Ikisi de doggy ama gorsel farkli o yuzden tercihiniz hangisi:)?
bademli_magnumm sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. farketmez. her ikisi de vajinanın dışa çıkamsı için yapılıyor. bu aslında arkeklerin değil kadının tercihidir. belini kıramayan kafa ve kol yatağa yapışır. belini kırabilen kırık bel yapar. sonuçta erkeği ilgilendiren şudur. vajinanın yaprak gibi açılıp ileri çıkması durumu. gerisi teferruat
015 Yorumla- +1 yıl
Herkes tercih etmez seks ve pizisyonlarda uyum sart
- +1 yıl
Durus ayni erkekte ama hareket ve gorsel farkli ben buni sordum zaten
- +1 yıl
erkek o kadar detaya inmez. sadece vajina dudakları ona tam oturup yapışsın sonuna kadar deep yapsın yeter.
detaya kadınlar takılır. erkek için detay yoktur.. bu genelleme tabi. hassa yapıda erkek de çok nadirdir.
yahu arkadaşım "delik olsun taştan yumuşak olsun" diyen bir toplumun erkeklerinden sen ne hassasiyet bekliyorsun - +1 yıl
Benimki icin gecerli degil saydiklarin herkes odun degildir ya abartma:)
- +1 yıl
arkadaşım yurtdışı ve yurt içi şantiyeler yapan bir mühendisim. 20 yıldır sürekli yurtdışı şantiyeler alıyorum.
yaşımın büyük oluşu ve yönetici olmam nedeni ve de sıcak kanlı abi tavrında biri olmam nedeni ile akşamları çalışan personel benden bu konularda bilgi alır. çoğu evlidir zaten. ilişkilerine daha makul düzenler getirmek için sorular sorarlar. bunları yıllardır incelediğimde bu insanların detya bakmadığını fark ettim.
yani ben tecrübelerime göre yanıtladım. matematiksel hesap ile yaparsak. 700 ü geçkin şantiye yaptım. 50 personel saysak ortalama yaklaşık 40.000 kişi yapar. bu hafife alınacak rakam değil - +1 yıl
Demekki senin ders verdiklerin hep odunmus sansliyim demek ben :))
- +1 yıl
Sadece dudaklara yapismasini onemseyen adam benim icin dunyadaki tum kadinlarla da yatsa odundur :) seks bu demek degildir seks iki tatafin da zevkten tum bedenlerinin bosalma hissidir gorselliktir hissiyattir oyle siradan bisey degildir ;)
- +1 yıl
ama sen hala kadınsı fikirlerini öne sürüyorsun. erkek ile kadın farklı yapıda yaratılmıştır. Allah erkeği her türlü ortamda her tür ilişkiye hazır yaratmıştır. erkeğe detaycılık ruhu vermemiştir. olaya biraz da bilimsel yaklaşın lütfen. kadınsı duygularınızı kenara bırakın bir talebe gibi yeni öğreniyor gibi tarafsız bakın.
kadınları hayvanlarda da insanlarda da özel yaratmıştır. kadınlar tek eşli ve paylaşılamaz ama erkek paylaşılabilir çok eşli yaratılmıştır. bu nedenle de erkeğin fark gözetmeden rahat üremesi için detay konusunda toleransını fazla vermştir. ama kadın tek eşli olacağından ona toleransı ayrıntılı ince vermiş ki
tek eşle yürütsün bu işi.
yani erkeklerden detay beklemek yanlış bu kadınlara özgü
biraz bilimsel araştırma yap. hayvan ve insan komple olacak şekilde. tarihi incele. islamı kuranı incele. dediklerimi anlayacaksın - +1 yıl
Yaniliyosun gorsellik onemli degilmis gibi konusuyosun duygusuzluk degisebilir insandan insana... bazi erkekler odun bazilari romantik bazilari espiritueldir yatakta her erkek kisiligini yansitir odun olmayan hicbir erkek yatakta odun gibi davranmaz.. yaradilisla ilgisi % 100 degildir.. kisilik karakter fantaziler yataga yansir bunu unutma...
- +1 yıl
ben bilimsel ispatlanmış bir yapıdan bahsediyorum sen ise fantastik fikirlerini sunuyorsun. sen bilimden uzak fantazilerini yerleştirme mantığında birisin. sohbeti uzatmak sadece zaman alır. boşa konuşuyoruz. sen bilime kapalı sadece dediğim olsun modundasın. kolay gelsib. bilime karşı çıkanlarla sohbetim olamaz.
- +1 yıl
Bilime karsi degilim senin dediklerine bir yere kadar katiliyorum her erkek robot degildir tanidigim hic bir erkek dediklerin gibi degildi ben yasanmisliktan bahsediyorum somut yani.. iyi geceler
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYeterince açıklayıcı olmuştur herhalde. İkincisi tarif ettiğin direk patates çuvalı. Hiçbir seksilik yok olayda.
galeri12.uludagsozluk.com/.../...%C4%B1_756906.jpg
galeri8.uludagsozluk.com/.../...rk-kizi_760683.jpg07 Yorumla- +1 yıl
Benim tarif ettigim yokki burada
- +1 yıl
Başlıkta tarif ettiğini diyorum.
- +1 yıl
Diyosun:) bekle :)
- +1 yıl
https://hizliresim.com/7kgGDv seksilik yok?
- +1 yıl
Gerçekten hiç seksi gelmiyor. Nasıl seksi sadece misyoner pozisyonundan ibaret sanıp bacakları açıp Kızılay çadırında kan verir gibi yatan kadınlar itici geliyorsa bu da aynen öyle benim için 😉
- +1 yıl
Biseyler anlatirdim sana anlaman icin ama bosver detaylar cok :)
- +1 yıl
Anlat benim için problem yok 😉
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Erkekler Ne Diyor
39
+1 yılKafa ve kollar yatakya kalca dimdik icine girip cikisini cok daha iyi izliyorum arada saplak falan atmak cok daha rahat oluyor magnumcuuum :*
02 Yorumla- +1 yıl
Dogru tespit :)
- +1 yıl
Kirik bel daha cok belden kavrayip hizli ve sert girmek arada üstüne dogru yigilip en derine kadar girmek ve kadinin kalcalarini kasiklarinin arasina alabilmek ah :)
Kırık Bel Favori ;) Hatun dediğin at gibi önünde olucak kafayı yastığa soktuktan sonra ne anlamı var doggy'nin ;)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı. başta kalça dimdik sonra kırık belle devam etmeyi seviyorum vura vura ezeceksin sertçe bak pis gaza getirdin sormaa şöyle şeyler :D
02 Yorumla- +1 yıl
Hahaha
Gizli Üye(36-45)+1 yılVayy aklı pompişinde bayan gelmiş :)
hoş geldşn sen erkeğe verde nasıl verirsen ver. Geçen yorumumu kaldırmışın puhaha zorunamı gitti :))025 Yorumla- +1 yıl
Hangi yorum? Hakaret ettiysen hic affetmem
Cevap sahibi+1 yılYoo aynen böle yazmıştım :) ek olarakda kafası şeyine çalışanın aklı çalışmaz demişler demiştim :) sen akşama kadar oturup bugün hangi pozisyonu yapsamda anlatsammı diyon ks de? ;)
bak bu kötüdür.. pozisyonu mozisyonu bırak.. aptal olursun demedi demee.
tamam ihtiyaç olabilirde abartmıyormusun?
Bunu burada sormana eleştirim var biraz.. tamam istersin sonuçta insansın ama bune böle azıtır hrr grlişinde aynı sorular başka sıkıntınmı yok.. burada evlilerde var insanın aklını başka yöne çekmeye ne gerek var. Evlimisin? derdin ne? Öyşryse git eşine gel böle böle yapalım de. Buradaki kişilrri azıttırmandaki amaç ne? boşalmak için insanın pozisyona girmesine gerek yok.
Cinsel problrmin varsa sor yardım edilsin ama aradığın ne? Bu pozisyon nasıl yok şu pozisyon nasıl nedir? Yine tekrar edim Sen erkeğine sadecr gel de o pozisyona ihtiyaç duymadan yapar gider boşalma aynı herşey aynı boşalma pozidyona endeksli deüil beyinle alakalı...
Zateb süresi kaç dakika sanki..- +1 yıl
Ah be arkadasim bukadar yazi yazip yormussun kendini oysa soylediklerinin biri bile dogru degil ya da sebep degil.. beni elestirmek ya da merak etmekten vazgecin tekrar soyluyorum ben bunlarin hepsini yasayan bir insanim hic ilgisi yok.. ve son olarak son kez soyluyorum sorularimi gormek istemeyen engelle butonuna tiklar gecer yol da gosteriyorum iyi geceler...
Cevap sahibi+1 yılBunları yapman iyimi drmiyorum aklını zikr ama buşaştırma diyorum kafan çalışmaz.. başka hobiler edin ortama girince zik gibi ortada kalma. Ben seni düşünüyorum çok zikimde değilsin yani iyi gecrler :)
- +1 yıl
Iste yanildigin nokta bu :)) her ortamda on numara bes yildiz bir hatunum sen kafana takma bunlari yaziiikkk :)))
Cevap sahibi+1 yılSen ortama girdiğinde bunlar nasıl yiyişiyordur demiyorsan ben bişey bilmiyorum :))))
herhalde 10 numara 5 yıldız olursun.
Erkek ortamındaysan hele tam 10 + 10 luksun..
nedeen öyle olmadın ki hem bedava hrm kafası pompişinde isyediği zaman altında modu.. kim kaçırmak isterki böle hatunu.. ama evlişik desen yok kusura bakmada verenle pek işi olmuyo erkeklerin..
dip not olsun bu...- +1 yıl
Yeminle sacmaliyosun yaa tanimadan bosa salliyosun bende seni sallamiyorum :)))
Cevap sahibi+1 yılSen istediğini de.. buradaki herkesin şu an sana nasıl baktığını bile biliyorum :)
ancak kendini kandırısın bebee. Sen daha çocuksun ve basitsin sallanacaksın tabi ahahaa...- +1 yıl
Burasi neresi sen kimsin ben kimim sen reelde kimmmsin ben kimim:)) bilinmezzzz... salladimm gitti seniii:)))
Cevap sahibi+1 yılBurası reelin yarısı burası reelin anası
burası reelin babası :)
yahu annen banan kardeşin akraban bak böle görürlerse seni çok iyi düşünmezler hakkında ona göre. :))
sanma buranın sadece sana ait biyer olduunu..
yanlışlıkla akrabana denk gelirsin birbirinizi ifşa edersiniz rezil olursunuz bak ihtimalden bahsetmiyorum yaşanan çok hadise var ona göreee :)
bak sonra der benim 10 numara kuzim pozisyondan pozisyona koşuyor helal :)
Demedi demee.. ;)
Ben benim sen neysen osun..
kelimelerimi sallama beni salla ahaaa :) buda slogan olsun...- +1 yıl
Uzun yazmakla dogru yazmak arasinda cok fark var :)) cok detay bos detay :))))))
Cevap sahibi+1 yılPuhaha bu yeterlimi :)
- +1 yıl
Anlayana fazla bile :))))
Cevap sahibi+1 yılDoğru yazarım çok yazarım..
seks boş iş..
zaman gelince yaparsın birkaç dakika sürer oda.
Bukadar pozisyona gerek yok vereni sokağın ırtasınsa yapıyorlar pozisyonsuz :)- +1 yıl
Al bir odun da burada :))
Cevap sahibi+1 yılzevk için birilerinin kölesi olmaktan daha iyidir odun olmak :)..
- +1 yıl
Odunlar bu yuzden senin gibi yalnizlar iste:))
Cevap sahibi+1 yılAhaha köleler yanlız olmadıda ne oldu peki ;) kucağa otururken matematik hesapı yapıyon nasıl otururum diye :)
eminim özellikle yemek yerken düşünmüşündür erkeğin biri beni nasıl zikse iyi olur diye :)- +1 yıl
Sen kafayi siyirmissin seks yap seks odun olmaktan cik bir insan oldugunu hatirla bir kadini mutlu et hisset sev oksa nebilim kaynaş iste.. yoksa durumun vahim :)))
Cevap sahibi+1 yılNeyse artık sen zikiliş düşüncelrrinle başbaşa bırakıyom..
sarjım bitiyo hadi by köle izhaura :))- +1 yıl
Ormanlarin krali en buyuk agac govdesi:)))))))) sarjin bitse nolur pilin bitmis senin komple ahahaha:)))
Cevap sahibi+1 yılPuhaha brnim pilimin bitişiyle alakalı bşt mesajım yok erkekliğimdende şüphem yok değerli köle :)
Ben ifşadan bahsediyorum ar damarından .. seks dediğin ucuz insanların düşüncesi. Bunu hayvanlar yapıyor sokakta :) seks yatakta olur burada değil değerli pilsiz köle :)- +1 yıl
Gizliden sordugun kac cinsellik sorusu var kac cinsellik sorusuna gorus paylastin sayisini bilmiyosun hahaha hadi gizli mavili git pilini doldur tabi son kullanma tarihi gecmediyse :)))))
Cevap sahibi+1 yılGizli oluşum ar damarıyla alakalı :) senin pilin doluda ne oluyor her dakika birini boşaltıyon birini dolduruyon köle can :)))) şarj aleti gibisin puhahahaa... :)
benim sana bir şey ispat edecek halim yok... ispatımı kadınıma yaparım onun halini düşünme istersen..:) aklım zikime çalışmıyor böle cinsellik problemi olan sana soruyorsa özellikle erkekse çok şanslı ıygulamada yaparsın belki adamın cinselliği yerine gelsin pili bitmesin diye ;)))- +1 yıl
Senin sarj da senin gibi numaraci cikti bak :)))) komple hikaye :)) neyse hadi sen sapikliga devam et :)))
kırık bel. arada göğüsleri avuçlamak saçlarını tutmak iyi oluyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Tabi ama ikisi de guzel bence :)
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. image1.spreadshirtmedia.com/.../...le-T-Shirts.jpg
soyle olmadıgı surece sorun yok13 Yorumla- +1 yıl
Evet cok sacma bu durus :)
- +1 yıl
Yapiyolar ne varsa oklava gibi durmak cok itici
+1 yılDoggy de yukardan aşağı inme yapacaksın odaha zevkli
02 Yorumla- +1 yıl
E yani yanii:)
- +1 yıl
Her pozisyonda 45dk gidrerim bu doggyy de en fazla 5dk
Olay sanıldığı gibi tamamen bizde bitmiyor karşı tarafında bir miktar yeteneğiyle alakalı
02 Yorumla- +1 yıl
Tabii yetenek kadinda bu pizisyonda
İki taraf icinde 2. Seçenek daha rahat olur diye düşünüyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Bu ikisindede penis cok buyukse kadin icin zor olur baski artar ama normalse ikisinin de zevki ayri :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKirik bel pozisyonunda olsun ara ara dönüp baksin göz göze gezelim ve hic susmasin :)
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam soyleyelim senin hatuna burdan :)
Cevap sahibi+1 yılBurdaysa söyle :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2. cisi daha güzelde herkes yapamaz erkeğin penisi büyük olacak
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmem olur herhalde
Cevap sahibi+1 yılPopodan dolayı hiç sıkıntı yaşamam bendeniz çok sever o pozizyonu
Gizli Üye(30-35)+1 yılMidemi bulandiriyorsun be kadir. senin paylasimlarin bilgi paylaşımı değil dupe düz ahlaksızlık
02 Yorumla- +1 yıl
Herkes bilgi paylasimi yapiyor dimi burada :)) engellicen kanka beni kolay uzuldugun seye bak
Cevap sahibi+1 yılArda olsa yüzü kızarır
+1 yılBence 2. Tartismasiz. Ama kadin icin 1. Si.
05 Yorumla- +1 yıl
Yoo niye 2 kadin icin de guzel
- +1 yıl
Kadinlae icin ikincisi daha yorucu. 2. Sine otanla 1. Sinde vajinal baski daha yogun. Bunun tartismasi bile yersiz.
- +1 yıl
Ikisi de yorucu degil sadece baski olur o da cok buyuk bir penisse zaten 1 de de olur
- +1 yıl
Penis boyunun onemi sifir 6.7 cm den kisa degilse. Neyse iskembeden konusuyorsun sen. İyi geceler
- +1 yıl
Penis boyu onemli olmasaydi zenciler sonuna kadar sokardi rahim yolunu dusun nereye gidiyor iyi bak sonra geri dusun:)
+1 yılKalçaya göre değişir.
02 Yorumla- +1 yıl
O da var tabi :)
- +1 yıl
Başlangıç noktası o zaten.
+1 yılmanidar bir soru olmuş :D
02 Yorumla- +1 yıl
Manidar bir soru himm:)
- +1 yıl
öyle değil mi :D
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Canlandırmanın zorluğu içindeyim. cevap yok.))
04 Yorumla- +1 yıl
Haha yok biri normal doggy digeri sadece kalca dimdik kol kafa gogus yatakta:)
- +1 yıl
https://hizliresim.com/7kgGDv bu ikinci :)
+1 yılher ikiside tercihimdir yeterki zevkli olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kafa ve kollar yatakta hard core yeahh :))
02 Yorumla- +1 yıl
burada sert olunmali evet :)
+1 yılKucak. Boynunu emip isirarak
02 Yorumla- +1 yıl
Benim sorum ikisinin arasinda tercih baska pizisyn demedim:)
- +1 yıl
O zaman kirik bel saclarini cekerek :-D
yuz ustu uzanarak. ve ustune cıkıp sarılarak
04 Yorumla- +1 yıl
O ayrii:)
- +1 yıl
Aaaa oda super bak temas fulll ;)
+1 yıldoğal, o an hangisi olması gerekiyorsa
01 Yorumla- +1 yıl
Mantikli :)
- Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılher posizyonda affetmem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılPartnerlerin boy uyumuda onemli
02 Yorumla- +1 yıl
Oyle tabi ama uydurulur o kolay :)
- +1 yıl
Hetseyi denemeli :))
Kırık bel ve senin dudaklar😋
02 Yorumla- +1 yıl
Hahaha sok o dilini icine :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılmasaya doğru yatırarak...
02 Yorumla- +1 yıl
2 ci diyosun
Cevap sahibi+1 yılyok 45 derecelik bir açıdan bahsediyorum :)
Sen olduktan sonra herseyi yaparim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Yok sevgilinizle :)
kafa kol yatakta kalça dik :P
03 Yorumla- +1 yıl
Hangi sebeple bakim benim dedigim sebepmi:) ?
Farketmez ;)
02 Yorumla- +1 yıl
:))
ikincisi ;)
03 Yorumla- +1 yıl
Hm :)
+1 yılHer yol paris 😄
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha
- Daha fazla (9)
Daha fazla(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler, doggyde kırık bel pozisyonu mu yoksa kafa ve kollar yatakta kalca dimdik pozisyonu mu tercih ediyosunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler