+1 yılYani bu penisin bağlı olduğu bünyenin fizyolojik yapısı ve partnerinin cinsel dürtüleri uyarma yeteneği ile alakalı bir durumdur. Şu şekilde düşünün Penis vücutta olan kan basıncının etkisiyle sertleşir. Yani bünye sağlıklı değilse. Spor yapmıyorsa sonrasında farklı etkenlerin Alkol, uyuşturucu vb keyif verici etkenlerin etkisi altındaysa ereksiyon olayı zorlaşır.. Akabinde tek kullanımlıktır yani sadece bir ereksiyon süresince işlevsel de olabilir...
15 Yorumla
Soran+1 yılAslında sorunu ben oluşturuyorm sanırım benim gec boşalmam onu da etkiliyor ve zorlaştırıyor durumunu
- +1 yıl
yani kadınların geç boşalması olağandır.. ayrıca iktidarsızlık maalesef ki erkekler için büyük bir sorun bu durumu tetikleyen etkenler de olabilir.. Partnerinizle konuşabilirsiniz bu konuyu... Yani zaman kavramı olarak soruyorum maksimum ne kadar süre sürüyor ereksiyon halinde action durumu?
Soran+1 yılbunun bir süresi yok ama genelde o kilolu oldugu için hep üstte olan ve en çok ta yorulan ben oluyrm açıkcası bende onun erken boşaldıgını bilerek kendisini sıkması yönünde onu zorluyrm açıkca söylemiıyrm ama başka şekilde farkettiriyorm bunu o da sıkılır ben geç boşalınca öyle diyr ama ben boşalana kadar boşalmaz ve bekler saolsun.
- +1 yıl
senin bosalmanla onun bir alakası yok..
Soran+1 yılben boşalmazsam o nasıl boşalacak sonuçta penis kaybolup gidecek buyüzden o saolsun önce beni düşünür bu konuda yıllardır.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKan penisten vücuda geri gittiginden kaslarda gevceme olur. Bu ama erkekten erkege degisir. Bazilari bir kac saniye icerisinde sertlesme gerceklecirken bazilarinda yarim saat falan gecmesi gerekir.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. bir balon şişirdin nefesin tükenene kadar. Sonra 2 sn söndü hadi gene şişir dediler nefesin var mı? yorulmuş tükenmişsindir.
02 Yorumla
Soran+1 yılcanım benim boşalma olmadan dedim ben zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
bazen sadece zevk suyu cıkmıssa yasanabılır.. normal bosalma gıbı dusunmek gerekebılır.. ılgı kaybı ve konsantrasyonlada dogru orantılıdır
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşalma aşaması zevk suyunda mi gerçekleşmiştir diyorsunuz yani
Soran+1 yılAnladim tesekkurler.
enerji harcanır ve o enerjinin tekrar harekete geçmesi gerekir hormonlar sprem üretir kan hücrelerinden ve bu spremler vucuttan çıkması içinde enerji gerekir ayrıca seks için harcadığın enerjide cabası ama azdırıcı bir kız ya da konu varsa enerji hormonlar sayaesinde çok çabukta toplanıp kiininci ereksiyona ulaşılabilir. canım
00 Yorumla
+1 yılereksiyon olduysa sonrasında konsantre olamadığındandır
10 Yorumlaben hiç de zorluk yaşamıyorum, gün içinde sürekli sertleşir, iner, sertleşir, iner... böyle sürer gider.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma burada söz konusu olan sen değilsin burdaki sorunu anlamadin sanırım soru bunların nedenleriydi
+1 yılyaş sağlık yorgunluk. partnerinden tahrik olma yetersizliği gibi bir çok duruma bağlıdır.
016 Yorumla
Soran+1 yılPartneri fazla geliyor olabilir mi neden bu olabilir.
- +1 yıl
tabiki ayrıca her boşalmadan sonra tekrar kalkması gittikçe zorlaşır özellikle de sağlık problemi olan ve yaşı ilerleyen erkekleri için.
Soran+1 yılHiç Bos almadan demiştim ben ama
- +1 yıl
öncelikle senin yaşıun kaç onun yaşı kaç bunları söyler misin?
Soran+1 yılBen32 o 35 yaşında ama ben çok istekliyim o genelde de isteksizdir evevlendigimizden beri arada çok istekli dir o
- +1 yıl
ama normal olan bu zaten kadınlar erkeklerden çok daha isteklidir zaten.
Soran+1 yılGenelde kadin isteksizdir erkek istekli ama öyle olması gerekir.
- +1 yıl
hayır hiç alakası yok bu dediğin toplumun bize küçüklükten beri zorla dikte ettiği yalanlar dünyanın geri kalanında kadınlar erkeklerden çok daha isteklidir ama ülkemizde kadın cinselliği kötü olarak görüldüğü için kadınlar bu duyguyu bastırıyorlar içlerine atıyorlar.
Soran+1 yılöylemi diyorsun bu dedigin beni şaşrttı ve açıkcası sevindirdi ben hep fazla istekliyim acaba bşr sorun mu var diyordum eşim pek istekli degildir o daki asıl sorun diyordum ama eger dediklerin dogruysa çok iyi ya ilk defa duydum umarım haklısındır.
- +1 yıl
hayır sadece türk toplumunda tam tersiymiş gibi gösterilmeye çalışılıyor ama kadın erkekten çok daha isteklidir.
Soran+1 yılanladım teşekkürler sanki degilmiş gibi kadınlar buyüzden ısrarla sordum size ama haklısınız saolun
- +1 yıl
önemli değil doğru bilinen yanlışları düzeltmeyi seviyorum eşlin sigara kullanıyor mu?
Soran+1 yılEvet kullaniyor
- +1 yıl
bıraksın hemen düzelir.
Soran+1 yılasla bırakmaz ama yıllardır kullanır sorun bu degilki sorun kafasındaki düşünceler.
- +1 yıl
artık bırakmak zorunda hem stres hem sigara yakında cinsel işlevini tamamen yitirebilir.
sönmez kolay kolay zaten havalanmaya meyilli sönmez kolay kolay :) :)
00 YorumlaPartnerinin kafası orada değildir. Başka şeyleri kafasından atamıyordur. Bunlar ilişkiniz ya da borç ya da iş hayatı olumsuz etkileri olabilir.
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın sanırım aslında hata birazda bende o esnada başka sorunları dile getirdim rahatlik için esim sikintiya gelemez bende yönünü düzelt yok şöyle dur yok böyle deyince baya sıkıntı oldu sanırım neden bu ama onunda kafasında is sel sorunları var o da ondan dedi.
- +1 yıl
Kesinlikle çok etkili sorunlar. Cinsellik penisle değil beyinle yaşanan bir olay bence. Aklını ve hislerinin tamamen sekse vermezsen ne yaptıgın seksten zevk alıyorsun ne de rahatlayabiliyorsun. En iyisi yatakta sadece seksi düşünün ve değişik şeylere açık olun. Fazla monotonlaştıysa ilişkinizi renklendirmeye çalışın
Soran+1 yılilişkimiz monoton degil aslına bakrsan fazla bile renkli ama başka sorunlar yüzünden böyle oluyr eşimin kafası hep işleriyle meşgul bu da en büyük etken sanırım.
Soran+1 yılEsim için olurum ama iş değiştirdi çok zor zamanlar geciriyrz mal sahibi olacam diye beni ihmal eder oldu bilmiyorum ne olacak halimiz
- +1 yıl
Takma kafana. kötü günlerde yanında olman ileriye dönük sizi daha çok birbirinize baglayacaktir. burada sana biraz daha fazla özveri düşüyor. Seksi kıyafetler falan al. yanında frikik ver. bırak o azsın sana yaklaşsın. Kendi gelsin. yanında olduğunu hissettir. Seks sırasında sadece seks konuşun
Soran+1 yılteşekkürler yapıyorum aslında ama işte kafası çok dolu mesela en son jartiyerimi giydim makkaj felan yaptım ama bana kızdı niye ruj sürdün diye normalde ben kapalıyım ama eşim için herşeyi yaparım zaten helal yani bilemiyorum nasıl davranacam ona bazen çok tuhaflaşıyor ve sonra beni üzüyor ondan sonrada gelip özür diliyor ama kalbimi çok kırdıktan sonra neye yararki ben ona hep destegi her anlamda maddi manevi ama işte.
+1 yılereksiyon halinden sonra boşalırsan yeniden ilişkiye hazır hale gelmesi yarım saat sürer.
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır bos almadan dedim ben.
- +1 yıl
ereksiyon oldu daha sonra tv açtınız tv izliyorsunuz tabiki iner. tekrar ilişki moduna girmeden tekrardan ereksiyon olmaz. Ama o moda girerseniz kolaylıkla olur.
Soran+1 yılHayır ben üstündeydi ama dur kameraya alalım felan derken adamda birsey kalmadı şöyle dur böyle derken de olay tartışmaya döndü malesef ama benim kızdığım en büyük nokta ona şu kilolu olduğu için ve rahatı seçiyor erkek degil e kadın gibi davranıyor yatıyor kadın ne halt yerse ışte bende bu tepkimi gösterdiğim için tartıştık o esnada anliycagin iste
- +1 yıl
yani odak noktası kaydı sonra tekrar odaklanamadı. olayın özü bu aslında.
gerçi insan neden sevişirken tartışır ki? bence bir erkek önce partnerini nasıl daha mutlu ederim diyebilmeli.
Soran+1 yılhaklısın ama suç birazda benim yeri degildi belkide
- +1 yıl
o sırada farklı herhangi birşeyin yeri orası değil zaten :)
Soran+1 yılevet ama işte ben hep yoruluyrm kilolu oldugu için ben üstteyim herzaman sen kadın gibi yatıyorsun dedim ve başladık tartşmaya öyle oldu işte malesef başka zaman söylesem daha iyi olacaktı ve zaten onun kafası işleriyle meşguldu
- +1 yıl
s. eks yapmadığınız sakin zamanlarda bunları konuşun. Partner kilolu olabilir lakin bu sürekli yatmasını gerektirmez. biraz çaba sarfetmesi gerekir.
Soran+1 yılarada çaba sarfediyor ama ben o daha çok çabalasın istiyrm bu yüzden kızıyrm hep.
- +1 yıl
birliktelikte cinsellik hayati önem taşır, eğer sorunlarınız bundan kaynaklıysa mutlaka fazlasını yapması gerekir. yoksa kavgalar tarşışmalar vs takip eder. kalp gözünüz kapanırsa bir birinze karşı sonuç kaçınılmaz olur.
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. kan akışı ve basıncı ile kalkar heyecan bitince iner ama tejrar kalkması zor değildir
09 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı ışte ya bir turlu gecenin sonu tartışmayla bitti acikcasi
Soran+1 yılsiz anlamamışsınız ki olay farklı ilkini bile yapamadık tartıştık ereksiyon halindeydi sonra indi ne yaptıysam olmadı ama bunda birazda suçlu benim sanırım.
Soran+1 yılBen ilişki esnasinda rahatlığa çok önem veririm ama o oyle değil kilolu olduğu içinde hep ben usustteyimdir yıllardır ve bu durum artık beni rahatsiz etmeye başladı ben bu bunu dile getirdim birde yatağı ortasindayiz yana kalalım dedim yoksa baza kırılabilir dedim o da sinirlendi ışte oyle sonra kameraya felan alayim dedim bunu sen yokken izlerim diye ona da kızdı böyle ışte sanırım bu durumda ben de suc
Soran+1 yılAslinda kafasi isle dolu ondan böyle yaptı biliyorum aynısı iki gün üst ustte olunca ben kızdım doğrusu ve zaten çok evde duramıyor işi nedeniyle bende bu yuzden tel kamerasina almak istemiştim.
boşaldıktan sonra ya da konsantrasyon kaybında o dediğin olur..
olaya konsantre olamadıktan sonra yeniden sertleşmesi zor olur..00 Yorumla
+1 yılo erkege baglı ama genelde benım ereksıyon halımde gec ıner
02 Yorumla
Soran+1 yılBen Bos almadan dedim ama bizimki erken geç değil ya gerci gec te iyi değil erken de iyi değil ortası olması gerek.
- +1 yıl
sahsen bosalmadan olması normal ıstek gıder yanı zevk alamadıgı ıcın bosalmadan ereksıyon halı ıner ama bu erkege baglı ben sahsen kendımden bılıyorum gec bosalırım ılıskıyı yasarken uzun sure surer ereksıyon halı ılıskı bıttıkten sonra dahı devam eder
konsantrasyon bozukkluğundan söner tekrar ereksiyon olması zorlaşır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Beli bir sure bekledikten sonra istedigin gibi olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBos almadan demiştim ben
+1 yılpsıkolojık olabilir sertlesme prıblemı olabilir karsı cınsten etkılenmemıs olabilir..
01 Yorumla
Soran+1 yılkarşısından etkilenmeme durumu degildi sadece sorunlar sanırım çok etkili oldu yukardaki arkadaşların dedigi ve senin de dedigin gibi kısmen
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşaldıktan sonra söner veya azgunlık geçtikden sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılBos almadan dedim ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞans karsi yeterince heyecan duymadigindan olabilir
00 Yorumla
+1 yılErkeğe baskıcı ve aceleci mi davrandın?
05 Yorumla
Soran+1 yılBiraz ama bunun yanısıra fazlasıyla tahrik ediciydim
- +1 yıl
Bu karşınızdaki insanın psikolojisine göre değişir. Genelde baskıcı ve aceleci davranırsanız tahrik olmaz. Sözler de kırıcı olmaması gerekiyor. Odanın havalandırmasından tutun, ışıkları kokusuna kadar etkilenmemiz söz konusu. Bununla ilgili internette profesyonel bilgiler var. Uzun süre bir erkeği tutmak istiyorsanız tabi.
Soran+1 yılBu bilgilere nasil ulaşabiliriz bu arada söz konusu olan benim esimdir
- +1 yıl
Size araştırma yapıp kitap önerisinde bulunacağım. Biraz zaman alabilir buradan yazarım daha sonra.
Soran+1 yıltamam bekliycem teşekkürler.
+1 yılpsikolojik olabilir yüksek ihtimal.
10 Yorumlaboşalırsın iner bir süre sonra tekrar kalkar
02 Yorumla
Soran+1 yılBos almadan demiştim ben.
Soran+1 yılboşalınca inecegını elbettebende biliyorum kaç yıldır
İnsanlık hali işte.. Olur öyle şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılharalet yapmış motoru düşün mecburen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir atımlık canı vardır da o yüzden.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılbir kere attırdıktan sonra eski haline döner. normaldir. bayrak direği mi bu. az dinlendikten sonra yine istediğin sertliğe gelir.
Soran+1 yılBos almadan demiştim ben ama
Cevap sahibi+1 yılo zaman konsantrasyonunu kaybitmiştir. dikkati dağılmıştır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılzor kalkmaz ki boşalırsan zor kalkar
02 Yorumla
Soran+1 yılBosalmadan
Cevap sahibi+1 yılolmaması lazım çünkü zevki gitmio tekrar kalkar
+1 yılİsteksizliktendir o
08 Yorumla
Soran+1 yılIstek vardı ama ben etkileşim tartışarak olurken.
- +1 yıl
Bazilari bir postadan sonra 2 ciyi atamaz. Fazla ugrasma biraz bekle gene kalkar o. :-)
Soran+1 yılHiç Bos almadan dedim ben ama
- +1 yıl
Degisik fantaziler yapin. :-)
Soran+1 yılYapıyorum kac yıllık evliyiz buna rağmen o gece jartiyerimi giyip neler yaptim ama olmadı birsey ya
- +1 yıl
Bikmis adam ayni ucgeni gormekten. ;-)
Soran+1 yılNe alaka ya farkli gorunce farklimi olacak
Soran+1 yılHem madem oyle evlilik ne ise yariyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsan bünyesi işte nerden bilelim
00 Yorumla
+1 yılYok öyle birşey
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl birsey yok
- +1 yıl
Boşalırsan söner. Oda en geç 10 dakikaya düzelir. Ereksiyon halinde olup inerse anında tekrar kalkması gerek
- Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılBosalmadan sonmemi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Stres yorgunluk ve kafayi badka bir seye takmak olabilir iliski odakli degilde sevisme odakli olursaniz sorun cozulur kanimca
Soran+1 yılhaklısınız teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim mutluluklar
+1 yılyok kalkar gene
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler