımdır:)
Ben olsam seni alıştıra alıştıra ikna ederm, önce ufak etrafnda gezdiririm parmklarımı, ikinci gün sen kendn benim parmklarımı dokundur göğüslerne derim, 3. günde zaten alışırsn sen istersın :D
Cok buyuk demedimki, dolgun iste. Bilmiyorum baya huylaniyorum kitleniirm o anda zaten nefes alamam boyle, nasi asarim nasi biter bu sey bilmiyorum ama evleninceye kadar halletmem gerek😔 cunku bende erkek olsam cikmasini isterdim
Kaç beden giyiyosun sutyeni? Umarım halledersın ya, keşke yardımım dokunabilse. Tuhaf bir durum gerçekten, bişey bulursam paylaşırım senınle, aklımda olsun yinede.
Evet çoğu erkek razı olmaz, hemen çıkartmak ister sutyeni, ama işte anlayışla karşılamk lazım, senın elimnde olan bişey değilki
Evet haklisin umarim bunu atlatirim:) yorum icin tesekkurler
rica ederim ne demek :) pardon ama sorduğum soruyu özellklemi cvplamadın yoksa unuttunmu acaba :)
Ozellikle cevaplamadim, cunku sorumdada ustu kapali olarak dolgun oldugunu belirttim:)
Peki sen bilirsın, fazla ısrar etmeyım, ama merak etmiştım bilesın yanii :) dolgun göğüsler hep ilgimi çeker de o yuzden.. ;)
kızım ben bile kabul etmedim ta buradan soruyu okuyunca :P
Bak kız hali ile kabul etmiyo erkek kimbilir napar 😊
Erkek olsam bende kabul etmezdim zaten😂 aslina bakarsan bunu evleninceye kadar yenmem lazim😕
kasma ya elbet yenersin :D
Oyle bir adamla evlenmelisin ki gerektiginde ilk gece sarilip uyumasini bile goze almali
Ben ona hak veririm yalniz, cikartsin derdim ama huylanmalarimi aşmam gerek iste o gune kadar
Dun gecmiste kalmis gelecek zaten gelecek iyisi mi dusunme sen bunlari anin tadini cikart
Hadisin ordan... okadar rezil olmusum dugun dernek girmis bana kol gibi... hanımefendinin ay ama canim yaaa larini dinlemem... memelere özgürlük
Ölücem diyorum, donup kalirim kitlenirim nefes alamam diyorum, bir sutyencik ya nolcak😔
Bosarim dedi ya😂 acaba karsimdaki benimle mi evleniyo ikizlerimlemi sorgulamaya basladim
:))
Vucudunun % kaçı meme. %5 diyelim ( bunu hesaplayabiliriz:) bilahare konuşalım ) %100 den kayip neticede. Kardan zarar. Opusmeyen adamla evlilik zordur mesela. Düşün kirleniyor adam misal.. zor be.. nekadar dert olabilir... ben düzgün bir yolunu bulur hallederim o işi. Muhendizim bulurum mıncirmanin bir yolunu:)
Evleninceye kadar aşmam gerek bunu:)
Senin yardimci olabilecegini sanmiyorum beybi😂😊
Ayni dilden konussak? :) mesajini tekrarla istersen
Gelistirici geri besleme neyin nesi? :D
Ne gibi? :)
Kafayi yedin ya tamm yeter bu kadar yorum :D
Sıra ilk geceye geldiyse damat bey zaten bu durumun farkındadır ve sorun etmeyecektir. Sen merak etme ))
rahat bırak kendini yaa :D sütyenle iş mi olurmuş :D sütyene hayır ikizlere özgürlük :D
Bencede ama huylandigim gercegi var😔bunu atlatmam gerekiyo
Bunu ancak o (İlk geceni kimle yaşayacaksan) bilir. O na sorman lazım
Erkek olsam cikarsin isterdim farkindayim ve bu yuzden o gune kadar bu huylanma isini aşmam gerekiyo:)
Dokunuldugunda kalbin cikicakmis gibi oluyo iste, kitleniyosun nefes alamiyosun bel boslugun cikiyo yay gibi geriliyosun tuylerin urperiyo. Hissiyat bu:) sende de oluyomu😂
Bu mümkün mü :) adam 3 yıl o gögüse özgürce dokunmak için yorganları kemirmiş sen diyorsun ki 3 yıl 1 gün olsun :) birde büyük ve dolgun diyorsun bence ilk orayla meşgul olacaktır. Şahsen benim için öyle makbül
Çıkarmak zorunda değilsin. Ben kabul ederdim. huylanmaktan çok zevk alıyorsun gibi geliyor bana
Belkide:) ama bunu evleninceye kadar aşmam gerek
Kabul eder sroun olmaz hatta ilke gece bir sey yapmak istemesen onuda kabul eder boyle seyler cok normal
Yoo ben isterim yani ilk gece, ama bu huylanma isini evleminceye kadar bitirmem gerekiyo😔
zor olacak biraz
Ilginc yani vajinaya izin varda goguslere izin yok mu bnce isin sicakligiyla kendn aticaksin onu
sen gerdeğe gir, bir kaç saat sonra bırak sütyeni, derini bile söküp atmak isteyeceksin.))) zevkten kendini parçalarsın namussuzum.))
Seni tanıyorsa ilk gece anlayışlı olmalı tabi ki de ama karşındakiyle görücü usulü falansa sıkıntılı olabilir senn için
Önce aç bir görsün sonra rahatsız olduğunu söyle kapat. Zamanla alışırsın.
Rahatsiz olmuyorum:) sadece huylaniyorum ve bunu yenmem gerekiyo
Nasıl rahat edecekse.. İlk gün diye her şey olacak değil.
Ilk gun onemli degil, benim bu tikim sıkinti, ve ins evleninceye kadar ustesinden gelicem:)
Sevismenin verdigi hazla huylanman gecer merak etme canisi hem buyukse erkek onu emmeden duramaz
Ben direk kitlenirim ama:) nefes alamamki o kadar beter 😞
Soylersin sende ilk olarak goguslerin yerine kalcan veya vajinanla ilgilenir sen kivama gelince de goguslerini de dahil edersiniz 😊
Biraz zor😞
Hic cinsel deneyim yasadin mi
Hayir tabikide:)
Kim elledi oksadi ya da emdi goguslerini o zaman kizim 😂
Boyle bir sey yaptirmadim, zaten sikintimda bu huylanmam😞 umarim evlrninceye kadar ustesinden gelirim
Diyorum ya Zevke gelince huylanmazsin
Ofdf billur billur memeler oyle sey olcak parcalar atarim sutyeni
Yani sorun etmem ama sonuçta alışması lazım ve alışması içinde açması gerekir. Yavaş yavaş alıştırmak lazım :)
Fazla rahatsızlık duyuyorsa karşımda ki, çıkmasa da olur.
Erkek olsam kabul etmezdim sanirim :) ama yuzsuzce bunu kabul etmenizi diliyorum😂
bilemiyorum memesiz nasıl olcak bütün hayallerim suya düşerdi herhalde
Südyenle daha seksi oluyor manyakmısın tabiki kabul ederim.
Huhuu seninki baya farkli bir dusunceymis ha😂☺
Bide şey dicem, tişört giy sütyensiz öyle yat buda bir seçenek hem memintolar rahat hem soruyu soranın kafası :)
Evleninceye kadar bu sorunumj asacagimi umuyorum:)
Olmaz memiksiz olurmu, bende pipimi cikarmiyayim isterse :)
şöyle diyelim ilk gece eşin aletini dışarı salmasa boxer'ı çıkarmak istemese ister miydin?
Ne kadar sacma. Ben istemiyo ya da utaniyo degilimHUYLANIYORUM. Ve bunu evleninceye kadarda aşmam gerek
benimki saçma seninki normal :))
Evet insanlarin bazi rahatsizliklari olabiliyo gayet normal. Baskalarinda yok diye bende olmasi garip bir durum degil.
tamam huylanıyorsun bende yaşamıştım bir arkadaşım öyle idi bayan sevişmelerimizde dokundurmazdı ben ufak dokunmalarla yavaş yavaş o hastalığından kurtardım
Umarim benim sikintimida giderebilecek 'anlayisli' bir esim olur
EMİN OL OLUR sıkma canını prenses birşey diyeceğim sakıncası yoksa özelde konuşmak isterim konuşacaklarımı?
Benim konusucak bir seyim yok sen yazmak istersen yorum yapabilirsin:)
:) çok ta güzel oldu amma lakin öyle değil işte :D
Bir sekilde bunu yenmelisin ilk geceden dokunmadi diyelim sonraki geceler ne olacak😀
Aynen oylr bende bunu soylemeye calisiyorum yenmeliyim ama cok zor😞
Beceremeyen erkek çıkaramaz benhallederim sen farkına varmazsın
bu durumu aynen ona anlatırsan eminim ayı değilse anlayışla karşılayacaktır
Eli sonunda görecek, ilk günden bitirmek daha mantıklı
bazıları sıfr onun hayaliyle yaşıyo nasıl yalarım onun hesabını yapıyo sen neyin peşindesin?
sebebini söylersen kabul edebilir, ama ilk gece cinsel ilişki olacaksa ki büyük ihtimalle olur, o zaman sütyenler fora, memesiz olmaz
Çıkarmazsa sıkıntı olmaz ama böyle devam ederse benden yana değil kendi psikolojik takıntısı yüzünden sıkıntı çeker gider bir doktora danışırız bizde.
Sorun değilde a*ı g*tü açıyorsun göğüstemi sıkıntı oluyor :)
Bu utanmayla ilgili bir sey degil, huylaniyorum diyorum neresi garip? Insan popsundan huylanmayabilir ama ben goguslerimden evet huylaniyorum.
Çıkarma nolcak daha şimdiden bunun derdine mi düştün doğmamış bebeğe don biçmek bu oluyor işte
Erkek olsam cikarsin derdim, sikintim bunj o gune kadar asabilmek
Sıkıntı yapma hiç boşuna şimdiden
Daha önce birisi dokundu mu da bu tecrübeye sahipsin?
ilk gece tamam çıkarmada kaç gece devam edecek bu?
Aslina bakarsan biraz yanlis bir soru oldu bu:) ben evleninceye kadar aşmaya calisicam ama boyle bir tikim var
Bendeki kesinlikle utanma cekinme degil, huylanma ama farketmez dedigin gibi iste umarim:)
Yani, bilmiyorum, degisik bir his, kendim anlayamiyorum diyim:)
Onemli olmalida zaten:) ben hak veriyorum sahsen erkek olsam bende cikarmasini isterdim
Ne fark edicekki:)
Ahh evet biraz acik bir yorum oldu🙈 umarim bunu gercekten yapabilirim, artik dusunuyorumda huylansam nolucakki yani o dokundukca daha da kivransam, kitlensem, belim yay gibi gerilse, ama bunun sonucunda alisabilsem cok daha iyi olur sankim :)
Neden onde olucagimi anlamadim? :D
Hmm anladim ins oyle olur :) yorum icin tesekkurler
Goguslerin güzeldir. Rahat ol.
Bende begeniyorum ama huylandigim kitlendigim gercegini degistirmiyo😔
İlla ki çıkıcak haha :D
Biliyorum😔
olur aşağısı önemli bence
Emilmesini yalanmasını istiyorsan çıkar
Huylaniyorum dedim ya😞
Atlat bunu o sıradan bir kimse değil hayat arkadaşın nikahlın ve sevdiğin kişi memelerinle boğ onu ahdjhshahxja
Huylanmak farkli bir durum emin ol😞
o kadar kotumu ya :) ahahaa
Nasıl rahat ederse öyle davransın.
Cikmasa nasi yalanacak ki
O nasil meme mk oyle kea. at onu
:D :D
Seni her turlu kabul ederiz canim
Neden 'beni' vurgusu var?:)
Sen kendinden bahsettigin icin
Pek sansin yok malesef :) :)
Niye ya😞
Arrik ne diyim olmusla ölmüse care yok😕
Sebep? Yorum icin tesekkurler
Ablam hiç şansın yok bee 😂
Deme ya😔😂 nolcak dunyanin sonu mu bir o kalsa ustumdee
Allamm bu erkekler niye boyle ya😔
Piss😈 niye guluyosun bakiyim o kadar😌 alla alla bizimkiler sizin memisleriniz gibi duvar mi? Imsan huylanabilir yani dsha cok tikanirim ben, neyime guluyosun ya😂
Niye guluyosun?😞
Neyin komik oldugunu soylicekmisin artik
Çıkartalım ama ama dokunamayalım okay?
Cikarticam ama dokunmicak? Erkektem bahsediyoruz dimi
Erkekten*
Değer veren bir erkekten bahsediyoruz, evet. Pozisyona göre dokunmaya gerek kalmayabilir, ama hepsinden önce sen istemiyorsan saygı gösterilir çünkü bunun zevk ile ilgisi kalmıyor
Istememk degilde huylanmak diyelim😕
Sonuçta açmak istemiyorsun değil mi? :) olay bu. Huylu da huyundan vazgeçmeyeceği için seni seven, değerini de gösterir.
Acmak istememk degill😕 hatta bana dokunmasini tenimin her noktasinda parmaklarini gezdirmesini isterim, ama benim tikim var bu iliskimizi cok zorlastiricak bu yuzden yenmem lazim :)
Neyi anlamıyorsun, sen çok fazla huylanıyorsun diye ilk gece çıkartmak istemezsen (her ne kadar istesende) seni anlayısla karsılar esin. Bunu anlatmaya calısıyorum. Genel olarak sorunun cevabı ; çıkmasada olur 😄👍🏿
ilk geceye kalmadan çoktan cıkar onlar.
Ilk geceden once asla musade etmem ama ilkindede nasi olucak merak ediyorum😞
Iste bu en guzel yani :) ama huylaniyorum😂 nryse hallederiz artik bir sekilde
O sutyen cikacak ne zamandir o ani bekledik😀😀
İlk gece kadının istediği gibi olur
sana saygı duyması gerekir
Tabiki ederim ve eder
Doktora git ilac al veya bir bardak wisky
Sonr napicam😂
O zmana atmatlmis olmayi diliyorum :)
Daha damat yok ortada ne diyosun :D
Saçmalık olur az güven kendine :D
Sence guvenme meselesi mi bu? Guncellememi oku istersen sacma yorumlar geldikce sinirlarim geriliyo
Sana kalmis bisey koca olack karisamaz
Cogu kisi olumsuz bakiyo ama
Evleninceye kadar bir sekilde yenicem bu durumumu baska care yok:)
Sıkıntı yok bende onu sütyeniyle öperim
Sütyenle de seksisindir
Kabul edeceğini sanmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar