ben ergenlikten bu yana çeşitli şeyler izledim. ve genelde kadınları izlemek daha makul geliyor o tür bir sitede kızlı erkekli o biçim çıplak görünce midem bulanıyor daha doğrusu erkek şeyi görmekten. aslında önceden kızlı erkekli izlerdim ama son zamanlarda lezbiyen izlemeye başladım. aslnda ilk senelerde bir video izliyordum orda adam kadınla hem birlikte oluyor hemde vuruyordu onlarda çığlık atıyordu bunu görünce erkeklerden tiksindim ve o an zevk falan bişey kalmadı. bir de hani önüme bir kız ile bir erkek koysalar cinsellik için eğer o erkek sevdiğim ya da ilgi duyduğum biri değilse kızı tercih ederim. hani zamanında erkekleri de sevdim hoşlandım ama cinsellik yönden kızlar çekti beni bir kız olmama rağmen. şu an yaklaşık 7 aydır bir erkekle çıkıyorum ve gerçekten birbirimizi çok seviyoruz evlencez bir kaç sene sonra. dün benim bu cinsel eğilimimi öğrendi dondu kaldı bn bunu nasıl kaldıracam dedi bunu bırakmalısın en azından kendin için beni dert etme dedi. ben ne yapacağımı bilmiyorum sonuçta bu hormonlarla alakalı değil mi ayrıca asıl soru ben lezbiyen miyim biseksüel miyim? biri bana yardımcı olsun lütfen kafayı yedim..
Biseksüel
Lezbiyen
İkiside değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada rüya görünce kızları görüyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası