kaç cm boyutunda olan kişi en uca kadar gidebilir merak ettim de
Cevabın nedir?
Vajina ya da döl yolu; Vulva ile rahim arasındadır. Yaklaşık 7-8 cm derinliğindedir. 14 cm veya 4-5 cm derinliğinde olanları da vardır. Bu, dişilerin cinsel birleşme organıdır. Erkekle cinsel temas sırasında, erkeğin kamışı bu kısma girer ve menisini buraya boşaltır. Onun için bu kısma döl yolu denir. Görevi, birleşmede penisi içine almaktır. Cinsel birleşmede kadının zevk almasını sağlar. Dar görünümde (2.5 cm) olmasına karşın esneme ve genişleme özelliği vardır.
Doğum sırasında çocuğun geçmesine imkan sağlayacak kadar genişleyebilir. Dölyolunda, dölyolu tavanını temizleyip kayganlaştıran ve girişi kolaylaştıran salgılama oluşur.
Rahim (Dölyatağı): Bu organ, döllenmiş yumurtanın tutunup bebeği meydana getirmesine yarar. Dölyatağı içi boş, duvarları kalın ve kasılabilir bir organ olup gebelik mahsulü burada gelişir. Dölyatağı, karın boşluğunun alt kısmında ve orta çizgi üzerinde mesane ile makat arasında, vajinanın üstünde, barsakların altındadır. Önden arkaya basık bir balkabağına veya bir armuda benzetilebilir. Doğurmamışlarda dölyatağı 5-6 cm uzunluğundadır. Çok doğurmuşlarda uzunluk 6.5-7 cm'dir.
Rahimin iç bölümü endometrium denen bir doku tabakasıyla kaplıdır. Endometrium, üreme çağındaki kadınlarda her ay adetle dökülerek yenilenir.
Fallop Boruları: Fallop boruları iki tanedir. Döl yatağının üst bölümünden başlayıp yumurtalıklara kadar uzanır. Fallop borularının her birinin birer ucu döl yatağının içine, öbür ucu ise şemsiye biçimi alarak karın boşluğuna yayılır. Boyları 10-12 cm kadardır.02 Yorumla
Soran+1 yılSağol:D
+1 yılkizla erkek ecvlenmis cok gecmeden bosanmaya gitmisler hakem oglana sorar neden ayriliyorsunuz, oglan Hakim bey ben bilmiyorum yanimdakine sorun, kiza sorar Hakim kizim niye ayriliyorsun, kizda Hakim bey kuyu derinnnn ip kisa ben ne yapayim der, hakim anladim kizim der. illada ölcmek istersen ince hortumun ucuna Kamera tak isikli olsun koy kapidan nereye inerse derinlik canli seyret, ama hic bir erkek kuyunun dibini bulamaz,
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl50 cm.
15 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılSana soktum ahaha
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
44Cevap
inanıp inanmamak size kalmış benimkisi 22 cm dibe kadar soktuğumda bir yere geldiğini çarptığını hissetmniştim içine alanda göbeğinin oralarda olduğunu söylemişti ama bir çok p*rno filminde çok daha büyük aletli olanlar var ve onlar tamamınıda sokuyor anladığım kadarıyla bir sınır yok yani bunun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bencce bilimsel olarak arastırmalısın. bize de de. sanmıyorum cok olsun. neticede o menı döl yatagına ulasmalı. birazda esneyebilme kabiliyeti vardır kanımca
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. sen bı olc hayrına bak sımdı bende merak ettım evde metre varsa acıl bır olcup bunu basın toplantısı ıle acıkla gerceklerı herkesın bılmesı lazım bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl16 cmde rahmine rahatlikla değer 25 cmde rahim ileri doğru iteklenir. Tabi bu penis için geçerli nedeni ise penisde esnek rahimde daha sert cisimlerle bunu sakin deneme
00 Yorumla
+1 yılben gıderım penıs boyum gercekten ıyı bayanlar spıral takıyor onu cınsel ılıskı anında hıssedıyorum sen dusun artık
02 Yorumla
Soran+1 yılne kadar
- +1 yıl
24 cm benım bayanların önü esner 20 cm olabılır cogu bayanda
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla şuana kadar onun dibini bulabilmiş kişi olabileceğini sanmiyorum iradan iceriye bekadar sokarsan gider diye duşunuyorum😂😂
00 YorumlaBak bunu hiç düşünmedim bilimsel olarak araştırmak gerek
00 YorumlaValla hiç bir kadında ölçmedim. :/ Merak da etmedim.
00 Yorumla
+1 yılkisinin alisina bagli kimisi 10 cm alir kimisi 20 cm
00 Yorumla15-20 cm 20 cm sınırları olduğu için buna yakın ve fazlası açı verir ilişkide
00 YorumlaSonu yak galiba ben bikere bobreklerine degdirmistim
00 YorumlaNet bir rakam verilmez ama 12 ila 18 arası diye biliriz
02 Yorumla
Soran+1 yıl18 çok sanki
Gizli Üye(30-35)+1 yılortalama vajinal giriş boyutu 13-15 cm arasıdır
haricindeki genişlik sıkıntı yaratmaz ama acı hissi verebilir. diye biliyorum00 Yorumladibini bulan var mı bilmem ben 17 cm sokabildiğime göre dibi daha derinde olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDerinliğini ne yapacan kuzum, sen zevkine bak zevk alabiliyorsan sıkıntı yok, orgazm yaşayabiliyorsan sıkıntı yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahat vardır 20 cm. Çünkü rahat alabilirsiniz 20 cm'e kadar tahminen oyledir yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsanın başına ya meraktan ya da yrk tan gelirmiş ne gelirse, senin başınada yrktan gelecek sanırım, her şey bittide @mının derinliğimi kaldı
00 Yorumla
+1 yılAks aralığı 3.5 metrenin üstünde olanlar giremez
10 Yorumla
+1 yılMetreyi sal içeri kesin ölçü çıkar.
00 Yorumla
+1 yıl50 metre kazdıkca derınleşir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılgöbeğine kadar gideri var :D
00 Yorumla Dipsiz kuyu orası kimse dibini bulamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 16-17 sokuyom köküne kadar
00 Yorumla
+1 yıl1m olduğunu düşünüyorum
00 Yorumlahiç dalmadım derinlere
00 Yorumla
+1 yılOrtalama 16 cm dibi görür.
00 Yorumla
+1 yılKolunu sokan kafasini sokan var ablacim ahahah
00 Yorumla7 cm ama esneyince 4 katı olabiliyor #D
00 Yorumla
+1 yılhiç parmaklarını soktun mu?
00 Yorumlageçen gün bir bencede yazıyodu 8 cm diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılbende merak ettim beraber ölçelim mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboğaza kadar yolu var
00 Yorumla
+1 yılSıfır vajina derinliği 8 ile 10 cm
00 Yorumla
+1 yılmetre hhhaaa cok komik lakin doğru cevap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bağırsaklarına kadar gittim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 cm de g noktasina ulasir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorana kadar ölçebilirdin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrdan bebek cikiyor sen hesap et
00 Yorumla30cm
00 YorumlaGel beraber ölçeriz
00 YorumlaVardir 2 metre
00 Yorumla
+1 yıl19 gırdı ben denedım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılölçmedim hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeneyelim
00 Yorumla