3.5 yillik evliyim ve orgazm olamiyorm. Taklit de yapmiyorm. Haliyle esimle aramiz bozulmaya basladi. Cok sorun yapiyor benimle ayni duru. da olan veya cozumu olan var mi :( evliligimiz kotuye gidiyor bu yuzden :(
Cevabın nedir?
bence eşini bu kadar abaza kendini her konuda üstün gören kompleksli insanlar (bende dahil) önüne yem olarak atıp aşağılanmasına sebep olmaktansa bir şekilde karşına alıp konuşman daha doğru olur diye düşünüyorum. işi bilmiyorsa demek ki senden önce kimseyle yaşamamış. al işte daha ne istiyorsun bu zamanda böyle erkek bulmuşsun. çok tecrübeliysen al kontrolü eline herşeyi istediğin gibi yap öğret ona...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. hamilemisin
010 Yorumla
Soran+1 yılHayir. Hic bir zaman olmadi yeni degil
Soran+1 yılOn sevişme olayi yok erken bosalma sorunu varr ve pek bilmiyor kokonuşmaya calistigim zaman da beni suçluyor '(
Soran+1 yılOnsevismeden hoslanmiyor bilmemek degil
Soran+1 yılYahu jartiyer giyiyorm söyleniyor tanga giyiyorm giyme diyor gece aniden uykusundn kaldiriyorm geceliklerle makyajla falan belki heyecan yapar diye uyandndr diye kiziyor napaym daha :(
Soran+1 yılYahu adam isini bitirip uyuma derdinde ve skldm artik srf bu yüzden ayri yasiyorz kaçaydr
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizinle aynı durumda olan çok bayan var. Coğu bayan vajinal orgazm olamaz zaten. Klitoral orgazm olan bayanların sayısı daha yüksek. Ayrıca bazı bayanlar her ikisinide olamaz. Eşini üzmemek için genelde orgazm taklidi yaparlar. Siz mastürbasyon yaparken orgazm oluyormusunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılMast yaparken oluyor
Cevap sahibi+1 yılOk anladım o zaman sorun fiziksel değil. Erken boşalma, monotonluk, yetersiz ön sevişme vs. gibi sorunlarda var mı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocan işinde iyi değil demekki. senşn sucun yokk. erkek olda kadınlığımı hissettir bana de
01 Yorumla
Soran+1 yılKabullnmiyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin azman gerekiyor :)
istemeden cinsellik yapıyorsun ondan oluyordur..
istemeden dediğim şu.
hani eşin istiyor ya da bir evlilikte şart ya onu yerine getirme vazife ya da görevmiş gibi Yanaşılması.
isteyrrek yapmak farklı şeydir görev bilip uygulamak farklı şeydir. Aynı bakmak ve görmek arasında fark olduğu gibi..04 Yorumla
Soran+1 yılO pek beceremiyor bende sknti yok
Cevap sahibi+1 yılorgazm olamaıyorum diyorsun. Omu olamıyor senmi? Benmi yanlış okudum
Soran+1 yılBen olamiyorm çünküon ssevişme vs yok o isini bitirme derdinde
Cevap sahibi+1 yılKaç dakika sürüyor peki. Erken boşalma varmı? Bende bir aşk macunu var işe yarayabilir..
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi üzülerek söylüyorum 10 kadından 7 aynı durumda kimisi sadece mast yaparak klitoral haz alıyor kimisi vaginal orgasmin varlığından bile habersiz Çok üzücü ama sorunun temeli vücudunu tam anlamiyla tanımayan kadın tabularını yıkamamış kafası rahat olmayan kadın ve erken boşalan ya da kendini süper zanneden ama. tam bir fiyasko olan erkek ler
Her kadın vaginal orgasmi yaşayabilir bu donanım var ama. kullanmayı bilmek çok onemli00 Yorumla
+1 yıldoktora neden basvurmuyosun burası sevgılıme ne alsam o cocuga nasıl verebılırım gıbı soruların soruldugu sıte yanlış yerdesın
14 Yorumla
Soran+1 yılBasvurdm kadin doğum üroloji psikiyatri hepsine gittim
- +1 yıl
eee... onların soyledıklerınden daha mantıklı ne duyabılırsınkı burada..
Soran+1 yılBisey bulamadilar ki
- +1 yıl
psıkolojık buyuk ıhtımal... bu sorun muhtemelen eşinizin sızın bu durumunuzu cıddıye alıp yatakta farklı yöntemler denemesıyle çözulucek... yanı kendını bu yönden geliştirmesıyle..
Bedenini tanı git çıkla bir yere varamazsınız üste sen ol girip çıkmaktan çok iç duvarlara çapraz şekilde yapmaya çalışın göreceksin sorununuz kalmayacak
00 YorumlaMübarek hemen işe girşip şıp diye vurup ah diye boşalırsa kocan olmazsın tabi orgazm. Ön sevişmeyi uzun tutun, hassas yerlerini yalasın, sonra seks yapın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. benim de eşimde vardı çözdük mesaj atın yarın cevaplarım. Çok sorun etmeyin çözümü elinizde
02 Yorumla
Soran+1 yılBuraya yazsaniz
başka birisini dahil etmeyi düşündünüz mü? en azından fantzi olarak?
013 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle hayir
Soran+1 yılHep benim fantazilerm var hepsini giydm zaten ciplak uyurum sevmiyor ve fantazilere yanasmiyor
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
anlattıına göre sen gayet istekli ve kocasına sadık bir kadınsın fakat kocan seni tatmin etmiyo. 3.5 senedir buna dayanman bir şey, kocanın 3.5 sene ilgisiz kalması ise bambaşka bir şey. Daha önce hiç ilgi göstermedi mi sana, hep böyle miydi? Bunlar gibi sorularla cevap bulmaya çalışmak istiorum, özele davet etmem bu sebeple...
Soran+1 yılAynen doğru tespitler. Ve git gide daha bir ilgisizlesiyir
Soran+1 yılbosandık sayılır
Soran+1 yılyo hersey bıtmıstı zaten cınsellıkte bıtınce yurumedı
+1 yılOrgazm olman için sana oral yapması da lazım. Yapıyor mu?
00 Yorumlapsikolojik. En büyük etken stres ya da daha önce yaşanmış bir olay. Psikiyatrise görün.
01 Yorumla
Soran+1 yılGittim bisey yok diyor ladin doğum üroloji psikiyatri aile terapisti hepsini denedm ama Esim gelmiyor
Ya sorun sende ise kocan vucudunu beğenmiyorsa hayal ettiği gibi değilse birde kimi erkek yatakta kadının kudurmuş gibi fazla belirtilerinden nefret eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinde sorun var demek ki, la ben sanalda bile kaç kızı orgazm yaptım. Bence sorun yapsın yani
019 Yorumla
Soran+1 yılBilemedm ki
Cevap sahibi+1 yılYahu boş boş sikişmeyin, konuşun, rol Play yapın ne bileyim, oral yapsın, yahu binbir türlü şekli var bunun
Soran+1 yılBilmezse öğretecek halim yok ya
Cevap sahibi+1 yılYahu eşin içine gir çık yapıyorsa sadece saatler ce tabi bir işe yaramaz, yani burada anlatamam da her işin bir raconu var
Soran+1 yılE ondan olmuyor zaten biliyorm
Cevap sahibi+1 yılÖğret bir zahmet. Kocan sonuçta. Desen böyle istiyorum bunu yap şunu yap desen ne olacak
Soran+1 yılBisey değişmiyor. Jartiyer giyiyorm cikar diyor tanga giyiyorm kiziyor uyurken kaldiriyorm belkiheyecan yapar uyandirdn diye tersliyor napaym daha
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi farklı pozisyonlar deniyor musunuz? O da önemli, kıyafetten çok
Soran+1 yılYanasmiyor
Cevap sahibi+1 yılSıkıntı onda, psikoloğa da gitmiyor :/:/
Soran+1 yılAynen birak psikoloğu kabullenmiyor
Cevap sahibi+1 yılSorun halloldu mu
Soran+1 yılyarın bosanma davası acılacak. ben sadece sorunun neden oldugunu merak ettm.
Cevap sahibi+1 yılAnladım, ben de seni seviyor mu emin misin diyecektim, kusura bakma
Soran+1 yılsevıyor emınım ama olmazsa olmuyor
Cevap sahibi+1 yılOyle ise, boşanma biraz kolaya kaçma olmuyor mu, konuşunca ne diyor ki
Soran+1 yılbosanma sebebı tabı kı bu degıl bız zaten ben ıstemeden evlenmıstk sanırım ondan mı olmadı nedır
Cevap sahibi+1 yılAnladım, çok uzgunum geçmiş olsun
Soran+1 yıltesk
+1 yılbu burada böyle olmaz siz bir videoya cekin burada yayınlayın biz izliyip nerde yanlış yaptınıgızı söyleyelim :D
00 Yorumla
+1 yıltecrübeeli bir adamla evlenseydin sende. başım ağrıyor deyip verme sende :)
00 Yorumla
+1 yılCanım ön sevişmeyi uzun tutun eşin vajinanı bol bol emsin yalasın öpsün dillesin iyice sulan az sen içime gir deyinceye kadar yalasın bak nasıl orgazma ulaşırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılduygu olmadığında cidden çok zor :( romantizme ihtiyacınız inanılmaz fazla...
anlatsam da eşin yapmıyosa...
bilmem ki...055 Yorumla
Soran+1 yılO yapmadigi için olmuyor zaten
Cevap sahibi+1 yılben nasıl yardımcı olabilirim bilemedim ki... keşke yardımcı olabilsem...
taktik tiyo versem o sorun diyosun...
sen sevişmek istesen ona gelmiyo diyosun sen de kendi zevkini almaya baksan...
ilkin kendini rahatlatacak dereceye gelsen...
Cevap sahibi+1 yılsanırım biz birbirimizi tanıyoz önceden konuşup arkadaşta olmuştuk...
Soran+1 yılBilmem
Cevap sahibi+1 yılya da bunu yaşayan bir başka kişisin... :)
Soran+1 yılProfilinizi bilmiyorm
Cevap sahibi+1 yılbak bakalım... :)
Soran+1 yılBaktm ama yok tanimiyorm
Cevap sahibi+1 yılbenimle bu konuyu bir başka 3 kişi daha konuşmmuştu...
cidden çok zor durum... onlar yaptıklarını anlatmıştı...
yöntem değiştirmşler... :)
romantik duygulu ve tutkulu bir aşk arıyodu bir tanesi, dieri doymuyodu... diğeri de eşi çok ilgisizmiş ön sevişme yapmıomuş...
Soran+1 yılHangisi bana benziyordu ki
Cevap sahibi+1 yılseni tam olarak bilmiyorum ama...
şunu diyebilirim ki sanırım sen aşk dolu bir sevişmeyi geçmiş sadece zevkin doruklarına çıksam die düşünüyosun... tanımadan bilmem tahmin sadece...
Cevap sahibi+1 yılancak sen çok marjinal fantazilerle yaklaşsan acaba baştan filan çıkarsan kendini bana bırak desen öyle başlasan ;)
Soran+1 yılİkisini de istiyorm
Cevap sahibi+1 yılkuzum kontrolü eline al o halde...
sadece kendin zevk alacağın şekilde o anları yaşa... o zaten zevk alıyomuş sende kendine odaklan bence ;) onun ellerini yönet dudaklarını yönet başını yönet... kadınsılığınla hükmet o halde
Soran+1 yılTaniyacak misin diye bakmistm kuzucuk :)
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani :)
Cevap sahibi+1 yılmesaj atsana bir :) tanıştıkmıydık ki :)
Soran+1 yılKim olduğumu anlamadan yani?
Cevap sahibi+1 yılsevglim mi :)
Cevap sahibi+1 yıl3 sınawdan çıktım dersten ara verdim :) anlayışlı olsan kuzum :)
Cevap sahibi+1 yılunutmadıım kesin tahmin ettim ama :)
Soran+1 yılBas harf alaym nick ve isim ;)
Cevap sahibi+1 yılyaaa :) mesaj atarmısın lütfen :)
şimdi balon gibi beynim :)
kıyama banaaaaa :)
Soran+1 yılOlmaz yemezler
Cevap sahibi+1 yılya nie ki :) birbirimizi biliyomuşus ki ama :)
Cevap sahibi+1 yıl:))) lütfeeeeen kıyama banaaaaa
Soran+1 yılSen bilmiyormussn tahmin bile edemedin
Cevap sahibi+1 yıl3.5 yıl evli... C harfi ile başlamıyo nickin... ya üyelini iptal etmediysen...
ay beynim baloncuk oldu ki :D
inanki 4 saat uyku sınavlar...
nie işkence ediyon acımasız :) :)
mesaj hanemi de silmştim yaaa...
Cevap sahibi+1 yılhem sende beni atnımadın dı :)
adiliz ki :D
Soran+1 yılYahu yorumlara bir göz gezfirmissindir kisilik olarak bilirsn
Cevap sahibi+1 yıliyi de sen hesabını silmemişmiydin...
Soran+1 yılTanidm nazilki tanimam adapazarinda yasiyosn ;)
Cevap sahibi+1 yıliyi de profilimi görünce tanıdın senin profili de ben göriim bakalım :) at mesaj :D
Soran+1 yılSeninle konuştuğumuz hesap değil o banlandi ;)
Cevap sahibi+1 yılya gecen bir anda kaybolan aendin yani 2-3 gun oldu sanirim
Soran+1 yılTahmin alayim :) hatta buradan başkaplatformda da kkonuştuk:)
Cevap sahibi+1 yılSe ile mi basliyo adin
Soran+1 yılKonuştuğumuz platform? :)
Cevap sahibi+1 yılFacemi
Cevap sahibi+1 yılhatirladim kirgizistanmiydi
Cevap sahibi+1 yılSwn kirgizistanlimiydin
Soran+1 yılHayir neyse kib
Cevap sahibi+1 yılKazakistan :)
Cevap sahibi+1 yılYa nie bole yapiyon anlamadim ki...
bak ne diller doktum profilimi goryp tanidin beni i gormeseb tanimicaktin... ayrica ilk ben dedim seni taniyomiyum die...
Cevap sahibi+1 yıl:( :( cok kotusun ben seni hic uzmusmuyudum
Soran+1 yılUzmustn az önce ogrendgm bisey de daha çok üzdü KiBben yatiyorm
Cevap sahibi+1 yılYorgun oldumu bitkin oldumu da dedim nie anlayisli olmayip basindan saviyosun ben hic bole yapmismiydimki... imkansz ben sadece gulmek ve gulumsetmek icin burdayim :(
Cevap sahibi+1 yılCeren
Soran+1 yılHayr ceren de degil
Cevap sahibi+1 yılYa cidden cok kiricisin bana hic firsat vermeden direk istiyosun tahmin empati yap benim ywrime koy kendini :( cok moralim bozuldu... burada uzup ozurler dilemediim kimse yok ki ozur diil ozyrler... :(
Soran+1 yılKib...
Cevap sahibi+1 yıl3.5 yillik evli olup hesabi bir anda iptal edilen gelmedi ki aklima :( uykusuzluktan oluyorum dersler cok yogun diyorum :( seni nie kiriim ki ya... simdi ben uzuldukce keyif mi alcaksin... ben bole yaparmiydim sana... :(
Cevap sahibi+1 yıl:( :( :( bu saate kadar uykusuz uykusuz seninle ilgilendim... kalbin kirilmasin diye of dahi demedim ve su halimle uykusuz uykusuz durmama ragmen kib deyip gittin yani...
pekala... kasten uzdugunle kasten kirdiginla kal...
Cevap sahibi+1 yılUmursamasam eeeh keyfin bilir der sallamazdim... bak zamaninda yasadiklarimiza kiymet verip cevap yaziyorum...
ne diyebilirim ki daha...
Cevap sahibi+1 yılSen banlanmamistin uyeligin iptal oldu ;) ben de seni hic kirmamistim ayrica vedalasmistk...
yalab soyleyip kafami karman corman ettin... boaanma arifesindesin ve biri yaziliyodu niyeti kotuydu...
o da degilsen artik ne dicem bilmiyorum senin icin ugrasirken umursamiyosunda... gayrete gelen tavra bak... kirdigunla kal ne diim...
ön sevişme... bunu beceremeyen erkektir eşinde soun var bunu buraya taşyan bir bayanda sorun olamaz?
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılhmm anladm peki tesk
+1 yılön sevişme kısmını uzun tutun eşiniz peniiylede alakalı olabilir
00 Yorumla
+1 yılOlabilir sin önce eşin sonra sende bitiyor iş tecrübelerimi aktarabilirim istersen
00 Yorumlaolamama sebeplerini bul ne bilim afrodizyak etkisi yapan meyve sebze ya da haplar al
00 Yorumla
+1 yılbir şekilde olmalısın kanka
söyle ona seni adam gibi boşaltsın00 Yorumla
+1 yılsıkıntının nerden kaynakladıgını bulun ılk basta.. sonra buldugunuz sıkıntıyı gıdermeye calısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi elimin altında olsan... İnan bırakamazdın beni...
00 Yorumla
+1 yılHaydara sor.
11 Yorumla
Soran+1 yılDerhal :)
+1 yılPembe görünümlü erkek!
01 Yorumla
Soran+1 yılHeee hic isim yok
kocan yatakta bir odun gibi duruyor muhtemelen
04 Yorumla
Soran+1 yılKismen
- +1 yıl
tahrik edilmemiş istiyorumm yap artık demeyen kadın kolay kolay orgazma ulaşamaz. önce gözün elin tenin doyucak sonrada kukun bu tamamen kocanın elinde olan bişey.
bunu konuşuyomusun kocanla yatağa girince sen ıslanana kadar az öpüp koklayıp sonrada işine bakıyor işi bitincede koşarak duşa gidiyor ya da dönüp arkasını yatıyor heralde
Soran+1 yılAynen öyle yapiyo valla
- +1 yıl
çok nedenide olabilir bunun cinsellikten soğumu sıkılmış bir hali var mı işi streslimi uykusuzluk çekermi gibi. soğuduysa yapıcak bişey yok gibi konuşup durumu anlatman lazım ya da bunu hiç dert etmeyip kocanla olursa olur olmazsa başımın çaresine bakarım deyip kendi kendini tatmin etmeyi deniyceksin.
Erkeklik görevini yarım yapıyo demek ki
035 Yorumla
Soran+1 yılBen ogretemem ya :(
Soran+1 yılSpreylerine kremlerine kadar ben aldm daha da yapabilecegm bisey yok ki
Soran+1 yılYok iste kendi isini görme derdinde
Soran+1 yılAynen içi geçmiş adamin su yasta
Soran+1 yılYok baskasina bakmiyorm sadakat onemlidr
Soran+1 yılZaten boşanma asamasindayz aylardır ayri yasiyorz
Soran+1 yılYo maddiyat değil. Adam ultra zengin ve kiyafet bile almadan ciktm srf onun parasi diye düşün. O paragöz kafin profilleri %100 tutmaz yani
Soran+1 yılYa herşeyden dozunda lazim bir evlilik icin
Soran+1 yılO zaman haklisin :)
Soran+1 yılBu arada göründüğn gibi degilsn :) tesk yardmlarn icin
Soran+1 yılDönem :)
Soran+1 yıl* dimem :)
Soran+1 yılbir sebebi yok yanlis anlasilma olmasin diye sadece
Soran+1 yılBaskasi için demedm kii ya normalde profilini cinsel yasam kkategorisinde goruyordm acikcasi bu kadar mantikli seviyeli yardım edeceğini dusunmemistm ne zaman sapikliga çevirecekdiye bekledm ama allah var adam gibi yyardım maksatli yazdn utandm :)
Soran+1 yılBen hep girgir halleri gördüm o zaman:)
Soran+1 yılHe sürekli goruyorm :)
Soran+1 yılBelli belli :)
Soran+1 yıl:) ;)
Hareket et o vakit altta kalma
02 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum bazen saati bile geçiyor ama bende tik yok. Ne ürünler kullandık fayda yok
+1 yılSeni becremiyor bu baskasini bul
06 Yorumla
Soran+1 yılKocam diyorum farkettiysen
- +1 yıl
canım becerrmiyor ki seni
Soran+1 yılOrasi oyle
- +1 yıl
Cozumu baskasinda bulmak en dogrusu degil mi canım
Soran+1 yılTabi ki degil
- +1 yıl
Ne yaacaksin
Özelden yaz cevaplarım bu tamamen piskolojik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral yapsa sana? O zaman da mi zevkten ucmuyorsun?
00 Yorumla
+1 yılön sevişmeyi fazla tutsun manitan
013 Yorumla
Soran+1 yılKocam dedim okumadn mi
- +1 yıl
özür dilerim kocan yani
Soran+1 yılPeki tesk
- +1 yıl
oral denesin bide ellerini baglattır
Soran+1 yılYapmaz onu
- +1 yıl
yazık sana :( üzüldüm
- +1 yıl
o zevki yaşamalısın
Soran+1 yılBende uzuluyorm ama yapacak bisey yok
- +1 yıl
özele gel mesaj at bana :(
- +1 yıl
sen kocana oral yapıyon mu?
Soran+1 yılSebep
- +1 yıl
sen kocana oral yapmazsan adam sana neden yapsın deli
- +1 yıl
naptın :(
+1 yılpsikolojik destek alınız...
027 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmiyor
- +1 yıl
kim kabul etmiyo...
Soran+1 yılEsim
- +1 yıl
sorun eşindemi yoksa senden kaynaklımı
Soran+1 yılEsimden
- +1 yıl
küçükmü
Soran+1 yılSanirim ve pek bilmiyor çokda istekli degil
- +1 yıl
erkenmi boşalıyo canım eşin
Soran+1 yılYa bir garip erken bosaliyordu sprey krem falan aldim on sevişmesevmiyor fantazi soyluyorm mmanyak diyo jartiyer giyiyorm söyleniyor tanga giyoyorm kiziyor ki zaten ciplak uyurm gece ggecelikle makyajla uykudan kaldiriyorm uyandrdn diye kiziyor evin içinde günlük rutinde bile sürekli ddekolteli gezerm makyaj oje vs tik yok
- +1 yıl
Psikolojisi bozulmus esinin belkide isyerinde sorunlari vardir karsilikli oturup konussaniz derim
Soran+1 yılÇok konuştuk ve hala beni sucluyor
- +1 yıl
himm ne konuda suçluyo seni?
Soran+1 yılSen orgazm olamiyorsn diyorsn
- +1 yıl
Ne alakmış yaa canım o seni tatmin edemiyosa doğal olarak sende orgazm olamazsın ön sevişme yapmalı vücudunun her biyerini yalayıp öpmeliki sende orgazma ulaşabilesin bunu tam anlamı ile yapabiliyomu ki seni sorguluyomuş
Soran+1 yılYa sorun bende olsa mast yaptigim zaman da olmamali sanirim
- +1 yıl
yani mast olunca zevk alıyosun dimi
Soran+1 yılTabi. Bazen iliskidide oluyor
- +1 yıl
him anladım ama süreklliğimi yok yani orgazm olmanın?
- +1 yıl
ksç dk senin orgazm olma süren...
Soran+1 yılBenim baya uzun onun bayaa kisa
- +1 yıl
kaç dk mesela her ikinizin
Soran+1 yılOnun 2-3 dk benim yarim saat civari
- +1 yıl
himm haliylede sen ortada kalıyosun canım çok kötü bir durum gerçekten
Soran+1 yılAynen oyle
- +1 yıl
peki boşalamayinca napiyosun
Soran+1 yılBisey yapmiyorm sap gibi kaliyorn
- +1 yıl
kendi kendini tatmin etmekten başka çare yok sanırım...
yardimci olaabilirmiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonunla yaparkıen baska hayaller kurmayı dene ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılAldatmaya girer
Cevap sahibi+1 yılhayali bisey aldatmaya girmez bir dene faydası olucktır bence, hem kendi mutlulugun icin
Cevap sahibi+1 yılbir zaman sertlesme sorunum vardı psikolojikti sanırım, dedigim taktigi uyguladıgım zaman herzamankinden cok daha atesli oluyordu ;)
Soran+1 yılBen almayayim tesk
Cevap sahibi+1 yılbence dene derim zararını görmezsin faydasını görürsün :) hatta aykırı seyler düsünmeyi dene
Kocanda is yok demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenı heyecanlandıracak seyler deneyın daha cok
00 YorumlaEniste is sendee
00 Yorumla
+1 yılYardım ederim tatlım
00 YorumlaBenimle dene
10 Yorumla
+1 yılBilindik bir durum
00 Yorumla
+1 yılSakso öektir
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Orgazm sorunu. Arkadaşlar 3.5 yillik evliyim. Orgazm olamiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler