Uzunluğu 16 cm ama kalın olan bir penis boyutu normal mi?
Kadınların çoğu büyük kalçalı olduğundan dolayı zorlanacağım pozisyonlar olabilir mi?
Kadınların çoğu büyük kalçalı olduğundan dolayı zorlanacağım pozisyonlar olabilir mi?
normalde vajina girişi için 9 -veya 11 cm penis yeterli girmesi için 16 santim normal ne kadar buyuk klcali olursa olsun pozizyonunun bulduğun zaman hic bir sekilde zorlanmazsin meşele kalça değil mesele yola nasil girdiğin yuruyeerek mi koşarak mi yoksa sürünerek mi
Buralarda takılıp psikolojini bozma
Büyük kalçalı kadınlardan kaç tanesini tanıdın birlikte oldun veya bundan sonra birlikte olabileceğine neden bu kadar eminsin...
16-26-36 sen bunlara kafaya takma. Allah boy vermiş delmiş atmış koyvermiş olurusun sonra...
Büyük kalçalı 2 kadınla birlikte oldum. Doggy pozisyonunda zorlanmıştım baya. 36cm penis boyutu yok zaten dünya da fazla uçma.
32 cm var. Araştır ve gör.. Jonah Falcon
32 var evet 36 yok :)
Bamya diyene bak ya salak. Bence çok iyi penisinin boyutu :-)
bak ağzının tadını blen biri =)
Bende iyi olduğunu düşünüyorum ama böyle bir partnerim olduğunda doggy pozisyonunda zorlanıyorum. im.haberturk.com/.../...98d61c9d8607d8be153d_k.jpg
Doggy yapmayın o zaman :-)
O en sevdiğim :) 120 kilo kutsal damacana olmayan kadına her türlü yeter bence :)
Cevap
7Cevap
yahu reis sen bunlara bakma bamyaymıs ula hayatında acaba kaç tane gördü mileltle dalga geccekler adamalrn psikolojisi bozmayın...
16 ya bamya diyorlar zenci lazım bunlara
aynen reis ;)
Zenci pipisi mi olması gerekiyor illa ki , tripod gibi? Olm çok mu p*rno izliyorsunuz ne yapıyorsunuz :))
Bendede 17 cm kalin mantar basli damarli bugday rengi penisim var gayette Yetiyo :-)
normal bir ilişki için penisinin olması yeterli
9 cm den sonra iki taraf içinde yaterli kardeşim
Bence ideal boy
sonund anlayanlar gelmeye basladı :D
Teşekkürler içimi rahatlattın :)
@sweetboy11 Aynen :D
butun 16 cmler toplanmış slajkfhasdflşkjf
ideal
Teşekkürler
yeter ;)
Bamyasin
Evet sağda ki :))