Şimdi seks terapisti vs diyen arkadaşlar var tabi sana ama unutma bir işin uzmanı olmak için o işi her noktasını bilimsel olarak incelemiş ve yaşamış olması gerekiyor bu uzmanın. Seks terapistinin senin yönünü de bilmesi için ne yaşadığını aynen yaşaması lazım. Ona göre düşün.
Ama senin meselen aslında klasik bir insani sorun. Karakteristik bir sorun bu. Senin aslında yaşadığın problem tutarsızlık ve zamansal problem. Aradığın şey istikrar. Her ilişkide aynı zevk ve süre olmaması nedeniyle kendi kendini daha iyi bildiğinden kendince mutlu olma tercihin. Bu kadar basit.
Çözümü dersek sanırım partnerinle konuşacaksın o çelişki ya da tatminsizlik unsurunu aşacaksın ya da şu soruyu sormana neden olan ikilemi bitirmek için partnerine bu anlatacaksın ben böyle daha mutlu oluyorum diyeceksin ama sonrasındaki zincirleme reaksiyonları da olgun olarak göğüsleyeceksin.02 Yorumla
Soran+1 yıleşim bunu oturup konuşabileceğim yapıda biri değil ne yazık ki. doktora gitmeyi önerdim onu da kabul etmedi.
- +1 yıl
Şimdi eşinden utanıyorsan zaten problem eşinle konuşamıyorsan zaten problem siz neden evlenmişsiniz ki? Böyle altı oyuk evlilikler zaten tutmuyor bir de altı oyuk ilişkiden olacak çocuğun ileride yaşayacağı problemleri düşünün. Evlilik dediğin şey için gerçekten böylesi kolay hareket edilmemesi lazım. Şu olay bana TV'de olan evlilik programı evliliklerini hatırlatıyor. Sen bu adamla aynı yatağa girmişsin sonsuza dek yemin etmişsin ama utanıyorum diyorsun.
En İyi Cevaplar
Bu piskolojik problem esine bunu soylemeden once pisikratiye git. SoruNu anlat sana yardmci olcaktir ilac falan yazacaktir. Esin bilir gorur diye korkarsan bana yazarsn ben sana yardimci olmaya calisirim. Sorun oncesine dayaniyir olmali ya da mast alismis olmalisin. ya da her 2 erkekte beklentini karsilamamstr.. bunlar detayli yazilarak konusularak cozulebilir o yuzden doktordan esinde cekinirsen yazabilirsin bana. Mat sonunda orgzm oluyor msn peki
09 Yorumla
Soran+1 yıleşimde biliyor ve bundan şikayetçi. neden böylesin diyor. mast yapınca orgazm oluyorum ama cinsel birliktelik sırasında bitsin bir an önce diye dua ediyorum
- +1 yıl
Esin icin bubonemli bisy. Yapmasi gerk. Sende seviyorsun diye yapiyorsun sanirm onunla. Canin yandigini hissediyormssn. Sebebide budr belki. esininki kalin mi uzun nu sert mi yapiyor. Simdi diyecegimi yap. Kayganlastirici alin ve surun. Yavas girsirsn. Bunu dene birde. Ve icerde bir yara sisme iltihap bisey varsa doktor sart. Eger 2side yoksa ya baskasiyla deneyip duruma bakacaksin. ya da piskolojik olarak mast karsi gelip sadece birlesmeyi dene.
Soran+1 yılKalın ve uzun değil ama sanırım ben tam ıslanmıyorum. İltihap filan olduğunu sanmıyorum 1 yıl önce normal doğum yaptım yara vs hiçbir sorunum yok
- +1 yıl
Kalin olmasi canini acitiyordur. Uzun olmasida can acitir. Senin sana uygun pennis olmasi lazim. Yani bence bir baskasiyla dene. Sorun senin istedigin sey mi. Ama ilk once kayganlastirici kullanip deneyin. Ama cok kullanma yoksa bisy anlamassn. Yeterince surup deneyin. Yavas yapmasini soyle. Sen masti nasil yapiyorsan nasil bir hizda oyle yapin. Olmazsa bunlar bir baskasiyla dene. Guvenilir laf cikmayacak biriyle. Mast yapmayi birak. Devamli yapmak bu tur sorunlar cikartir. Aci var diye bunlari dene. O utanma duygusu olabilir normal birsey bu. Yapmasada olur zaten bunu
Soran+1 yılbaşkasıyla nasıl yapayım adım bilmemneye çıkar. ayrıca diyelim ki yaptım, bu yasak bir ilişki olduğu için muhtemelen bana zaten zevk verecektir.
- +1 yıl
Guvenilir birisiyle yaparsin. ya da bulursuun. Sni rezil etmeyecek adini cikartmayacak. Yasak oldugu icin zevk almakdiye birsey senin icin gecerli degil cunku sen zevk almiyirm aciyor diyorsun. Bu sorunu cozmek lazim. Yasak ama yinede acir zevk almayadabilirsin denemen lazm. Once dedigm gibi kayganlastirici deneyin. Durum piskolojk gibi gozukmuyor bence. Tek piskolojk nokta mst yapiyor olman. Onu birakman sart. Baska bir deneyimde sorunun kaynagini anlamak icn sart olcak
Bu tabiki bir problem. Kendini mastürbasyona alistirdigin için belki vajinal iiski zevk vermiyordur. ya da eşin seni tatmin edemiyorur. Bence bu konuyu esinle konusmalisin yoksa ilerde anlayacak ve senin içinde zevksiz bir ilişki yaninda igrenclesecek
00 Yorumla
+1 yılEşinden önceki seviştiğin. arkadaşlarından zevk alıyor muydun eğer onlardan zevk almissan esin de sorun vardır yok hic bir erkek den alamiyorum diyorsan seks terapistine git sorun sende
02 Yorumla
Soran+1 yılalmıyordum kimseden
- +1 yıl
O zman sorun sende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sen zihinsel olarak cinselliği hiç düşünmüyorsun bunun anlamı.. Mutlaka gidip yardım almalısın.. Hele oral seks yapmak isteyen eşe utanıorum diye izin vermiyorsan mutlaka gidip yardım almalısın.. Yarın o adam seni boşarsa hiç kimseye dert yanma o zaman.. Yanın da mis gibi eşi var iken cinsellik yaşayamayan bir erkek ruhsal olarak da iyi durumda olamaz..
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız.
Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Bu iş eşinde bitiyor. Senin canını yakmamak veya daha az yakmanın yolunu bulmak, haz duymanı sağlamak ve orgazm yaşatmak onun asli görevi. Bunlar olmadıkça sen cinsel birleşmeden zevk alamazsın. Mast ile kolay orgazm olursun, sadece zevk noktalarını uyarırsın, istemedikçe acı duymazsın bu yüzden hoşuna gidiyor. Eşinin davranışlarını tartışmak ve nasıl düzelteceğini bulmak lazım.
08 Yorumla
Soran+1 yılo kendi zevkine bakıyor
Soran+1 yılbebeğim var mecbur
Soran+1 yılEşimin hiç arkadaşı yok. Varsa yoksa annesi ablaları. Onları mutlu etmekten vakit bulursa o vaktini de bana ayırıyor.
- +1 yıl
Kısmet işte. Kader mi desek. Hayat bir satrançsa hamleleri doğru oynamak gerekir. Yani önce sana ve yuvasına vakit ayırıp ondan sonra kalanı anne ve ablalarına. Bunu nasıl sağlarsın bilmiyorum ama otoriten yok sanırım. Onu yola getirmenin bir sütü taktiği olmalı. Kadınlığını kullanmakla başlayabilirsin.
Soran+1 yılÇok detaycıyım ve o onlara daha fazla vakit ayırdıkça ben kendimi tutamıyorum dır dır ediyorum sürekli
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevismeyi uzun tutsun ve seninle ilgilensin
Sonra bir kac fantezi urunu alin, kocan titresimli halkalardan alsin (klitorisini uyaricak) ve boylece orgazm olmani artiricak seyler yapin iste.
İnternet var elinin altinda gir bir seks shop sitesine bak ordan 😎02 Yorumla
Soran+1 yılben isterim ama eşim asla kabul etmez. hoşlanmıyor öyle şeylerden. ben bazen p*rno izlemek istiyorum ama böyle değişik fantazili filan ama istemiyor
- +1 yıl
Alistir konus ben zevk alamiyorum bosalamadigim icinde yapmak istemiyorum icimden gelmiyor dersen belki dikatini cekersin
+1 yılSen sekse kapılarını kapatmissi bir kere. Utanmayi bir kenara birak kocan o senin. Degisik pozisyonlar degisik yerler deneyin. Biraz renklendirin cinsel hayatinizi. Varlik icinde yokluk cekmek budur sanirim:) bunlari yapipta zevk alamiyosan kocanda is yoktur ya da sende
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunun altında eskiye dayalı başınızdan geçen olaylar ya da psikolojik nedenlerden kaynaklanabilir. Tek başınıza aşamazsanız mutlaka profesyonel destek almanız gerekir.
Birlikte erotik ya da p*rno filmler izleyebilir değişik fantaziler deneyebilirsiniz. Seni heyecanlandıran şeyler denyebilirsiniz.00 Yorumlaçünkü seks sürecinde boşalamıyorsun dimi? ve elle okuşamadan boşalamıyorsun çünkü kendini mast. alıştırdığın için
03 Yorumla
Soran+1 yılevet nasıl bildin. boşalmak için illa elimle kendime bişeyler yapmam gerekiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılDurum bence senin korkun dan ziyade kocan bu konuda seminer kıvama getiremiyor veya getirmiyor sende tam tersine uzun on sevişme ve şehvetli bir ilişki istiyorsun bunlar olmadığı için sen kendi kendine yapmak zorunda kalıyorsun yoksa diğer türlü sende ilişkiye girmeyi çok istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılProblem oldugu kesin.. Esine durumu anlatmaya calistin mi? Belki tarzini degistirir...
22 Yorumla
Soran+1 yılbiliyor o da şikayet ediyor bu durumdan. neden isteksizsin diyo
- +1 yıl
Beraber aşmalisiniz... Baska caresi yok
+1 yılBende aynı sorun vardı mast yapmadan duramazdım , hala devam ediyorum
Hatta başka şeyler bile yapmadım ama eşimede arada yanaştım
Ne zamandır evlisin?01 Yorumla
+1 yılFazla uzun süre eşinle olmazsan seni aldatabilir ama kızma sonra :/ ?
07 Yorumla
Soran+1 yılbende sorumda bundan bahsettim zaten tam okursan görürsün
- +1 yıl
Gayet iyi okudum, Evlenmeden öncede birlikte oldum ve zevk almıyorum diyerek birde evlenmişsin. Adamın suçu ne bunda birde durumu anlatmamışsın hala?
Peki sorduğun sorununda cevabını biliyosun aslında sende neyse..
ya doktor desteği alıp veya konuşarak aşmaya çalışabilirsiniz..
Adam seni beklerse böyle nereye kadar?
Soran+1 yıliyi ama seviyorum o yüzden evlendim
- +1 yıl
Tamam seviyorsun ama cinsellik, seks bir ihtiyaç... sen ihtiyaç oldukça mastürbasyon yapıyosun..
eşinde seni istedikçe erteliyosun. ozaman sen istediğinde oda senin gibi yapıp ertelese soğumazmısın?
sekte evliliğin önemli bir bölümü ama ilerde sorun yaşarsınız.. Sorun varsa karşına al konuş en azından durumunu anlat...
Soran+1 yılonunda çok umrunda. kendi zevkine bakıyor
- +1 yıl
Alla allaaa enteresan?
Cinsel ilişkide canım yanıyor demişsin bir doktora danış istersen..
eşinde keyfine bakıyor demek :) ikinizde ayrı ayrı mast :/
Soran+1 yıleşim asla mast yapmaz
+1 yıl00 YorumlaBence bu bir problem , muhtemelen kafanızda canlanan ilişkiyi yaşayamadığınızdan kaynaklı olduğunu sanıyorum, mast yapıncada zevk alamazsaydınız o zaman sebep başka olabilirdi
00 Yorumla
+1 yılAyni sıkıntıyı ben bir bayan ile yaşamiştimm ;-)
Zev aliyor ve bağiriyordu. Ama boşalma olmuyordu
Bende en sonunda ayrildim00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6 ay duzenli olmadan kolay kolay zevk alamazsin ki.
Isteksizliginin uzerine git. Senin bedenini tanimasina firsat ver kolay degil tabi.02 Yorumla
Soran+1 yıleşim kendi zevkine bakıyor
Cevap sahibi+1 yılEsin o senin bir yerden basla talep etmeye.
kadın içinn viyagralar üretilmiş sabret; ön sevişmeyi uzatın; bacaklarını açıp; hadi gel deme; sende aktif ol...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi sırayla gidelim.
eşinizden önce cinsel birliktelik yaşadığınız başka bir erkek mi olmuştu?
eşinizle de cinsellik yaşadınız evlenmeden önce?
ve zevk alamıyorsunuz.
Doğru mu yorumladım?011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCevaplarsan yardımcı olucam ona göre.
Soran+1 yılkimsede zevk almıyorum. evlenmeden önce de almıyordum.
Cevap sahibi+1 yılikinci ilişkiye girdiğin erkek mi kocan? ne kadar sürüyor içinde kaldığı süre şu an?
Soran+1 yılevet ikinci. canım çok yandığı için ona hadi hemen boşal canım yanıyor diyorum
Cevap sahibi+1 yılıslanma olmadığından canın yanıyor olabilir mi? ne kadar sürüyor demiştim.
Soran+1 yılıslanma olmadığından olabilir. 3-5 dk filandır en fazla
Cevap sahibi+1 yılo halde zevk almanı beklemen hata. 5 dkda zevk alınır mı? en az yarım saat hadi 20 dkk sürmeli.
bu kadar kısa sürede imkansıza yakın zevk alman.
ıslanmana gelince neden kocandan zevk alamıyor musun? hazırlamıyor mu seni bir şekilde?
kuru olunca tabi ki canın acır. jel denesen?
Soran+1 yılön sevişmeyi çok kısa tutuyor. jel istemiyorum kendim ıslanmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yıltahrik et onu.
jartiyer git, vücut çorabı, Seksi parfüm sür.
kucak dansı yap müzik açıp, renklendir yatağı?
Cevap sahibi+1 yılburada mısın?
Cevap sahibi+1 yıldeğişiklik var mı durumunda canım?
+1 yılbence bir çok tabunu yık seks içine girip çıkması değildir saatlerce sevişin ve bu şekilde ısındır kendini oda olmassa psikoloğa bir uğra
06 Yorumla
Soran+1 yıleşim önsevişmeyi çok kısa tutuyor sanırım sevmiyor
- +1 yıl
o zaman sen yapacaksın yaptıracaksın o sevmiyorsa sen sevdireceksin ona oral yapacaksın hatta oral yaparken boşaltacaksın.. boşaldıktan 1 dakika sonra tekrar ağzına alacaksın tekrar sertleştireceksin..
Soran+1 yılmidem bulanıyor yapamıyorum
- +1 yıl
saçmalama mideni bulandıracak birşey değil o hiç bir dondurma şeker yalamadın sen
Soran+1 yılaynı şey mi yaaa. onun kendine has kokusu benim midemi bulandırıyor
- +1 yıl
o zaman birşey diyemiyorum
önsevişmeyi uzun tutun ve sen gözlerini kapatıp hayal kur mast yaparken hayal kuruyorsun degilmi
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır genelde birşeyler izliyorum
Soran+1 yılya genelde kızları izliyorum. penis görmek istemiyorum
hayatını renklendir ve eşinle paylaş yoksa adam gider
02 Yorumla
Soran+1 yılfarkında. o da şikayet ediyor isteksiz olduğum için
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte uzatmaları oynuyorsunuz bence, hayırlısı olsun.
00 Yorumla
+1 yılsenin bence psikolejik sorunun var hemen doktora git psikolağa bana bu durumlar çok geliyor masörüm izmirde rahatlıyorlar sorun kalmıyor sonra
00 Yorumla
+1 yılIlk yaşadigin iliski sonrasi kendini kasmissin hep oyle olacak diye dusunuyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılevet kastım hala kasıyorum
- +1 yıl
Rahat birakman lazim, ilik bir dus sonrasi uzun sevisme sonrasi iliskiye girmeyi dene
- +1 yıl
ne yaptın
neden zevk almıyorsun sevişme olmuyormu birleşme olmadan:mastı da bırakman lazım
06 Yorumla
Soran+1 yıloluyor ama aslında eşim ön sevişmeyi fazla sevmiyor sanırım
Soran+1 yıloral yapmasına izin vermiyorum. utanıyorum :(
Soran+1 yıl2 yıllık. oral yapmıyorum da yaptırmıyorum da. o istiyor ama kabul etmiyorum. ben ona yapamıyorum midem bulanıyor
+1 yılcanının yanması esınını okuzlugundenmı kaynaklanıyor yoksa senmı cok darsın. birde masturbasyonu takıntı halıne getırme yoksa kotu sonuclar dogurabılır.
00 Yorumla
+1 yılMast in zararlari sizde de yani bayanlarda boyle goruluyor canım yaaa :-( yapmaa azzz ve yapiss kocanaaa sinirlarin var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılsınırların var mı derken şöyle canım yanar diye korkuyorum ve genelde de yanıyor. bir an önce bitsin istiyorum
- +1 yıl
Acil ozeldeyaz arkadasimm
+1 yılVajinada herkesin zevk aldığı farklı bölgeler var seninkinde içerden değil Çözümü var yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBurada tam 3 yıldır aşırı mast yapmanın ilerde neler getireceğini anlattım kimse dinlemedi
00 Yorumla
+1 yılyakında kavgalar başlar sorunlar buyur ve ayrılık kaçınılmaz
00 Yorumlao seni uçurmalı yükseklere ondan dır heyecan katalı sana
00 YorumlaHazir olmadan yapiyorsaniz aci cekebilirsiniz buda sizin sogumaniza neden olabilir
Orala neden izin vermiyorsunuz00 Yorumla
+1 yılbence konuş eşinle boşuna para vermeyin o insanlara
02 Yorumla
Soran+1 yılkonusuyorum ama nafile
- +1 yıl
ne diyor peki
Yavaş yavaş adamı başka hatunlara doğru itiyorsun yani. Devam et
00 YorumlaPisikoloja git sen mastirbasyon bunalimina girmissin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. evlenmeden önce sık masturbasyon yapmışsın ondan bu doyuma zevke alışmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMast yapmayı bırak...
eşinle önsevişme sırasında okşamasını iste, zamanla alışırsın00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı. diğer erkeklede aynımıydı
12 Yorumla
Soran+1 yılevet aynıydı
doktor yardımı almalısınız.
00 Yorumla
+1 yılseks terapisti yok mu
ona gidin01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyordum internetten araştıracağım. umarım seansları çok pahalı değildir.
+1 yılKanalı değiştirmeyi dene bir belki zevk alırsın
00 Yorumla
+1 yılSende vajinismus var. senin çaren haydar dümen'de
00 YorumlaUlas bana yardimci olayimm
03 Yorumla
Soran+1 yılzeki seni
sıkıntılı bir durum çözüm bul böyle gitmez
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bulucam çözüm onu soruyorum
+1 yılKocan seni tatmin edemiyo demekki
00 Yorumla
+1 yılEskiden çok mastürbasyon yapıyorsan öyle olur
02 Yorumla
Soran+1 yılçok değil hafta 1 en fazla yapıyordum kız iken
- +1 yıl
O zaman ilişkiyi renklendirin
Alisma ileride cok sorun cekersin
00 YorumlaOnu mahrum bırakma yeni teknikler kesvet
00 Yorumla
+1 yılSana iyi koyamio demek
00 YorumlaAldatma yakindir.
00 Yorumla
+1 yılEşin tatmin etmior seni
00 Yorumla
+1 yılsen doymulşun ve değişiklik şart sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişik pozisyon deneyin heyecan katın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanda iş yok demek'ki hatun.
00 YorumlaEşine fırsat ver
00 Yorumla
+1 yılProbelm hemde cok
00 Yorumlaeniştede iş yok
00 Yorumla
+1 yılerkekte iş yokturr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVermelisin.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?