Evet arkadaslar 2 haftadır tanıdığım birinin beni istedigini nasıl anlarım cinsel olarak
hareketleri Davranışları belli Ede dmi bunu? Utangac olsa bile anlar miyim
hareketleri Davranışları belli Ede dmi bunu? Utangac olsa bile anlar miyim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Utangaç bile olsa anlarsın. Hatta özellikle onlarda daha iyi anlarsın. Çünkü utangaçlıklarını dahi gizleyemezler, göz kaçırmalar olur, susmalar, sessiz kalmalar olur fakat biraz gözün açıksa kendilerini ele verebilirler, sana bakışından, seni süzüşünden, tavırlarından anlarsın. İşi bilenler ya daha düzgün davranır ya da daha rahat, onlarda zaten senin "acaba?"lık bir sorun ve sorunun olmaz.
Cinsel açıdan bir erkek herkesi ister. Erkekleri kendinizle kıyaslamayın. Mini etek giy ve birkaç tahrik edici şeye nasıl tepki veriyor bir gözlemle. göreceksinki seni oracıkta...
söyle bişey bulustugundaa penisine bak yani pantolonun on kısmındann belli olur seni istiyosa dikmiştir yani
Hic fark ermedim ama beni isteyen her erkekte mı olur bu
ewt olur genelinde ya daa dekolte bişey giydıysen goguslerine bakmaya calısır falan mını etekte altına bakmaya egilir falan işdeee
Cevap
19Cevap
Yerimleri çok kullanıyorsa, Mesajlaşırken "ne yapıyorsun?" sorularına genelde uzanıyorum diye cevap veriyorsa, bil ki niyeti bozmuş.
Gozleri baygin bakiyorsa birde ic geciryorsa ustyordur
gözlerine bak , gözleri senin bir yerlerini kesiyordur. eğer konuşuyorsanız konuşması heyecanlıdır ,
gozleri surekli gozlerine dudaklar4na ve goguslerine bakiyorsa ve pantolonunda bir sislik varsa anla ki senpi mikmek istiyor
Aslında bazen anlayamazsın ama çoğu belli eder bunları
erkek dediğin açık açık belli eder senin anlamaman imkansız
Gözler ve Heyecanlı olup olmadığına bak
bunu anlayamazsan zaten kadın değilsindir senin, kadın dürtüleri diye bişi duymadınmı
Gayet rahat belli olur
Nasıl mesela hareketlerinden mı?
Ne gibi hareketler yapar
Mesela belime dokunuyor arada ama o sadece biyerde ilerlerken veya elimi tutuyor o kadar
olayi anlamadim istesin mi isyiyorsun sen
Hayır soruyorum beni istiyor mu anlamda diye
Istese ne olucam onu Sordum
Yatmakmı istiyosun onla?
Hayır en azından simdi degil sadece merak ediyorum beni istiyor mu diye
İstiyodur büyük ihtimal cünki hangi erkege sorarsan sor dışarda senle bişiler yaşamak ister o kişi seni begenmiyosa bile senle bişiler yaşıycagımı bilse kıcından ayrılmaz
Üzgünüm ama gercekler
senle öpüşüyorsa seni seviyordur net
Nasıl yani
Anlayamazsın. Çünkü erkekler her kadını ister.
sadece gözler diyorum
Vücudunu suzuyor ve çadır kuruyor mu
isteme derken cinsel olarak mı duygusal olarak mı
Cinsel
yaşlar kaç
21,22
senin yanında nasıl davranıyor. penisi pantolon altından hareketleniyor mu. dekolteli bişeyler giymişsen kaçamak bakışlarla da olsa dekoltene bakıyor mu
Dekolte giymedim penisine de dikkat etmedim acikcasi ama boyle mahcup gibi bakıyor heyecanlı gibi de
dar, seksi ya da açık kıyafetler giyiyor musun. giyiyorsan benzer örnek gösterir misin. ona göre daha net bişey söylerim
Bazıları cok saftır bilemem
pipimiz havalaninca😂
Anlarsın herhalde 😊
yatağa davet ederse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar