Kapalı kadınlar varsa özellikle onlara soruyorum. Gizli cevap verebilirsiniz zaten bu yüzden gizli kullanıcılara onay verdim. Eşinizle ten uyumunuz nasıl? Sizden farklı istekleri olduğu zaman utanıp sıkılıyor red mi ediyorsunuz, yoksa yeniliklere açık mısınız? Eşi kapalı olan erkekler de cevap verebilir, çok detaya girmenize gerek yok sadece standart bilinen şeyleri kabul ediyorlar mı bunları merak ediyorum.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kapali bir insan dwgilim ama ileride kapansam da kapanmasamda esimi mutlu edecegimden eminim :) biliyorum bu biraz iddiali oldu ama oyle sonucta namusumdan suphem yok evli oldugum insan benim erkegim olacaksa hem kendi sagligim icin hem onun iliskimizin mutlulugu icin elbette elimden geleni yaparim ozur dileyerek soyluyorum ama ben kapali bir bayan olarak bir erkekle evlendikten sonra ona helal olacagima gore istersem evde yari ciplak gezerim sonucta esim neden utanayim ki :)
14 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettiğim buydu işte, sizin sağlığınızı tehlikeye atmayacak, size zarar vermeyecek, arada bir değişik sürprizlere açık olacak şekilde bir cinsellik yaşanır mı, ama sorumu bazıları yanlış anladı hemen soruya soruyla karşılık savunma cevaplar verdi, çok teşekkür ediyorum cevabınız için.
Cevap sahibi+1 yılYa abicigim ben seni cok iyi anliyorum :) ve bence gayet de duzgun bir insansin sevgilinizin karakterini bilemiyorum insallah sizinle tamamiyle butunlesek bir insandir ama ben kendimden ornek vereyim su an kapali degilim acikcasi kapanmayida yakin zamanda dusunmuyorum ama ileride kapandigimda ( kusura bakmayin ) giyecegim ic camasiri da ayni olacak acik gezdigimde giyecegim ic camasiri da sonucta ben zina yapmiyorum ki bu zevk meselesi evet kabul ediyorum ama cinsellik ayni zamanda duzenli yapilmasi gereken bir ihtiyactir eger bir insanla evleniyorsan bazi seyleri asman lazim karsilikli saygi sevgi memnuniyet onemli seyler :)
Soran+1 yılBen zaten elimden geldiğince anlatırım bir takım şeyler rahatlatmaya çalışırım, yapılan şeyin yanlış olmadığını, gayet normal şeyler olduğunu ama dediğim gibi sadece merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılYani benim bildigim bu kadar ergenligime cer size bir omur boyu mutluluklar umarim her sey gonlunuzce olur :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun kapali olup olmamakla bir alakasi yok ben kapaliyim Allah kismet ederse evlenirsem eşimi mutlu etmek farzdir tabiki onu mutlu etmek icin elimden geleni yapicam sonucta herkese kapali bitek evlenecegim kisiye acik olucam helali olucam evli degilim ama evlenirsem onu mutlu etmek icin elimden geleni yapcam o mutlu olursa bende mutlu olurum zaten :) dinimizdede birbirinizi mutlu edin birbirinizin ihtiyacini karsilayin diyor:)
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim cevabınız için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşimmm ben senin ne ifade etmek istediğini anlıyorum merak etme öyle değillerdir cinsellik hayvanlarda bile ihtiyacken onlarda normal diğer kadınlar gibidir sevgililerim ablaları, halaları, annelerinden biliyorum yani söylüyordu kız ben ne yapim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Teşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapanacak derecede İslamı benimseyen bir insanın cinsel hayatını gizli veya profili görünür şekilde paylaşacağını mı düşünüyorsunuz gerçekten?
Hem de peygamber efendimiz bunun yapılmamasını söylerken?
Evli değilim, o yüzden yorum yapamayacağım.01 Yorumla
Soran+1 yılPaylaşsınlar demedim, dikkat ettiysen direk anlatmasınlar diye detaya gerek yok dedim hatta, merak ettiğim daha farklı bir konu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki kapalilar cinsellikten uzak öyle şeyler düşünmezlermis gibi sormuşsun yok öyle bir şey ben kapalıyim yeniliklerede açığım utanip sıkılmıyorum hiç
00 Yorumlabazı kapalılar vardır üstü minare altı kerhane bazıları vardır gerçekten dindar benimde kapalı sevgilim oldu önceden ve tam bir sürtüktü az şeyler yaşamadık onunla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani buna göremi karar vereceksin kapalila evlenip evlenmeyecegine
01 Yorumla
Soran+1 yılMerak ediyorum fakat hem kadının hem de erkeğin cinsel yönden mutlu edilmesi gerektiğini savunan bir insanım ve eksik bir cinsel yaşamın sağlıklı bir evlilik sağlamaya sebep olacak sebeplerden birini engelleyeceğini düşünüyorum, yani temel olarak buna göre karar vermesem bile önemli, umarım anlatabilmişimdir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelikle soru amacınızı öğrenebilir miyim? evliliği düşündüğünüz kapalı bir bayan mı var?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet evlilik düşündüğüm bir kapalı bayan var fakat soruyu sorma niyetim art niyetli değil kesinlikle. Evlilikte ten uyumunun ve sürprizlere açık olmanın evliliği daha da yumuşatacağına ve mutluluk getireceğine inanan bir insanım, cinsellik sadece erkeklere özgü değil ve erkeklerin olduğu kadar kadınların da arzulamak, tatmin edilmek hakkı, sadece bu konularda belli başlı tabuları aşabiliyorlar mı merak ettiğim bu. Mutsuz bir cinsel yaşam beraberinde sıkıntılar getirir.
Cevap sahibi+1 yıldoğru tahmin etmişim sorunuzun amacını.
yazış şeklinizde içeriğinden art niyet olmadığını öngördüm.
bu çoğunlukla karakter meselesi..
hakkıyla örtünen ve sosyetik- tarz diye örtünenler var.
sizin bahs ettiğiniz bayan ilk seçeneğe giriyor muhtemelen.
ama kişilik ve kanksamayla alakalı bir durum bu.
çokda örtüye bakmıyor.
sonuçta nikah olunca helali olacaksınız.
tabulara gelince; açık bir bayandada bu olabilir. salt kapalılara indirgememek laızm.
tamamen bakış açısı. standart bir parametresi yok nasıl olacaklarına dair.
bireysel bir durum sonuçta.
a örtülü şahıs çok katı bir taassupla soyutlarken bu olguyu, b şahıs çok daha sıcak bakabilir.
evlilik öncesi samimiyet derecesine bağlı olarak sınırlı da olsa sorup kısmen cevap alabilirsiniz.
eğer soracak kadar samimi bir bağ kurmuşsanız.
insanın kıyafeti çoğu zaman nikahlı kocası olunca belirlemiyor yapacaklarındaki noktaları.
Soran+1 yılSosyetik-tarz diye belirttiğiniz kategoride değil, evet haklısınız açık bir insanda belli başlı şeyleri tabu görebilir, bunun örtünmeyle ya da açık olmayla çok bir alakası yok ama sadece merak diyelim. Teşekkür ederim cevabınız için.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. umarım mutlu olursunuz ve sorunuzun asıl cevabı bahsi geçen bayanda.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkdan bir farkı yok yatak da mi kapaliyiz sanki
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer kadında oldugu gibi.,
00 Yorumla
+1 yıltabiki normal şekilde
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem