Ciddi düşünülen sevgili ile cinsellik konusmak normal mi sizce yoksa evlilige mi saklanmali?
konusulabilir
olmamasi gerekir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ciddi iliskilerin cogu fiyaskoyla sonuclaniyor. Ciddi dusunuyoruz diyipte önce konusursunuz sonrada nasil olsa ciddiyiz diyip yaparsiniz. Terkedilincede olan kizlara oluyor. Kim ne derse desin tek zararli cikan taraf bayanlar. Ayrica sevgiliyken herseyi konusursan evliyken konusacak hicbirsey bulamazsin. Cünkü zamanindan once bitiriyorsun konusacaklarini.
Bana da oyle geliyo. Şahsen ben konusmak ve penisine bakmak dahi isterim ama istekle olmuyo bu isler evlenince geriye ne kalacak? Sonra bıktık sıkıldık diyolar. Ama suda var evlenince de konusursun ama bu sureci uzatirsin sadece onda da bitecek bir süre sonra? Ha bu sevgililikte konusanlara oranla bikac bilemedin 3 4 yil sonra olur peki ya sonra?
Oyle degil iste. Evlenince konukarda daha cok ayrintilar oluyor. Ayrica sevgiliyken hergün konusursun biter. Ama evliyken tek cinsellik degil bircok konu konusuluyor. Ve icin rahat olarak konusursun. Sonucta beni bozdu ortada birakti kacti gitti derdin yok. Bosansan bile sonucta resmi evliydin kimseye hesap verme derdin yok. Anlatmak istedigimi evlenince anlarsin. Ama dedigim gibi sevgiliyken hicbirseyin garatisi yok ve konusmakla kalmaz uygularsiniz. Zarari sana.
Yok yani o acidan demiyorum ne kadar ayrintiya girersen gir evlilikte de bitecek bir süre sonra onu diyorum o zaman ne oluyo ben onu merak ediyorum. Sevgililikte de tek cinsellik konusulur mu canim en azindan ben günlük olaylardan konusmak isterim çoğunlukla. Uygulanmamali tabii ki dedigin gibi sana katılıyorum
"Ciddi düşünülen sevgili" çok komik yaa
Ciddi düşünmek ve ciddi düşünmeden ilişki yaşamak yani vakit geçirmek, dalgasına takılmak gibi herhalde...
Hah nesi komik şu an günümüzde ürün nsanlar sadece zaman gecirmek icin takiliyolar ksinlikle evlenmeyecekleri türde kisiler ile
Sevgili ile cinsellik konuşmak nefes almak kadar doğaldır. Siz sevgili kavramını pek anlamıyor sunuz sanırım
Cinsellik konusulmadan da yasanir onemli olan duygusalliktir bence ancak sahsen ben de konusmak isterim konusur muyym bilmiyorum ama
Senin sevgili kavramin buysa vay milletin haline..
konuuslyorda ileri gitmee derim benmkide cardı ben istemzdimm :/
Mesela neler soyleniyo? Normalo nedir bunun?
Cevap
17Cevap
Hayir diyen ahmak ulkem kadini yuzunden bosanmalar artiyor, aldatmalar oluyor.
olmaması şart yaw evlendiğinizde helal konular bunlar evlilik dışı çok sakıncalı durum
Kesinlikle konuşulması gerekir bazı fikir ayrılığı olabilir; hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyler vb. ilerde sorun yaşamamak için.
Evlenceğin adamla değilde elalemin itiylemi konuşasın..
Hickimseyle konusmazsin canım baskasiyla değil
Veballeri boyunlarina. Herkes hakettigini bulsun ne diyeyim
cinsellik evlenmeden konuşulacak bir konu değildir
Artik saklayamazsib normal bence yani sonucta futbol konusacak değil opmek bile ister
Cinsellik öcü değildir, evliliğe giden bir ilişkide konuşulması kadar normal bir şey yoktur.
Konuşulabilir ama yaşanmaması daha iyidir
eğer ki baki mutluluk diyorsan asla konuşulmamalı
Konusma ne gibi sonuclar dogurur peki. Ben de konusulmamasindan yanayim tabii de
evliliğe ne kadar çok paylaşacak şey bırakırsan o kadar güzel
konuşuldukça saygı sınırı düşer bence
evlilik öncesi olmaz
Haklisin sahsen her seyden once ben ozel ve yalnız 1 kişiyle olmasini istedigim icin bu düşünceyi savunuyorum ama evlilikte konusulunca da bir noktadan sonra bitmeyecek mi hatta konusmayacaksin yasayacaksin normal gelmez mi bir süre sonra?
Yani bu devirde olağan
Normal olabilir bence
konuşmak gayaet doğal, yaşamak bireylere kalmış
konuşulur ama icraat yapılmaz
insanın sevdiğine kalkmıyor
konuşulabilir
Eee yani
Konusulabilir
konusulabilir
Benim için şart
a tabı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?