Sevgilinizin/eşinizin penis boyu ne kadar olmasını istiyorsunuz? ( anket ) benimki 14 santim ve memnunum.
9-11 santim arası
12-15 santim arası
16-20 santim arası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim 18 cm çok uzun değil ama baya kalın.. Bileğimle aynı hemen hemen.
Her pozisyonda rahat seks olmuyor özellikle doggy de çok dikkat ediyorum. Kadın kucağıma geldiğinde defalarca boşalıyor.
bu arada 10 cm üzeri yeterli çok takılma boyuta. p*rno izlemeyi bırak ;)
Onemli olan islevi
Orası öyle. Ama çok küçük oldumu kızlarin gözü doymuyor. Aslında 8 santim bile ilişki için yeter diyor tıp.
Erkeklerin kadınların göğüslerini değerlendirmesi gibi. Tıp a bakarsan limon büyüklüğünde göğüste yeterli. Ancak erkek kadında ne çok çok iri ne de küçük göğüs beğenmez. Diri biraz büyükçe olmasını ister. Kadınlarda erkek penisini aynı değerlendirir.
Ben santim şeylerini pek anlamıyorum ya ama çok küçük olmasını istemem Mesela nasıl desem bazı erkeklerinki gözle bile görünmeyecek kadar küçük oluyor onlar bana hiç hoş gelmiyor Benim istediğim aşırı büyük olmasa da büyük olmalı güzel ve bakımlı görünmeli
Mesela 14-15 santim sizce nasıl bnimki o civarlarda.
Küçükten kastınız ne kadar?
Cevap
2Cevap
Önemli olan işlev kanka 9 dan yukarısı işlevli zayen
19 c
Cidden o kadar var mı?
Gerçekten o kadar doğru söylüyorum
Çok büyük ama. O kadar büyük olmasida iyi değildir kızlar çok acı çekiyor. Bide merak ettim üsten köktenmi yoksa kasık bölgesindenmi ölçüyorsun?
Üstten ölçüyorum bazı kızlar yanaşmıyor doğru
Sen Türk değilsin galiba.
Kürt kökenliyim
Anladım. kürtsen normaldir.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.