13 cm penis kısa mı ya erkek arkım ki 13-14 falan? 2,5 parmak kalınlığında.
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. normal. ayrıca ölçüyle neden hala uğraşıyorsunuz. arkadaşım küçücük parmakla mast yapıyor orgazm oluyorsunuz da bu ölçü deliliği nedendir. siz nerenizden zevk aldığınızı bilmiyor musunuz daha kendi vücudunuzu tanımıyor musunuz. açın da sağlık sitelerinden bir iki bir şeyler okuyup öğrenin. en azından kendi vücudunuzu öğrenin.
ben sana bir iki tanesinin linkini vereyim oku
www.uzmantv.com/cinsel-tatmin-acisindan-penis-boyu-mu-yoksa-kalinligi-mi-onemli
rehber.uzmantv.com/penis-boyu-ile-kadin-orgazmi-arasinda-nasil-bir-iliski-var
www.uzmantv.com/klitoral-ve-vajinal-orgazmin-farklari-nelerdir100 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim 15 cm eskiden arkadaş ortamı falan görürdük benimkinden büyüğünü görmedik daha :) normal ne küçük ne büyük
72 Yorumla
Soran+1 yılburdakiler sallıyor heralde o zaman?
Cevap sahibi+1 yılevet aynen öyle bir çoğu sallıyo. tr ortalaması zaten 12 13. 9 10 cm bile yeter normal bir vajinaya
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen burdaki 18 19 cm diyenlere bakma onların cetvelleri 5-6 cm fazla yazar. sevgilininki gayet normal
523 Yorumla- +1 yıl
Ben yalan söylemiyorm bnce sen hiç gormediginden öyle diyosun
Cevap sahibi+1 yılyaw he he. sen önce git babana söyle benimki 19 cm diye sana bir tarafıyla gülsün adam
- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal canım hatta bnce ideal de ama giriş sana kalmış tabikide
110 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
62Cevap
+1 yılKardesim aklina takiliyorsa bak uzman tv de penis buyutme yontemleri var ya da internetten arastir bu yontemler var. ayrica penis buyutme ameliyatida var olabilirsin yaklasik 5 santim uzama kazanilabiliyor diye biliyorum.
ayrica sorun etme seni seven oyle sevsin66 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl28 yaşındayım aga uzatma yöntemleri işe yararmı ameliyat olmam ya korkuyorum
- +1 yıl
Yarar kardesim penis esnek yapida oldugu icin her yasta uygulanabilir. ameliyat senin kararin tabiki
Gizli Soran+1 yıllink var mı aga uzatma yöntemleri ile ilgili
- +1 yıl
erkekler-icin.blogspot.com.tr/.../...-artirma.html
buyur kardesim
Gizli Soran+1 yıleywallah teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim kardesim internette arastir falan daha bulabilirsin telden bu kadar bulabildim ha bide bu işteki en onemli sey penisin buyuyecigine inanmak ve motive olup olumlu dusunmek. bunlari yapmassan yontem ise yaramaz
Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. aşırı abaza kızları saymazsak, bayanların evlilikten beklentisi daha çok ilgi görmek aslında. ilgi gördüğü için senle birşeyler yaşamak istemesi. bayanlar bir kere değersiz olduğunu hissetsin sen istediğin kadar performanslıyım , p*rno yıldızlarından daha iyiyim de dur bayan seni öpmek bile istemez. bayanlar beyinleriyle yaşıyor cinselliği ruhuna ulaştıktan sonra önemi yok boyutun.
232 Yorumla
Gizli Soran+1 yılumarım dedign gibi ten uyumunu sagladıgım bir eşim olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılHacı dert etme, 12 cm'e,1 cm fark atmışsın buda seni ortalamanın 1cm üzerine çıkarıyor. Önemli olan işlevi.. pistonun büyüklüğü değil. Onlar 18 - 20 cm ister, daha 4 cm'girince cıyaklama başlar.. maksat çevresine, kız arkadaşrına hava atmat. Hangi kızın haddine 20 cm, yi , içine alsın.. p*rno yıldızlarının bile gözünden yaş geliyorken.. çok p*rno izlemenin sonucu :)
201 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaynen aga 5 cm girince inliyolar 20 cm istiyolar zaten vajinanın derinlerinde zevk yeriy ok vajinanın dışı ve ilk 7 cm de var
Bir kız seninle penis boyun için evlenmez. Kızlar erkekler gibi boyutsal şeylere takılmazlar.
203 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbende eşim in memeleri küçük diye boşanmamaz :) zaten benim kafamda biri ile ten uyumu sevgi olmalı ben kötü cadı bir kıza denk gelirim die korkuyorum
Gizli Soran+1 yılhaklsında takılıyoo işte :(
herkes kısa demiş heralde 30cm'in altında kimse yok.
El yar-ağını görmeyen kendininkini keser sapı sanarmış :D :D :D :D :D150 Yorumla
+1 yıltakılma... bişe olmaz.. sanki herkesinki daha fazlamı.. dert etme..
410 Yorumla
Gizli Soran+1 yılevlenirim eşime zevk vereme diye korkuyorum
- +1 yıl
yok beee ne alaka.. veririsin korkma... :)
Gizli Soran+1 yılereksiyon soruunm erkekn boşalma filan yok :) isteklyimdirde :) bir ker bir kızla seviştim ama vajinasına girmemiştimm kız orgam oldu sen girsen ucurusun demişti bana :) ama girmedim işte bilimyorumm okımı :) ama ön sevimede filan iyiyim
- +1 yıl
ehhh daha ne istiyon lennn :)
Gizli Soran+1 yılişte o girme kısmnı yapmadım ya benim kafamda tamamen bir boşluk orası :)) yoksa diger şeylerde çok iyiyim :) orayı kafaya takıyorum işte :)) ya arkdaşa vajinanızda minicik bişey bence benimki bile girmezde işte korkuyorum :)
- +1 yıl
canın dayak istiyor senin... 13 cm az değil...::)
Gizli Soran+1 yılkalınlıgı filanda iyide işte :) dedigim gibi :) sana göstersem yorum yaprmısın :) bir kıza 13 cm yetiyosa diger kızlar niye 20 cm istiyo hem bir kız nakadar alabilir ki :)
- +1 yıl
:))
Gizli Soran+1 yılniye güldün :)
Seni seven boyle sevsin afedersin kiz senin bir tarafina bakip begenip evlenmiyo seninle bir omur gecirmek icin evleniyo.
34 Yorumla
Gizli Soran+1 yılewet seks evliligin çok küçük bir kısmı diger şeyler çok daha öneli , ama gel gör ki bu devirde kızlarda erkekelrde çok farklı artık
8 kız yazdı 7 tanesi sen dahil böyle konustu 1 tanes saçmalıyo , ama var böyle insanlar işte banda bu 7 kızdan biri denk gelmesini istiyorum
Gizli Soran+1 yılaz evet inş rabbim bana benim gibi birini denk getiri seni ve diger kızlar gibi eşim olur :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılHocam tıb dilinde boyutu normal boyut Türk ırkın 15'in üstünü görmüyor 20-25 diyen mk evlatları cevirsin götüne soksun aletini öven beyincikler evinde hala mast yapan tipler
185 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltamam erkeler diyebilirde aga kızlar peki? yani kızlar nasıl bir penis ve seks ister
Cevap sahibi+1 yılseks süresinin 15'dknın altında olmamasını ister mutlulugun anahtarı bu boyu değil aş bunları hocam
Gizli Soran+1 yılorgazm oldumu aga zevkten inledimi , bende erken boşalma ereksiyon sorunu isteksizlik yok , ön sevimeyi filan harika yapabilecegime inanıyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman problem yok hocam sen kendinin boşuna sıkıntıya sokuyorsun
Gizli Soran+1 yıleywallah kardeşim ya :)
Gizli Üye(45 üstü)2 ay13 cm kısa değil nete yazsan bile foto çıkar illa görürsün zaten vajina girişi 2 3 cm boyu uzun olan daha çok zevk verir diye bir şey yok on sevişme daha çok onemli
13 Yorumla
Cevap sahibi2 ay@ByDreamm KAKSKWKSKW ben severim böyle sorular
cok değil kısa ama normal vulva idare eder sin bozma moralini
41 Yorumla
+1 yılGireceği maksimum 4 cm sonrası miğde boşluğu dert etme bu kadar 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkardeşim boyutları aynı senin ki benim ki senle aynı kkorkuyou yyaşıyordum cesaret ettim bir tane kızla birlikte oldum kızt baya inlettim felan 15 dk felan sürdü boşalmam korkucak hiç bir şey yok =D
21 Yorumla
Gizli Soran+1 yıleywallaha aga
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence karamsar olma, düşünce yapını değiştir. Hiççbirimiz kusursuz değiliz emin ol.. Doktora gitmeni tavsiye ederim Penisin küçük diye evlenmeyecek misin?
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldoktora gittim penisin normal boyutlarda saglıklısın dedi,
ben çok istekliyim romantigimdir ereksiyon erken boşalma isteksizlik sorunlarım yok ama işte bir kızla ilerletince yeter mi korkusu oluyo hep
Cevap sahibi+1 yılBence bu korkularından kurtul.. Arada gerçek manada sevgi olduktan sonra bunlar önemsiz olur.. Evet bazı kızlar için penis boyu önemli ama bazı kızlar için sadece aradaki duygusal bağ önemli.. Seni seven insan penis boyutuna göre seni sevmeyecek
Gizli Soran+1 yılhaklsın :) allta bir kız daha var gizli aynı senin gibi diyo :) inş senin ve onun zihniyetli bir eşim olru :)) o ddigin cadı kızlar gib olmaz :) ten uyumu olduktan sonra bence kadın zevk alır :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılEdersin edersin
Takma kafana
Gözü dötü aç bir kıza denk gelme yeter.53 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaynen bende ondan çok korkuyorum :(( gözü aç kendini bilmeyen bir kıza denk gelmek , normalde bir kadına 10 cm yetiyo çünkü kadın vajinası ilk 5 cm ve dış dudaklar ve bızırdan ormaz oluyo 5 cm den derinde sinir yok zev vermiyo acı veriyo
* a bazı kzılar 20 cm damarlı olcak diyo :(( öyle birine denk gelirsem yandım
ama yeterli olan bı kıza denk gelsem benim erkeligni egomu artırsa boga gibi olurum karşıma çıkcak kişi çok önemli :(( rabbim hayırlsını vemeli
peki benim canım sıkılmasın diye söylemiyolar dimi aşagıdaki kızlarda aynın senin gibi dedi gerçekten normal bir kıza yeter dimi
Cevap sahibi+1 yılwww.sagliklierkek.com/Hastalik_Erkek_Detay_354_2_Ideal_Cinsel_Organ_Boyu_Ne_Olmali
Sen dert etme dediğim gibi kendine güven sadece.
Gizli Soran+1 yılteşekkür ederim :) okuyacam bu yazıyı :)
+1 yılKanka hiç kafaya takma. Burada yazanların yarısı üfürükten tayyare zaten. TR ortalaması 14 falan olması lazım yani zaten olan biten hepsi 14 ^^
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaynen 14 normal yani milley 20 cm den başlıyo söylemeye
- +1 yıl
Onlar KDV ÖTV Gelir Vergisi Kurumlar Vergisi Atma Vergisi Tutma Vergisi dahil söylüyorlar :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük penis seviyoruz diye gözü aç kendini bilmez kız mi olduk yani başkalarına pislik atacağına otur kendi haline agla...
52 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkaç cm içine alabiliyosun
+1 yılKısa bana gore ama blki yeter zevk için bnmki 19 cm 3 parmak kalınlığında biraz daha etli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklerin çoğu sallamış, illa bizde mi sallayalım yani 24 cm lik malı. bak bende salladım sallamak bedava
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenis boyu için evlenilmez sacmalamayın. Önemli olan birbirinize karsı uyum ve tutumlarınız
219 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum ama bazı kızlar böyle düşünmüyo :(( diger kızlar niye böyle peki
Cevap sahibi+1 yılYa of kafaya taktığın şeye bak bırak Allah aşkına ya...…
Gizli Soran+1 yılçok şükür ereksiyon sorunum erken boşalma filan yok sertleşme :( ama ben bakirim daha hiç yapmadım ya korkum ondan bence
Cevap sahibi+1 yılBencede yinede saçma şeyler bunlar üzgünüm biraz olgunlaşın ya
Gizli Soran+1 yılsen böyle düşünüyosun ama bir çok kız böyle düşünmüyo erkekte , bende senin gibi düşünüyorum sadec emerak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılBoşver sen onların öyle dediğine bakma çoğu uyduruyor. 21 türkiyede öyle bulunmaz türkiye standartları belli zenci mi istiyor ne demek çok istiyorum. Atıyor sallıyorlar bakma sen onlara çoğuda ergen zaten. Ayrıca 8 cm den sonrası zevk verir çok büyük çok sorun çıkarır bakma sen onlara takılma
Gizli Soran+1 yılaynen kadın vajinasın ilk5-7 cm ve vajinan dış dudakları ve bızırdan orgazm olumuş fazla derinler sdece acı verirmiş :)
tşkler valla moralimi yerine geritdin :Ç)
Cevap sahibi+1 yılÇünkü bilim konuşuyor 8 cmlik olsa bile yeter kadınlar 8 cm ve sonrasında zevk alır önemli olan 8 e kadar gelmesi yani onu diyorum seninki zevk verir kesinlikle böyle şeyler yazma bidaha
Gizli Soran+1 yılhaklsın çok teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılHaklıyım tabi siz böyle yazdıkça soğuyoruz yeter hala mo bu konular bir aşın şunları aetık diyoruzz
Gizli Soran+1 yıltecrübesizlikten bunlar :)
Cevap sahibi+1 yılOlsun bidaha yazmayın sinir oluyoruz
Gizli Soran+1 yıltamam yazmam yorumların için teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılRica :))
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.cetad.org.tr/news.aspx?detail=35 bir bunu sonra şunu oku artık sorma :D kadınların orası 7-8 cm uuzunluğunda fazlasına göre zorlayarak esniyor sadece. bilheal.bilkent.edu.tr/.../cinselorganlar.html
Gizli Soran+1 yıltamam okuyacam sagoalsın :)
Cevap sahibi+1 yılOku bilgilen diğerlerini dediğine bakma erkeksin sen net ol ciddiyetli ol öyle yeter mi acaba yetmez mi ki gibi şeyler deme düşme lütfen bak bilim konuşuyor orada
Gizli Soran+1 yılişte beni seven bir kız olsa ve beni azdırsa erkeligimi kavbarta hiç sorun yaşayacagımı sanmıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılTmmm
+1 yılboyu değil işlevi önemli takma kafana ayağa kalkıyorsa sıkıntı yok
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkalkıyo sorun yok o tür şeylerde aga ama burdaki kızlara bakıyorumda 20 cm aşagısı istemiyolar o kadar içine alabiliyomu bir kız
- +1 yıl
a... m ın dibini bulan yok daha kardeşim
ama işlevi önemlidir
20 isteyenler daha görmemiş ondan aldırma onlara - +1 yıl
kavaktada boy var diye boşuna dememişler
Gizli Soran+1 yılya zatn int okudumda kadınlarda cinsel haz vajinanın ilk5-7 cm inde ve dış dudaklarda sinir çok oldugu için orda oluyomuş daha iç kesimlerde olmuyomuş 10 cm penis bile kadını ucurur diyodu
- +1 yıl
bilimsel olarak 6 cm yeterli
Gizli Soran+1 yılkesinlikle aga ,
Gizli Üye(36-45)+1 yılalkislarlayasiyorum.com/.../dunyanin-en-uzun-penisli-kabilesi-18 sen bide buna bak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeh arkadaş ne bu herkesde 20 30 cm'ler biriside çıkıp demiyor ki böyle böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönemli olan boyutu değil işlevi bunu biliyor olmanız lazım, bence bunu sorun edip kendinizi geri çekmeyin.
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılevlenirim eşime zevk vereme diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılverirsiniz korkmayın
Gizli Soran+1 yılereksiyon soruunm erkekn boşalma filan yok :) isteklyimdirde :) bir ker bir kızla seviştim ama vajinasına girmemiştimm kız orgam oldu sen girsen ucurusun demişti bana :) ama girmedim işte bilimyorumm okımı :) ama ön sevimede filan iyiyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbette eder yalama okşama gibi şeylerle takviye yaparsn zaten bir kızın maximum rahim uzunluğu 15 cm fazlasını alamamz içine
27 Yorumla
Gizli Soran+1 yılçok romantigimdir , isteliyimdir kadını ruhundan anlarım bir kere bir kızla seviştim ama girmedim vajinasına bakireydi , kız a oral mast yaptım kız hiç bu kadar zev almadım ıslanmadım harikasın dedi bana , erken boşalma ereksiyon siteksizlik gibi sorunlarım yok ama gel gör ki ufaklık kafama takılıyo , sen 15 cm diyosunda kızlar 20 cm olsun filan diyo
Cevap sahibi+1 yılOnu diyenlerin çoğu azınlıktan arkadaşm var 20 cm doğru düzgün köklüyemiyor hepsi acıdan ağlıyor diyor
Gizli Soran+1 yılya zatn int okudumda kadınlarda cinsel haz vajinanın ilk5-7 cm inde ve dış dudaklarda sinir çok oldugu için orda oluyomuş daha iç kesimlerde olmuyomuş 10 cm penis bile kadını ucurur diyodu
yani agrı yapacagına zevk veren bir penis daha önemli bence bide ön sevişme ve ten uyumu orgazm için daha önemli
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle o yüzden kafana takms zaten gerçk sevgiyi yakalarsn eşinde dert etmez
Gizli Soran+1 yılumarım etmez , senin gibi aklı başında bir eşim olur umarım , güzel yorumların için çok teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederm :)
Cinsel Yaşam konusunda 916 cevap paylaştı. cok ufak ya bizimkiler hep 20-30 santım yalansa eksileyin beyler
10 YorumlaŞu boyutunu bilenler hayret valla, oturupta cetvelle ölçüyormusunuz?
20 Yorumla
+1 yılÇekince uzar zaten. Sıkıntı yapma
101 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaz saygılı olsan benim için önemli diyorum çekiversene sen ben nasıl çekilcegini bilmiyorum ,
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtslama 13 14 zaten sen byrada yazanlara bakma :D Kisa diyen kizlar cok yemiş heralde. Standart sizinki eger 13-14 olduguna eminsen.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakirim diyorsun erken boşalma sorunun olmadığını nereden biliyorsun? Cinsel ilişki ile masturbasyon tamamen farklı şeyler..
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbir kere bir kızla seviştim 1 saate yakın boşaltma dı beni, yaladı yuttu ama boşalmadım tutum kendimi
+1 yılPenis denmez ona. Pipi denir, çük denir. Hatta bir şey denmez bile.
00 Yorumlaonunla ne yapacagına dikkat et gerisi sadece birer sayı kullanamadıkdan sonra
00 Yorumla
+1 yılNormal boyutta. Bir erkekte 12 13 cm penis normal boyutu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli olan pozisyon bence pozisyondan 2-3 cm kazanırsın oldu sana 16cm :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılesseklerde daha uzunu var denemek istersen?
13-14 normal bu arada.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyeter sizde abartıniz yok oram böyle buram söyle evlilik seks değil yüzlerce sorumluluk ister ya
36 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl28 aşındayım eşimi bekliyorum bakirim :) düşün artık :) hayatım çok düzgün diyebilirim :) inş böyle düşünen bir eşim olur rabbim böyle nasip eder , bence hak ediyorum sadece evliligin seks olmadıgı düşünen bir eş
Cevap sahibi+1 yılInşallah mutlu olacağınız bir eş olur hiç takmayın .
Gizli Soran+1 yılinş teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
Cevap sahibi+1 yıl@Angelscry :))
yeterli olur :) 15 ten fazla zevk yerine acı verebilir.
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaynen alamaz çogu kız... zaten zevk alınan kısım ilk giriş kısmı
Gizli Soran+1 yılnasıldı aga kız zevk aldımı?
Gizli Soran+1 yılsüper :)
Büyük olması değil zaten boşver
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal zaten ne bekliyorsun burada 18 21 31 cm diyenlerin yüzde 99zu sallıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeterrr tabı kıza baglı kımısıne 20 santım yetmıyooo
00 Yorumlagayet normal standartları karşılıyor. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal bence küçük değil
38 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsenin böyle düşünmen ne güzel :(( ama burada 21 cm altına bamya derim diyo bazı kızlar , ama sende yeter diyosun , anlayamıyorum çok canım sıkılıyo :((
ayrıca kadın vajinasının ilk 5 cm ve dış dudaklar ve bızırdan orazma olurmuş daha dernler acı verirmiş 10 cm peni bile yeterken neden diger kadınlar böyle
Cevap sahibi+1 yılevet bende okumuştum deney yapmışlar yapay penislerle farklı büyüklüklerde 5 cm penisten de 20 cm penisten de zevk almışlar hatta hangisinin 5 cm olduğunu anlayamamışlar kadınlar. Yani çok abartılıyor bu konu normal büyüklükte olduğunu düşünüyorum. Zevkte verirsin sevdiğine. Kadınlar zaten cinsel birliktelikten çok sevişmeye önem veriyormuş dokunuş, öpme, yalama vs. gibi. Yani o konulara biraz ağırlık verirsen cinsel birleşmede penis boyu sıkıntısı bence yaşanmaz hiç.
Gizli Soran+1 yılbencede ön sevişme ten uyumu çok daha önemli :) bak aynı şeyi okumusuz :))
ben ereksiyon sorunum yok erkek n boşalma istekszlik filanda yok :) 28 yaşındayım bakişrim yıllardır eşimi bekliyorum düşün n kadar istekli oldugumu :) ayrıca iki hafatada bir mast yaparım sadece rüyamda boşalırım , ben kendime güveniyorum ama tek kafama penis boyumu takıyorum... inş senin zihniyetli bir eşim olur :)
Cevap sahibi+1 yılBu kadar sorun etme bunu bence :)
Gizli Soran+1 yılhaklsın aslında sorun etmem lazım ama :) ben kendi çimde yaşarım böyle şeyleri modern tabirle muhafazark biriyim , ama işte karşına çıkcak kadın evlencegim kadın çok önemli senin gibi bir ri olsa emini erkekligim kabarırı özgüvenim çoşar , daha bir ereksiyon olur daha bir istekli olrum ama tam tesi bir kız olsa boşar bile beni :) bu devirde erkeklerde kızlarda çok bozuk artık malesef
Cevap sahibi+1 yılsevgilimin 13 cm olsa sorun etmezdim (şuan bilmiyorum) seviyorum çünkü onu önemli olan bana olan sevgisi seks için evlenmiyoruz sonuçta penisi küçük diye boşamak saçma geliyor bana. En iyi pozisyonları araştırırız, uzun ön sevişme yaparız bir şekilde zevk alırız ikimizde, seviyorsa insan çözüm üretir:)
Gizli Soran+1 yılsevgilin çok şanlı inş hep mutlu olursunuz :) ki 13 cm bir kaına yetiyo bilimsel oalra tüm kızlarda aynı vajina var ten sorun sevgi anlayış ten uyumu :) inş senni gbi bir eşim olur :)
Cevap sahibi+1 yılumarım:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi ölçtüğüne emin misin sen şekerim😏
12 Yorumla
Soran+1 yılneden? emin değilim cetvelle ölçmedim. kısa mı oluyor 13?
Cevap sahibi+1 yılMatematiğim hiçbir zaman iyi olmadı😓
Cinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. çapını nasıl ölçtünüz la 😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılparmağımla ölçtüm çaktırmadan
Bazuka mı lazım sana.
Normal penis.00 YorumlaKüçük desek ayrılacak mısın?
00 YorumlaTıbben normal gerisi ikinize kalmış
00 YorumlaSen alabileceginin hesabini yapsana :xd
00 Yorumla
+1 yılEvlenecegin kiz escort degilse sorun olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. attın mı la resim istediler :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Normal normal zevk alırsın
00 YorumlaBenimki 22 23 uzunlugunda 3 parmak kalınlıgında😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal gibi ama 18 20 ler var
00 Yorumla
+1 yılTürkiye ortalaması 14 santim Zaten.
00 Yorumla
+1 yılsanki 20 cm olsa hepsini alabilecen :)
00 Yorumla
+1 yılAllah baska dert vermesin
00 YorumlaBamya zaaa :DD Çok kısa
00 Yorumla
+1 yılKısa tabi. Şahsen 17cm epey kalın
00 Yorumla
+1 yılÇok geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yılbiraz ama yeter iş görür
00 Yorumla
+1 yılSen ona Penis demişsin o parmak
00 Yorumla- Devamını Gör (23)