Sevgilimle iki aydır görüşemiyoruz yarın buluşucaz unutamicağı bir seks istiyorum neler yapmalıyım nasıl baslamalıyım beyler bayanlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılDediklerimi birebir yap, eğer ki unutursa, ben bir şey bilmiyorum.
1 saate yakın ön sevişme yaşayın. Uzun uzun öpüşün, koklaşın, okşayın birbirinizi.
Sonra sen ona oral yap, onu boşaltana kadar durma. Tercih ettiğin bölgene boşalsın. Daha sonra, onun sana oral yapmasına izin ver, hakimiyeti o alsın tabi öküz değilse.
Bunlar bittikten sonra onun sırt üstü uzanmasını sağla, kondomunu ağzınla yerleştir, üzerine çık. Bir müddet böyle devam et, sonrasında doggy ye geçin. Sert ve hızlı şekilde yapmasını iste, durmadan devam etsin. Kondomu çıkarmadan içindeyken boşalsın tekrardan.
Bu yazdıklarımı yapın, unutursa ben gerçekten bir şey bilmiyorum.14 Yorumla
Soran+1 yılSen yasadın m8 bunu
Cevap sahibi+1 yılBunu ve bunun gibi bir çok farklı şeyi.
Soran+1 yılAklında kaldı mı
Cevap sahibi+1 yılKaldı tabi ki. Bu tarz şeyleri insan unutmaz.
En İyi Cevaplar
- tek bir odak noktası var gibi gözükse de, erkeklerin de birden fazla erojen bölgesi vardır ve hepsi ilgiyi hak eder.
- dişlerini kullanma!
- ön sevişme sadece erkeğin kadına uyguladığı bir ön uyarma evresi değildir.
- seks, erkeğe verdiğin bir ödül değil, karşılıklı yaşanan bir paylaşım durumudur. alış-veriş sitesinde gördüğün bir hedeyi aldırmak için kullanma. orta ve uzun vadede sonuçlardan memnun kalmayabilirsin.
- yatakta ceset gibi yatma. emeğe saygılı ol, bak adam çalışıyor, sen de biraz aktif ol ama dozunu da kaçırma.
- fantaziler ayıp değildir ve erkekler bu yüzden (çok tutucu olmadıkça) kadınları yargılamaz.
- dürüst ol (bu aslında genel tavsiye)
- bakımlı ve temiz ol. kıllarla savaşı kazan. o bölgende bu duruma özen göster.
- engellerini yık ve kaldır.
- adamı yönlendir. sadece "orası olmaz" şeklinde değil, neresinin "olduğunu" da belirterek yap.
- maça pozisyon zenginliği kat.
- beklenmedik girişimlerde bulun. çıplak karşılama olabilir, adam duş alırken bir anda yanına girebilirsin vs...
- takdir edilmekten herkes hoşlanır..
- şu belinizi kırmayı öğrenin arkadaş. bu kadar zor olamaz bu iş !
- kontrollü olma. "ay orayı elleme, vay burası acıyor" diyip b. kunu çıkarma. sıkıntı olan şeyi konuşmadan çöz. mesela mıncıklanmasını istemediğin yeri konuşarak dile getirmektense o eli ordan alıp istediğin yere götür.
- son olarak erkek her halükarda tatmin olabilen bir varlık. o yüzden kontrolü elinde tut. kendi keyfine göre ilişkiyi şekillendir. ''ön sevişmeyi kısa tutuyosun mahmut'' deme yani. uzun istersen uzun tut. herifin nabzını yoklamasını bil.12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
master-slave ilişki yaşat ona. Ona itaat etmekten zevk alan çılgın kölesi ol. Tahrik et çıldırt. Latex elbise çok etkilidir.
Dene bsmbaşka tatlar alacağınıza kuşkum yok00 Yorumla
+1 yılSevişmeye başlamadan önce azdır kendini bir sürü şey izle ama kendine dokunma görürsün o zaman 😉
10 Yorumla
+1 yılYala heryerini ozellikle arkasını yala daha önce yapmadiysan farki anlarsjn
04 Yorumla
Soran+1 yılİyk igrenc
- +1 yıl
😆😊buyuyunce anlarsinnnn
Soran+1 yılİzin vermez zaten
- +1 yıl
Ikinizde cocuksunuzzz ozaman buyuyuncee anlarsinn 😆😆😀😀😄😀
+1 yılSenin gibi sevgili herkezin başına biz kızları yataga atmak için uğraşırız kızın dedigine bak:(
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayPeki sen grup sekse sıcak bakıyor musun tatlım 🤩🙈
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGrup yapın giç unutamazsın eminim. Senin gibi o. pular buna layık
02 Yorumla
Soran+1 yılGrup teklif etsm beni oldurur
Cevap sahibi+1 yılÖldürmez alışıktır buna
Beynindekileri gerçekleştir yeterli 😉
00 Yorumla
+1 yılyapan var yapmıyan var :D bizi rencide etmee
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Önce öpüşme ile başlasın sonra duşa girin
00 Yorumlaoncelikle dar ince bir mini giy vucudunu saran
00 Yorumla
+1 yılSen arkada o önde namaz kılın önce
10 Yorumlaevde onu cirilciplak bekle
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onlara gidiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir * git surdan ergen
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhiç yapma tersle hiç unutamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRüya gör bu gece
10 YorumlaSopayla dov once
00 Yorumla
+1 yıloralla
00 Yorumla
+1 yılAmuda kalk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle iki aydır görüşemiyoruz yarın buluşucaz unutamicağı bir seks istiyorum neler yapmalıyım nasıl baslamalıyım beyler bayanlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat