Sevgilinizle öpüşüyorsunuz birden sevhet ve tutku girdi işin içine ve.......

sevgilinizle öpüşüyorsunuz birden sevhet ve tutku girdi işin içine heyecanla hareketleriniz ilerledi dokunuşlar öpmeler sarılmalar git gide arttı birbirinizi okadar arzuladınız ki durmadan devam ettiniz farketmediğiniz anda giysilerbile çıktı sevişme dokunma ilerledi oral elle öpmeyle tatmin ettiniz durdunuz birbirinizi dokunmalar oldu okşamalar sevmeler ard arda ve erkeğin penisiyle kızın vajinası birbirine yaklaştığında o heyecanlı dokunuşla erkek o hazla içine girmek istedi ki kız -ben bakireyim girme ama yaptığımz gibi devam- derse bu erkeğin şevkini kırar mı yoksa nede olsa tatmin oluyoruz sevişiyorum sevdiğim kadınlayım dokunuyorum böylede boşaldım mutlu ediyor kızda yattakta aktif farketmez mi dersiniz yoksa bunu erkek bir gün mutlaka ister ve alamadığı için başka kadına gidermi?
Güncellemeler
+1 yıl
sorum kisaca soyle: hersey cok guzelken birden kiz girme diyor. ama sevisme devam ediyor erkek giremedigi icin kizdan ayrilirmi? ayrilmasa bile seks hayatim fiyasko diyip gozu disari kayarmi?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar beni gaza getirmeyin :P seks hikayeleri yazdricaniz bana ama burasi kabul etmez onuda :P

buarada yanlis anlasilmasin erkek ve kiz zaten bir kac defa bosaliyor tek fark kizin icine giremedigi bu erkegin yinede hazi alamadim diyip uzaklasmasini saglarmi diyeydi sorum
Sevgilinizle öpüşüyorsunuz birden sevhet ve tutku girdi işin içine ve.......