bir kız kaç cm penisden aşağısı kabul etmez? ort 14 cm ülkemizde sizce yeterli mi benim sevgilimin 18 cm iki cm daha az olsada olur ama daha azını zor kabul ederim
farketmez penis olsun yeterlidir
14 cm ort olsun bari
16 cm
18 cm
20
bulmusken en büyüğü olsun 22 cm siyahi insanlar ülkemizde artık cok var zaten
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir kızı tatmin etçek penis boyu en az kaç cm dir?
Vajinanın ilk 4 cm si hisseder, içeride de gene 4 cm daha az duyarlı kısım vardır, 10 cm lik penis bile bir kadını inletir, önemli olan ise daha çok kalınlıktır.
Ayrıca Türkler sünnetli olduğu için bu 14cm, sünnet olmasalar daha uzun olacağı kesindir.
Bunun ölçüyle alakası yok.. Ön sevişmeden sonuca kadar erkek işinii biliyosa her türlü tatmin mutlu eder.. Telde sanal sekste penis boyu sıfır giren çıkan yok ama tatmin ettiğim inlettiğim bir dünya insan var 😋😋😋
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
sanal seks tatminiyle övünmek nerdir burada gercek dünyadan gerçek ilişkiden bahsediyoruz
Tabiki canım kabullenemezmiyim sonuçta eşim hayatımızda her merak ettiğimiz şeyi gerceklestiremeyiz... ne demek bende teşekkür ederim cevap yazdığın için 😊
yani benim bildiğim türkiye ortalaması 12cm di ama burada biraz iyimser davranmışlar. penis boyunun veya gögs büyüklüğünün önemi kadar ön sevişme ve sevişme sonrası davranışlarda var tabi. bence bunlar daha önemli. biz erkekler genel olarak orgazmdan sonra yatgın diğer köşesine çeklip yatarız ama sonradan aldıgım eleştiriler üzerine kızların bunu inciltici buldugunu öğrendim :) aynı şekilde kızların yatagın içinde ters kaplumbaga gibi durması ya da evli insanların bunun sadece bir görevmiş gibi davranması gibi olaylar. bunlar önce seks i sonra ilişkiyi tamamiyle soguklaştırır. erkekler genel olarak performans konusunda eleştirilmekten ve iş boy meselesine girdiğinde aşağılık kompleksine girmemek için bahaneler bulur :D kızların orgazm taklidi yapmasıyla aynı nedenlerden dolayı diyebiliriz. önemli olan iletişim kurmak gerisi karşılıklı halledilebilecek durumlar diye düşünüyorum
Boyu değiş işlevi önemli der türk erkekleri :) bende öyle diyorum gerçekten işlevi önemli he bu benim yaramazın ufak olduğu anlamına gelmiyor bende ikiside mevcut 😂😂😂😂
Benimki 19.5cm bazen bazı şeyler için zorluk oluyor 14 cm yeterlibbence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
11,12 cm bir kadını tatmin etmeye yeter. Ama fazlası daha fazla zevk verir. Kimisi de canı yanar diye küçük ister. Kimisi de doyumsuzdur. En büyüğünü ister. Kimse kendine laf ettirmese de Türkiye ortalaması böyledir.
En İyi Cevaplar