Arkadaslar bu aksam ilk def sevgilimle seks yapacağım. Sevgilim bakire. Tavsiyelerini nelerdir. Prezervatif kullanmali miyim. Zevki etkiler mi. Yoksa önlemi sevgilim almismidir (hala fln). Ve ilk gece için tavsiyelerini neler?
Cevabın nedir?
+1 yılTabiiki prezervatif kullanmalısın. Yaş aralığın 18-24 görünüyor, sevgilinin de öyle olduğunu varsayar ve bakire olduğunu da üzerine eklersek hap kullandığını sanmıyorum. Ben kullanmam şahsen, ayrıca doğum konrol hapları bir ay gibi bir süre hergün düzenli alınması gereken şeyler. Kuşlanmaya başlamış faşan olsa bilirdin. Onun dışında pek bir önerim yok, fantazi yapıcam diye fazla aksiyona girmeyin, hadi bir de şu pozisyonu deneyelim falan yapmayın, zaten ilk sefer kolunuzu bacağınızı nereye koyacağınızı falan şaşırırsınız. Ara ara konuşun, doğal davranın gerilmeyin, gerisi gelir zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızda sende bâkire olduğunuz ve ilk deneyiminiz olacağı için hiç zevk almayacaksınız... Deneyiminiz arttıkça zevk duyacaksınız
210 Yorumla
Soran+1 yılBu ilk devamı gelecek...
Cevap sahibi+1 yılDevamın da zevkli olur... Kız arkadaşına karşı anlayışlı ve Sabırlı ol... Ilklerde kızlar erkeklerden daha fazla acı çeker çünkü... Bol şans 😊
Soran+1 yılTeşekkür ler
Soran+1 yılPeki sen ilk ilişkiyi ne zaman kimle yasasin
Cevap sahibi+1 yıl23 yaşımdaydım ilk erkek arkadaşımda ünv giderken yaşamıştım
Soran+1 yılşu an evli misin
Cevap sahibi+1 yılDeğilim ne yazıkki
Soran+1 yılsende bakire değilsin ozaman sen napcan evelnince
Cevap sahibi+1 yılBizde güya evlenecektik hatta tam Nişan arefesinde ayrıldık... Ben Bekaretimi bozulmasın diye Saçma sapan Şeyler yapmadım analmış sürtünmeymiş falan filan... Hayatıma yeniden birisi girer ve evlilik olursa olmadan önce anlatırım ona dürüst olurum ona... Kimseyi kandırmaya hakkım yok...
+1 yılyazık o kıza acıyorum şimdiden bilse senin böyle biri olduğunu eminimki seninle birlikte olmazdı amacı bekareti alıp her istediğinde ilişkiye girmek kız istemediği zaman ayrılık ile tehtit etmek vs olur yaptığın yorumlardan bunu anlıyorum..
13 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var seviyorum onu. Sadece benim olsun istiyorum
- +1 yıl
yaptığın yorumdan sadece onu elde etmek istiyorsun altı üstü zar demişsin evet senin için altı üstü zar olabilir ama bir kız için bu durum daha farklı bir hal alıyor bence kendini onun yerine koy belki ileride ayrılacaksın ozaman ne olacak belki o kız birini sevecek ama senin yüzünden o ilişkide sorun yaşayacak. bunuda düşün sadece birlikte olmak için birşey yapmak istiyorsan para ile yapabilirsin çünkü o sahiplik duygusu birlikte olduktan sonra eskisi gibi sende kalmayacak ihtiyaclarını gidermek için kızla birlikte olmaya devam edeceksin
Soran+1 yılHayır o da istiyor. Olay bitti zaten işimizi gördük
+1 yıldeliğe dikkat et ıslak kaygan olana girmeye bak sert tepmpolu şekilde pompala daha ne deyim beline kuvvet
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeder edeceksin bakire kizi isi bilmeyenle mundar oluyo kizlar
13 Yorumla
Soran+1 yılNie mundr olsun. Biz de bişeyler bilip yani. Izlediklerimizden
Cevap sahibi+1 yılIzlediginle olmaz o
+1 yılOncelikle sakin ol ona saril ve once gözlerine bakıp mutlu ol gerisi gelir
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki ilk giriş nasıl olmalı. Dudagina direk yapisiyim mi
- +1 yıl
Önce sev onu yüreğine dokun
Soran+1 yılBir de hemen bosalır miyim ne yapmaliyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk olacaksa hisset kullan 2nci de ise tırtıklı olandan 3ncu de ise rotar yap
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltek kale maçta en güzel şey gol atana kadar ki oyundur o yüzden gole odaklanma topu sur eğlenmenize bakın golu zaten atarsın ama aceleye getirme slowmo gol olsun. ilk gece için tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle ağırdan alın birbirinizi keşfedin ve sakın kızı ürkütme sen de korun. Maç sonu kırmızı kart gorme
Soran+1 yılPeki ben mi onu soyum yoksa o mu soyunsun
Cevap sahibi+1 yılDüşündüğün şey bu mu allah aşkına hayatının zevkini alacaksın :) Ben sana soyliyim yavaş yavaş git hatta benim yapamadıgım seyi sen yaptır gomlek giydir. Benim ilkim 39 yaşındaydı 20 yaş buyuk bir komsumuz :) o yuzden mumkun mertebe anı yaşa
Cevap sahibi+1 yılBir o bir sen
Soran+1 yılTamam kardesim
Soran+1 yılOnce sevisme yapayım devamı gelir die dusunuim
Cevap sahibi+1 yılKolay gelsin
Soran+1 yılEyv :)
Cevap sahibi+1 yılGitmeden birşey daha misyoner , kaşık , ters misyoner ve yüzyüze kaşık ilk başlangıç için bir bak derim
Soran+1 yıltamam
+1 yılBakireyle yapma derim kardeşim
14 Yorumla
Soran+1 yılNie evlenmeyi dusunuoz zaten
- +1 yıl
Evlenince yapın benden tavsiye kardeşim
Soran+1 yılBenim kadınım olsun istiyorim
- +1 yıl
Tamamen birliktelik olmadan başka şeyler de yapılabilir o da kadının duygusunu hissettirir. neyse benden sana tavsiye bu gerisi size kalmış
+1 yılDikkat et orgazm ken hamile Bırakma 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılHap kuLlanirsa hamile kalır mi
- +1 yıl
Kalmaz ama zamanında içmesi lazımdı 😒 yoksa sonradan hamile kalırsa düşük yapar oda riske girer
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakireymiş yazık değil mi?
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence yaşama
Cevap sahibi+1 yılYa evlenmeden yaşamayın diye herkes der kızlığını onun evlilik hayatını alıyosun? Kesin evlenecek misin umarım evlenirsin.. İlk bol sevişmen lazım sabretmelisin hızlı davranma can yakarsın
Soran+1 yılherşey iki bacağın arasına bağlmak doğru değil. alt tarafı bir zar. yani ülkemizde bu çok anormal karşılnıyor. bence hiç doğru değil
Cevap sahibi+1 yılAlt tarafı bir zar nedir be o zina ne kadar günah hristiyanmısın abi sen hani senin müslümanlığın bir git ya şuradan
Cevap sahibi+1 yılKiz inşallah vermez inşallah ta görürsün o zaman pislik ablana bacına aynısını yapsalar hoşuna gider demek ki!
- +1 yıl
kız kardeşin var mı var ise? aynısını yaşadığı zamanki durumu hissederek hareket et kız kardeşim yok diyorsan yarın birgün kızın olacak onuda düşünesin.
Kızın gelirse baba alt tarafı bir zar birşey olmaz dediğin de afferim kızıma demeyi unutma ama babasının kızı olacak sonuçta
Cevap sahibi+1 yılHelal sana ya! Alt tarafı zar diyo birde namus kavramı yok genişler herhalde... Sankü bana abd de yasiyor
Soran+1 yılBu kadar abamrtacak bisey yok. Artik biraz cagdas dusunun
Cevap sahibi+1 yılYa he he çağdaş düşününmüş
Cevap sahibi+1 yılEvlenemezsen hayatı kayacak kızın hala çağdaş düşün diyosun BABAKAR DEDELER çağdaş düşünür zaten hele bir baba...
Cevap sahibi+1 yılEvlen öyle yap zinadan bahsediyoruz? Ama yok evlenmeden yaparsın yemiyor evlenmeye hemen nikah kıyamıyorsun yemez cünkü demi nikaha gelince bahane cok tabi selse gelin bahane yok!
Soran+1 yılO za, man bizde imam nikahı kimdir öyle yaparız :)
Cevap sahibi+1 yılAllahım ya yürü git sıkıyosa resmiyide yapsanaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala falan ne demek
15 Yorumla
Soran+1 yılHala?
Cevap sahibi+1 yılDetayda parantez icinde yazmissn da anlamadm sordum
Soran+1 yılHee yanlış yazmışım hapla diyecektim
Cevap sahibi+1 yılHim. İlk ilskisinde cani yanarsa devam edemez heveslenme bence
Soran+1 yılEninde sonunda yaşayan yani bunu ilk olrak
Gizli Üye(36-45)+1 yılönce okuyun sonra bir film izleyin
00 YorumlaKizin icine girme
14 Yorumla
Soran+1 yılNie
Soran+1 yılEee sende yap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTavsiyem yapma
11 Yorumla
Soran+1 yılNie
Kolay gelsin
01 Yorumla
Soran+1 yılTsk