Cinsel arkadaslik yaptigim biri var sanaldan konusmayi kestik bi ara bende takipten cikip cikardim instadan yeniden konusmaya başladık benim libidom oncesine gore daha az artik korku olmaya basladi fotograflarim yayilirsa diye, istek atmis yeniden guvendigim birisi aslinda ama belli olmaz napmaliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu düşünce ve kaygılarla yapma daha da kötü olur. Belli olmaz demen bile yeterli güven için. Zaten libidon bile bunun göstergesi zihnin onu eskisi kadar arzulamıyor aslında. Başkası olmadığı için yine zevk almak niyetiyle ona yöneliyorsun ama yanlış olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBen yazışarak sexting yapıyorum. Önce karşımdaki kişiyi tanımaya çalışıyorum. Kişiliğini, isteklerini, fantazilerini öğreniyorum. Ön sevişmeyi uzun tutuyorum. Hissettirmeye çalışıyorum. Sonrasında onun hakkında öğrendiğim bilgilere göre pozisyonları deniyorum. İsteklerine göre karşılık verince çok iyi devam ediyor. Ortak yolu bulunca zevkli oluyor ve baya uzun sürüyor.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İşte bu konuda hep empati yaparım karşımda ki kişiyi düşünerek. Eğer benim gibi biriyse devam et derim en azından cinsel istek ve arzularını hafifletir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBeninde sanal üzerinden cinsel konularda tanışıp dostlarım oldu. burada erkeğin karakteri önemli. Eğerki kendine ve sana saygısı varsa bu tarz bir davranıs sergılemez. Ama zayıf gucsuz aşialık bır erkekse reddettıgınde yaymakla tehdıt eder ki buda bi suçtır. Güvenndiğin ilgi duyduğun insanlarla yaşa bu durumu. Yüzünğ nude atarken sanurleyıp ya da kırpıp paylas. Kiyol ayrımına gırdıgınızde bu tarz streslı durumlar yaşama.
016 Yorumla
Soran1 yılyuzumle birlikte onceden atmistim cocuga arada istemiyorum diyorum konuyu kapatiyor hemen tamam diyor geciyor zorlamiyor hic zorladigini görmedim
Cevap sahibi1 yılYüzünü normal birfotoğrafta atıp özel konularda atmamanı tavsiye ederim.
Soran1 yılOyle de erkege zevk verdigimi düşünemiyorum
Cevap sahibi1 yılYüzünü o anki kasılmanı almış olduğun zevki görmek tabikide bir erkeği daha mutlu eder daha iştahlı bir hale büründürür. Ancak bu guveni hissetmen lazım. Tereddüt etmemen lazım. Ben bugüne dek birçok kişi ile sanal yaptım. fotoğraf vs istemeden onlar paylaştı ve ayrılırken dahi mutlu ayrıldığımız için hiçbirinde acaba atakan diye sorgu olmamıştır. Erkeğin bunu hissettirmesi lazım. Ve şu an galerimde o kadar kişiye rağmen tek 1 fotoğraf yok.
Soran1 yılBilmiyorum ya yayma amaci olsa önceden yapardi bence ya da atmadigim icin zorlardi sanki
Cevap sahibi1 yılStres şu an yapman gereken en son şey. Düşünelim duralım elden gelen birley var mı hayır yok. O yüzden rahat ol özgüvenli ol kontrol senin ellerinde olsun. Takıl kafana göre takma. Relax
Soran1 yılOfff bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılRahat ol. Konuşmak ister misin. birikmiş görünüyorsun. Korkup kendi zevkinden ihtiyaclarından ödün vermenın anlamı yok. Daha monoton daha stres altına sokarsan kendını toparlaman daha güç olur.
Soran1 yılYa daha onceki seks arkadasimdan sogudugum icin onunla cinsellik yapmak istemedim o yuzden takipten çıkıp cikarmistim ama sürekli istek atti konusmaya calisti bir suru fotograf istedi bende atmayinca tehdit etti beni bende engelledim bi sey olmadi ama simdi o digerinin istedigi kabul edersem aynisi olursa kotu olur o cocuk yuzunden rahat olamadim
Cevap sahibi1 yılAnladım. Yeni hobiler edin yeni insanlar tanı. Mazide kalırsan ihtimaller yorar seni.
Soran1 yılTeşekkürler onunla mi konussam acaba bu konuyu da
Soran1 yılTehdit etti polise gittim kimseye guvenemiyorum gibi diyebilirim
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin. Korkunu belli edersen zaafını belli edersin.
Soran1 yılEvet o da dogru
Cevap sahibi1 yılsorudan 2-3 istek geldi o yüzden gizliye aldım kendimi. Karar senin..
Soran1 yılanladim
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılİçinde bir parça çekince varsa tekrar başlama bence
02 Yorumla
Soran1 yılistek var ama guvenim yok
- 1 yıl
Güvenin yoksa hiç yapma o zaman. Givenebilecegin birini bul
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cinsel arkadaşlıklar nasıl başlıyor ki merak ediyorum
06 Yorumla
Soran1 yılNormal sohbetle basladi ben cocugu arzulamaya basladim vucuduma geldi konu oyle oyle ilerledi
Soran1 yılsanaldan
Soran1 yılinstadan
Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Ne kadar güvenirsen güven sanal yaptığın birine fotoğraf atma
00 Yorumla
1 yılSelam sanal seviyorsan tanışalım boy 186 kilo 84 sporcuyum begenecegine eminim sende istersen?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence başka birini bul eğer canın çok istiyorsa niye dersen şimdi ona yok desen ayrı dert kabul etsen eskisi kadar arzulamıyorsun
00 YorumlaSanaldan bişey yapma başka bişey demiyorum
10 Yorumla
1 yılNeden yüzün açık şekilde attın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılGüveniyorsan yap ama guven sarsildi ise boş ver
00 Yorumla
1 yılGüven kolay kazanilmiyo sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşlar kaç? Ne zamandır tanıyorsun?
15 Yorumla
Soran1 yıl1 yil falan olmustur herhalde o 21 ben 19
Cevap sahibi1 yılBebeğim yaşı itibariyle çok toy, takıntı yaparsa mantığı dışında hareket eder. Video vs var mı attığın?
Cevap sahibi1 yılReel hesaptan mı konusuyordunuz
Soran1 yılVar da onun attiklari da var
Cevap sahibi1 yılTam olarak içerikler nasıl söyler misin
Gizli Üye(30-35)1 yılDenemişsin olmamş başkasiyla dene bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
1 yılKuskun varsa yapma
10 Yorumla
1 yılGüven şart
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem