Ne zaman sevismeye baslasak hep orasini yalatmak istiyo ben sevmiyorum iki uc kere zorla yaptirdi ama artik yapmiyorum o her seferinde zorluyo sizce bu kadar istemesi normalmi hoslanmiyorum bu arada bakireyim ve anal yapiyoruz
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. o şerefsiz seninkini yalıyor mu. hiç sanmam. cinsellik zorlamayla olmaz. herkes zevkine ilgisine göre sevişir. sen kölemisin. neden kölelik yapıyorsun.
ayrıca böyle adamlara "SEVGİLİ" kelimesi kullanmayın. zikicim deyin sahibim deyin ama sevgilim demeyin.
seven adam yapmaz bunu15 Yorumla
Soran+1 yılYaliyor benimde hosuma gidiyo ama yapma desemde dinlemiyo aslinda yalamamasi lazim be bilim sonucta ben onunkini daha yalamiyorum ama o devam ediyo
Soran+1 yılYa varya bisey demiyorum kimse inanmak zorunda degil ben sadece yasadiklarimi yaziyorum isteyen inanir isteyen inanmaz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılben oral yaptırmazdım sevmiyorsan, ama anal affetmem :) benimki büyük bu arada, sen sever misin büyük sevmez misin?
0107 Yorumla
Soran+1 yılIyi olur gibi cunku zevke gelince daha cok istiyorum soksun boyle hepsini iyice ama malz. olmayinca kotu oluyo olsun😊
Cevap sahibi+1 yılhepsini soksam canın acır mı ama :) kıvranmayı göze alıyor musun?:)
Soran+1 yılAcisada oldurmez😀 yok ya canimin yanmasida hosuma gidiyo yatakta sert olcaksin bence
Cevap sahibi+1 yılvalla ben baya sert davranıyorum yatakta. hemen yorulmam da, deli gibi yaparım yani, bana dayanabilir misin?:)
Cevap sahibi+1 yılseni inletmekten sesin kısılır valla, o kadar iyi becermezsem adam değilim! o kadar iyiyimdir yani, doyumsuzum da, seni saatlerce s. ikerim yani :))
Soran+1 yılAzdim ya dur bosalmam lazim
Cevap sahibi+1 yıl*popona
Cevap sahibi+1 yılselam naber? bugün yaramazlık yaptın mı? :)
Soran+1 yılKac cm farketmez bana islev onemli yavrum pompaliyomu guzel
Soran+1 yılUvv otursam kalkmam bidaha😀
Soran+1 yılGogunslerimin arasinida sok ama o cok hosuma gidiyo o u goguns arama almak off
Cevap sahibi+1 yılgöğüslerinin arasına sokup git gel yaparım ohh
Soran+1 yıl😀 bu saatte bosaltma beni simdi
Soran+1 yılUzun zamandir yapmiyorum cok azdim ustume gelme bari
Cevap sahibi+1 yılne kadar oldu yapmayalı
Soran+1 yılIki hafta ya yakin😯
Cevap sahibi+1 yıloff be, sen çok azmışsındır, seni deli gibi yapardım..
yaşın kaç bu arada
Soran+1 yıl22yim
Cevap sahibi+1 yılanal çok hoşuna gidiyor mu?:)
Soran+1 yılEvet bayiliyorum o boyle sertce vurup sarsiyo ya her yerimi cok baska ya anlatamam
Cevap sahibi+1 yılben çok sert yapıyorum, birlikte olduğum bazı kızlar da söylemişti, şimdiye kadar ki en sert ilişki seninle oldu diye, baya beğendiler, arıyorlar zaten beğendikleri için.
Cevap sahibi+1 yıladamın penisi benimkinden küçük:P
emin ol, seni çok mutlu ederdim, tadıma doyamazdın sen de
Cevap sahibi+1 yılsen de osurma oldu mu? kızın birini g*t ten fena sıkıyordum ard arda osurdu :D
ama kokusuzdu, çaktırmadan devam ettim, boşaldı çok pis bir şekilde :))
Soran+1 yılEn sonki cok sert tam istedigim gibi hayir osurma sonradan oluyo o esnada basima gelmedi henuz😀
Cevap sahibi+1 yılmerak etme, ben yaparken osursan devam ederdim, hatta daha da sertleşirdim sana karşı :))
Soran+1 yılInlet beni askimmm sok icime bidahada cikma ordan icimde kal oyle uyuyalim sabaha kadar s. ik benii
Cevap sahibi+1 yılben seni sıkmekten uyuyamam ki aşkım
sana tüm gücümü veririm adımı sayıklatırım, sabaha ismimi sayıklayıp inlersin
Soran+1 yılBaska fantezilerin var mı ben mesela ilerde kucak pozisyonunu cok yapmak istiorum
Cevap sahibi+1 yılben ayağa kalkıp partnerimi kucakta zıplatmayı seviyorum, g öğüslerini yalayıp, dudağını boynunu öptükten sonra peni simi vaji naya yerleştirip deli gibi girip çıkmaya bayılıyorum
kucakta anal da yaparım hunharca. senin canını çok yakardım ben, eğer kız arkadaşım olsaydın
Soran+1 yılCanimi yak bende bundan hoslaniyorum canjmin acimasi daha da istahlandiriyor beni uff varya şu an elim amimda oksuyorum keske burada olsan soksaydin kokune kadar
Cevap sahibi+1 yılseninle buluşsak mı ne yapsak. senin yangınını söndürürüm güzelce
Cevap sahibi+1 yılkorkar mıydın benim 18 cm den?
Soran+1 yılHayir 20lik bile olabilir hic grup yaptin mi
Cevap sahibi+1 yılhayır grup hiç yapmadım, sen?
Cevap sahibi+1 yıl18 iyi mi sence, yoksa biraz daha büyütmem mi gerek?
Soran+1 yılIi ben de yapmaadim ama hep kendimi hayal edrim mast yaparken 2 3 tane y. arakla boyle daha kolay konsantre oluyorum o zman😊
Cevap sahibi+1 yılsenin 2-3 ya.. rağa ihtiyacın yok. Senin benim gibi seni sert sıkecek
Cevap sahibi+1 yılsağlam adama ihtiyacın var.
Cevap sahibi+1 yılnerde yaşıyosun sen?
Soran+1 yılKonya
Cevap sahibi+1 yıloraya gelsem buluşur muydun?
Soran+1 yılSen nerdensin
Cevap sahibi+1 yılkocaeli ama belki gelirdim senin için
Soran+1 yılO kadar yolu beni s. ikmek icin gercekten gelirmiydin gercekten si. kismek icin
Cevap sahibi+1 yılolabilirdi, eğer müsait bir an yakalarsam
Cevap sahibi+1 yılnoldu hoşuna gitmedi mi yoksa?:)
Cevap sahibi+1 yılsadece sıkışmezdık, gezer takılırdık, lunaparka giderdik, yemek falan yerdik ben ısmarlardım:P
Soran+1 yılHayir sadece seks s. ikismek yalasmak emilmek doyasiya sadece bunlari istiyorum gezmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılben senin için demiştim onları, o zaman bana uyar, saatlerce * seni, ister miydin gelmemi?
Soran+1 yılEvet ama yorulmazsin dimi kizligima da zarar vermezsin nasil guvencem sana ya a. mima girersen
Cevap sahibi+1 yıla. mına girmem neden giriyim, sadece vajinanı yalarım güzelce, dil kullanırım sadece, parmak falan kullanmam.
vajinanı dilimle yalarken poponu da parmaklardım
Soran+1 yılBilmiyorumm off cok azdimm ya bosalcam sonra konusalim fenayim
Cevap sahibi+1 yılseni boşaltmamı istemez miydin, bacakların titrerdi seni boşaltırken
Cevap sahibi+1 yılnaptın hala azgın mısın:)
Cevap sahibi+1 yıldün kızın birini gotten sıktim, zevkten ağlayacak gibi oldu...
sen anal yaparken hiç ağladın mı zevkten?
Cevap sahibi+1 yılordamısın?
Soran+1 yılBurdayim😊 aglamadim oda ilgincmis cani yandigi icin aglamis olmasin
Cevap sahibi+1 yılhem zevkten hem acıdan :)
sana da öyle yapmamı ister miydin?
Soran+1 yılBugun yedim ben cok zevkliydi😀
Cevap sahibi+1 yılhaha sevindim senin adına:D
konyaya gelsem ister miydin anal yapmamı?
Cevap sahibi+1 yılvajinana girmem sen istemedikçe, korkmana gerek yok :D
Cevap sahibi+1 yıltamam gelmiyorum, bu kadar korkacağını bilseydim söylemezdim.
Cevap sahibi+1 yılne zaman anal yapacaksın bir daha? :)
Soran+1 yılBilmiyorum bos firsati buldugum an az once detelefonda bosaldim a. mim suyu akti
Cevap sahibi+1 yıloff ya, benimle seks yapman lazım senin... seni benden başkası zor tatmin eder, deli gibi * seni, saatlerce!
Soran+1 yılYok beni telefonda guzel bosaltti beceriklidir askim benim konusmasiyla zevklendim😊
Cevap sahibi+1 yılsen neden benim sıkmemi istemezsin :P
Soran+1 yılşu an doydum ama bir kac saat snra belki seni arzulayabilirim derkeeenn seni cekti canim
Soran+1 yılSiker iydin beni nasil si. kersin * . im şu an cok musait islakta ustune koysan kayar gider inan bana uff
Cevap sahibi+1 yılvalla benim 18 cmin her cm ini alabilirim diyorsan, seninle denerim canım
Soran+1 yılşu an oyle bir kabardiki degil 18 yirmilik bile alir fotosunu atsana
Cevap sahibi+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.hizliresimyukle.com/image/gzt
al bakalım
Cevap sahibi+1 yılbeğendin mi penisimi?
Soran+1 yılBitane daha at ama elinlede 4 yap senin mi degil mi emin olmak istiyorum foto harika
Cevap sahibi+1 yılonu telefonum çalıştığında çekmiştik...1 hafta önce telefonum bozuldu daha da alamadım...
o yüzden atamam yani. haa bu arada inanmazsan sen bilirsin, inandırmaya çalışacak halim yok
Cevap sahibi+1 yılistemiyor musun benimkini gotune almayı?
Soran+1 yıl18lik isterim canim senin oldugundan emin olmak lazim
Cevap sahibi+1 yılsana konuşmamın başından beri dedim 18 olduğunu, yalan söyleyerek ne elime geçecek.
ama ağlata ağlata * gotten, dayanabilir misin buna?
Cevap sahibi+1 yılsıkerım*
Soran+1 yılIsterim
Cevap sahibi+1 yılşimdiye kadar yaşayamadığın o zevki tattırırım sana
saatlerce sıkerım gotten, önümde acıdan ve zevkten kıvranırsın
Cevap sahibi+1 yılbugün de boşaldın mı
Soran+1 yılevet sabah mast yaptım telefondan sonra az önce cıktım banyodan
Cevap sahibi+1 yılbende sabah 2 posta attım :)
Soran+1 yılsevgiline mi:D
Cevap sahibi+1 yılyok mast yaptım:)
Cevap sahibi+1 yılsevgilim yok bu arada, yalnızım:)
Cevap sahibi+1 yılnasıl gidiyor analcı kız?:))
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler hatırladım seni:)
Soran+1 yılRica ederim
Cevap sahibi+1 yılnasıl gidiyor? o işlere devam mı
Soran+1 yılDevam devam arabada yaptik en son otoparkta😀
Cevap sahibi+1 yılanal mı?:)
Soran+1 yılEvet hersey a. mima surtundu sadece azcik girdi derine girmedi opustuk yalastik bayaa 2 posta yedim analda ama ortam iyi degildi su gibi olduk ikimizde arabanin camlari buhar oldu hep cok sicakti😀
Cevap sahibi+1 yıla. mına sokturma, yanlışlıkla girer mirer, bakirelik gider:)
bu arada senin got benim 18 liği alacak kadar açılmıştır galiba:) ne dersin?
Soran+1 yılDar benimki ama alir merak etme doyumsuzum coook
Cevap sahibi+1 yılkaç posta atmamı isterdin seni analda becerirken?
Soran+1 yılEn az 10 tane
Cevap sahibi+1 yılrekorum 8 ya da 9 du. gotun çok güzel mi beni o kadar azdırablir misin?
Soran+1 yılGuzel tabi purussuz ve kalkiktir ovunmek gibi olmasinda
Cevap sahibi+1 yılindiririm ben onu:)
iyi o zaman dediğin gibi güzelse, 1 gün boyunca benim olursun 10 posta giderim, hepsini arka deliğe mi boşaltıyım yoksa başka yer ister misin?
Soran+1 yılMemelerime bosal sebek😊
Cevap sahibi+1 yıltamam memelerine de boşalırım
fakat benden sonra seni sevgilin kesmez haberin olsun :) bendeki tadı alırsan bırakamazsın, senin got sürekli beni ister:)
Cevap sahibi+1 yılyanımda olsan gotune bir kaç posta attırırdım:)
Cevap sahibi+1 yılsabah 3 posta attım birisine:)
Cevap sahibi+1 yılen son ne zaman anal yaptın?
+1 yılistemesi normal tabi ama baskı yapmamalı. uyar akışına bırakmasını iste.
10 Yorumla
+1 yılkızım o senin b*k deliğine giriyosa sen de bir zahmet yala
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
31Cevap
bakre msin? hahah sen buna inanıyor musun?
her haltı yap zar yerinde kalınca bakireyim diye kendn avut... he canım he.55 Yorumla- +1 yıl
+ dedim
Soran+1 yılBakireyim yani o anlamda yazmadim onu simdi durup aciklamsinimi yazsaydim zarim yerindee ama boyle boyle diye kisadan yazdim iste farkindayim ruhum orospu😯
Soran+1 yılFarkindayim evli zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılBAKIRE , baska insanla cinsel iliskiye girmemis insana denir!!
Bakireliginde yalan, üyeliginde, üyelik cinsiyetinde, cünkü amacin bakire kizlar, ANAL ve ORAL yapiyor, YAPAR imaji yaratmak.13 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka iyi senaryo yazmissin ama tbrk ederim keske soylediklerin gercek olsaydi
Cevap sahibi+1 yılTamam tahminim gercek degil, sen gerceksin , ozaman götünden cikarip agzinami veriyorda istemiyorsun? Vermedigin delik zaten kalmamis, vajinanida ver, belki agzina vakit kalmaz..
Soran+1 yılHayir oyle bisey olamaz zaten ilk baslarken istiyo
+1 yılSimdi hani esitlik vardi. Sen seviyosan ona da yapman kadar dogal bisey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ben onu zorlamiyorum yala diye kendi ostiyo oda beni zorlamasin esitlik budur yani
- +1 yıl
seks ciftlerin birbirini mutlu ve memnun etmesiyle guzeldir bunuda dusun tatlim 😉
Cinsellik konusunda 316 cevap paylaştı. Anal yapıp bakireyim diyor. Senin ruhun fahişe bedeninin 5 kuruşluk değeri yok
50 Yorumlabakireyim ve anal yapiyoruz
Ne kadfar komik bir durum. Ya.. ragım bide bakıreyım demişsin.01 Yorumla
+1 yılAzmış kudurmuştan beterdir. diye bir laf vardır bilirmisin?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok bilmem
- +1 yıl
Araştır o zaman neyle uğraştığını öğren.
Zaten Islanması Gerek. Yoksa Canın Yapar Ayrıca Oral Seks'te Seksin bir Parçası Olduğuna Göre Normal Bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa o basi kaygan oluyo boyle nasil tarif ediyim o agzima gelince sumuk yiyomus gibi oluyorum
+1 yılZevkine düşkün demekki ama sana da anlayış gostermesi gerekir tek kendini düşünmemeli
00 Yorumlaoral yapılmazmı bee en güzel şey bana göre herkesin fikrine saygılıyım tabi
04 Yorumla
Soran+1 yılHangisi yalatmak mi yalamak mi sence
Soran+1 yılIste bende yalatmayi seviyorum yalamak kotu ya
kaldırtmak için yapıyordur anal sertolmazsa zor girer
06 Yorumla
Soran+1 yıl31 ceksin agzima alinca midem bulaniyo igrencc bisey ki😯
Soran+1 yılYapiyo😊
Soran+1 yılAma agzi girmiyo seyi giriyo tat almiyo benimki oyle degil dilime degiyo ondan yani
+1 yılBo orodo bokoroyom ama onol yopoyoz, bizde yodok
52 Yorumla- +1 yıl
Huhahuhaaaa
Soran+1 yılYa git manyak sanki sizi kandirip elime ne gecicek
Saygı göstermesi lazım biraz çıkış bu sefer hiç yapmam falan de... Yanlış yapıyor.
00 Yorumla:D:ön sevişme ve seks sırasında normal:D arka delikten sonra yıkamadanmı yaptırıyo:D:Dnapıyo
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama pis degilim yani😊
Soran+1 yılYok ilkten oluyo bizimki zaten de ben h8cbi turlusunu istemiyorum
Soran+1 yılYok istanbuldayim ben
Soran+1 yılOlmadi mi😀
- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılİstemediğin bişeyi yapma zorlasada yapma tatlım
35 Yorumla
Soran+1 yılArtik yapmiyom da yine istiyo ama yapmiyorum yani
- +1 yıl
Peki niye yapmıyorsun ki sebeb ne
Soran+1 yılTadi kotu ayrilmak istiyorum bide artik o olmasada olur yani
- +1 yıl
Hımm tamam öyle olsun bakalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılanal yapıpta onu yapmaman ilginç olmuş
62 Yorumla
Soran+1 yılHoslanmadim denedim tadi cok kotu
Cevap sahibi+1 yılyutmuyorum arada biraz tükürerek yapıyorum oluyo gibi öyle ağzımda kalmıyo :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal yapana kadar oral yap dağa iyi..
53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDaha iyi
Soran+1 yılYok anal hosuma gidiyo benim
- +1 yıl
kız seviyor ama
+1 yılNerde yaşıyorsun bu olayları
babanın evinde mi11 Yorumla
Soran+1 yılHayir ayni yerde calisiyoruz isyerinde
Gizli Üye(30-35)+1 yılanaldan sert ve istediği kadar yapmasına izin vermiyor musun ki acaba? :)
00 Yorumla
+1 yıl"Bakireyim ama anal yapiyoruz" turkce derslerinde mantik hatasina konu olur bu cumle
37 Yorumla
Soran+1 yılNerde hata var ki yapiyoruz dami😀
- +1 yıl
bir dusun bakalim cumle icinde kullandigin kelimelerin anlamini
Soran+1 yıltamam simdi anladim bakirede hata var hocam
- +1 yıl
Otur sıfıır
Soran+1 yılBu hoca bana takti ya
- +1 yıl
Espri yapma otur basicam eksiyi
Soran+1 yılSus be manyak bas o zaman
- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOral sevmiyorsan acik acik soyle hoslanmadigini.
02 Yorumla
Soran+1 yılSoyluyorum ama ben en cok bundan zevk aliyorum hadi amaa diye zorluyo zor kurtuluyorum elinden tadida igrenc iyk..
- +1 yıl
Fedakarlik yapmak istiyorsan ona yap. Tadi kotuyse guzelce yikasin yapmadan once. Sende sevdigin birseyi yaptir ona.
+1 yılAnal sert oral vajina gibi yumusak
00 YorumlaBaştan yüz verirsen tepene biner 😉
20 YorumlaIster tabi doğal yani 😕
00 Yorumlakeşek hiç anal yapmasaydın
010 Yorumla
Soran+1 yılAma bnde pismanimda napabilirdim ki baska cok istekliyim
Soran+1 yılBaska turlu nasil zevk alicam onden yapamiyorum mast. Biyere kadar oluyor anall cok hosuma gidiyo aslinda bende bir gariplik var belkide kizlarin cogu sevmez anal bnde zevk aliyorum
- +1 yıl
her kız zevk alır ama bilmediğin şu sağlık acısından anal iyi değil süreklilik arz ederse ileride zor durumda kalırsın , yoksa erkek icin değişmez yapar , bencil olmamak lazım ,
sahsen ben yapmam , yapmadım da , karşımdaki kişinin sağlıgıda önemli benim icin
tabiki hayat senin beni ilgilendirmez
Soran+1 yılYok devamli yapmiyoruz zaten iki haftada 1 bu siralar baya ara verdim aslinda
Soran+1 yılAslinda bende oyle dusunuyorum o yokken tabi yanima gelince 😯 cok zor engel olmak aslinda onun yuzunden o istiyo benide azdiriyo yanasmasa en bastan biterde olmuyo iste
Soran+1 yılBaska yontem var mı bilmiyorum gercekten
+1 yılAgzinin tadini bilmiyosun kizim
04 Yorumla
Soran+1 yılYok ya bana gore degil oral o yapsi da ben yapmam
- +1 yıl
Ona hakszlk yapiyosn kiz😊
Soran+1 yılKendi istiyo ben soylemeden yapio ben napiym
- +1 yıl
😊😊tmm tamam
+1 yılGotun agzin kadar zevk vermiyo demk ki guzelim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnaldan çok zevk alıyor musun?
05 Yorumla
Soran+1 yılAnal yaparken bir taraftanda vajinami oksatiyorum zevkli oluyo
Cevap sahibi+1 yılNeyse gece gece azdırma şimdi😊
Soran+1 yılHaha bisey olmaz ya😁
Cevap sahibi+1 yılNası olmaz canım istiyo benim😊😊
Cevap sahibi+1 yıl😊😊
Sadece anal yetmez onden olsa yeter
00 YorumlaCinsellik konusunda 325 cevap paylaştı. Devam devam durmak yön
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende ne emmeye geliyorsun ne de gömmeye 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloralsız kaldıramıyo mu acaba :)
012 Yorumla
Soran+1 yılYok mast yapio artik
Cevap sahibi+1 yılben olsam yapmazdım madem oral yapmıyosun sen yapmalısın mast ınıda oğlanın :)
Soran+1 yılVakit olsa yaparimda zamanimiz kisitli oluyo
Cevap sahibi+1 yılhımm en nefret ettiğim şey zamanın kısıtlı olmalı aceleye gelince tam olarak sertleşemiyo bazen insan
Soran+1 yılOyle maalesef disarda bulusmak kismet olmadi daha
Cevap sahibi+1 yılnerde yapıyosunuz kimin evinde
Soran+1 yılEv degil isyerinde
Cevap sahibi+1 yılhıımm ama heyacanlı oluyodur o zaman yakalanma korkusuyla zevk alırsın
Soran+1 yılYok ya yakalanma korkusu yuzunden duzgun konsantre olamiyorum ki aslinda boyle ev olsa doya doya s. kissem de daha ev ortami olmadi
Cevap sahibi+1 yılhaklsıın ya benimde canımı istettin şimdi :)
Soran+1 yılBen bosalcam simdi
Cevap sahibi+1 yılhımm neden ki napıyosun şu an
Gizli Üye(36-45)+1 yılanal zevk alıyormusun?
021 Yorumla
Soran+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılNe zamandır anal yapiyorsun
Soran+1 yıl1 sene olcak
Cevap sahibi+1 yılÇok zevkli birşey tek bununla yapmadin dimi başka deneyiminde olmuştur :) çok sıkıldim ya konussak biraz :(
Soran+1 yılHayir ilk analim hala da ayni kisi
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur, sohbet edelimmi?
Soran+1 yılEdiyruz ya
Cevap sahibi+1 yılevet ediyoruzda mesajla demek istemiştim. bu gece çok sıkıldım istersen sonra engelle.
ne sıklıkla anal yapıyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılEee hani? hadi ya biraz benimle ilgilen
Soran+1 yılFarketmiyo ne zamn musait olursak yanliz kalirsak ama bu aralar ara verdim zaten ayrilcam ondan istemiyorum artik
Cevap sahibi+1 yılGenelde nerde birlikte oluyorsunuz asagda okudum evli imiş sevgilin neden bekar bulmuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılyazarmısın gerçekten ciddi şekilde sormak istediklerim var
Soran+1 yılBekarda olabilirdi ama bu benim aklimda yoktu zaten abi abi derdim hep sonra bigun opuverdi beni kimse yokken bende karsilik verdim sonra pisman oldum tabi ama nafile karsindaki azgin olunca birakamiyosun
Cevap sahibi+1 yılgeçmişte olmuş sende alacagın zevki almışsın boşver geçmişe takılma zaten, sen kaç yaşında o kaç yaşında?
hala inat edecekmisin? yazmamak için özelden?
Soran+1 yılBen 22 onu tam bilmiyorum 35 40 arasi olabilir
Cevap sahibi+1 yılseninde ruhunda biraz oynaklık var seviyorsun böyle birşeyi.
çok iyi bir işi olan tipide hiç fena olmayan birisini tanımak istermisin?
Cevap sahibi+1 yılYazmanı bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılHic evde dota doya yaptinmi birde deniz manzaralı otel odasında yaptinmi istersen yapalim
Cevap sahibi+1 yılKafayı taktim senin göre :) istiyorum
Soran+1 yılHayir ev ortami olmadi hic hep kacamak halinde sevistik ama cok istiyorum rahat rahat korkmadan s. ikilmeyi
Cevap sahibi+1 yılRahat rahat yapalım istersen en iyi otelin deniz manzaralı odasında s. im seni ilk önce istersen birer kadeh şarapta iceriz. cevap bekliyorum
Sen ona oral yaptır
05 Yorumla
Soran+1 yılYapiyo ben demeden cok manyak bisey herseye acik yani
Soran+1 yılO da tehlikeli yalayinca icime girsin istiyorum bir gun kendimj kaybetcem zaten is isten gececek
Soran+1 yılBozulurum kanar
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. sende vajinanı yalat
01 Yorumla
Soran+1 yılYaliyo zaten o guzel oluyo😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin ruh hastasi
00 YorumlaCinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. ne iğrencsınız yahu
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi