Arkadaşlar teşekkürler fakat altını çizerek söylüyorum "orijinal yeni fikirler" soruyorum :)
Webcam ile sanal seks fikirleri?
Arkadaşlar teşekkürler fakat altını çizerek söylüyorum "orijinal yeni fikirler" soruyorum :)
Karşılıklı çırılçıplak soyunursunuz birbirinizi konuşarak tahrik eder, şunu yap bunu yap diye yönlendiri ve mastürbasyon yaparsınız. Yani en azından bizim yöntemimiz bu. Yanında ve seks yapıyormuşsunuz gibi de zevk alırsınız. Gerekirse çeşitli aletler kullanılabilir
bu tarz görüntüleriniz hacklenip paylaşılabilir internet üzerinden böyle fikirlerinizi gerçekleştirmemenizi tavsiye ederim
Nişanlımla bir kez başka ile gitmişti çıplak olarak görüntü verdim ve mast yaptırdım ona webcam de. Başka biriyle falan seks yapmasından çekindiğim için rahatlatim dedim onu bir kez sadece.
Cevap
23Cevap
Sevgilinden ona ait boxer flaan site onu giy ne bilim işte onun aldiği bir dildo vibratör kullan falan yani:d
Bu ilişkinin bir zaman gelip bitme olasılığı varsa yapma pişman olursun
bşr b*k anlamazsın ten tene değmeden seks mi olurmuş yaa
Webcam, Açıp göstermek anlamına geliyor. Kendine güveniyor musun?
yanı ben webcamda onu cıplak bır bıcımde gormek ısterım
İkinizde seks oyuncağı alın onunla belki daha farklı gelir daha tahrik edici olur :)
Yuh ya bişey yapmayın öyle sevgi sevme mi olur ne yapıyorsunuz siz
bakire değilsen karşısında muz havuc salatalık ya da vibrator kullanabılırsın kukunda
Önce seksten konuşun pat diye çıkarmayın kıyafetleri, sonra yavaş yavaş ilerleyin işte :)
Masturbasyon ve belirli bölgelerin gösterilmesi yeterlidir.
sen öpücük gönderir gibi yapsan bile yeter
kamerada karşısında soyun
fikir çokta yazarsam silinir be güzelim
hiç yapmadığım bir şey fikrim yok
Webcam karsisinda direk dansi yapabilirsin;)
Çırılçıplak kalın. Masturbasyon yap elinle falan.
görüşmek isterdim cam da :) fena şeyler
süper zevkli oluyor tatlım
Wechat a bak istersen yapabiliriz
tövbe deyin kız
ne istersen
vajinanı aç daya pc ekranına oda gidip gelsin işte belki boşalırsınız
Vajina göğüs :D
saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar