Ne yapmalıyım ? ne olur bir fikir söyleyin kafayı yemek üzereyim

internet geçmişine bakıyordum birde ne göreyim dün gece p*rno sitelerine girilmiş ve bilgisayara en son babam geçmişti şok içerisindeyim en beklemediğim insan bunu nasıl yapar bekar olsa anlarım ama 44 yaşında koskoca adam ? annemle bildiğim kadarıyla bir problemleri yok onu geçtim biz dindar bir aileyiz kılabildiği kadar namazlarını kılan biri babam.. bu sitelere girme olayını anneme söylesem eminim ki çok büyük kavgalar çıkar iş boşanmaya kadar bile gidebilir çok sevdiğim babamdan tiksiniyorum şu an ne yapmalıyım anneme söylemeli miyim ? böyle şeyler normaldir demeyin benim için iğrenç hatta iğrençtende öte bir şey 17 yaşında erkek kardeşim var o bile girmezken koskoca adama ne oluyor ya :( bu sitelere girmeyi nasıl engelleyebilirim bu hafta vizelerim var ve bunu gördükten sonra düşünmekten çalışamıyorum bile diyebilirim ne olur yardım edin ne yapmalıyım sinirlerin alt üst oldu
Güncellemeler
+1 yıl
ve bu şoku nasıl atlatmalıyım ben nasıl unutabilirim daha öncede görmüştüm ama erkek kardeşimin izlediğini düşünmüştüm ergen sonuçta :(
Ne yapmalıyım ? ne olur bir fikir söyleyin kafayı yemek üzereyim