Bir kağıda ona söyleyeceğim son sözleri yazmıştım. Kağıtta onunla ilişkiye girdiğim de yazıyordu. Kağıdı da yatağımın üzerinde unutmuşum. Annem de bulup okumuş her şeyi. Beni doktora götürecek pazartesi günü. Eğer hasar oluştuysa ailesiyle konuşup beni onunla evlendirecekmiş. Ama o beni sevmiyor, asla evlenmek istemez benimle. Ben, onun da benden nefret etmesini istemiyorum. Üstelik bir daha onu görememekten korkuyorum, annem evlenene kadar görüştürmez çünkü bizi. Ne yapacağım ben şimdi? :(
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın 18 altı ise annenizin böyle bir muayene yaptırma hakkı var.18 yaşında iseniz periştahı gelse sen izin vermedikçe böyle bir muayeneyi yaptıramaz. Anlarmıya gelince zorlama, yırtık ve aşırı büyük bir penise sahip ise ve anal ilişki sıklığı normalin üstünde ise haliyle nakat kaslarınız, dokunuz gevşek ve, tahriş olmuş, tahrip olmuşluklarınıda dikkate alarak arkadan ilişki kurup kurmadığınızı anlayabilir. Ama üzerinden geçen sürw bir hafta ve üzeri ise olağan üstü zorlama, tecavüz ve sapkınlığa varan derecede bir birleşme yaşanmadıysa anlaması nerede ise imkansızdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sende istemedin böyle bir olayı yaşamayı. Ama anladığım kadarıyla senle pek ilgilenen olmadı sevgi anlamında, o yüzden bir açlık hissettin karşı cinse karşı, çünkü sevilmedin. O yüzden karşına da cinsel olarak da seni isteyen biri olsa da, yani sevgisiz de olsa yaptın.
Haksız mıyım?07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsadece 1 kere olup bitti mi, kaç kez buluşup yaptınız? Seni zorluyor muydu yapmak için yoksa sen de istedin mi
Soran+1 yılHaklısınız. İlk başta beni çok fazla zorladı. Ondan sonra ben de izin verdim. 9 kere yaptık
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum, üzülme, sadece sevgi eksikliğinden dolayı böyle bir karar vermiş oldun...
ama daha onunla buluşma çünkü sende onun niyetini biliyorsun seni sadece zevki için kullanıyor
sadece ilişki sırasında güzel sözler söylüyor, ama sonra adını bile anmıyor,
öyle değil mi?
Cevap sahibi+1 yılbu arada gzlden çksam tk. p at. r
misin lütfen?
Cevap sahibi+1 yılmerhaba nasılsın?
bence evlenme onunla..
çünkü anladığım kadarıyla seni sevmiyor, yani bu ilişkiyi yaptın diye evlenirsen butun hayatını onla geçirmek zorunda kalabilirsin? sence onunla evlenmek mantıklı olur mu eğer aranızda sevgi yoksa?
bence çok iyi düşün, senin hayatın çok daha önemli..
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim eig için
Cevap sahibi+1 yılnaptın bir gelişme var mı olayda, sen onunla evlenmeyi istiyor musun ki gerçekten?
Gizli Üye(25-29)+1 yılsıkıntı etme sen istemediğin sürece seni kimse doktora götüremez
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmediğiniz şeyler var :(
Cevap sahibi+1 yılreşitsen rızan dışında kimse seni bir yere götüremez
+1 yıl9 kere veren bir ömür boyuda verir bence o adama evlen gitsin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
106Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğin adam nasılsa evlen hergun girersin ilişkiye gadası
03 Yorumla
Soran+1 yılZorla olmasını istemem bu durumun
- +1 yıl
Yapacak başka çare var mı
Soran+1 yılYok gibi
+1 yılAh be küçük sen ne işlere kalkışmışsın reşit değilsin ama isteğinle yapmışsın o kişi hapisi hak ediyor ama sende az değilsin bu yaşta hata bir olur iki olur dokuz kez hata olmaz diyelim ki adama seçenek sundular ya evlilik ya hapis ne yapıcan ben sana olacakları söyliyim ailen namusu temizlenmesi adına evlen diyecek karşı tarafın aileside istemeye istemeye böyle konuşcak peki sen ne yapıcan
00 Yorumla18 den büyük sen bişey olmaz kendi rızasıyla birlikte olduk der
Sen inkar etsen tecavüz etti desen bile adlı tip incelemesinden sonra ortaya çıkıyor
Yaptıkların la kalırsın
Bence bu işi burada bitir başka birini bul onla temizle kendini02 Yorumla
Soran+1 yılBilmediğiniz şeyler var
+1 yılHapislik bir durum yok alanzinyo razinyo verenzinyo razinyo reşit olmayan biri ise iş değişir tecavüze felanda inanmaz kimse çiçek dururken kim götten tecavüz eder
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmediğin şeyler var
+1 yılrızanla beraber olmussun.. bu sıteye uye olduguna gorede yasın tutuyor.. zaten sorunun ıcerıgındede nıyetın hayra degıl.. bı soz varda burda denmez.. bosa dava acarsınız o dava olmaz!
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDikisken iyi, adamı yerken iyi tatlı giderken her şey güzel zora geldimi diken suçlu dikilen sucsuz, ya utanın bir kere burad yediğiniz y,,,,, n sohbetini yapıyorsunuz yok ordn yok burdan yaptı diye, zorlami yaptı, 17 yaşındaki hanımefendi önden vermeyip arkadan verileceğini bilecek kadar zekiyse git şikayet et, ne diceksin arkadan mi etti beni dicksn utanin ya 17 16 18 yaşlarında lise Cocuklari sokakalrda yediğiniz bklar ortada edepsizler
14 Yorumla
Soran+1 yılSadece kadının mı suçu bu? Erkeğin suçu yok mu?
Cevap sahibi+1 yılOda oada birbirinden farksız ama kanıtları varmış oymuş buymuş, ayıp bence yaptığın halt orda kalir
Soran+1 yılSen öyle san orada kalacakmış 😂 hapislerde sürünecek o
Cevap sahibi+1 yılValla yanlış anlaşılmasın iki tane ata sözü var tamda buna uyan, eşeği dikem osuruguna katlanır, ikincisi tatlı tatlı yemenin acı acı osurmsi olumus, yapcak bişey yok
+1 yılo haltı yemeden önce düşünecektin ilk analınsa hasar oluşma ihtimali düşük ama ilk değilse hasar olma ihtimali yüksek
116 Yorumla
Soran+1 yıl9 kere yaptım aynı kişiyle
- +1 yıl
Uf ne malsin trol 😂ya da geniş mezhep
Soran+1 yıl@kadercipsikopat ne?
- +1 yıl
kesin hasar var ne yaparsan yap gizlemenin yoluyok
- +1 yıl
Yazdım işte gayet net cumle kaşar
Soran+1 yıl@kadercipsikopat kendinle karıştırdın herhalde
- +1 yıl
sen boşver onu kişi kendinden bilirmiş sen muayeneyi yapacak olan doktorla ya da hemşire ile yalnız kalabilirsen yalvar yakar bir şekilde anene söylememesini sağla beni öldürürler de falan
Soran+1 yılRapor verecekler mecburen ve annem o rapora bakacak :(
- +1 yıl
işte o raporu yazacak kişiye yalvaracaksın eğer böyle yaparsanız beni öldürürler 1 kadın cinayeti haberi daha olur diyceksin duygu sömürüsü yapmalısın
- +1 yıl
Kendimle niye karıştırayim bariz ortada 😀😂😂
Soran+1 yıl@kadercipsikopat nickinden belli ne mal olduğun hadi uza şimdi
- +1 yıl
Ne alaka nickomle daha elime erkek eli değmemis senin gibi pis sorular sormuyorum Burda
Soran+1 yıl@kadercipsikopat yaw he he uza hadi. Madem öyle niye sorunun içeriğine girip görüşleri okuyorsun? Bir insan ne kadar ahlaklıyım derse o kadar ahlaksızdır.
- +1 yıl
Uf akla zarar bir zeka neyse bana ne günahın boynuna
Soran+1 yıl@kadercipsikopat aynen öyle. Hadi uza şimdi.
- +1 yıl
Peki😂
+1 yılmalesef kadınların kaderi, verse suçlu vermese suçlu, kagıtta arkadan verdiğin yazıyormuydu, annen muayeneye verse bile kız çıkarsın, makatta kanama varsa, umarım uyanık taki alet küçüktür
00 YorumlaNormal sartlarda dogal formunda kalir ama iliskiye girdikce zorlamaya bagli olarak formu bozulur bakar bakmaz anlayacaktir yani dugun ne zaman olacak
013 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum 😫 ben onunla evlenmek istemiyorum
Soran+1 yılO benimle evlenmez ki
Soran+1 yılOnu sevdiğim aşık olduğum için yapmıştım
Soran+1 yılHayır onu çok seviyorum gerçekten ama evlenemem :(
Soran+1 yılOnunla evli olmayı isterdim dürüst olmak gerekirse , ama bu şekilde değil.
Soran+1 yılİstemiyor şu an ama yakında mecburen isteyecek
Soran+1 yılBen zaten istemiyorum böyle bir hayat
YOk be ne hasari, cok izin yillarda gevseme olursa olur.. akut kucuk yirtiklar gorulebilir. Zaten doktor anneni cikartir. Sende soylememesini soylersin. Mesele nasil anladi🤦♂️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yıl1. si reşit isen hapse attıramazsın rızan var. 2. si adam seni sevmiyor istemiyor sen hala seni sevmeyenle canını yakanla evlenme derdine düşmüşsün. evlenince canının yakmicak mı? aldatılvaksın dayak yiceksin. sen git önce beyin ameliyatı ol
17 Yorumla
Soran+1 yılDetayı oku 😂 okuyup da anlamadıysan bence sen beyin ameliyatı ol.
- +1 yıl
yazdığım görüşü iyi oku detayı okumasaydım seni istemeyen adamla niye evleniyorsun demezdim. işte beyin yok diyorum. hapsede attıramazsın.
Soran+1 yılBen detayda evlenmek istemediğimi belirttim. Sadece sürünsün istiyorum, evlenmek için yalvarsın istiyorum. Ve hapse bal gibi de attırırım. Bilmediğin şeyler var
- +1 yıl
evet tek cümleyi yanlış okumuşuım ama bu bişeyi değiştirmez. evşenmek için yalvarınca ne olcak? amac ne? eğer zorla yaptıysa tecavüz olur şikayet edersin. ama zorla yapılan bişey yoksa kalkıp bana bilmediğin şeyler sacmalığı yapma. sonra yabancı kızları kıskanın sizin gibi iğrenc şerefsiz değiller
Soran+1 yılBilmediğin şeyler var diyorum mal mısın
- +1 yıl
tecavüz yoksa bilmediğin şeyler diye zırvalama altına yatıpta hapse attırırım diye kimseye iftira atamazsın
- +1 yıl
hakaret etmenin suçunuda biliyormusun? özelden küfür edince kim oldugun tespit edilmicekmi?
+1 yılsen düğün hazırlıklarına başla :D çocuk evlenir seninle. sende ailen yüzünden evlenmek istemiyorum diyemezsin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBen evlenmem
- +1 yıl
ailen evlendircek :D gelinlikleri beğen :D
+1 yılÇok saçma bir açıklama ve durum ya trol ya da cidden çok malsınız
17 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Sen seviyorsun o seni sevmiyor sen ona veriyorsun hemde 9 kez niye sever diye şimdide evlenme konusu açıldı mı ben evlenmem o cezasını çeksin diyorsun sencede saçma değil mi?
Soran+1 yılSaçma ama durum bu
- +1 yıl
Cidden komik ama 😂😂
- +1 yıl
Trol bence o yüzden komik yanlış anlama
Soran+1 yılTrol değil maalesef
- +1 yıl
Eminim öyledir
Madem seni istemiyo neden altına mercimeği fırına veriyorsun annen haklı bu durumda
12 Yorumla
Soran+1 yılBelki beni sever diye umdum..
Güzel kardeşim raporu alırsın, Askere gitmezsin işte.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon
+1 yılYanimda Şu an dahiliye doktoru var anlasilir dedi iyide neden arkadan giriyorsun ilskiye hem igrenc hem sagliksiz bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sevdiğim çocuğa bekaretimi vermeyi bile teklif ettim ama o istemedi
- +1 yıl
Cogu erkek korkar oyuzdendir
Hak deliği varken pok deliğine sokturman günah oldu diye kizacaktir
07 Yorumla
Soran+1 yılBekaretim gitse daha çok kızardı
Soran+1 yılBana kimse aşık olmadı şu zamana kadar.
Soran+1 yılYaladı da zaten
+1 yılhala annen girişimlere başlamadı mı :D bugun doktora götürcekti seni
05 Yorumla
Soran+1 yılGötürdü ama o muayene için önce karakola gitmek gerekiyormuş, yarın tekrar gideceğiz
- +1 yıl
bundan erkeğin haberi var mı
Soran+1 yılHayır yok
- +1 yıl
eee siz sevgili değil misiniz niye anlatmadın
Soran+1 yılSevgili değiliz
+1 yılanlaşılır her türlü doktora rica et bişey çaktırmasın
00 Yorumla
+1 yılHapise girmeyi sen kolay bir iş sanıyorsun galiba filmlerdeki gibi değil
02 Yorumla
- +1 yıl
Evlenmeye çalışır
Kan geldiysen bir damla dahi basur sorunu olusmustur az ya da cok hasar cok kolay anlasilir. daha detaylida bilgi verebilirim.
00 Yorumla
+1 yıl18 in altında mısın sen? Ne kadar Süre aralıkla girdi içine?
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 3 hafta aralıkla
- +1 yıl
Güzelmiydi, acı hissettin mi? Bide 18 altı mısın?
arkadan sana cakti da ne alakasi var simdi soruyla mal
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmediğin şeyler var mal olan sensin aptal
Anlamaz büyük ihtimalle anlarsa zaten sevgilin senin reşit olmadığın için ceza alır hem evlen işte sevgilin değil mi evlendirse ne olur
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim değil :( beni sevmiyor o
Soran+1 yılSever diye düşünmüştüm. 22 yaşında
Soran+1 yılBen seviyordum en başından beri
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. ee sende vermeseydin o zaman ya da yazmayacaktın hem sevdiğin adam niye bitiriyorsun ki işi
16 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü o beni sevmiyor
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSevecek
+1 yılannen mal mı acaba ne cahil ne yobaz insanlar var yaa
018 Yorumla
Soran+1 yılÖyle demeyelim de :( kızmakta da haklı biraz
- +1 yıl
nesi haklı seks senin en doğal hakkın hangi devirde yaşıyoruz. ayrıca sen de aptalmışsın yaa kağıt unutmak ne demek yaa oha yani oha
Soran+1 yılKalmış yatağın üstünde :(
- +1 yıl
nasıl kalır yaa nasıl kalır. zaten cahil yobazın teki annen bu saatten sonra sana nefes aldırmaz
Soran+1 yılEvden dışarı çıkarmayacak :(
- +1 yıl
yaş kaç ?
Soran+1 yıl18 ama doldurmadım daha
- +1 yıl
neyse sana tavsiyem dersine iyi çalış üniyi başka şehirde kazan ve git
Soran+1 yılArtık başka şehre filan göndermezler beni
- +1 yıl
sen iyi bir yer kazan mecbur gönderecekler.
Soran+1 yılYalnız göndermezler.
- +1 yıl
gönderirler yaaa unutulur merak etme
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
nerede yaşıyorsun ?
Soran+1 yılAnkarada
- +1 yıl
anladım aslında Ankara moderndir ama ailen eski kafalı galiba
Soran+1 yılBiraz öyleler
- +1 yıl
neyse sen sınava yüklen antalyaya falan gel rahat edersin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl18 yaşından küçük isen olur. 18 ve ustuysen zorlama yok hiç birşey olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktorla konuş muayene sırasında de böyle böyle yardımcı olursa olur olmazsa hayırlı uğurlu olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılDoktorla konuşamam annem yanımda olacak
Cevap sahibi+1 yılMuayene sirasinda yalniz olunur
- +1 yıl
hiçbi dr kabul etmez. Adam neden mesleğini risk e atsın soruşturma geçirsin tanımadığı biri için
Cevap sahibi+1 yıl@blackrose6134 başka bir çözüm yolu yokki adamın insafına kalmış artıkin 🤷♀️
+1 yılNasıl canını yaktı senin yaşın 18 den büyük se hiçbişi olmaz
012 Yorumla
Soran+1 yılOlacak
- +1 yıl
Canını nasıl yaktı
Soran+1 yılÇok kaba davrandı bana
- +1 yıl
Kaba mı davrandı ilişkide mi canını acıttı
Soran+1 yılNormalde kaba davrandı, ilişkide değil
- +1 yıl
Öyle biriyle niye evleneceksin ki ya
Soran+1 yılEvlenmek istemiyorum ben zaten
- +1 yıl
O zaman napıcaksın
Soran+1 yılHapse girsin
- +1 yıl
Anal ilişki yaşadı diye girmez merak etme
Soran+1 yılGirer :) bilmediğin şeyler var
- +1 yıl
Şimdi bilmediğim şeyler diyorsun da senin de rızan var zorla olmamış tek yol senin reşit olmaman
+1 yılİşin içine doktor girerse poliste girer yaşın küçükse çocuk b. ku yedi.😂 ne ps insanlarsnz bu arada.
010 Yorumla
Soran+1 yılPis olan ben miyim?
- +1 yıl
Sensin evet seni sevmeyen biriyle iliski yasamissin ailene saygin olsa boyle bir seye yeltenmezdin sonrada bkrym diye ortalarda dolasiyorsunuz.
Soran+1 yılHiçbir zaman bakireyim demedim. O çocuğa dedim istersen bekaretimi al diye ama o istemedi.
- +1 yıl
Bize böyle grzekalilar denk gelmiyor.😂
Soran+1 yılGrzekalı dersen denk gelmez tabi.
- +1 yıl
Oyle degil misin peki? 😂
Soran+1 yılDeğilim.
- +1 yıl
9 kere vermissin adamin umrunda degilsin aileni perisan etmissin ustune hala cocugu dusunuyorsun ve grzkli degilim diyorsun neyse ya bugun cok ezdim milleti.😂
Soran+1 yılÇocuğu düşünmüyorum hapse artıracağım onu
- +1 yıl
Oda biseydir.
Doktor anlar anlamasınada sen olmadı doktora fısılda söylemesin bir kerede ona ver kabul eder ama şansına doktor bayan çıkmazsa
09 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapma
Soran+1 yılBenim işime gelir şu saatten sonra annemin öğrenmesi
Soran+1 yılHapis yatsın.
Soran+1 yılNiye
Çocuk hapse girecek, senden nefret edecek, ilişkiniz bitecek ve aileler birbirine girecek
04 Yorumla
Soran+1 yılSen de işi iyice travmaya bağladın
Soran+1 yılHayır aksine evlenmek için yalvaracak
verirken nasıl rahatsan şimdide öyle rahat olmalısın bırak arkana giren düşünsün
04 Yorumla
Soran+1 yılHapis yatar
- +1 yıl
Yatmaz
- +1 yıl
sen 18den küçüksen evet yatar
Gizli Üye(30-35)+1 yılE demedimi kızım sıcmadınmı arkadan verirken b0k ckmadımı diye sormadımı
03 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil
Cevap sahibi+1 yılGüldürmek istedim birazda olsa
Soran+1 yılAnladım o zaman teşekkür ederim
+1 yılTramere hasar kaydi işlemiştir arka tampon ezik gözük düzeltme 😂😂😂😂😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yıl9 kez azmi acilmistir arkan
23 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle olmuştur
- +1 yıl
Ben partnerime çok yaptım şimdiye kadar sorun yasamadi
- +1 yıl
bence bayaa açılmıştır @mihribann1
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklın nerdeydı en iyisini yaoar inşallah evlenırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılAmin
Yani bilemedim ama anlar sanki
30 Yorumla
+1 yılArkadan yapmasaydın keşke be çok günah
11 Yorumla
Soran+1 yılBakireliğimi verecektim istemedi
Hapse girmek için sebep ne? :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmediğin şeyler var
+1 yılannen nasil anladi ki
02 Yorumla
Soran+1 yılBir kağıda yazmıştım kağıdı da unuttum okudu hepsini
- +1 yıl
neler yzmistin ki. ozelden yazar misin hikayeni merak ettim. degisik geldi hikaye
+1 yılBu kadın milleti niye bu kadar canım
01 Yorumla
Soran+1 yılBana mı diyorsun
+1 yılyemesi tatlı sıçması acı oldu desene😉
28 Yorumla
Soran+1 yılBenimle evlenmek ona ödül olur
- +1 yıl
öyle bir niyeti olsa kızlığını da alırdı bence
Soran+1 yılNiyeti yok henüz ama olacak
- +1 yıl
sanki sen herifi kapaklamışsın gibi valla siz kadın milleti şeytansınız😉
Soran+1 yılBenim onunla evlenmek gibi bir niyetim yok artık
- +1 yıl
neden peki
Soran+1 yılKötü davrandı bana.
- +1 yıl
anlatmak istersen derdini dinlerim
+1 yıleee seviyosun evlenin işte :D
016 Yorumla
Soran+1 yılO beni sevmiyor
- +1 yıl
anlaşıldı reşit değilsin
- +1 yıl
eee seni sevmiyosa neden yattın onunla neden kendini kullandırdın
Soran+1 yılBelki sever diye umdum
- +1 yıl
o kaç yaşında
Soran+1 yıl22..
- +1 yıl
sende reşit olmadığına göre bu işin sonu baya kötü. ya evlenecek ya da hapse girecek
Soran+1 yılİnşallah hapse girer de benim başım yanmaz
- +1 yıl
haydaaa :D ne vicdansızsın yaa
Soran+1 yılO da ben ona intihar mesajı attığım zaman vicdansızdı
- +1 yıl
hımmm :D sizin dava baya uzar
Soran+1 yılUğraşsın dursun
- +1 yıl
hadi bol şans :D
Soran+1 yılSağol :D
- +1 yıl
cidden siz kızlar çok tehlikelisiniz
Soran+1 yılTeşekkürler 😀
+1 yılÇekilin ben doktorum 😆
05 Yorumla- +1 yıl
La oğlum dokuz diyo dokuz
Atmosferde ki delik o kadar geniş değildir - +1 yıl
@trainerchess karadelik gibi her cismi tutar O zaman 😆
- +1 yıl
Yutar
- +1 yıl
Oraya sen ben değil
Gs bjk fener değil
Komple federasyon sığar
Süper lig tff amatöre kadar
Soran+1 yıl@trainerchess mal mısınız? Komik bir şey değil bu. Ayrıca genişleme filan olmadı.
+1 yılİyi yapmış agzinada s,,,, sin bu ne ya oarda burad önden arkadn veri, sonrada bı başkasına namusluyum diye git ayıp ayip
02 Yorumla
Soran+1 yılBen namuslu olduğumu iddia etmedim hiçbir zaman.
- +1 yıl
Et ya da etme, biliyormusn bilmeme ama arkadan ilişki Allah'ın lanetledigi bir şey, artı zaten yaptign zina
+1 yılHapse nasıl attıracakmış?
11 Yorumla
Soran+1 yılKozlarım var
+1 yılEvlen birşey olmaz yaptın hata
00 Yorumla
+1 yılYakın zamanda olduysa bu ilişkiler anlar...
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 hafta oldu
- +1 yıl
O zaman anlayamaz
+1 yılNe ne saçmalık ne Biçim aile zorla evlendirecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmek istemiyor musun
11 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum ama zorla olmasını istemem
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen nasıl öğrendi yahu 😅
03 Yorumla
Soran+1 yılBir not yazmıştım o çocuğa, annem de o notu görmüş
- +1 yıl
Anladım bol şans sana 😀
Soran+1 yılSağ ol 😅
Nasıl anlasın mk g*üne mi bakiyo napiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılBekaret kontrolüne gideceğim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlar. Sürekli buz koy.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılDaraltır, gerdirir toparlar.
+1 yılDokuz kez z. kilen g. tü ben bile anlarım
30 Yorumlayapacağın bişey yok sanırım
010 Yorumla
Soran+1 yılEvleneyim mi yani
Soran+1 yılBu olaylar işime gelmeye başladı artık
Soran+1 yılHem evet hem de intikamımı alacağım
Soran+1 yılBedenimi ve duygularımı kullandı
Soran+1 yılHapse girmemek için kendisi evlenmek isteyecek
+1 yılÖyle bir şey yok adam istemezse evlenmez
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka durumlar var
- +1 yıl
Ne durumu olabilir diye düşünmeden edemedim
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. At yalanı s... inananı
12 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon be
+1 yılGeçmiş olsun. Zoraki. bir. evlilik ufukta gibi
00 Yorumla
+1 yılanlar kesin totonun büzükleri yırtılmıştır
00 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Annem, sevdiğim çocukla arkadan ilişkiye girdiğimi öğrendi. Ne yapacağım ben şimdi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler