Arkadaşlar biliyorum şu ana kadar böyle 50 tane soru sorulmuş çok klasikleşmeye başladı artık ama böyle bir sorunum var. Utandığım için gizliye aldım. Bakirim, hiç bir kızla şu ana kadar ilişki yaşamadım. Geçen sevgilimle konuşurken bana bakire olmadığını söyledi. Bakir olduğumu biliyor. Bu durumdan rahatsız olup olmadığımı sordu veya kabul edip edemeyeceğimi. Hiçbirşey söyleyemedim. Dondum kaldım adeta. Delicesine sevdiğim insanın başkalarıyla böyle birşey yapmasını asla kaldıramam midem kaldırmıyor ve düşünmeden edemiyorum. Kızı gerçekten çok seviyorum ama gururum aşktan önce gelir. Ne yapacağımı ve ne söyleyeceğimi hiç bilmiyorum hala cevap vermedim.Çoğunlukla erkeklerden bir cevap bekliyorum. Hiç böyle bir durumla karşılaştınızmı? Karşılaştıysanızda ne yaptınız? Ne yapmalı?
Cevabın nedir?
İtalyan rahip vaazında cinsellik ve ahlaktan bahsediyordu. “Cinsellik pis bir şeydir.” diye bağırdı. “Bu gün burada yalnızca iyi kızlar görmek istiyorum. Kilisedeki tüm bakire kızların ayağa kalkmasını istiyorum.”
Hiç kimse yerinden kıpırdamadı. Uzun bir aradan sonra seksi bir sarışın kucağında bir bebekle ayağa kalktı. “Bakire istiyorum dedim.” diye bağırdı öfkeli rahip.
“Peder,” diye sordu kadın, “iki aylık bir bebeğin kendi başına ayağa kalkmasını mı bekliyorsunuz?”
Sen bir ilişki içindesin ama bu ilişkiyi toplumun, dünya görüşünün, sana inandırılan bir takım adetler doğrultusunda yaşıyorsun yani sen sen olarak bir ilişki yaşamıyorsun. Ben şimdiye kadar hiç cinsel ilişkiye girmedim dedin peki bundan karşı tarafa ne? Bu onu ilgilendiren bir şey değil ki bu senin sorunun hiç aşık olmamak deneyim kazanmamak kimi ilgilendirir ki? Sen kendi biyolojik sistemini bastırıyorsun ve bunun iyi bir şey olduğunu sanıyorsun ve üstüne üstlük karşı taraftan da aynı şeyi bekliyorsun. Gerçek aşkın ne olduğunu Dünya da çok az insan bilir belki tek tek sayılabilir sayıları o kadar azdır. O gülerken sende o ana eşlik edebiliyorsan, geçirdiğiniz zaman da mutluysan en önemlisi kendi içinde bir sevgi varsa ve bunu dışa yansıtabiliyorsan aklın bir et parçasına gitmemeli. Senin ilişkiye girmedim diye bastırdığın şey bir dere yatağıdır, nehirdir unutma. Ne kadar bastırmaya çalışırsan çalış o yine alttan akmaya devam edecektir ve senin zihnini sürekli meşgul edecektir. Meşgul zihin anı kaçırır benliği yok eder tüm kapıları kapatır ve doğduğundan beri kulağına söylenenleri tekrar eder durur.13 Yorumla- +1 yıl
* git anlaşılmaz sandıgın felsefe ayakları amatörlere işler.
Çok geçtik biz o dere yataklarından sen önce çamurdan bir çık geniş adam.
Soran+1 yıl30 yaşındaki biri için bunun önemsizliğini vurgulamak kolay.
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeşim aşk doğru düşünmeyi engeller aşık mısın seviyor musun bunun ayrımına var sevmek ve aşk aynı şeyler değil aşk bencillik sevmek fedakarlıktır ve o kişiyi ne kadar tanıyorsun bir daha öyle birisini bulamam diyorsun ve önce bir sor neden bakire değil cinsel ilişki nedeniylemi yoksa doğuştan mı ya da kaza sonucu mu belki seni deniyordur cinsel ilişki sonucu bakire değilse yol ver gitsin madem sen kendini saklamışsın özel ve değerli bir ilişki için özel ve değerli bir kişi bul ben böyle yapardım çünkü ben kaldıraram böyle bişeyi
72 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Eyvallah
bak arkadaşım bu konuyu buraya yazıp akıl danıştığına göre bu tür konular senin için önemli. bazı insan takmaz bazı insan umursar böyle şeyleri bu çok normal. hiç bir yorumu okumadım belki seversen herşey mümkün tarzı yorumlar gelmiş olabilir ya da ayrıl vs bilmiyorum. ama benim diyeceğim şu ki eğer sana burada sevince herşey olur, insan severse herşey yolunu bulur tarzı yorumlar geldiyse itimat etme. tabi ki git kızdan ayrıl diyemem belki oda şu an seni çok seviyodur. ama sen şu an şunu düşün 'ben bunu gerçekten kaldırabilecek biri miyim' diye sor kendine. burada ki yorumlarla gaza gelip mutlu mesut oluruz diyipte bir kaç yıl sonra kendinden sakladığın düşünceler seni başka bir adama dönüştürmesin. hem kıza hem sana yazık olur. kendini en iyi tanıyan bilen sensin. belki zamanla bunu unutacak belki de çığ gibi büyüteceksin bilemem. senin karakterinle ilgili bişey. değerlerinle ilgili bişey. hassas bir konu umarım sizin için en iyisi olur.
41 Yorumla
Soran+1 yılbende böyle düşünüyorum sağolasın
+1 yılYukarıya aldığın arkadaş doğru söylemiş ama yalnızca yarısı doğru. "Aşk bencilliktir, sevmek ise fedakarlık gerektirir" demiş varsayalım biz. Sen bu duyguyu hiç yaşayamamış olduğun için bencillik ediyorsun. O, senden önce birisini sevmiş ve yeri geldiği zaman bunu da yaşamış. Eğer kaybetmek istemeyeceğiniz bir birlikteliğiniz varsa, bunu kabul edip, göz yumacaksın. Sen kimsin ki, kız senin ilkin olacak? Karşına senin çıkacağını ve senin de böyle olacağını nereden bilebilirdi? Kadınlar sizin malınız ve mal varlığınız değildir. Siparişle dilemez ve paket gelince de "alın bunu, memnun kalmadım, yenisini getirin" diyemezsiniz. Asıl o bile bu durumda senden soğuyabilirdi. Kaç yaşına gelmiş ve hâlâ bakir diye önemsemeyip, küçümseyedebilirdi. Çift taraflı düşünmeye çalış. Erkeksin diye, dünya senin etrafında dönecek değil.
05 Yorumla- +1 yıl
Adam zaten dünyanın onun etrafında dönmediğini bildiği için karı kız peşinde koşmamış.
- +1 yıl
Hadi hadi, bu bir marifet midir? Konuyla ilgisi yok yazdığın şeyin.
Soran+1 yılKarşıdaki kişi benim özelim ve ilkim olmasını isterim başkasının altında yatıp kalkan cinsten birisi değil ve asıl sen kimsinki beni yargılıyorsun? Tabiiki benim malım değil ama birde erkeğin gözünden görmeye çalış bir bayan için bunu söylemesi kolay tabi. Bakir olmasam zaten böyle düşünmezdim. Oh be ne güzelmiş herkes yat kalk sonra gel evlen benimle.
- +1 yıl
Sana da, "hadi hadi."
Soran+1 yıl*hadi hadi* bakireliğini kaybetmiş kız avutmaları bunlar yürü git işine.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
17Cevap
+1 yılKardesim sakin ol insanlardan cok fazla yorum alma bu konuda cunku bakire olmayan her bekar kadina kotu gozle bakiliyor ne yazikki.
Oncelikle , seni siniyor olabilir (basima geldi) ilk tepkini ona gore ver , sen neden bakirsin?(yokluk mu , yoksa kendini sakladigin icin mi) bunu sorgula , ardindan sevgilini sorgula ruhunu , karakteri , insanin zihniyeti bakire olmadiktan sonra , kizliginin yerinde olmasinin bir onemi yok.
Şunuda unutma namus apış arasinda degil kafada olur.
Allah kolaylik versin.210 Yorumla
Soran+1 yılBakirelik akıldadır lafı bana çok üstünkörü geliyor açıkçası. Neden bakirim sorusuna gelecek olursak benim için özel olmalı diye düşündüğüm için yapmadım bugüne kadar. Elime birçok fırsat geçti yoksunluktan değil :D ama öyle yani.
- +1 yıl
Sen kendini sakladiysan , bakire birini beklemen normal bir durum, ama sevdigin bir insandan bakire olmadigi icin vazgecmen senim ayibin olur , eger ki bunu bir hata olarak goruyorsa sevgilin.
- +1 yıl
@gazapİzmir sen harcanıyosun buralarda diyim ben sana :)
Soruyu soran arkadaşa gelince yukarıdaki benim cevaptan ziyade bu bekaret takıntısına anlam veremiyorum. Hesap sorma ya da bunu isteme hakkına sahip değilsin. Kadın kendi bedeni üzerinde karşısındakinden daha çok hak sahibidir. Takılmayın bunlara bu kadar.
Soran+1 yılDiyelimki kabul ettim sonra ne olacak? Hergün bunumu düşünücem? Hergün başkalarıyla ne yaptığını? Kiminle yatıp kalktığınımı?
Soran+1 yıl@papatya0058 ne demek değilim ya dalgamı geçiyosun benimle? istediğiyle her haltı yesin kızlar o zaman sonra gel beni al
- +1 yıl
Dostum zaten o konuda güvenin yoksa bunları konusmamizin manasi yok.
- +1 yıl
Yukarıdada dedim bunun kadının önüne devamlı çıkaracaksan ona da yazık olur sanada. Madem böyle düşünüyosun düşüncenin gereğini yap ayrıl. Bunu sormanın manası hakikaten kalmıyo
Soran+1 yılben bakirim karşıdakininde öyle olmasını istemekte ne var?
Soran+1 yılher insan eşittir ne demek kadının daha fazla hakkı var bir git :D
- +1 yıl
Kardeşim yanlis anlama , uzatma o zaman kizida bosuna uzme , git bakire oldugundan emin oldugun birini sev.
Kardeşim adım faruk bende aynı senin gibiyim bakir :D Ben senle aynı durumda olsam seviyorum tamam ama sana ilerde şu olur. aranız az açıldıgı durumda bakarsın kıza dedikleri aklına gelir acaba kaç kişiyle yattı? ben evde yokken devam ediyormu? aldatıyormu? artık bakire degil benim yanımdan ayrılıp acaba orusbuluk mu yapıyor gibi düşünceler aklıma gelir çünkü bakire degil istedigi kadar yapsa haberin olmaz ben senin yerinde olsam olmaz derdim k. b ama ben bunu kaldıramam derdim ne kadar sevsemde olmaz derdim. çünkü o dedigi laf dürüstlük degil o her türlü belli olcak ama bu durumda evlenirsen aklında hep türlü sorular gelecek aklına getirsene bir bakıyorsun ve bakasıyla ilişkiye girmiş birini görüyorsun onun yanına erkek geldiignde hep bunladamı yapdı die düşünceler gelir aklına bence ayrıl ben olsam ayrılırdım k. b sın yaptıgı hataların sorumlusu ben degilim cezasını ben çekeyim?
20 Yorumla
+1 yılAçıkcası bir tane dogru cevap veren insan yok !
Bekaret kısmına takılan kızlara aldırma bunun önemsiizligini vurgulayan kızın kaybettigi açıktır.
Yukarıda bir arkadaş nasıl kaybettigini sor demiş :) valla bana ben kimseyle yatmadım diyip baya genişlemiş bir çok kız tanıdgımı söylesem ve sen ilksin yalanlarıyla göz boyamaya calısan salakları anlatsam bütün güvenin sarsılır kızlara..
Uzak dur derim bugun aşk için katlanırsın ama yarın geldıgınde şunu dersin kimle ne yaşadı benimle ilkmi? çeşitli soru işaretleri daha çok sorun olr uzak dur yaşamış olsanda * et günümüz kızları okadar orospulaştıkı anlatamam..20 YorumlaAyril kendin gibi temiz birisi illaki cikar karsina evlenmeyi dusunuyorum tanistigim kiz ben kimseyle cikmadim ve yanlis hic birsey yapmadim esiminde benim gibi tertemiz olmasini isterim dedi mal gibi kaldim peki dedim kalktim ordan. Buyur sana en net ornek.
36 Yorumla
Soran+1 yılOv.. kötü olmuş be hocam. Haklsın herkes kendi gibi temiz birilerinin olmasını istiyor karşı tarafı ama işte aşık olunca insan düşünemiyor. Onun gibi birisini birdaha asla bulamam.
Soran+1 yılBir aşk vardır, birde gerçek aşk.
Soran+1 yılgüzel sözmüş
+1 yılVur geç nedir ya. Kullanmalık peçete mi? Kız istese sana ben bakireyim der yatmadan ayrılır. Ki sana kalkıp sormuş sorun olacak mı diye. Sorun ediyorsan ayrıl kardeşim. Çünkü takıntı haline getirirsin. Ama mesela benim sevgilim bakir değil ama ben bakirim? Boyle şeyleri sorun etmiyorum çunku anlık bir şey olmuştur. Ve geçmişte olan da şu anı etkilemediğine göre.. Ben de eskiden senin gibi düşünürdüm. Ama boş valla her şey iki bacak arasındakine bakmıyor. Onemli olan kalbi.
43 Yorumla
Soran+1 yılKızların hepsi öyle söylüyor. Kaç tane erkek gördün bakirelik iki bacak arasındakine bakmaz diyen? Diyen varsada ben o kişiden şüphe ederim.
- +1 yıl
Valla benim erkek arkadaşım sormadı bile. Ben sordum. Ve hiçbir şekilde şuphelenmiyorum da sevgisinden
Soran+1 yılo başka bu başka
+1 yılBen ayrılırdım kardeşim, çünkü bunu kafaya takan birisisin.
Bende takan biriyim, en mutlu olduğunuz zamanda bile aklına o şey gelecek belki yakınlaşmak istediğin zaman o ''bakire değilim'' lafı gelecek aklına ve miden bulanacak uzatıp daha çok üzülmektense şimdi üzül çok üzülme kardeşim.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVala arkadaşım bende bakire deilim hemde cok travmatik şeyler yaşadım sevgilim benim aksime bakir o bnden değil bn ondan ayrıldım o kadar masum gelioduki bana kndimi kirli hissettim ama hala arıyor mesaj atıyor geliyim isteyim dio bilmiorum ama yorumlara bakarsak sen yürütemezsin
04 Yorumla
Soran+1 yılbenimde bir gururum var
Cevap sahibi+1 yılo zamann seviyorum deme olur mu bn kötü yoldan kurtulup birinin hayatını cennete çeviren kadınlarda tanıdım sevgi gurur işi değil.
Soran+1 yılfilmde değiliz biraz gerçeğe dönün kim alır öyle kadını mide ister biraz
Soran+1 yılayrıca sevmek onun bunun altına yatmış kadınları sevmekse ben sevmek istemiyorum en azından artık istemiyorum nefret ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel kardeşim yanlış anlama bende rastladım böyle kızlara ama yakışmaz sana bana. Başka çocuğa oral yapıp o çocuğun altında inliyor ben kabullenmem asla ama asla seni bilmem. Anadolu erkeğine yakışmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Cevap sahibi+1 yılBiz anadolu çocuğuz vallahi çok rastladım düşündüğün zaman çocuk becermiş ağzına almış onla inlemiş ayrıl gitsin mesaj dahi atma bize yakışan budur kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna bakınca hep aklına bakire olmadığı gelecek ve bu seni memnun edecekse devam et ya da etme sana kalmış bir şey.
Sevgi bir yere kadar..12 Yorumla
Soran+1 yılAsla etmez. Haklısın
- +1 yıl
kız haklı.
+1 yılVer yolu bro her zaman aklına gelecek.. Sıkıntılı birşey
14 Yorumla
Soran+1 yılBidaha onun gibisini bulamam be kardeşim
- +1 yıl
O zaman takmayacaksın kafana unutup gideceksin böyle kabulleneceksen bırakma derim.
Yalnız her defasında aklına geliyorsa moralini bozuyorsa unutmak en iyisi..
Soran+1 yılşimdiden öyle
Kiz sana guvenmiş en özel sirrini söylemiş neden nasil diye sormayı bırakmalısın seni kandırıp bekaretini onarabilirdi de böyle yapsa çok mu mutlu olurdun
01 Yorumla
Soran+1 yılbaşkasıyla yatıp kalksın sonra gerçeği söyleyince suçu hafiflemişmi oluyor?
Sanki evleniceksiniz anı yaşa akışına bırak gelecek şekillenir :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeş belkide evlenecektim? Nereden biliyon :D Mal gibi kaldığım için soruyorum ya işte :D
+1 yıleşek değilsen o fahişeye tekmeyi basarsın ama eşşek değilsen !
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerde iş ciddiye binerse ve sen ona her baktığında bh aklına gelicekse ayrıl kendinide üzme kızıda
10 Yorumla
+1 yılErkek Bakir Olmayınca Kadın Böyle Mesele Yapmıyor Ama Ne İş?
411 Yorumla
Soran+1 yılBanane onlardan?
- +1 yıl
arkadaşım kadının bekareti kendi malıdır.
Onda sen ya da bir başkası söz sahibi olamaz bu onun kendi bileceği iş.
Seni önemsemiş ki sormuş.
Eğer bunu kadının önüne ısıtıp ısıtıp çıkaracaksan devamlı git gel yaşayacaksan bırak o kadını ona da yazık olur sanada
Soran+1 yılKadınlar için bunu söylemesi kolay tabi. Erkeğin gözünden aynı şeyi düşünemiyosunuz
- +1 yıl
Sen yapmış olsan sevgilinde senin için aynısını hissedecekti. Ama devamlı önüne çıkarsa hoş olurmuydu olmazdı. seni bıraksa rahat etmezmiydin ederdin. Neden kadının bekareti sorun oluyo da erkeğin ki olmasın. bende bakir erkek isterim öyleyse? bir kadın içinde zor. Erkek de gurur var kadında yok mu? Çok yanlış düşünüyosun
- +1 yıl
Kadınlar özel varlıklardır büyük konuşmak istemiyorum ama özelliğini yitirmiş bir kadınla özel bir yuva kuramam
- +1 yıl
O zaman ne yapmaliyim? Diye sordugun sorudan gerekli sonucu cikarmissin , hadi yorma milleti.
- +1 yıl
@infernoHeRo erkek özelliğini yitiremiyomu yani?
Soran+1 yılKardeş yoruluyosan işine bak belki farklı bir cevap bekliyorum başkasından? Ruh hastasımısın sen alttada uzatma uzatma sanane? Madem cevap vermekten yoruldun yazma.
Soran+1 yılBen zaten erkeğin bekareti sorun olmaz diye bişey söylemedimki. Erkektede aynı şey geçerlidir benim için. Erkek her haltı yesin ama karşıdaki bakire olsun yüzsüzlüğünü yapmam ben zaten.
- +1 yıl
Onun içinde aynı bakir olmayan erkek bakire bir kız istemesi gibi saçma bir durum yok bence öyleside adam değil zaten
- +1 yıl
bence sen böyle avut kendini sorun istemiyorsan o zara sahip çıkacaksın kızım..
+1 yıllö pompier üstad. başka yapacak bişey yok
13 Yorumla
Soran+1 yılVur geç diyosun
- +1 yıl
kesinlikleç uğraşmaya değmez
Soran+1 yılsağolasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendin gibi temiz olanı bulmalısın kardeşim
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın kardeşimde işte insan sevince..
+1 yılBencede hemen değil ama yavaş yavaş uzaklaş
10 Yorumla
+1 yılSeninlede yapsın o zaman kanki ne diyeyim :d
00 YorumlaAyril detayi okumadm bile
14 Yorumla
Soran+1 yılama çok seviyorum ikilemde kaldım işte
Soran+1 yılteşekkür ederim
Olan olmuş yapacak birşey yok alsevgilini kızlığını diktir devam et
01 Yorumla
Soran+1 yılbir s. g
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu soru işaretleriyle, güven olmayan bir birliktelikte ne kadar mutlu olabilirsiniz?
05 Yorumla
Soran+1 yılMesele sadece güven mi?
Cevap sahibi+1 yılbunca dini, kültürel referanslara rağmen nikahsız cinsellik yaşayan birine güven konusu söz konusu olmaz mı?
Soran+1 yılyani
Cevap sahibi+1 yıliçinize sinmiyorsa direk eleyin.
her yattığınızda aklınıza gelecek kimle neler yaptı, nasıl yattı gibi.
Cevap sahibi+1 yılne oldu son durum?
Arkadaşım gururun aşktan önce geliyorsa uzatma 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMilli olman için bir fırsat
22 Yorumla
Soran+1 yılçok komik
- +1 yıl
bence haklı geçir ne beklıyosun
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı