Artık dayanamıyorum mezun olduktan sonra unuturum dedim ama daha da azıttım ona çok ihtiyacım var o da beni istiyor ama gurur Yaptım olmadı deli gibi istiyorum onu herşeyimize onun olmak istiyorum sizce ona nasıl ulaşabilirim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılevli adamı ayartma kız :) dershane de bir hatun vardı bütün erkekler peşinden koşardı fena güzeldi ama kimse benim bildiğim şeyi bilmiyordu tabi :) o yüzden bana itici gelmiştir hep neyse dershane nin müdürü ile kırıştırıyordu onu da bir tek ben biliyordum nasıl olduysa ortaya çıktı kız 18 inden küçüktü o zaman ikisi de taklaya geldiler :))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
gidip konuşarak. okula git adresini telini verirler.
023 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ya verirler mi
Soran+1 yılBahanem ne ama bir de çok önemli birşey sormam Lazım bir hoca isterse öğrencinin kendi numarasını bulabilir mi?
Soran+1 yılAma lise ve bulması için Müdürle görüşmesi gerek değil mi hemen bulabilir mi nerden bulabilir?
- +1 yıl
lisedeyse senin cebini bulamaz ama ev telini bulabilir:) müdürler hep ciddi kişiler ama unutmaki onlarda öğretmen arkadaştırlar ya da müdür yardımcısından rica eder. gider mezun olan öğrenciler dosyasından secereni çıkarır. ama cebini bulamaz. ev teli yüksek ihtimal ailenin yani. eski bir öğrencisiyim teli lazım deyip müdür yardımcısından alabilirsin belki. ünv olsaydı daha rahattı.
Soran+1 yılYuh ya müdür yardımcısından bulabilir mi onlar da ne işi var benim numaramın o secerede neler yazıyor ki her hoca istediği öğrencisinin öyle bulabilir mi ki
Soran+1 yılNasıl bulabilirsiniz mesela?
Soran+1 yılÖyle Şey olur mu ya saçmalama bir tane hocam taciz etti beni babamla geldik şikayetçi olduk mezun oldum ama bu adam isterse benim numaramı rahatlıkla bulabilir mi diyosun?
Soran+1 yılE okul da nasıl bulsun saçmalama. mezun öğrenciler dosyasına her elini kolunu sallayan ulaşabilir mi?
Soran+1 yılHiçbir şey bilmediğin e okul demenden belli orda sadece öğrenci notları devamsızlık yazar adres numara niye yazsın birşey bilmiyorsan yazmayacaksın hocanın numarasını da bulursun dedi o da bulunmuyor
- +1 yıl
senin yaşın küçük galiba ciddi anlamda yardımcı olmaya çalıştığımı farketmedin sanırım. aşağıdaki linkteki kanıt sadece 1 tanesi. ve en basiti. sadece bu ekrandan ev tel bilgilerinizin bulunması mümkün.
e-okul5.blogspot.com.tr/.../...a-ait-bilgiler.html
bana çamur atmadan önce araştırmanı tavsiye ederim.
öğretmenşn numarasını bulman senin sosyal mühendisliğine kalmış istersen bulursun. hadi selametle.
Soran+1 yılSen kör müsün orda okul bilgileri diyor öğrenci bilgileri demiyor.
Soran+1 yılbir b. k bilmeden sallama
Soran+1 yılYalan söylemesem adam gibi kanıt koyardın araştırdın ANCA bunu buldun bu da yanlış
- +1 yıl
sana bazı şeyleri kanıtlamak zorunda değilim. sen eokulu düz bir sistem sanıyorsun galiba. benim sana attığım aktif öğrenci aile bilgileri. herkes zamanında aktif oldu değil mi eokula sonra mezun oldu gitti? bu kayıtlar adı üzerin KAYIT lar kaydediliyor değil mi sisteme? beni yalancılıkla itham etmeden önce sen kanıtını sunmalısın. sana yardımcı olmaya çalışıyorken böyle bir tepki alacağımı bilmiyordum. Okulların hepsinin eokul dışında birde kayıt olanlar ve mezun olanlar diğerek resmi evrak olarak tuttukları kayıtlar var. sizi ciddiye alıp yardım ederim diye cevap yazıyoruz, halen daha yalancılıkla itham ediyorsunuz. bu kadarda nankör olunmaz. sen sanki bir b*k biliyordunda ne diyo soruyorsun o zaman? malmısın?
Soran+1 yılOrda öğrenci yazmıyor okul yazıyor oku
- +1 yıl
yanlış link için özür dilerim
yine aynı siteden farklı link almışım yanlışlıkla. yine aynı siteden doğru link budur.
e-okul5.blogspot.com.tr/2008_09_01_archive.html
burada öğrencinin anne baba bilgileri ve onların ev ya da cep iletişim bilgileri , adres bilgileri, hastalıkları, evi kira mı, gidiş gelişlerde kullanılan ulaşım şekli vs vs. kısaca öğrenci ana sınıfından itibaren kayda alınıp ve lise mezuniyetine kadar her sene bu bilgiler güncellenir. anlatmak istediğim buydu. link için tekrar özür dilerim. sağlıcakla kal.
Soran+1 yılÖzür dilerim. peki öğrencinin kendi telefon numarası yazıyor mu acaba bir de babasının mesleği?
Gizli Üye(36-45)+1 yılne soruyosun git hocan versin sana mezun olmadan tüm hocalarınıın kini bir alsaydın ilerde çok lazım olur yüksek makamlara getirirler belkii
00 Yorumla
+1 yılahhh aynı durum bende de var neden bilmiyorum ama fazla yakışıklı olmamasına rağmen edebiyat hocamla hoca-öğrenci fantezisi yaşamak istiyorum
311 Yorumla
Soran+1 yılBenimkide edebiyat ama mezun oldum 😔
- +1 yıl
bende oldum tatlım ve adamla sürekli mesajlaşıyoruz ama normal eğitimden falan
Soran+1 yılNumarası bende yok nasıl buldun ki canım? Okuldan veriyorlar mı?
- +1 yıl
yok tatlım gezi gibi bişey vardı o sıra istedi benden numaramı. ama şöyle bişey yapabilirsin okula ziyaret etmek için git öyle iste kesin verir. bu arada evli mi
Soran+1 yılAma canım mezun oldum hocalar okula gidiyor mu hala kendimi parçaladım çok özledim onu ona mutlaka ulaşmam Lazım sanırım hala okula gidiyorlar seminer dönemi mi neymiş. bu arada evli ve karısıyla aynı okulda canım yarın okula gitsem dikkat çeker miyim?
- +1 yıl
iyi bir giyin süslen hala okuldalar diye biliyorum yavrum sağlam bir bahane bulup iste bence numarasını sonra görüşme falan ayarlarsan gerisi kolay zaten :)
Soran+1 yılCanım çok Sağol yardımın için bunu deneyeceğim :) bu da olmazsa bizim okulda başka bir edebiyatçı var onunla konuşuyorlardı o edebiyatçıyı Ramazan bahanesiyle bizim eve çağırmam gerek onda numarası vardır gizlice telefonunu karıştırıp bulurum 😄 bir de canım ben aşırı takıntılıyım şu 20 gündür çok takıntı Yaptım bizim sınıfın sinirli kızlarından biri bana emir vererek şu kağıdı ver dedi hoca da oradaydı baktı beni ezik bulmuş mudur😔
- +1 yıl
amaaan yok be tatlım takıldığın şeye bak :) zaten onun öğrencisisin normal olarak bir seviye aşağıdasın. telefon karıştırma olayı işe yarar bence denemekte fayda var :D veya facebooku falan varsa ordan da yazabilirsin :D neyse gelişmelerden beni haberdar et tatlım merakta kalmıyım ahaha :D
Soran+1 yılSağol canım 😄haberdar ederim 😃
- +1 yıl
bekliyorum mutlaka :D eig için de sağol tatlım öptüm :D
Soran+1 yılBende öptüm canım ☺️😊😄
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
50Cevap
Dikkat edin cinsellikte 4-5 konu böyle profilde hep aynı 25-29 / Tek bir kişi tarafından sorulmuyor ise bu sorular bende bir şey bilmiyorum. 4 sorunun 4'ü de aynı kelimeler , yazım hataları hep aynı.
30 YorumlaYa bir git şurdan, ne biçim insanlarsınız. Hocasınınkiymiş. O hocanında ilim irfan sahibi olmasına şaşırıyorum, nasıl o günlere gelmiş.
10 Yorumla
+1 yılOoo bakıyorum da agzından s. q hiç düşmüyor beyb hshsh
00 YorumlaSen ağzına alsan alsan lolipop alırsın çünkü çocuklara onu veriyorlar.
10 Yorumla
+1 yılMezuniyet günü bir koseye çek elimle avuçla zaten o kendini bırakır daha sonra fırsatını bulduğunda ilk yerde al ağzına ya da hocani unut bana yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Dünyada ne kadar şanslı hocalar var ya? Hocana kavusana kadar benimki ile idare edebilirsin. Senin için bu fedakarlığı yapabilirim :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 680 cevap paylaştı. marifet mi yaptığını sanıyorsun yoksa milletle makara mı yapıyorsun bence ağzına alacağınaönden arkadan kaç tane delik varsa soktur daha iyi bence hastasın kızım sen kafayı yemişsin
00 YorumlaKeşke hocanın yerinde olsam neler vermezdimki senin için
10 Yorumla
+1 yılbeni bu kadar arzuladığını bilmiyordum mesajını bekliyorum :)
00 Yorumlagit konuş seninkini ağzıma almak istiyorum oral yapmak istiyorum de belki kabul eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenide çağır kız grup yapalım hocana bayıltana kadar ahaha
25 Yorumla- +1 yıl
Cok istixorsan bize sev sevgilim istedigini yapar😁😁
- +1 yıl
Gel
Soran+1 yılOlur 😃😃
- +1 yıl
ahaha :D
- +1 yıl
Ooo hâlâ yani siz erkeklerden beter dini azmissin8z😂
+1 yıl@Shalimar onun sözünü dinle bir köşede sıkıştır onu
00 Yorumlaokula git öğretmenler hala okula gidiyor. konuş sinemaya davet et sonrası belli zaten..
02 Yorumla
Soran+1 yılNeeee? Hala okula mı gidiyor?
en güzeli başka birini bul yaşıtlarından bari o çocuğu sevindir boşver hocanı
00 YorumlaTrolllll oldugunu bu kadar belli etmemelisin millet yemiyor artik
00 YorumlaAllahım sen ıslah et bizi mübarek ramazanda bile azıtıyorlar ya hadi hayrlısı
010 Yorumla- +1 yıl
AhHha aynen kiyamam sana:))
- +1 yıl
@Nicktir_git hadi ama ağaç ettin be güzelllk
- +1 yıl
:)))) ahahha
- +1 yıl
Bu gisisle alır:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit evine versin agzina rahatla :)
101 YorumlaAllah akıl fikir versin...
10 Yorumlaagza almak orucu bozar :p
10 Yorumla
+1 yılYazık güzelim yazık haline acıdım sana.
10 Yorumla
+1 yıl:D tövbe est abi ne diyor bu :D @igrencapacheçikoo
13 Yorumla- +1 yıl
mubarek zamanlar beni böle şeylere etiketlemeyin :)
- +1 yıl
Günaha sokayım dedim kötümü ettim :D @igrencapacheçikoo :D
- +1 yıl
hiç yoktu ya günahım emre saol ya :)
- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılKocam dedin sandımdı :S Ramazanda bari yapmayın :S
10 Yorumla Vay sapkınlar sapıklar vay
00 YorumlaAçık açık söyle reddediceğini zannetmiyorum :)
10 YorumlaAçıkça Konuş , teklif et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyarlarsan beni de çağır
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen de gel
- +1 yıl
:D :D :D
- +1 yıl
Ahhaha sen var ya sen
Cevap sahibi+1 yılSiz de gelin. Hepiniz gelin 😈😈😈😈
- +1 yıl
Azdinizmi kiz siz azan bize ugradin kocum baya iyi yani;)))
Ara bence. Hiçbir hoca öğrencisini reddetmez
00 Yorumla
+1 yılAlabilirsen benimkini vereyim simdilik
00 Yorumla
+1 yıl:)) Feykine kurban hocaymis ^^
00 Yorumla
+1 yılGit al neyi bekliyorsun
00 Yorumla
+1 yılKocamınki yazıyordur umarım dedim ama hocaymış :)
00 YorumlaMerhaba canım ben hocan:)))
00 Yorumla
+1 yılBurdayım bana gurur yapmayacaktın şimdi sıra bende
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu kurslarda enteresan şeyler dönüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltelefonla ulaşabılırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılE okul yönetim bilgi sisteminde benim Numaram var mıdır telefon Numaram?
Cevap sahibi+1 yılsen numaranı ve bana ben hocaya verırım arar senı
Way surtuk vay annene babana yazik ne diyeyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılbaşka tatlar dene ulaşamazsan.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. ne güzel ne şanslı hoca h
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin hocan olasım geldi
00 Yorumla Ne ogrenciler var :))
00 Yorumla
+1 yılnaptn peki durum nedir son :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılGit al ozaman
00 Yorumla
+1 yılGit baskasini nasil bir siii sin sen ya
00 Yorumla
+1 yıltelefon et canm :)
00 Yorumla
+1 yılbence önce beynine sok
00 Yorumla
+1 yılAferin sana
00 Yorumlabuzdolabına koş ise yarar bir şey bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkaçın kaçın azgın var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSendeki kafadan istiyorum. :)
00 Yorumlaulan ramazandayız be
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo da seninkini ylar hoca işi bilir
00 Yorumla
+1 yılyap yap iyidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. öhhhhhhh
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok artık sapık ^^
00 Yorumla
+1 yılyoh *mınaaaa...
00 Yorumlauçmuşsun sen
00 Yorumla
+1 yılBu sevdalar boşuna.