Oyle zor durumdayim ki küçük yaşta 15 yaşımda bir namussuzun hayatimi karartmasi bakire olmayişim sevgilim bunu annesine anlatmis ben bilmiyordum beni çok seviyor anneside dedi ama onu alamam ömür boyu bunu düşünerek yaşayamam demiş ama çok seviyorum kopamiyorumda demiş ben bugune kadar hiç bilmiyordum tesadufen onu aradim annesi acti ve onu birak dedi numarani degiş dedi ben napcam tamam dedim bende mutlu olsun ben napiyim nolur bana ters yorum yapmayin şu an zaten gozyaslarim içindeyim nefes bile alamiyorum kimseye anlatamiyorum siz bir yardim edin annesi sakin soyleme dedi ona
Cevabın nedir?
+1 yılsevgiline bunu aynen anlatmak durumundasın hem de kelime kelime zira sana sahip çıkıp çıkmayacağını görmek durumdasın neden dersen olay evlilik noktasına geldiği zaman sonuçta ailelerin de evlendiği bir sosyal düzende yaşıyoruz aile evliliğ dediğim şeyi daha da açmam gerekecek olursa bir çarpamıyon de mi şu avradının suratına diyen annelerimiz var malesef ki sende ki de model olarak aynı ilerde daha büyük sorunlar aşanır... ayrıca bakirelik dediğin şey ne ne kadar gereksiz bir şey namus bacak arasında mı?
018 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler eig için yalnız ne yaptığın eigden daha önemli
Soran+1 yılSevgilime birşey anlatmadım iş konusunda konuştum dedim lütfen herkesin çenesini kapat bunu ancak sen yapabilirsin seni bana kötüleyecek en küçük bahaneleri bile kalmasın kimsenin dedim söz dedi işte iki iş var bugün haber gelicek dedim çıkma bir daha tamam dedi söz verdi annesiyle konuşmamı söylemedim
Soran+1 yılAyrrıldım sevgilim kendisi anladı ve annesini aramış bişeymi dein diye baya tartışmılar bana dedi işte bir daha seni öldürselerde sakın ayrılık deme bana diye
- +1 yıl
iyi de onu sana kötülemiyolar ki kötülenenm kişi sensin burada bu bir iikincisi ise annesiyle konuşmayacğını mı söyledin konuşmaması gerktiğini tam anlamadım açıkçasını söylemek gerekecek olursa
Soran+1 yılHayır oğlunu bana kötüledi çalışmıyo işe yaramıyo ondan kurtar kendini ondan bir b*k olmaz falan filan dedi ve ikinci kez konuştuk yine aynı şeyleri tekrarladı ondan soğut kendini uzaklaş ayrıl
- +1 yıl
anne kavramı işte malesef salak olunca bir de özellikle sıkıntı oluyor açıkçası üzüldüm diyebilirim bu şekilde sonuçlanmış olmasına lakin zarar erken dönüldüğü sürece kar sağlar o açıdan bakınca da senin adına sevindim ama kötü olmuş gerçekten de
- +1 yıl
ayrıca bakireliği bacak arasında arayan insanlardan da iğreniyorum hani keşke şansım olsa da bu söüzümü o kadına da söyleyebilmiş olsam nedir bu bekaret allah aşkına çok önemliymiş
- +1 yıl
ki o aptal geri zekalı kadının olayı oğlunu kötülemekteki amacı bakirelik... sorsaydın sen bakireydin de ne oldu diye?
Soran+1 yılsevgilimden ayrıldım ama çok kötü oldu ağladı evde kavga çıkardı falan ayrılmadım sonra işte şu an tek emelim annesinin bahane ettiği şeyleri düzeltmek bana oğlunun kötülediği şeyleri düzeltmek bunun için sevgilim söz verdi bilmiyorum ama aklımda düşüncem ailesini bırakıp gelsin beraber bir hayat kuralım napalım bahane hepsi bunların yani insan evladını kötülermi
Soran+1 yılİşte malsef bizim toplumumuz bunun üzerine kurulmuş herşey bir zardan ibaret kişilik karakter kalbin güzelliği boş zarı olsun yeter tamam ben doğru bulmuyorum ama hata yapanları başına işler gelenleri böyle hor görüp ön yargıyla yaklaşmaları yanlış
- +1 yıl
kötüler neden dersen aptaldır da o yüzden... ilerde ne olacak peki anne sonuçta bu hani atsa atamaz erkek çocuğu satsa satamaz o ne olacak? hadi işler bu düzeydeyken küsülür konuşulmaz bir süre falan ama ilerde asıl büyük sorunlar olduğunda ne olacak? tm güzel aile kuruldu evlenildi falan ama öyle bir annenin bn yuva dağıtacağı konusunda da eminim açıkçası ki çevermde bir kaç insanın da başına geldi bu durum
- +1 yıl
cinsellik bir hata değil sen yapma ne olur nedir yaaa yok efendim bakirlikmiş yok efendim bakirelikmiş boş işler bunlar boş
Soran+1 yılBize hocalara gdip büyü bile yaptılar inanın belki inanmazsınız böyle şeylere ama tabi biz izin vermedik
- +1 yıl
valla genel anlamda umarım mutlu olursun onlu ya da onsuz ama dediğim gibi bu bakirelik kavramı yüzünden başın ağrıyacak senin ilerde nedendersen 1 yaşadığımız toplum iiki senin elemanın anne karşısındaki pasifliği daha bir sürü şey ilerleyen dönemlerde başa kakmalar başlayacak çocuk hakında kişilik tahlili yaptım da bir
Soran+1 yılAnnesi karşısında pasif değil bunları üstü kapalı anlattığımda annesine bağırıp çağırmış sen ne dedin ondan benden ayrıldı diye hissetmiş demekki
- +1 yıl
bağırıp çağırmak bir şey değil ki tam tersi bağırmadan sakin sakin konuşmak pasiflik değil
babası yok anladığım kadarıyla annesi de çalışarak büyütmüş erk arakadşını ve erk ark. ın da yalnız büyümüş doğru mudu r?
Soran+1 yılbabası var ama burada değil başka şehirde
- +1 yıl
yani yok tahmin ettiğim gibi
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 678 cevap paylaştı. uzuldum senın durumuna ama bak kendını uzme lutfen eger senın sevdıgın kısı senın kaderıne yazılmıssa annesı degıl tum akrabaları devreye gırse yınede o senındır zamana bırak bır muddet olayların nasıl gelıstıgıne bak bu arada tamam senın sevgını askına saygım var ama guclu ol kı bu surecten morallı olarak cık bak sonra strs yapıp hastalansan daha zor olacak senın ıcın bır muddet yıne soyluyorum olayları kendı akısına bırak
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bunlari bilen bir ailenin yüzüne bakamam ben artik
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilin hem seni seviyorr hem de ayrılmak istiyor peki basta biliyormuydu yanı senınle bılerek mı cıktı yoksa sonradan mı öğrendı ben yazıyı tam anlayamadım?
07 Yorumla
Soran+1 yılEn başta söyledim ama beni cok sevdiği için birakamamis annesi öyle dedi ve neden söyledin dedi hatta
Cevap sahibi+1 yılO zaman bırak inceldiği yerden kopsun bunu bilip senınle cıktıktan sonra kararından dönüyorsa adam değildir. Evet sen hata yapmış olabilirsin pişmansın tövbe ettin mi bilmiyorum ama hatalarından ders almışsın karşındakinin seni anlaması zor be canım bırak yol ver gitsin seviyorsa herşeye rağmen kabul ederdi demek ki sevmiyormus annesi bir yer de haklı kendi oğlu üzülmesini istemiyordur kadına bişey diyemem sen o aileden uzak dur herşeye ragmen kabul ederlerdi annesine de yememiş hemen yetiştirmiş yazık.
Soran+1 yılBanada söyledi zaten senin derdinle kavruldum öldüm bittim diye her gün ağlıyormus evde ama yinede kabullenememis işte annesi kabul etti çünkü durumu biliyir ve ben kendi istegimle yasamadim bunu tövbe konusunda kapandim yillardir 5 vakit namazimida kiliyorum zaten kendi hatam olmasa bile af diledim belki bir yanlisim vardir diye bu yüzden annesi bisey demiyor beni istiyir yani
Cevap sahibi+1 yılhiç inandırıcı değil ki be kuzum ağlamak neye çare öyle bir insanla evlensende mutlu olamazsın ki gel yol yakınken vazgeç oldu diyelim ilerde bu sorunu yaşıycaksın yıne yüzüne vurucak şimdi bunu yapan ılerde de yapar kapanman adına çok sevindim darısı tüm kızlarımızın başına yolun ve bahtın açık olsun..
Soran+1 yılSağol kardeşim hayırlısi olsun Rabbime biraktim herşeyi elimden birşey gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılbence mesaj atmadıysan ya da konuşmadıysan mesaj at ve hayatından sıldığını senı olduğu gibi sevıcek bırıyle evlenmek istediğini bu saatten sonra dönsede birşey ifade etmediğini yaz derim. Her şeyin en iyisini O'bilir sen dua et güzel insan..
Soran+1 yılHayır mesaj atmadim ona hicbisey söylemedim herhangi bir bahaneyle ayrılmak istiyorum oda mutlu olsun ama canim cok yanıyor onu cok seviyorum
+1 yılsen söyle kardeşim, annesiyle arasında halletsin sorununu. seçimi sevgiline bırak. seni istemezse o istemesin annesine bişey düşmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılCanim annesi bisey demiyor ki evlenin diyor ama oglum senle evkenmiyor ben söyledim bu kadar seviyorsan isteyelim diye evlenemem demis
- +1 yıl
oha p**evenk !!! zaten bu kafadaki biriyle evlensen de sen kendine yazık edermişsin ,. önüne bakcan mecbur
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
21Cevap
Şahsen ben böyle durumda olsam destekler kız arkadaşımı iyice kendini güvenmesini sağlar hep destek olurdum anneme desem böyle demezdi haaa ben böyle yapsam annem benim ağzıma sıçardı yani kısasa kısas yapman lazım böyle kişiler senin kıymetini bilmedikleri için huzur sağlığını bozacağı kanaatindeyim
14 Yorumla
Soran+1 yılAma onun onu yapmaya gücü yetmedi cok sevsede
- +1 yıl
Böyle sevme olmaz gerekirse herkesi karşısına almayı göze alıp mücadele eder yakar yıkar ortalığı nedemek hayırmı ya insan sevdiğine sahip çıkar erkek adam sevdiğine sahip çıkıp kollar laf ettirmez toz kondurmaz bana ters yani sen bu mutsuzluğu bu muameleyi hakediyonmu cevap verirmisin
Soran+1 yılZaten annesi bisey demiyor kabul ediyor çünkü herşeyden haberi var iyi bir kadin ama oğlum senle evlenmiyor diyi ben söyledim gidelim isteyelim diye kabul etmedi diyor
- https://m.youtube.com/watch?v=bNBiIBGcrmY
annesine bu şarkıyı gönder
35 Yorumla Annesi oğlundan habersiz böyle bir şeyi yapamaz. Eğer o kişiyle ilişkiye girdiyseniz böyle kolay kurtulmasına izin vermeyin. 15 yaşında başınıza gelenleri yaşatan namussuzla aralarında hiç fark yok bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılYaptı işte bırak dedi bana söyleme sakın bunlari dedi ve telefonda oda ağladı birak onu numarani değiş unutur dedi ben dedim gidip alalim kızı istersen diye çocuk cok seviyorum ama evlenemem ömür boyu bunu düşünerek yasayamam demis ve anneside bu yüzden zamanini boşa harcama dedi ziyan etme kendini diye ayril dedi
Soran+1 yılAnnesi zaten tamam demis kabullenmis ona evlen demis ama o ömür boyu bunu düşünerek yaşayamam demis ayrilamiyorum kopamiyorumda demis
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah allah bende 18 yasindayim? Benimde canim cok istedi bizde insaniz ama ben bugune kadar koruduysam herkes koruyabilir. Geciceksiniz bunlari. Sen o cocugu haketmiyosun kusura bakma. Tecavuz vs olmadigi surece suc senin sucun
03 Yorumla
Soran+1 yılBilip bilmeden konusma senin o tecavüz dedigin şeyi ben agzima bile alamiyorum sana 15 yasimdan bahsediyorum koruyamamk değil bu
Soran+1 yılDerdimi anlaticak kimsem yok çünkü benim
+1 yılherkez hata yapar. ama bunu bir cahillik zamanı birde aklı başında olgunluk zamanı var.15 yaşındayken yapılan bir hatanın suçu olmaması lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim hatam değildi ki
- +1 yıl
zorlamı yaptı.
+1 yılgisin zor be
devam etsen oyle bir kaynana cekimez
anlamadigim sevgilin nasil bir erkek bunu annesine anlatmasina gerek yok gani
bu sizin aranizda olan birsey ya ozeliniz04 Yorumla
Soran+1 yılSöylemiş işte neden bilmiyorum ama söylemiş
- +1 yıl
merak etme onunda kizi torunu bu hale duser elbet
ama sunu bìl o erkekten sana koca olmaz
ben sevdikten sonra oro, spu olsa kime ne ya
Soran+1 yılAnnesi yadirgamadi beni ogluna demis tamam evlenin isteyelim diye oğlu yok ben bunu düşünerek yasayamam demis
- +1 yıl
sorunu iyi oku ne yazdigtína bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce bekaretini verdiğin çocuğa git o zaman. Önce yap yap sonra ağla. Yok öyle dünya. Senin şimdiki erkek arkadaşın bir kızın bekaretini bozdu mu yok. Öyleyse susacaksın kardeş.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bozdu nişanlısı nin bu birincisi ikinciside ben kimseye bekaretimi vermedim 15 yasımda diyorum kusura bakma ben o cümleyi kullanamiyorum yillarca psikologlarda tedavi gördüm insanlari karalamadan önce bir kez daha düşünün öyle kolay değil o yaşta birinin böyle birşey yapmasi mantikli düşünün az
Cevap sahibi+1 yılO zaman Özür dilerim kardeş hata yaptım helal et hakkını helal et.
Soran+1 yılHelal olsn kardeşim olur böyle bilip bilmeden sorun değil
sizin aranızda kalması gereken konuyu annesine neden anlatmış ki. kaynananın yalanı da olabilir oğlundan uzaklaşman için. sen annesiyle konuştuklarını , sevgiline anlat.
00 Yorumlaneyi kime anlatacaksın , arkadaşın dediği gibi gerzek bir aile yapısından kurtulmuşsun... sende hiçbir hata yok, karşıdakiler ezik ve beyinsiz. ilerde pişman falan olursa sakın geri döneyim deme...
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. salak bir aileden kurtulmuşsun mutluluk göz yaşların olmalı
20 YorumlaKıyamam ya keske boyle bı hata yapmasaydın. Bence anlatmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlatma dedi ama söz verdim
Soran+1 yılSevgilim bu konuda çok aci çektiğini söylerdi ve anneside aynısını söyledi yalan yok yani
Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ona söyle haberi olsun seviyorsa kabul etmişse anası ne karışıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi gidelim alalim demiş zateb ama yok demiş
+1 yılkelımeler kıfayetsız kalıyor dedıklerı bu olsa gerek kafamdan cok sey gecıyor ama bısey dıyemıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok büyük bir çıkmazdayim anneside ağladı çıkmaz işte bu
- +1 yıl
ama cocuguda cok sevıyorsun ne bıleyım cocukla konus ıstersen
Soran+1 yılKonuscak bisey yokki evlenmem demis ömür boyu bunlari düşünerek yasayamam demis
- +1 yıl
anladım herseyın sen daha ıyısını bılırsın ve ona gore hareket edersın burada bızım sozlerımız formalıte ıcabı :)
bırak bence seni kabul etmiyomuş baksana daha fazla ugraşma bırak gitsin yeni hayatına bak sen allah yardımcı olsun
00 Yorumlaannesinin dediyini yap kardeşim. doğru söylüyo uzaklaş ondan
00 Yorumla:D bunu zengin kiz babalari derdi parada teklif ettimi ceki cikarip
00 Yorumla
+1 yıl15 yaşındaki olayda senin hatan var mıydı?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim hatamdi 15 yaşindaki bir çocukta hata aradiginiz ve bunu yapan namussuzda suc aranmadığı için ben şu an bu haldeyim
- +1 yıl
tamam suçlu benim sağılın beyler.
- +1 yıl
dağılın*
+1 yılZor Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılsöylememesı lazımdı anaasına
04 Yorumla- +1 yıl
sen sevgılınle yatıyo musun?
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
senı kullanmıyor demekkı
Soran+1 yılhayır asla
15 yaşında nası yattın onu çözemedim
04 Yorumla
Soran+1 yıl15 yaşında bir çocuk ne anlar yatmak dediğin olaydan
Soran+1 yılben bu devirde değildim ama 15 yaşımdayken
Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. peşini bırakma sen devam et
010 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk benle evlenmiycekmis annesi dedi
Soran+1 yılÇocuk evlenmem demiş annesi gidelim alalım demis çocuk yok demiş
Soran+1 yılEvet çok seviyorum ama ömür boyu bunu düşünerek yaşayamam demiş annesine
Soran+1 yılİlk basta söyledim keske o zaman biraksaydi beni
Soran+1 yıl23 yaşım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam sevgilime söylerim
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnesiyle çok büyük kavga eder zaten bunu bilen bir aile ye nasil gelin diye gideyim ben
Cevap sahibi+1 yılSeni seviyorsa beraber bir ev tutarsınız mutlu mesut kimseye bakmadan yaşarsınız. Ama yok sana derse ben annemi dinliycem ozaman zaten onun için üzülmeye değmez
Soran+1 yılAnnesi biseu demiyor alalim kizi demis sevgilim yok demis ömür bohu bunu düşünerek yasayamam demis evlenemem onla demiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoyle..
04 Yorumla
Soran+1 yılsöyleme ayril dedo annesi
Cevap sahibi+1 yılBende soyle diyorum
Soran+1 yılSöz verdim herşeyi öğrendim zaten neyini soyliyim benle evlenmiycekmis işte
Cevap sahibi+1 yılIyi sorma o zaman nehalin varsa gor
mesaj at
00 YorumlaTecavuze mi ugradn
02 Yorumla
Soran+1 yılBana onla ilgili soru sormayın nolur
- Cinsellik konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBırakma peşini
08 Yorumla
Soran+1 yılBirakicam
- +1 yıl
neden?
Soran+1 yılBunu öğrenen bir ailenin yüzüne gelin diye bakamam ben
- +1 yıl
Alışırlar, sen başkaları için evlenmiyorsun,, onlar ölüp gidecekler sana erkek arkadaşın kalacak
Soran+1 yılErkek arkadasim annesine onunla evlenemem demis yoksa annesi buna ragmen git isteyelim alalim sana kızı demis
- +1 yıl
vay şerefsiz, o zaman bırak, değmezmiş 😡
Soran+1 yılÖmür boyu bunu düşünerek yaşayamam demiş annesine
- +1 yıl
Lanet olsun ona 😡
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaslar kac?
01 Yorumla
Soran+1 yıl23-30
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı