kadınlar jinekologa giderken biraz utanırlar doktora göstermek gitmek zor gelir bu durum erkekler için de geçerli mi? Doktora rahat rahat gösterebilirler mi?
Cevabın nedir?
mantık olarak olması gereken hangi hastalık olursa olsun bayan hastalara bayan doktor erkek hastalara erkek doktor bakması gerekir bence bir bayan erkek doktor karşısında hastalığını bile söyleyemez duramda oluyor bu bütün hastalar için geçerli değil ama kırsal kesimlerde böyle bir erkek hastayada bayan doktorun bakması normal değil adamın mesela cinsel organında bir sorun var diyelim cinsel organını bayan doktora nasıl gösterecek sırf bu yüzden doktara gitmeyen insanlara şahit oluyorum genelde böle sorunları bayanlar yaşıyor ülkemizde bayan doktarda yetişiyor erkek doktorda ama bu işi düşünen yok bişey derseniz ahkam kesilirler başınaza !
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğer göster derse elbette çekinirim:) Partnerimden başkası göremez...
085 Yorumla
Soran+1 yılailenden çekinir misin
Soran+1 yıloğlum aç amcaalra pipini diye diye utanmıyoalr ya erkeklerr pek : D ondan dedim öyle değilmi ama
Soran+1 yılsanırım evet :D
sadece doğum anında olsa neyse daha evlenmeden bile başlarından böyle olaylar geçiyor siz hem şanslısınız hemde allışık ::D erkeklere babalrı bakar çünkü yni cinsel organalrına ama kızalra kimse bakmaz öyle :D siz şanslısınız :((
Soran+1 yılyaa sorma ya zor bir durum harbiden tabi normal ama insan çekiniyor ya sanki ergenken yakalanmış gibi oluyosun :D malun bilirsin ergenkendeyakalanmalar çok oluyor her türlü bilmem hatırladınmı :D
Soran+1 yılben yakalanmadım ama bizim ufaklığı yakaladım :D baya bozuldu ağlamaklı oldu yazık :))
Soran+1 yılya daha çocuk olduğu için gülmem geldi bide kıırmızı oldu felan ya komikti sonra dalga geçtim felan bu abime anlatmış ağlayarak abimde dalga geçiyodu onunal felan nasıl ? :D
sen nelere hissettin- +1 yıl
Ya çok fazla utandım. Birdaha onun yüzüne nasıl bakarım diye düşündüm. Daha sonra o hiçbirşey olmamış gibi davranınca ben de öyle davrandım. o günden sonra kapıyı kilitlemeden hiç öyle birşey yapmadım:) Bir defada normal bir bayan arkadaşım beni yakalamıştı. Ama ikimiz de güldük, o olay beni diğeri kadar utandırmamıştı:)
Soran+1 yılyakının olduğu için o kadar utanmışsındır diğeriden utanma yok :D
kaç yaşındaydın ve yengenin tepkisi ne oldu
Soran+1 yılgeliyodur büyük birihtimalle ama yengen olduğu için mevzusunu açmamıştır sana ben bizim küçük ergene laf atarım arada :D hele aibmm aman aman rezil eder bırakır çocuğu :D sende abi varmı
Soran+1 yıliyi bir kuzen olmuşsun yani heheh :D hiç bişey deemdinmi ki neden utanamsın diye mi
Soran+1 yılnapalım öyle :D
bu arada aferin sana iyi empati kurmuşsun
Soran+1 yılekleme yapamıyoruz ne yazıkki ama burdan buyurabilirsiniz :D
Soran+1 yılsaolun :))
ee nasıl gidiyor nasılsınız :D
Soran+1 yılyok mu bu ara yakalanma yakalama durumlarınız :D hahahaahah
Soran+1 yılbende ufak çaplı bir yakalanma var efendim ::(( ne yazıkki
ama ufaklığı fena bastım :D
Soran+1 yılanlatıyım :D
hangisini peki ?
Soran+1 yılya benimki çok önemli değildi dediğim gibi ben çok utandım o ayrıda :D
odamda üstümde yai üst kısmında sadece iç çamaşırım varken nufak bir yakaalndım çok utandım ama nedense :((
Soran+1 yıl:((
Soran+1 yıl:D öyle işte ben abime yakalandım arkam dönüktü allahtan kapıyı kaapttı çıktı hemen zaten yoksa çok daha fzla utanırdım düşünseen allah korusun :((
Soran+1 yıloldumu ama şimdi yaa abim sonuçta o benden dahada çok utandı ikimizde şoka girdik
senn kardeşin varmı kız yada erkek
Soran+1 yıltamam sorun yok o zamn :))
ya küçük felan olsam bu kadar utanmazdım ben büyüğüm abim büyük kendime gelemedim doğal aslında sonuçta bikinide giyiyoruz ama bu şekilde çok tuhaf oldum
bizim ufaklığı fena bastım o kadar kötü olmadım ama o çok kötü oldu gözleri doldu delinin :D nerdeyse ağlıycaktı biliyo musun :D
Soran+1 yıl14 yaşında :)) aslında ben ona beebkken felanda çok bakmışımdır küçük anne gibi ama artık utanıyo sıpacan :D neden böyle oluyo acaba birden utanmaya başlıyoalr
- +1 yıl
Kolay mı? Şimdi o vücudunu tanıyor yavaş yavaş, kızlara farklı gözle bakıyor artık. Cinselliği keşfediyor. Bunların ayıp birşey olduğunu düşünüyor belki de... Hepimiz geçtik bu yollardan. İlk masturbasyon yaptığım gün çok korkmuştum. Kasılmalar başlayınca sanırım ölüyorum sandım, Ama zevkten çok korkudan:)))
Soran+1 yılhiç bu açıdan bakmamaıştım :))
hani ben onun annesi sayılırım bende çekinmez diye düşündümde zavallı baya bir kötü oluyır abisi
bide onunla evde dalga geçen çok abim ve babam sürekli onla uğraşıyor oğlan fenalrda o yüzden bide öyle olduğunu düşünsene :D ?
Soran+1 yılaynen ben çok rahatım :D abim ve erkek kardeşim var sadece :)
ama benimde şu sıkıntıjm oluyo malum heray bazı zaamnaklr oluyo evde onu saklamak biraz sıkıntılı oluyor :D acaba anlaşılıyo mudur :S
Soran+1 yılya mastürbasyonu kapın kilitliyken yaparsan ne sorun olur ki ? :D
Soran+1 yılkitlemeyi unutmıycaskısn işte :D beni örnek al :P
sen yengenemi yakalanmıştın nasıl olmuştuki tam olarak bide başka birinede yakalandınmı çok utandığın varmı anlat bakalım güzelce :D- +1 yıl
İki defa oldu. İlkinde yengeme yakalanmıştım. Birkaç haftalığına amcamlara gitmiştim. Yalnız o dönem acayip azgın bir dönemdeyim. Sürekli tuvalete gidip geldiğim için dikkat çekmesinden korkuyordum (malum ergeniz herkesin aklına masturbasyon yaptığım falan gelir diye:) Ben de odamda kapıyı kapattım. Battaniyeyi üzerime aldım. Bir bayan resmi buldum. Başladım yapmaya. Bir anda kapı sen nasıl açıldın, yenge sen ne zaman içeri girdin valla anlamadım:))) Zaten girmesi ile çıkması bir oldu:)))))
Soran+1 yıleee iyimiş o zamn battaniyenin altından görmemiştir belki anlamamlıştır bile
Soran+1 yılşanssızlığın büyük olmasıymış desene çok ereksiyon olmasa belli olmazmış :P
yengen bunu amcana söyledimi bide oan söyleseydi sen maakrayı o zamn gör oldmu böyle şeyler duydunmu sonra sağdan soldan felan :D
Soran+1 yılilk o zaman geriside var galiba :D
ama sen şanslısın amcan senle uğraşmamış bence yengen söylemiştir illa amcan öyle pek takılmayı sevmez heralde
Soran+1 yılhımm ne gibi mesela :D
Soran+1 yılaam benim başımdan yakalanma olayı geçmediki hep ben yakaladım :P
Soran+1 yılgerçekten eceme yanlışın yok muydu peki :D
Soran+1 yılacımamak lazım siz erkeklere valla bak heemn böyle cıvıyosunz :D
- +1 yıl
En iyi cevap olarak konuyu üste alman zekice. Zira bulmak zor oluyordu:)) Ama hakikaten kız çok güzeldi. Sadece baktım. Kötü birşey yapmadım...Kız herhalde beni kız arkadaşı gibi görüyor olmalıydı ki yanımda boxer gibi birşeyle ile dolaştığını gördüm. Ben ne yapayım baktım işte:))
Soran+1 yılprofiline bakıcaktım ki yanlışlıkla bastım ama kısmet böyleymiş şanslıymışsın :D
demek kız seni kardeşi gib ifewlan gördü ama sen onu o şekilde görmedin :D
snn kardeşlerin kaç yaşında kız mı erkeke mi peki şanslı abi :P- +1 yıl
Ya insan yanlışlıkla seçtim der mi:(( Karizma gitti bir kardeşim var kız. Bir yaş var aramızda. Kız beni kardeş gibi mi gördü bilmiyorum ama ben onu ne arkadaş olarak ne de güzel bir kız olarak gördüm. Ne olarak gördim ben de bilmiyorum. Bildiğim şey ona büyük sevgim ve saygım var hala...
Soran+1 yıltamam tamam yanlışlıla seçmedim karizma gitmesin isteyerek seçtim :D
bencede sana evini açn zor durudmayken yardım eden birine saygı duyman en mantıklısı sanada bu yalışır :D
bişey sorucam ya madem snnde kzı akdeşin var sen o regl olduğunda felan anlıyo musun :S kesin anlaşılıyo mudur hangi hareketinden felan anlıyosun
Soran+1 yılneden msn olayına geçince nolcak
Soran+1 yılhımm bakarız olabilir kesin demiyorum ama :d şimdi dışarı çıkmama lazım gelince yazrım :))
Soran+1 yılbaakrız :)) hadi kendine iyi bak
Soran+1 yılpek müsait değildim o yüzden
Soran+1 yılbişey mi söyliycektinki
Soran+1 yılsaol ama yazamk istediğin birşey varsa buyur
Soran+1 yılyok saol gergin değilim bir sorunda yok :S
Soran+1 yılgörüşürüz saol kusura bakma ok
+1 yılÇekinirler ve hastalıkları son radde gelmediği sürece de gitmiyorlar.
03 Yorumla- +1 yıl
Patlayın emi.:)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
+1 yılzorlanmam şahsen ben sonuçta sağlık bu hemşireye poponu göstermek daha kötü mesela =) ama devir değişti artık yani utanmak saçma bence sağlık sonuçta bu geri kafalılığın alemi yok =) eğer bir sorunun varsa kabul edeceksin ve onu çözme yoluna gideceksin gurur yapmak hiçbişeyin çözümü değil =)
08 Yorumla
Soran+1 yılhaaha hemşireye göstermek daha kötü mü diyosun :D normalde bu durumdan mutlu olurlar hele bide hemşire güzelse :D
- +1 yıl
hemşirenin iğrenmediği ne malum kadın belki orada ızdırabın en büyüğünü çekiyo =)
Soran+1 yılyani o onun mesleği ama :D erkekelerin bazıları iğne olunca mutlu olurlar ya o yüzden dedim :D
- +1 yıl
yok ben o türden bir erkek değilim =)
- +1 yıl
oley be oley iğne vuruldum oğlum düşünsene falan :P
Soran+1 yılhahah aferin saan öylle ol bazıalrı mutlu oluyo çünkü :D
+1 yılBen giderim, sonuçta önemli bir sağlık olayı; cinsel hayatımı etkileyecekse gider gösteririm ve var bunda, sonra çalışmazsa naparız allah korusun :)
00 YorumlaErkekler şöyle düşünürler, Ya erkek adamım ben ne ürülogu bende bir sorun yok erkekligime laf getirtmem ben, Ama farkında degiller malın kökünün kurudugundan :)
00 Yorumlacekindigimden dolayi hic gitmedim :(((((((((((9
00 YorumlaCinsellik konusunda 573 cevap paylaştı. 2 kez gittim.İkisinde de rahattım.Sonuç olarak sağlık ve önemli bir uzuv.
00 Yorumla
+1 yılHayır. Bir aydır gidiyorum ve hiçde rahat olmuyor emin ol.
05 Yorumla
Soran+1 yıl1 aydır gidiyorum dediniz size soyunun felan mı diyoalr
- +1 yıl
Yoo mümkün oldugunca en son aşama o :)
Soran+1 yılevet en zor aşama olsa gerek :D
aslında erkekler bu konuda daha rahat gibi aam değilmiş galiba- +1 yıl
bence sanmıorm ben rahat değilim en azından onu biliorm :))
Soran+1 yılutanma :D yazık biz napalım doğum yapıcaz ondan önceside var biz ne edek :D
+1 yılgitmekten hiç bir zaman çekinmedim ama doktora "yok artık ağzıma sok bari" dedirtmekten çekindim, onlara çok saygım var, ürologlarla akraba oldum bi dönem
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. tıpta utanma yoktur.ama gidip de gelin öğrencilerim diye bi grup öğrenci arasında hadi çıkar da görelim derse yapacak birşey yok :)
04 Yorumla
Soran+1 yılayy bide o var üniversite hastanelerinde o yüzden giemiyorum oralara
bu durum başına geldi mi :D ?
Soran+1 yılbenimkini sadece 1 doktor gördü ne yazıkki :((üzülmüştüm
yok bebeklikten beri hadi bir göster diye büyüdük.askerde gösterdik bilimum kadına gösterdik ürolok penis görsün.komplekse girsin.yok öyle bir derdim.ama olanlar vardır:)
00 Yorumla
+1 yılanket eklesen daha kolay olurmuş ama evet genelde çekinir insanlar.
10 Yorumlaüroloji bayan olsa herkes seve gider... ama üroloji doktorları hep erkek oluyorrr.
bu durumda tabiki racona ters bi durum oluyor...00 Yorumla
+1 yılHatta daha yeni gidip testis ultrasonu çektirdim.Daha önce de iki üç kez cildiye uzmanına göstermiştim hem de bayan doktordu:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen ne zamandır ucunda yara var utancımdan gıdemıyorum doktora.
00 YorumlaBen çekinirim sanırım :D
Henüz gitmem içn bir neden oluşmadı04 Yorumla
Soran+1 yılyani zor bişey ya erkekler daha rahatlar ama yinede zor :D
allah mecbur etmesin tabi :)
Soran+1 yılhastalık konusunda naparsın mecbursan bazıları çıplak dolaşıto evde yada arkadaşalrının yanında felan onların yanında öyle gezer msin
çoğu çekinir heralde..bende hiç gitmedim..gerek olmadı
00 Yorumladahiliyice gibi ürolog da bir dr. hiç farkı yok çekinmeden gitmak gerekir...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılağzına alacak değil ya :) çekinmem o nicelerini görmüştür :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenel olarak inaden doktora gitmiyorlar. Evde bütün gün sızlanıyorlar.
01 Yorumla- Cinsellik konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılGorundugu gıbı evet çekınıyorlar..
00 Yorumla Cinsellik konusunda 778 cevap paylaştı. ister istemez çekiniliyor.
00 Yorumla
+1 yılRahatça gösteririm ben.
02 Yorumla
Soran+1 yılgittin galiba önce nasıl oluyo soyunun felan mı diyolar :S
- +1 yıl
Soyunun diyorlar bakıyorlar sonra. Muayene ne gerektiriyorsa yapılıyor.
adamlar bunun için para alıyor
00 Yorumlaçekinmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılutandım
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!