Ilerde eşim kapalı olursa değişik fantazilere pozisyonlara açık olur mu onu merak ettim
Türbanlı kadınların cinsel hayatı?
Ilerde eşim kapalı olursa değişik fantazilere pozisyonlara açık olur mu onu merak ettim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özlem diye kapalı sevgilim vardı 1.5 yıl çıktık zihinsel engelli öğretmeniydi çok bakımlıydı ilk 8 ay hiç bişiy olmadı el ele tutuşmak ve sarılmak dışında sonra tatile çıktık önce abant sonrada safranbolu ya gittik ve aynı odada kaldık ve bu ilk ti bizim için baş başa kalmamız ve anal ilişki yaşadık oral dan tiksiniyodu ama ben sonra gene yaparız die düşünüyodum ama olmadı bir daha ta ki bunun tayini İstanbul a çıkana kadar. gidiceği son günler nerneyse her gün yaptık anal ve ayrıldık sonunda ama bunlar yaşandı
niye yapmasınlar ki. onlarda nefis denen şey yok mu.
bakın türbanlı deyince gözünüzde hz. rabia canlanmasın.
tüm peygamberler içerisinde bir tek hz. muhammed hata yapmadı. çünkü melekler aracılığı ile uyarıldı hatası önlendi.
demek istemem şu ki insanlar ne kadar doğru yaşamaya çalışırsa da içindeki nefis dediğimiz dünyevi arzuları vardır. görevi yaşam şekli ne olursa olsun bazı şeylerde hata yapar.
kısacası bir cami imamı bile nefis peşinde koşabilir. dini yaşamay çalışanlar hata yapmaz günahsız gibi kabullenmeyin. öyle olsa herkes imamhatip okur cennete gider. yok böyle bir şey.
insanı çeliştiren iki şey var. akıl ve nefis.
Hel guzel bir yorum
Cidden iyi bir görüş
@kakilakuku @ Pentanes ve @acemibalikmisteşekkür ederim
@kakilakuku @Pentanes ve @acemibalikmis teşekkür ederim
Ne demek est :)
Tesekkurler
Turbanlilarin cogu anal iliskisine bayiliyor. Tabi bekaretini verenler daha kotu gorunuyo gotunu verenlere gore. Turbanli olup bide anal manyagi kadinlarin bkaretine verenlere laflari var birde himm. Hangimiz daha namussuz bilemedim simdi
b*k kafalısın biliyomusun
Senin gibi sik kafali degilim en azindan
doğru söyledi diyemi
hemen turbanci anali savunacak tipler savunmalara gecti ondan toplanis. @yalnız_mühendis
Ne demek cogu be bu sekilde toplu hakka giriyorsun 100 kisiden hadi olsun olsun da bir kac kisi olsun
Cevap
15Cevap
Anal haram olmaz. Dinine bağlı kadın alırsan anal yapmaz , hem sağlıklı da değil kendini diGinle her fanteziyi deneme p*rno star değil. karsindaki p*rno milleti bu hale getirdi karşındaki karın sevgi ile yaklaşacak sin seks aracı değil o.
Bâşi acik bir kizin ibadeti nasil elestirilemezse kapali nir bayaninda seks hayati elestirilemez 4 duvar arasinda yasanan hersey kari koca arasinda gayet normaldir
islama göre anal seks yasaklanmıştır. bunun dışında eşler birbirlerine nasıl isterse yaklaşabilir.
Yapanda vardır yapmayanda
Nasıl açık kızda oralıda en kalitesini yaptıgı gibi..
Bir tane türbanlı sevgilim vardı anala bayılırdı yelloz :D
Bnde merak ettim ne kadar rahatlar kocalariyla aceba?
Analı bilmem ama kapalı kadınlarda diğer kadınlar gibi her türlü cinselik olayını yaşıyor niye kapanınca kadınlık duygularımı bitiyor
başı açık kapalı ne farkeder insanın ruhu o.. olmasın.
Ben yaptırdım harika oluyor daha çok gencdi vajinaya girmedim yaladım
yalancı türbanlılar her bir boku yapabilir ama diğerleri yapmazlar ayrıca soru gereksiz ve insanları yargılayıcı bir şekilde olmuş
ben sadece türbanla sevişiyorum sürttürerek
yok ben türban istiyorum partnerim türban
Agzina almiyor musun?
soracağın soruyu s*kym türbanlıların ihtiyacı yok mu ya da birine serbest diğeriene yasak mı
Ters ilişkinin kralını türbanlı yapar 😁
bence onlar çok iyiler o konuda
ya hepsi öyle mi bilemem ama tanıdıklarım hep çok iyiydi
vesikalı ırıspıdan daha fenalar
Boşaldıysan çıksın Kızlar.
hemde ne yapıyolar
Ne meraklısınız ya.
onlara sormal lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?