Cok vicdan azabı cekiyorum hersey bir anda gelişti :( Kefaret gerekir mi yoksa sadece o günün kazasını mi yapmalıyım? off gercek mi bu yaa cok kötüyüm :/
Cevabın nedir?
+1 yılNe yaptin kardesim. Oruc haliyle anal seks yapilir mi ya. Oruc bozan seyler biliyor musun? Yememek icmemek ve evli kadinda olsa iliskide uzak durmandir ve sen bunu kasten yaptigin icin keffaret gerekir. Uzulerek soyluyorum. Cunku mumin kardeslerimize cehenneme atmasini istemiyorum. Ben buna cok uzuluyorum. Yapma bir daha. Yine uzulerek soyluyorum once normal oruc tut sonra bayramdan sonra 2 ay oruc tutmanin cezasini cekeceksin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
sen burdakilere bakma arkadaşım yapmışsın bir hata evet büyük de hata.. ama ALLAH'IN rahmeti çok büyüktür çok geniştir önce abdest al sora tevbeni yap ALLAH senide affedecektir emin ol.. sora orucunu tutmaya başla kefareti de dahil... hiç sıkma canını şeytan kazanır sen kaybedersin yoksa... ok umutlu ol mutlu olucaksın ALLAH bütün günahları bağışlar şirk müstesna
317 Yorumla
Soran+1 yılamin bir insan cikti karsima sonunda Bak burada ben pisman olup tovbe etmeme ragmen bana kasar diyen o arkdsn da o tarz kisilerin de allah belasini versn bisey demiyorm
- +1 yıl
sen insanlara aldırma kendi günahları çok fazla emin ol onlar umutsuz oldukları için hayattan senin de öyle olmanı istiyorlar... sen umutlu olucaksın ALLAH o kadar büyüktür annen ya da baban dahi seni yaradan kadar sevemez... seni ancak o bağışlıycal yeter ki tevbende samimi ol ona verdin sözü tut... hataya düşmemek için çokca düşün bundan sora düşünmek iyidir... umut senin dier adın olsun bundan sora ok arkadaşım biz kardeşiz ayrıca. yalnış anlama ben akademik kariyer sahibi biriyim sadece seni uyarmak istedim bu sitedeki cahil cüheyla takımına karşı yobaz sürüsü dielim ya da ok angelamerkel ;)
- +1 yıl
arkadaşım haklısın ama Allah nasıl olsa affediyor kabul eder diye herşeyi yapmak mantıklımı ya ramazandayız ya da değil insan kendine ceki düzen verir mesela başbaşa kalmamlıydı ayrıca sevgilim dediği karaktersiz nasıl yapabiliyor kız birden oldu vs demiş ama oprgazm oldum bilmem ne vs bunlar istediğini acıkca belli ediyo ortada zorlama varsa tecavüzdür ALlah elbette affederde herkes buna sıgınıp defalarca yaparsa ne anlamı klaır
Soran+1 yılhayir ben pisman oldum buna dininde ve imanli briyim sasilicak kadar belki burdaki herkesten fazla din bilgim imanım
- +1 yıl
siteye bak ahlak bekçisi misiniz ulan hepiniz çakal sürüsü gitsin herkes kendi günahlarına tevbe etsin. kız güsel bir üslupla sormuş verdiniz cevaplara bak... tipik türk insanı işte gelişmemiş cahil cüheyla takımı dolu site... eğitim şart hakkaten... angela sonuna kadar yanındayım sen pişmanlıgını ALLAH a açıkla bu sitedekilere değil ... biz küçük değersiz varlıklar insanlara değil çok yüce çok büyük ALLAH a...
- +1 yıl
peki o adam hala sevgilisimi? madem tevbe ediyo onu bırakacakmı kızın inanclarına saygı cıkmayan birisi ilerde yine aynısını yapar elbette herkes günahkar ama bile bile lades olmaz kızın başlıgını tekrar gözden gecir orgazm oldum falan hani zorla biranda diyo ama memnun kalmış biz burada ne namus bekciliği nede kızı savunma yaparız herkesin kendine ben uyarımı yaparım anlamıyosa hakaret eder
tevbe ediyor ama aşağıda küfürler hiç kesilmiyor buna nedemeli öyle insanlara susarak cevap versin
Soran+1 yılbana dil uzatiyorlar susarak cevap vermem gerekiyor ama onlara hakkımi helal etmiyorum ayrica ayrilmayi dusunuyorum evet
Soran+1 yılonun da bir anda gozü döndü o da oruc tutuyor
- +1 yıl
Akademik kariyer sahibi insana bak karşısındaki bu haltı yiyen arkadaşa destek çıkacağım diye kıza büyük bir kısmının Hristiyan bir çoğununda inançsız olduğu toplumun Başbakan'ının lakabını takıyorsun artık nasıl bir hayal dünyasında isen ve Müslümanlık dan bahsediyorsun ALLAHc. c. Tabiki çok büyük affedicidir yeterki tevbe etmeyi bil “ Bütün Âdemoğulları günahkârdır, günahkârların en hayırlıları ise tövbe edenlerdir.” (İbn Mâce, Zühd, 30)
“Günahtan tam dönen ve tövbe eden, o günahı hiç işlememiş gibidir.” (İbn Mace, Zühd 30) - +1 yıl
abzürt denen gereksiz zırva bence sen işine baksan iyi edersin ben umuttam bahsettim bazıları gibi hakaret etmedim kıza yobaz toplumun cahil cüheyla parçası seni... tevbe etmesi gerektini senden önce ben söyledim neyi sahipleniosun sen cin olmadan şeytan mı çarpma derdindesin... ben sizden önce irtibattaydım angela arkadaşımla siz nasıl bir kafa yaşıyorsunuz ya da derdiniz ne üzüm mü yemek bağcıyı mı dövmek... iyi niyet iyi mesajlar gerektirir boş laf küfür değil hakaret değil hel rol çalma hiç değil
- +1 yıl
Kendini bir b*k sana Kaldırım mühendisi sana küfür daha sıralamadım çok kaşınma istersen Kültür'ünü yediririm sana Dünya'ya kör bakarsın beyinsiz kaleye BAŞINDA Google'dan bakıp burada nutuk atma gel bir yerde buluşup o dilini sana yutturayım unutma senin gibi bokun üzerine ANCA b*k sineği konar oda sadece mikrop saçar aynı senin gibi Yavşaklık yapma adamlığı Öğren önce kültürsüzlük aklını başından almış haberin yok enbesil
- +1 yıl
Cinsel ilişki nin tam karşılığı erkek penisinin kadın vajinasına girmesidir. Seninki zaten ilişki olarak ters adı üstünde Hanefi mezhebine göre sana 1 gün kaza gerekir 61 değil Ama ters ilişki anal zaten haram ve günah tır. Bunun için tövbe gerek.
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=a8OXkEKT-nA
dinlemeni tavsiye ederim , hem ruhen de rahatlarsın...24 Yorumla- +1 yıl
evet insanlar olumsuz şeyler söylemiş olabilir yorumlara bakmadım. bu yüzden kafana takma senin hayatından sen sorumlusun. kendi ruhunu rahatlat
Soran+1 yıltamam saol :) binde 1 insanlardansın
- +1 yıl
:) :)
Nefsine hakim olamadin tabiki tutucaksin şimdiden gecmis olsun 😞
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
57Cevap
Bu sorunun troll olduğuna emin olarak ben yinede cevabımı vermek istiyorum bu gibi durumlarda 61000 gün Oruç tutsanda fayda etmez kusura bakma ama senin durum genel evde kızlık zarı aramak gibi olmuş yapman gereken ALLAHa yakarmak affetsin diye
20 YorumlaHadi spontane gelisen normal bir iliskiyi anlarim da anal planlanmadan yapilabilinecek bisi degilki l*n . Bunun temizliği var kremi var hatunu yarim saat ikna edip devirmesi var. Anal bu sekilde olmaz ama yanlis. Oyle hasirt diye.
00 Yorumla61 gün kefaret orucu gerekir.
Çünkü niyetli iken bozdunuz.
Eğer o gün sahura kalkmamış ve niyet etmemiş olsaydınız sadece o gün tutacaktınız.00 YorumlaAnal ilişki Yaşayan ; Lanetlenmiştir dinimizde. Sen hala oructan bahsediyon :)
@capkin_kuru_fasulye 'nin önerisine kulak ver :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık ya sana ramazan ramazan Allahım nasıl insanlar var böyle
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBari ağzını bozma be arkadaşım neyse sen bilirsin onu yapan bunu da yapar zaten et küfürlerini
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:( canım nasıl oldu ya offf çok üzüldüm 61 tutmalısın. Büyük günaha girdin bir de anal yani. heralde kız arkdşn oruç değildi. Geçmiş olsun üzülme bundan sonra dikkatli ol. Olan olmuş
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPardon canım erkek arkdşn. Canım kndini kullandırma ya hiç değmez büyük günah ama pişman oldun töbe kapısı hep açık. seni buna zorlayan kişi seni seviyor olamaz bilmiyor mu oruç olduğunu? Anal ilişki çoook günah hele ramazanda. töbe et ve bnce o sevgilinden ayrıl. sana hayır glmz ondan. Bnde yapmştm zamanında çok pişmanım şimdi sevgilim teklif dahi etmiyor
+1 yılşaka yapıyorsundur umarım bunun cezası 61 gün bilmiyormuydun bunu bari akşam iftardan sonra yapsaydın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Oruç gitti, anal da günah. Seni 61 paklamaz, Allah bilir ya.
00 YorumlaDaha önceki amellerinde boşa gitti kelimeye şehadet getirerek başlayın işe önce
02 Yorumla
Soran+1 yılallah kadar iyi mi biliyosun kesin konusuyosun ya bir git isine
-ver coşkuyu ver coskuyu
(• - •)
ʃ \\ _(• - •)
_ʃʃ _ʃʃ \\02 Yorumla
Soran+1 yılne sacmaliyon ya
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye girmemen gerekiyor oruçken. Anal farketmiyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılben yapmadm zorladı
- +1 yıl
o oruç değil miydi?
Soran+1 yılorucluydu
- +1 yıl
kötü olmuş senin için.
+1 yılOruçluyken nasıl böyle birşey yapabiliyorsun 61 gün ceza
11 Yorumla- +1 yıl
61 değil planda 69 varmış :D
Adı üstünde oruç tutuyon böyle şeyleri neden yapıyorsun?
14 Yorumla
Soran+1 yılsadece yanyana uzanmstk ben tahmi etmedim boyle olhcagini
Soran+1 yıloruc nefsi allah icin haramlardan sakındirmaktir kardes senden iyi biliyorm
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 kere kefaret tut sen oruçken anal ilişki nedir ya nasıl bir türsünüz siz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok günah ya oruç tutma ya nefsine hakim ol ya da 61le
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu ulkede ampulun neden hala yandigini simdi anladim tesekkurler.
00 Yorumla
+1 yıl69 yap artık bu saatten sonra:DDDD
160 YorumlaYemişsin arkadan osura osura. Bide sözde g*t büyüterek oruç tutuyosun böyle kevoşlar ilerde anne mi olcak? Namussuz..
00 Yorumlaönce zinaya tövbe et sonra 61 i tut tövbe et artık kabul olursa
02 Yorumla
Soran+1 yılpismanim zaten
Anal yapan cennet kapisini dahi goremiycek arti birde zina en büyük günahlardan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGotunu becertmen zaten dinimizce günah, bunun icin cehennemliksin. Oruçlu oldugunu bile bile bu boku yediysen ölene kadar oruc tutsanda kabul olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılben yapmadım beni tuttu oyle bir amacim yoktu bir anda oldu diyorum ben istemedim
Soran+1 yılgotunu senin becersinler mkodgm
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaptıgın şey çok yanlış, orucu bırak normal zamanda hatta evliyken bile arkadan yapmak haram, ona göre düşün, ayrıca anal ilişkiye alışkanlık haline getirirsen ilerde tuvaletini tutamama sorunu yaşarsın ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKefaret sevişmesi yaşaman lazım.
82 Yorumla- +1 yıl
Yok, ben yanlışlıkla anal sekse yapmadım hiç bir kadınla. Hepsi bilinçliydi. :):
+1 yıl60 gün oruç var cezası ve onuda geç allah affetsin çok kötü birşey yapmışsın eğer trol değilsen
00 Yorumla61 gün oruç ve hergün tövbe et. Neden böyle birşey yaptın ki
00 Yorumla
+1 yılGecmis olsun canim bir anal seks sana 61 gun oruca geldi
00 Yorumlanefsinize hakim olun be kardeşim çocuğa suç atmışsın yorumlarda birde sen kendini koruyup kollayacak akıl yok mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyawrum sen orucu bırak analın cezasını düşün hey gidi hey
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. orucluyken nasıl yapmayı beceriyorsun sen bu işi ya
01 Yorumla
Soran+1 yılya yanyanaydik bir anda ustume bastı iste yaptı ne oldugunu anlamadim
+1 yılYok olmaz herhalde 61 hayırlı olsun hem de anal off
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne diyon kızım sen ya anal günah bilmiyomusun lanetlendın ve ramazanda?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInternetten ac bak hem sina yapmissinn lanetlenmissin şu an
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun kiz oldugunda supheliyim ikinciside bos muhabbet olsun diye konusuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 yaşındasın ya keşke yapmasaydın böle şeyler daha erken
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bile bile lades yap sonra sızlan...
00 YorumlaYanlışlıkla anal ilişki olmaz. Başka kapıya.
27 Yorumla
Soran+1 yılyanlslkla demedim zaten
Soran+1 yılyanlslkla olmaz ayklari yapma o zaman. Ben onu ittikce o beni cekti
Soran+1 yılyatmamalıydım
Bu nasıl bir karaktersizliktir
20 Yorumla
+1 yılkefaret değil seni başka şeyde paklamaz da neyse
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Tövbe edip o gününkünü tut.
02 Yorumla
Soran+1 yıloyle mi diyosun
Oruc mu kalmis be dagitmissin herseyi :)
12 Yorumla
Soran+1 yılkes l*n
Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. ve uzaydan dünyanın son durumuna baktım ...
00 Yorumla
+1 yılEvet, hem de 61 gün !
00 Yorumlaömür boyu oruç tut sen
11 Yorumla
Soran+1 yılsacma sacma konusma
+1 yılRamazandan sonra 2 ay daha tutarsın artık 8)
00 Yorumla61 gun kefaret gerekli :))
00 Yorumlasen süttensin takma böyle şeyleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltrol kardeşim lütfen sorularına dini alet etme
21 Yorumla
Soran+1 yıloyle bir durumum olmasa yazmam heralde sizin gibilerin icine. bilen vardr diye yazdm internette bulamadgm icn belki bir yerden kefaretten kurtuluyorumdur cnku ben isteyerek yapmadm
Gizli Üye(36-45)+1 yılbişi olmaz bişi olmaz allah affeder
21 Yorumla
Soran+1 yılinsllh
+1 yılKefaret bile kurtarmaz seni :D
00 YorumlaSaka gibi. 61 gun tut simdi bakalim.
00 Yorumla
+1 yılDayanamadınmı iftara kadar yaa😕
00 Yorumla61 gün bebeğim... :)
23 Yorumla
Soran+1 yılneden ki taniyomsn beni
- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yıl61 yapcan
10 Yorumla
+1 yılbir bizim şöyle sevgilimiz olmadı yahu...
00 Yorumla
+1 yılorucun bozuldu zaten kefaret gerekli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnaldan zevk alınıyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl61 gün aralıksız oruc
00 YorumlaGerekir
00 Yorumla
+1 yıl61 gün girdi :)
00 Yorumla
+1 yılİnanmak istemiyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Oruçluyken anal birleşme yaşadım ve orgazm oldum. Ne yapmam gerekiyor? :/ Kefaret orucu tutmam gerekir mii?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler