Yeni tanistiginiz biriyle sarhosken sevismek?

Şimdi size olayi şu şekilde anlatayim. Yenu tanişmadan kastim 2 hafta oldu. 3 defa bulustuk. Benden hoslandigi cok barizdi. Aşiri ilgileniyordu, kiskaniyordu. Dun gece arkadaşim ve onun arkadasiyla evde baya bir içtik. Arkadasim işe kalkacakti o yuzden o erken uyudu. Diger cocukta erken uyudu. Biz ikimiz kaldik. Daha sonra ben inanilmaz gulup egleniyordum taa ki mide bulantisi ve baş agrisina kadar. Deli gibi aglamaya basladim sonra odaya gectik. Bebekler annesi gidince aglarlar ya hani, gitmesin diye kollarindan simsiki tutarlar. Bende ona karsi oyleydim yanimdan ayrilmasin diye simsiki kollarindan tutuyordum sen burada uyu ben iceri gecicem dedi hayir gitme diye agladim ama tamamen masum niyetlerle. Korkunca ya da canim aciyinca hep yanimda birileri olsun isterim. Sonra tamam yanindayim ben diye sarildi bana. Elbise giymistim bununla uyuyamazsin dedi elbisemi cikardi kendi tshirtinu giydirdi. Zaten tshirtu elbise gibi geldi bana. Sonra sarilip uyuduk goruntu hatirlayamasamda ses hatirliyorum. Sonra baktim bu bana dokunup opmeye basladi bende karsilik verdim hafiften. Sonra kendime geldim çekil dedim çekildi. Sonra bana aşik oldugunu itiraf etti. En basindan beri seni hep seviyorum o kadar tatlisin ki gibi seyler soyledi. bir muddet sarilip uyuduk sonra baya yanaşti bana öptu sevistik. Sabah uyandigimizda kafam hala zonkluyordu ama bilincim yerindeydi. Baktim sabahta öpuyor. Neden bilmiyorum ama karsilik verdim bende. Sonra hersey tamam. Kendisi işe gidecekti. bir baktim bana aşkim demeye basladi. Ne aşkimi ya diye kizdim kendisine. Uzuldu. Sonra kendisi işe gitti ben uyudum. Uyandigimda artik bilincim baya yerindeydi ve o kadar komik acaip kotu hissettim ki kendimi. Ustumde bir erkeğin tshurtu, altim ciplak, bilmedigim bir evde uyaniyorum. Cok tuhaf hissettim salona gectim baktim kahvalti hazirlamis yazmis ki, "seni hep seviceğim ben. Afiyet olsun bebegime" yazmis. Yemedim bile. Aldim cantami gittim. Aradi defalarca acmadim. Simdi kafamda
Güncellemeler
+1 yıl
Sorum eksik gitmiş. Kafamda soru işaretleri var. Nolursa olsun bir kiz eger sarhoşsa o kiza asla dokunulmamasi gerektigini dusunuyorum. Zira bunu dusunmesini beklerdim. Fakat bir yandan da, sonucta erkek. Yaninda yari ciplak bir kiz uyuyor tabi dokunur diyorum. Sonra sevseydi dokunmazdi diyorum OF ARKADASLAR PEKI SIZZ NE DIYONUZ
Yeni tanistiginiz biriyle sarhosken sevismek?