Sırf bu düşünceden kimseyle birşey yaşamıyorum. Ama artık bende istiyorum. Yaşamamış kız var mıdır ki? Çok zor. Ama artık bende şu küçük kız modundan kurtulmak istiyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılhayır asla. daha önce sevgilisiyle yatmış bir kızla çıkma girişimim oldu. bakireliğie cinsel geçmişinin olmamasına deli gibi önem verirken kabul ettim baktım her şekilde kıyaslıyor beni elimi tutmasını bile kıyaslıyordu. bunu istemeden yapıyor ama yapıyor yani. psikolojide şu vardır ilkler asla unutulmaz derler. ilk aşk ilk ilişki ilk öpüşme ilk araban gibi gibi önemli ilkler unutulmaz. beyin kıyaslama yapar ve bunu farketiği zaman biri hiç hoş olmaz.
ben hayatında hiç cinsellik yaşamamış öpüşmemiş bile olsun mantığındayım. ve bulamadığım için 27 yaşındayım ve bekarm. ya bu şekilde ölüp gidecem ya da yapmışı kabullenecem ama kabullenemiyorum. temiz biride çıkmadı karşıma malesef311 Yorumla- +1 yıl
ben 27 yaşındayım evde kaldım sende şimdiden evde kalmışlar arasına yaz adını
Soran+1 yıl27 siniz yaaa ne evde kalması ben kız halimle en aşağı 30 diyorum.. İşini kur düzen oturt ev al.. Ben bunlara kafa yoruyorum o vakte kadar.
- +1 yıl
evim arabam ve şirketim var hatta yatırım için 2. evimi alıyorum kiraya verip kira geliri alıcam. ben hiç bir zaman 25 üstü bir kıza bakmam çünkü 30 ve üzeri doğum yaparken sıkıntılar yaşar. baba olmak istiyorum yalnız kız ile yaşamak istemiyorum o yüzden 25 ve altına bakıyorum. 25 te evlensek 26 da hamile kalsa 27 de doğursa 1 çocuk bile olsa 30 yaş altı demek
Soran+1 yılİyi de hayat zor.. insanlar okuyor ekmek parası derdinde.. oho ben evde kalmışım o zaman ölmüşüm yani 23 üm.. Etrafımda dogru dugun aday yok kimse istediğim gibi gelmiyor.. Kariyer hedeflerim filan var... Bir de üstüne üstlük kimseyle çıkmadım daha... Evde kalan benim bence... Ablam 28 de evlenmişti lakin..
- +1 yıl
nerede yaşıyorsun hedeflerin tam olarak ne kriterlerin ne bilmiyorum ama üniversite okurkende evlenilir. benim evli bir dünya üniversite okuyan arkadaşım vardı. kız baba evinden yurttan ya da arkadaşlarıyla tuttuğu evden değilde eşinin kocasının evinden okula geliyordu fark bu sadece. ben 3 çocuk istiyorum ev cıvıl cıvıl olsun istiyorum ve araştırırsan öğrenirsin hiç bir doktor 30 ve sonrasında hamile kalmayındoğum yapmayın diyor. ben çocuk olacak diye eşimin daha fazla acı çekmesini ya da çocuk oldu eşin öldü haberlerini duymak istemem. aslında 3 çocuk isteyen ben için 25 bile geç ama neyse umarım karşına en iyisi en mülkemmeli çıkar ve mutlu olursun
Soran+1 yılohoooo valla benim çevremde de hiç yok evlenen nasıl bir çevredeysen... okul bitmeden hayatta evlenilmez.. Neye güvencen sevmiyorum böyle şeyleri ya.. Zaten sen baya zayıf bir kadın arıyorsun.. Tıp okusam bile 26 da mezun oluyor olurdum.. Hiç kimse okurken evlenmemeli çok saçma.. Azdınız mı diye ona denir asıl.. Kocasının evinde ders çalışmak :S :S Hamile iken finale girmek :S :S 3 çocukla büte kalmak :S :S Amaan neyse çok başkayız zaten.. 27 olmana ragmen evde kaldım diyorsun Erkeksin bir de çok dar bakıyorsun.. 30 35 erkek için.. kıza max 30 .. birçşeycik olmaz merak etme daha geç 35 te çocugu olanlar bile var.. Hiçbirşeycik olmuyor..
- +1 yıl
olayı çok farklı yerlere çektin azdınız mı diyerek. birincisi okurken çocuk yapılmaz. 25 te mezun olsa nişanı sözü düğünü derken bu 27 yi bulur bak yine çocuk için 30 yaşa dayandı. ama önceden evliysen hemen çocuk yapar ve hamile kalır doğurursun geç kalmamış olursun. ben neden mi evde kaldım diyorum çünkü gençlik enerjim varken bunu eşim ve çocuklarıma harcamak isterim. 40 tan sonra baba olacaksam ben 45 yaşında baba oldum diyelim 25 ile 45 yaş enerjim bir mi olacak. çocuk haraketli oyun düşkünü olacak baba baba oynayalım diyecek ben yaşlıyım hayır diyecem. ben gezip tozmak yemek içmek isterken şimdi 40 tan sonra evden çıkmaz olacam bu çocuk içinde eşim içinde sorun olacak. kısaca 40 tan önce baba olamazsam evlenmem asla
Soran+1 yılBence böyle kesin çizgiler koyma.. Hayat yani.. Artık eskisi gibi değil. İş bulmak bile kolaydı.. Artık herşey daha zor. Herkes ugraşmak zorunda. Erteleniyor herşey bu yüzden.. Yapacak birşey yok. 40 ta da baaba olunur. Benim annem beni 35 ken doğurmuş babamda o civarken.. Ben 3. çocugum ailee.. Yani bir eksiklik duymadım mesela.. Bence böyle engelleri hayat kurdurmuyor bile zaten.. Olmuyor beklediğin gibi de gelmiyor zaten.. Valla hani bende bakıyorum etrafıma böyle kendini gösteren koca peşinde dolanan habire bakan sinyal veren bir kız da değilim arada tek tük talipler çıkar ama hiç istediğim gibi olmaz.. Ben o yuzden artık şeyi gördüm namuslu olmak başa bela birşey. o* guzelce herşeyini yapıyor en harika eerkekle de sonunda evleniyor sen böyle bekliyorsun.. Olan bu yani.. Çok sıkıldım ama öte yandan da bıraktım ucunu.. Aramıyorum artık hiç.. Beklemiyorum da beyaz atlı prensi..
- +1 yıl
dışardan gözüktüğü gibi değil olay. sen namusunu koru ve asla namuslu olmak başa bela deme. adam yakışıklı karizmatık giyimi kuşamıyla dikkat çekici ama birde içini gel gör. yani burada en önemli nokta iyi anlaşmaktır. kısaca kevaşelerin birlikte olduğu ekekler ya da evlendikleri erkeklere dikkatli bak onların içini tanı karı kız düşkünü futbol siyaset it kopuk arkadaşlar der dururlar. eğlenceli yanları yoktur. örneğin sen uzay filmi seversin o yıldız ay diye bilir uzayı sadece. yani dışı değil içide dolu insana bak.
- +1 yıl
oral seks yaşamak istiyorsan ya da daha ilerisi. bir şekilde evleneceğin kişiyi bul ve onla yap. ben nikaha 1 gün kala nişanlısıyla yatıpta terkedien kızları bile gördüm yani namusunu bence yerinde olsam evlenene kadar korurdum. ve ilkler unutulmaz o yüzdenilkin eşin olsun. yoksa farkettirirsin
En İyi Cevaplar
+1 yılOpusmenin ileri olmuyor bende dusundukce soguruk hem o dudaklarla annemin babamin kendi anne ve babasinin ellerini opecek sonra cocuklarimizi opecek sabir acidir ama meyvesi tatlidir sabret cocuklarini sadece esinle bir seyler yasamis birisi olarak opmenin koklayip sevmenin guzelligi hicbir seyde yok
03 Yorumla
Soran+1 yıl:( eşinle birşeyler yaşamış amaaan sonunda tüüüm çıktıgın çocuklar iyi oalcak evleneceksin bir ayının tekiyle neyini bekliyorsam :D :D Evleneceğin bile meçhuul o da var.. Tecrubesizliğim başa bela bir de bu devirde..
- +1 yıl
Evlenecegin insana ayi diyorsan zaten yapabilecegim bir sey yok
Soran+1 yılee tabi ayıya kalıyorsun.. Böyle yakışıklı kibar tormantik biriyle mi evleneceğim? Neredeymiş o :D Türkiyede bir de.. peh
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek bisey yasamamistir yasamamis ister hakkıdır ama yasadigi halde bisey yasamamis kadin isterse bastaki erkek kelimesinden dolayi ozur dilerim.
10 Yorumla
Azdınız mı yaaaa Pesss Vallahi şaşırıyorum evlen ozaman çok istiyorsan
22 Yorumla
Soran+1 yılSeks için evlenmek çok saçma.. Hayatımda duydugum en saçma sey. Evlilik için fikrim 30 lar..30 akadar kimseyle evlenmek istemiyorum.. O zamana kadar birini de bekle diye tutmak çok saçma :D Komik yani.. Azmakla da ilgisi yok. Yaşım rtık gelmiş.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
47Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılküçük kız modunda gerekirse evlenene kadar öyle kalmalısın derim çünkü o masum şirin kişiliğini yıpratıpta çabucak yaşamak isteyipte bir itin önüne yemeğini verir kibi kendinide atma sonra ben neyapmışım dersin hattağa bir yuvan dahi olmaz kendini evleneceğin insana sakla bak gör ozaman nedemek istediğimi o yıllar gelince daha iyi anlayacaksın emin ol.
04 Yorumla
Soran+1 yılİtin demeyelim de begendiğim çıkmak istediğim hoşlandıgım ama ciddi düşünmediğim biri yani.. Şu an hayatta düşünmüyorum evlilik 23 üm. Kariyer yapcam yurtdışına gitcem hayallerim var.. Ama 30 a kadar da böyle nasıl bekleyim çok saçmalık
Cevap sahibi+1 yılsein ciddiye almadıklarını başkası seni niye ciddiye alsınki kullanılmış mendil gibi çöpe atılırsın sürekli hem yaşayan nasıl yaşıyor onlarkadar iradesiz bir insanmısın sen.
Soran+1 yılValla artık herkes böyle yaşıyor ve kabul de ediyorlar.. Bence böyle mal gibi ekliceğine keyfine bak daha bile iyi yapıyorlar zaten 30 akadar beklemicem mi bozuk kızda 30 da evleniyor.. Ben de ne anlamı var ki :D Amsaaan valla dezavantaj hatta :D
Cevap sahibi+1 yılkendi düşüncen kendi fikirlerin dikkat et arabalar fazla bozuk yoldan gitmez otobanı tercih ederler genellikle.
Bilmiyorum o anki düşünceme bağlı olurdu ama evlensem de zorla erilmiş çok düşünerek almış olduğum bir karar olurdu ama evlenmezdim galiba ya çünkü biliyorum evlenince hep aklıma gelecek
02 Yorumla
Soran+1 yılEe ama yapmamış kız var mı bir bak etrFINA MUMKUN mu sence? hem nasıl anlayacaksın
Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Oral seks aslında en masum ilişkidir bir bayan için.. Kendisine dokunulmadan da partnerine zevk verebilir.. zira partneri de kendisine oral yolla orgazmı yaşatabilir.
Güvendiğin birisi ile ilk deneyimini yaşamak tamemen senin elinde.02 YorumlaGeçmişi geleceğime alet etmem
Benimleyken önemli
Geçmişi kurcalamam
Bakma bir çoğu seni kötülüyor ama bir çoğunun yanında sen masumsun02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun... :D Zaten lu bile traji komik bana yapma etme diyorlar kendileri benden küçük mesela ama 18 inde bile yapmadıgı halt yok.. Yani başkasında görünce yayıp da sen yapınca farketmiyorsun bile.
Cinsel Yaşam konusunda 12,2b cevap paylaştı. iyi de hayatını mahvedecek kadar nedir bu kudurgunluk. evlenip eşinle yaşasan olmuyor mu. birilerine meze olmaktan hiç mi onurunuz kırılmıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var ya 23 e kadar kimseyle çıkmadım bence yeterli yani.. Artık ben bunu bireysel ihtiyaç gibi filan görğyorum artık küçük kız değilim ruhen kadınım yani.. Ee napiyim seks için mi evleneyim ne saçmalık...
+1 yılEvlenirler evlenirker buradakilere sen aldirma bunlar namus bekcisi ama nedense sarkintilik yapilan mesajlarida gizli yaziyorlar. Canin ne istiyosa yap
00 Yorumla
+1 yılBendede çıkmalısın küçük değilsinki Yetişkin kızsın
Hayatının en güzel Günlerini doya doya yaşa bence bu Günlerini çok arayacaksın oral seks inanki sesten daha zevkli şu anda yanında olmak isterdim00 Yorumla
+1 yılyaşamayan mı var ? hem en doğal hakkın hem oral seks az kalır hepsini yaşamalısın oral anal vajinal.
00 Yorumlaneden evlenmeyeyim sadece hayatında kaç kişi oldu dediğmde bana doğrısunu söyleyecek izmirde isen selam veriyorum sana :))
00 Yorumla
+1 yılTiksinç verici. Başkasının zevki olup üstüne boşalcak sonra ben evlencem. Pehh
31 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum sana
yapma bence kendini erkeğinde sakla git onunla yap mallık yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış anlama seni sorgulamıyorum. Sadece Müslüman olup olmadığını merak ediyorum. Müslüman mısın?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl30 a kadar evlenmeyi düşünmüyorum, 30 a bastığımda gel o zaman düşünürüz.
06 Yorumla
Soran+1 yılsupersinnnn :D Bende 30 akadar evlenmicem :D 23 üm ben 29 olurum sen 30 .. Evlenebiliriz hatta evlenmeden de birşeyler yaşayablr...
- +1 yıl
Buraya gel hatun hemen
Soran+1 yıl:D :D D: keşke diyormuşum :D Ama böyle bişey yapmıcam maalesef :(
- +1 yıl
Ben burdayım.
Soran+1 yılSarışınım :/
- +1 yıl
Görmeden yargılamak istemiyorum bu kez
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevdiği kişi ile yaptıysa sorun yok. Ancak her önüne gelenle yattı ise o zaman sorun var demektir.
00 YorumlaBunlar herkesin kendi kararı kimse bir şey diyemez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. yaşamayanmı var sanki emin ol herkes ağzına birşeyler almıştır
00 Yorumlabirlikte olan kizalr var. onlar evlenemiyeceklermi simdi? Tabikide evlenecekler
02 Yorumla
Soran+1 yılhah aynen öyle.. Boş yere beni beklettiriyorlar :D Hiç de değerim olmuyor :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılgel benle suftah et guzelim kendini kollarima birak tatmin edrrm seni hertürlü
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılküçük kız değil kaşar kızmı olacaksın. Temiz kallllll derim sana
30 Yorumla
+1 yılBen evlenmem.
Temizsin , temiz kal.02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlayacaksın ki?
- +1 yıl
Elbet açık verilir.
Öpüşmeden falan.
+1 yılyaşamış yaşamamış evlenmeyi düşünmüyorum.
00 Yorumlaevlenirim neden evlenmeyeyim ki?
00 Yorumlaküçük kız modundan çıkman için yalamnmı gerekli
10 Yorumla
+1 yılaferin sana.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İstemem ben bakirim arkadaş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılBen istemem sende yscksan evlen rhat rhat yasa
00 Yorumla
+1 yılkadınım diyeceğim insan her şeyi benle yaşamalı
00 YorumlaAptalca bir soru seviyosan evlenirsin.
00 YorumlaYürü be kim tutar seni. :)
00 Yorumlabu namussuzlugu yapınca büyük mü olucaksın yani?
00 YorumlaBişey dicem cevap verirsen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılBenilmle olduktan sonra sorun yok
00 Yorumla
+1 yılilk deneyiminden sonra yazarsın buraya bekleriz
00 Yorumlayapma sakla kendini kızım malmısın ya.
00 Yorumla
+1 yılhiç oral seks yaptın mı?
00 Yorumla
+1 yılkurtul ben yaparım açılışını gel bana :)
00 Yorumla
+1 yılmerk ettirdin kednini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Kisiden kisiye degisir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmem... sakın öyle bişey yapmaya kalkışma!
00 YorumlaEvlendim bile.
00 Yorumla
+1 yılHayatta evlenmem
02 Yorumla
Soran+1 yılBulamazsın diger türlü kız
- +1 yıl
Sacmalama ! Nasil bir genis mezhepte yasiyorsaniz herkesi buna dahil ediyosunuz. Her sey sizin cevrenizdeki gibi degil
yapmayan kaldımı ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. İstemem
00 Yorumla
+1 yılAnalda yasamismi?
00 Yorumla
+1 yılAyni dusunuyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla.
00 Yorumla
+1 yılben evlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes
00 Yorumla
+1 yılİstemem
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Oral seks ya da biraz birşeyler yaşamış biriyle evlenir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne