Gerçekten ciddi soru soruyorum. Aptal saptal benim ki 20 -30cm diyecek asalaklar gelmesin. Bir çağrışım yaptığım yok sadece tecrübeli kişiler bilgi aktarımı yaparsa mutlu olurum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilo var mı sende eğer varsa zayıflarsan 1-1.5 cm uzama olur rahat, ilişki için yeterli 10 cm üzeri zaten yeterli sayılıyor da ortalamadan da biraz kısa kalıyor kanka ortalama 13-14 cm gerçeği de aktarmak lazım rencide etmek küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlama
03 Yorumla
Soran+1 yılİdeal kilodan bı 8-9 kilo fazlam var. Hayır aksine bilgi aktardigin için teşekkür ederim.
Evet araştırdığım kadarıyla haklısın ortalamadan geride ve dediğin gibi kiloyu varsayım yaparsak 1. ila Max 2.5 arası oynama varmış. Öyle kendi elinle temas edince içerde var gibi bir his var teşekkürler ederim.
Cevap sahibi+1 yıl8 9 kilo fazla çok fark etmez sanırım epey kilolu insanlarda oluyo dediğim ama bi zayıfla tabii sağlık için.
Soran+1 yılBilginiz ile aydınlattığıniz için teşekkür ederim tekrardan..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. 12-12.5 cm yeterli bir penis. Sadece işi bilmelisin. Tamamını içeri atman ve kadını iyi kavraman gerekli sadece. Kıvrak ol, sıkıntı olmaz...
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeterli yeterlii önemli olan boyu değil işlevii benimki 15.5 cm ama altımdakiniii 10 cm olsada inlettiririm önemli olan sertlik, serilik ve boşalmada kendine hakim olup süreyi uzatmak.
02 Yorumla
Soran+1 yılDiğer konuda bir soru yoneltecegim size, mesela ilk boşalmayı oral ile yapıldığını varsaysak , yani demek istediğim bazılarında ilk boşalma geç olabiliyor ama araştırmalara göre yüksek kesimde erken oluyor. Yani erkek ne kadar siksada kendini kadına göre baya erken ilk boşalma oluyor. Demek istediğim ilk oral ile boşalan bir erkek görünce kadın soğur mu yani oraldan sonra zaten ikincisi min 15 20 dk oluyor ve performans yorgunluk hissi az oluyor bu durumda kadın soğur mu?
Cevap sahibi+1 yılBu soruna bayanlar cevap vermesi lazım ama. Kadını kendin boşalmadan önce ön sevişmeyle doyuracaksınkii sen boşaldığında soğumasın ikinciye başlama aralığındada yinee onaa oral yaprsın aradaki açığı kapatırsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadını her türlü sevişerek ve duygusal olarakta doyurmayi bilirseniz bence yeterli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeter kardeşim her türlü yeter. burada millet üstüne ekleyip söylüyor. Tr ortalaması zaten 13 cm
00 Yorumla9 cm yeterli deniyor. Buyum bile diye düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYeterli
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılyeter
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
rica ederim
Evet
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. İdare eder.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler