Nişanlım anal istiyor. ama ben cesaret edemiyorum ya, denedik ama sonra hayır yapma istemiyorm dedim, anal seks yapmanın zararları nedir? yapıpta pişman olan var mı, bide şey diyorlar, anüs deliğin genişler falan, bu doğru mu, yapanlar yorum atsın lütfen :)
Cevabın nedir?
yorumları okudum da hemen hemen kimse bir bok bilmiyor bu konuda bir kere şunu söyleyelim dinen günah bunda şüphe yok gelelim işin tıbbi ve hijyen kısmına anal seks ten kadınlar zevk alırmı evet alırlar çünkü anüs muazzam miktarda sinir ucuna sahiptir bu yüzden zevk alınır peki zararlımıdır doru yapılmaz ise tahriş olma ve yırtılma söz konusu olabilir ama bu ani girişlerde yada anüs kasları gevşemediği anda zorlanması ile olur kasların özelliğini kaybetim dışkıyı tutamama olayı ise tamamen hurafeden ibarettir insan vücudunda ki hiç bir kas felç durumu söz konusu değil ise özelliğini yitirmez anüste zamanla kaybolan tek şey reflekstir ki zaten acıya sebeb olanda bu dur bu refleks kayboluuğunda zevk başlar temizliğe gelirsek eczanelerde satılan lavman setleri ile gerekli temizlik evde dahi yapılabilir ve yapılmalıdır yapılmaz ise kadın erkeğin penisine sıçmış gibi olur p*rno larda bu durumun görülmemesinin sebebi de lavman temizliğidir dediğim gibi bir zararı yok günah konusunu kafana takmıyorsan bence yap gayet hoşuna gidecek buna şüphen olmasın
23 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal ilişki anal fissur, hemoroid, fistul hastalıkları riskini azaltır çünkü zorlanmadan tuvalete çıkarsın. Bu hastalıklardan birine yakalandın mı esas o zaman alırsın analdan :) dışkı kaçırma çok uzun surelerde olur ve fazla problem teşkil etmez. Sadece ishal olduğunda iç çamaşırını hafif lekelenme tarzında...
Zorlamadan yavaş ve kaygan bir şekilde olmalı.
Top değilim sadece yukarıdaki hastalıklardan ikisine sahibim. İflağımı kuruttu 1 yıldır. İngilizce Türkçe araştırmadığım site kalmadı anal uzmanı oldum :)20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbayan için oldukça can yakan bir deneyim. ne kadar rahatlatsada karşındaki kişi canın yanacaktır. bi kere yapmakla olmaz ama alışkanlık haline gelmesi durumunda anüsünün genişleyeceği bir gerçek (ha genişlerse acı çekmeden girer o da ayrı ) birde hemşire bir arkadasım anal ilişki yaşayan bayanların ilerde tutamama sorunları yaşadıklarını bunun için doktor doktor gezdiklerini anlatmıştı. ben 2 kere denedim bidahada yapmam...
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhemşire bir arkadaşım bunu demişti diye belirttim sanıyorum . ayrıca travestilerin o sorunu yaşamadıklarını siz nerden biliyorsunuz bende bunu merak ettim
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/EME_GyarkxI
kız o popoyu öyle kıvırırsan herkes ister çok hoş görünüyor yusyuvarlak şok şeker184 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D kıskandık
Cevap sahibi+1 yılteşekkürleeer
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
99Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılgo tunu s ktirip neyi amacliyosun? evlenecegin adama ben bakireyim derken sirinlik muskasi olmayi mi? g ot olmus otoban ama ben bakireyim diyenlerden mi olmak istiyosun..
eger derdin bekaret olmasaydi sevisirken aniden gelisirdi bu durum ve sen soramadan anal iliskiye girerdin. buna saygi duyardim.
ama sen zar icin kocani kandirmak icin koklu bir arastirma icine girmissin iste buyuzdn gozumde b oksun şu an .182 Yorumlahelall be
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Allah o bölgeyi dışkı yapmak için yaratmıştır, oradan seks olmaz. Pisliğin olduğu yerden ne bekliyorsunuz. O bölgedeki büzük kas içten dışa doğru çalışmaya planlanmıştır, dıştan içe doğru çalışılırsa deforme olur. Her türlü hastalıkta olur. Seks için ilgili bölge vajinadır ve oradan yapılmalıdır.
141 Yorumla+1 helal
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak bi arkadaş dinen haram demiş,doğru,anal yapmak istemesinin sebebi ne? Ne kadar küçük düşürücü.Sen onun kıymetlisisin ve helali olana kadar herhangi bişi yapmak için beklemesii lazım.Bekleyemediği gibi sana iğrenç ve çok günahkar şekilde yaklaşmak istiyor.Nasıl iş ya ? Aslında şaşırmamak lazım götünü kocaman çıkarmışsın,suratın yok el aleme açmışsın burda gelen geçen senin götüne bakıp hayal kuruyor tabi ister gülüm şu göte bak maşallah diye.Bunu görse nişanlın herhalde kızmaz.Nasıl genişliktir bu ya:SS:
Anal seksin zararları50 Yorumladaha kendi bedeninizi tanımadan bu turden ilişki yasamanız pek doğru değil. nişanlın filmlerde gördüğünün aynısının olacağını sanıyor. oysa durum pek öyle değil. su an siz normal seks hayatınızı oluşturun sonra buna sıra gelince deneyimlersiniz. yarım doktor candan eder deyimi şu an tam size uygun. nişanlından böyle bir talep gelirse reddet.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEğer merak ettiğin için soruyorsan tecrübeli biriyle yaşamanı öneririm. Bilmeyenle yaparsan canını çok yakar ve acıdan başka bir şey hissetmezsin. Bol krem kullanmaz ise sert şekilde girdiğine anüste çatlak bile oluşabilir. Buradaki ahlak bekçilerine kulak asma. İşini bilenle ayda 4-5 kere yapsan bile dışkı tutamama diye bir şey yok. Öyle olsaydı 40 yaşına gelmiş diri vücutlu po**cular tutamazdı. İş bittikten sonra kaslar eski haline döner ama eskisi gibi dar olmaz. Çok sık yaptığında evet genişleme oluyor ve alıştırma yapmadan bile giriş yapabilen duruma geliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnüs bölgesinde çok fazla mikrop bulunması ve kan damarı yönünden bu bölgenin zengin olması hem kan hastalıklarına yakalanma riskini artırır hem de zararlı mikroplar tarafından bulaşacak hastalıkların erkeğe penis yolu ile bulaşma ihtimalini artırır. Özellikle ters ilişki sonrasında erkeğin mutlaka temizlenmeden kadın ile vajinal ilişkide bulunması çok tehlikeli ve sağlıksız bir durumdur çünkü buradan alınan mikropların direk olarak vajinadan kadına bulaşmasını sağlanmış olacaktır. Ters ilişki bazı kadınlarda psikolojik sorunlar yarabilir bu yüzden partneriniz ile ters ilişki de bulunmamanız hem sizin hem eşiniz için daha sağlıklı bir yol olacaktır aynı zamanda hemoroit yani basur gibi bağırsak hastalıklarının da ilerlemesine sebep olabilir. Erkek için de eşi ile ters ilişkide bulunmak bazen cinsellikten soğumaya kadar götürebilecek sebeplere neden olmaktadır.
Yapmayin gereksiz birsey ve cok günah50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOrası penis giriş çıkışına uygun değildir. Hem adama mikrop kaptırırsın hem de oradaki esnek bağlara zarar verirsin. Esneklik bozulursa büyük abdestini tutamama ya da haberin olmadan çamaşırına bulaştırma gibi riskin olur.
1 kereden bir şey olmaz ama bir kereler uzarsa? %100 kadınlar zevk almaz bundan söylemiş olayım00 Yorumla
+1 yılSurekli anal yapan kadinlarda bir sure sonra kaslar gevseyip islevini yitirir ve diski kacirma sorunu yasamaya baslarlar. Mukoza da yirtilmalar meydana gelir. Erkek acisindan mikrop kapma riski cok yuksektir.
20 Yorumla
+1 yılburdakilere bakarsan hepsi anal ilişkide uzman yok erkeğin bilmiyo ben seni zevk alarak boşaltırım der ama ilk seferde olmicak bagırsağıda yırtarsın zarar verirsin garantisi yok zevk almazsın ve hastalık bulaşma riski yüksek en önemliside erkek kendi zevki için kızın sağlıgını düşünmeden onu duygu sömürüsüyle ilişkiye zorlamasıdır seven saygıduyan erkek bunu istemez
30 Yorumla
+1 yılTuvalet tutamama yakın zaman da değil yaş ilerledikçe ortaya çıkar, kasların çalışmamaya başlar falan filan.
30 Yorumlao profildeki popoyu görünce benm bile canım istedi :P
40 YorumlaBağırsaklarda ciddi şekilde zarar vermektedir.Kısaca motoru bozarsın sonra.evet delik gelişe bilir.yok ben erkeğim yapıpda pişman olmadım :D ama kız için ciddi sorunlar oluyor.
20 YorumlaLAN Olum malmisiniz siz,ne biçim insansiniz,gözünü ziktiricek buraya soruyor.hicmi inancımız yok,günah bilmiyosunuz?hak deliği varken bok deliginde ne işin var hem daha evlenmemissin
30 Yorumla
+1 yılyani o popo shakira halt etmiş yanında :D ama sen yinede yapma ;) ya normal yol varken kanalizasyonda ne işi var :D şap şap tokatlasın :D
13 Yorumla- +1 yıl
diyorum ya shakira yanında zero sıfır :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok meraklısın anlaşılan ama erkeğin aleti çok kalınsa ne olursa olsun girme bence o işe
çünkü o her koşulda zevk alır ama senin hem canın yanacak hem de bir sürü korkutucu ihtimal var
kanama olabilir hemoroid gibi
ya da oradaki sinirler zarar görürse tuvalet tutamama durumu oluşabilir
unutma sen p*rno yıldızı veya hayat kadını değilsin
illa anal yapacaksan da mutlaka kondom ve kayganlaştırıcı kullanarak yap00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanüs cidarları bikerede bile açılır tekrar kapanmaz devamlı yapıyorsanız gaita sızıntı yapar 35 yaşndan sonra ömür boyu kıçına bez bağlarsın. ilerde kocam nekadar çok yaptığını anlar bu genişlemeden dolayı ömür boyu mutsuzluk. hayrlı olsun, hekimim ben evladım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Hak deliği varken b*k deliğinde ne bulur şu millet anlamam :D
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılElli tane kötü yorum gelir şimdi sana, yok bokunu tutamazsın, çok sağlıksız hijyen değil vs vs , doğru yapıldığı takdirde, hiç bir problem yaşamazsın canım rahat ol. Haftada 2 den fazla yapma hatta 1 yap. Ha peşin peşin söyleyeyim, dini boyutu tartışmasız günah.
30 YorumlaO kaslar gevşedikçe kaka tutamazsın diye duydum. Ayrıca hastalıkta kapabilirsiniz. Pis pis işler yapmayın ya.
00 Yorumla
+1 yılİlerde altında yaparsın kasların gevser iyice. Enfeksiyon kaparsin kan alırlar kicindan. Başka bişey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı. Sırf başka biri istedi diye bir kere denediysen zaten bir daha yapacağın kanaatindeyim ne desek faydasız
00 Yorumlayakın zamanda olmaz nasıl normal vajınal dogumdan sonra ıdarar tutamama oluyorsa buseferde kaka tutamama olacak ama cok zevk alıyorum sevgılımle anal yaparkenn bence sende devam et geldımı tuvalete gıdersın ne olcak :9
00 YorumlaAnaldan vajina dudaklarina akan sprerm hamile birala bilir uzun vadede makat agzi yalama olur ileri yaslarda altina yaparsin
00 YorumlaAslında sende biliyosun zararlarını, yasak olduğunu ve hoş bişey olmadığını ama neden böyle bir soru soruyorsun ki?
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılher şeyi bir kenarı bırakırsak bir defa can acısı var.
psikolojik tatminsizlik var.
ilişki esnasındaki hoş olmayan görüntü var00 Yorumla Yaptığın kişi ile gelecek düşünmüyorsan yap
Yoksa zaten seni kaşar gözüyle görücek o saatten sonra01 Yorumlaanladığım kadarıyla zaten ilişki içindesiniz. anala gerek var mı ki :S ilginç
evlendiniz mi.00 Yorumla
+1 yılnişanlım olsa, resimdeki gibi kalçaları olsa, bende isterdim
05 Yorumla- +1 yıl
maymun iştahı sonuçta. hep daha fazlasını isticeksin. ama bi yere kadar.
- +1 yıl
ama o sınır ne? sınırda insana göre değişir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHijyene dikkat edilir ise ve ara sıra yapılırsa, tıbben çok sakıncalı görülmüyor.
30 Yorumla
+1 yılIlerleyen donemlerede altina bez baglama gbi bir zorunluluk saglar sana
Bol bol altina kacirirsn onun disinda bir problem yok yani devam edin siz devam :)00 Yorumla
+1 yılSen en fazla altına s. carsın. O enfeksiyon kapabilir. Simdi o dusunsun
00 Yorumla
+1 yılbu sekılde ılıskı hem dınımızce byük gunah haram ayrıca sağlık acısından da uygun değil yapmayın
12 Yorumla- +1 yıl
he bak oda var evet unutmusum soylemeyi bak büyük günaha girdiniz onuda soylım zina işlemıs oldunuz
oooohooo
başta bir süre sonra pisk okudan yanına yaklaşılamayacak
sonraaa olur olmaz yere minik minik boklar bırakacaksın
sonraaa ar namus şeref, pardon bunlar zaten yoktu asdadsasd00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıllink bu yazıyı kesinlikle okumalısın
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet ilginç ağız kanserine neden olabileceğini duymuştum ama daha güç orgazm olunduğunu ilk defa duyuyorum
+1 yılhiç bir zararı yok yeterki kurallara uygun yapılsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlın senin bu resmi buraya koyduğunu görse ne yapar seni keser bencede kessin
71 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden sevmediğin biriyle nişanlandın zengin mi sebep bu mu?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazılarında genişleyebilir bunun sonucunda kakasını tutamama veya acıdan oturamama problemi oluyor bazı insanlarda yıllarca yapsada birşey olmuyor kişiye göre degişen bir durum ama çogunluk memnun degil acı hissediyorsanız önden yapın
00 Yorumlaçok bir zararı yok dikkatli olmakta yararvar terten hemen sonra vajinal ilişkiye girmeden temizlenmekte buyuk yarar var
00 Yorumla
+1 yılilerleyen yaşlar da büyük abdestini tutamazsın... hapşırmak öksürmek bile senin altına kaçırmana sebep olacak...
00 YorumlaPrezervatif kullanmadan yaparsanız hastalık ihtimali olur, birde makat bölgen elastiki yapısını kaybederse dışkı tutamayabilirsin.
00 Yorumlaya acı macı bunlar hikaye hepsinin yöntemi var halloluyor..
anal ilişki yaşa ama bokunu çıkarma abartırsan ozaman zararı var00 Yorumla
+1 yılaltına zçmaya başlarsın yakında anlarsın ne zararı olduğunu
00 Yorumla
+1 yılbir zararı yok busuna dinleme onları sen zevkine bak zevk veriyomu vermiyor mu sen buna bakican
10 Yorumla
+1 yılsürekli yaparsan tuvaletini tutamama durumu olabilir ilerde...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbak ben 10 yıldır anal ilişki yaşayan arkadaşımı biliyorum, doğru yapıldığı ve hassas olunduğu sürece sıkıntı olmaz. Çok sık yapılmayacak, zorlanmayacak, bol kayganlaştırıcı kullanılacak vs vs doğru yapılırsa sıkıntı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli yapmadığınız sürece bir şey olmaz.
Zaten bir kere anal seksten sonra anüs kasları genişler ondan sonra hiç yapmasan bile önemi yok.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanal ilişki basur hemoroid makat yırtılmsı makat çatgı makat kanma kasların bozulmsı efekfeksiyonlarn geçmesi den olur
00 Yorumla
+1 yılİşi bilen usta adamla, usulüne uygun yaparsan bir zararı olmaz. Soracağın varsa beklerim ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen zaten kız arkadaşımla 2 yıldan fazladır hergün yapıyorum. Söylentilere bakma bir zararı yok :) anal ilişkinin en iyi yanı boşalabilme özgürlüğüdür.
00 YorumlaYanma olur çok yapılırsa tuvaleti tutamamaya kadar gider
00 Yorumlayırtılma olur mikrop kapma riski çoktur başkada bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen basur olma ihtimalin var esin hastalana bikir pislikten malum hem iyi dayaniyon analdan yani kimse yapamaz kolay kolay oraya basildi isede kalcalarin buyur baska bisey olmaz
00 Yorumla
+1 yılanal ilişkinin zararları deyip googledan aratabilirsin canım :D
00 Yorumla
+1 yılİlk anal iliskide zevk alman zor...
Denilen hersey gelecek icin00 Yorumla
+1 yılİhtiyarladığında tutamazsın vidaların gevşek olur hepsi o
00 Yorumla
+1 yılBağırsak bozulması sonra arka deliğin açılması kaka kaçırma tabi bunlar bir anda olmaz zamanla ama çok zevk veriyor o delik
00 Yorumlaen büyük fantezim ama daha kısmet olmadı :) , bence çok sık yapma ve temizliğe dikkat et ileride büyük sağlık sorunları çıkabilir
00 Yorumlaarkayı tutamıyor kızlar bir zamandan sonra milletin ortasında afedersin aktif olarak osuruyor
00 Yorumla
+1 yılgünah kızım yapmayın öyle şeyler. gerçi siz daha evlenmeden yataga girmissiniz. siz cehennemliksiniz
10 Yorumlapopoyu güzel estetik yapıp doldurmuşsun,bizde yedik...
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem