Soru belli. Sizin tercihiniz ne? Nasıl seviyorsunuz:)
kıllı *
kılsız *
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Böyle kaymak gibi olması lazım tüysüz hafif pembe olucak var ya bembeyaz ne yağlanır yalanir varya off cuma cuma
Yalamanı istesem..
doğal olan şeyleri severim, aslında kıllı olması daha doğal ve kadınsı duruyor... ben severim kıllı olmasını. sanırım şu an seninki de kıllı... tertemiz olması tebi ki ayrı bir keyif, yumuşacık prırıl pırıl emerken dudaklarımın arasında kayması o yumuşak etli dudakların çok güzel. ıslandıkça kayganlaşıp iyice iştahımı kabartır.
Aldırcam :)
bugün seninle olmak güzel olurdu :) sabah en kıllı haliyle yalamak ve akşam da daha yeni ağdalanmış tertemiz haliyle :)
Sabah akşam yalanma keyfi.. Vuu!! 😀
en keyiflisidir, çok severim ben de... seni rahat bırakmazdım emin ol, dudaklarım her fırsatta bacaklarının arasında olurdu ;) salonda tv izlerken bile... ama şu an aldırmadan önce kıllı haliyle yalayıp emmeyi çok isterdim seni.
Konu kapansın bence cumaya gideceksin :)
:) neden suvar sabun var, alır abdestimi giderim... cumadan önce yalanmaz diye bir şey mi var ;) bacak aranı emerken, dudaklarının arasında dilimi gezdirirken. akan suyunu emerken aldığın zevk önemli ;)
Zevk var canım o başkaa. Senin için dedim ben :)
o zaman gel... cumaya gidene kadar emeyim ;) nerde bulucam seni bir daha böyle kıllıyken ;) sadece üst kısmında mı var yoksa dudaklarının üzerinde de var mı kıl bacak aranda
Dudaklarının üstünde de var
teşekkürler eig için ;) gel sen gel ;) tadına doyum olmaz şimdi onun :) klitorisini emerken bir yandan da başparmakla dudakların arasını okşarım keyfine keyif katarız senin ;)
Ne Güzel konuşuyorsun öyle 😂
:) sadece güzel konuşmuyorum, güzel de emerim ;) açayım mı gizliyi konuşmak ister misin biraz
Hayır sağol :)
hımmm bilinen biri misin yoksa burada :)
merak etme sır tutarım ;)
şu an pırıl pırıl yumuşacık bir amla geziyosun sanırım :) yeni aldırınca tabi :)
bu kadar yokluktaki insanlara sordugun soruya bak sitenin %70i bakir
Hayal de mi etmiyoruz abi! :)
Ben kol kıllarına tahammül edemiyorum sen nerdekinden bahsediyorsun
kılsız ya :) böyle kaymak gibi pamuk gibi oluyo :) böyle dilimi gezdirmek yalamak öpmke agzıma lamak bizirini yalama :) vajinanı dilimi sokmak :) kılsız olunca daha güzel oluyo :)
Canımı çektirdin ama :(
benimkide taş gibi ya :) sabah sabah benimde canım çekiyo :) bunu yaparken elimlede gögülerini okşardım dige elimde bacakların ve kalçaların arsında giderdi :) başımıda bacaklarının arsından çıkarmazdım :) ne yapardım öperdim ya :) inan benimkide taş gibi oldu :)
ısısıra öperr emekerek yalardım :) agzımdan suların akarak sonra altıma alırsım penisimin başını şişirip minicik dudakları arsında penisimi taş gibi başını gezdirir :) vajinana sokar gibi yapardım başını şişrip bastırırdım ama sokmazdım seni çıldırtırdım :) bana mesaj atsana gzüelim tanışalım yalayım sevişelim :)
ne igrencsin kizm sen yaw. klli olup da beni mi ısıtacak
tabiki tertemiz sabak kalkmışnın canın çekiyor elini atmışsın kaymak gibi başlıyorsun yemeye :)))
:)))
Haklısın :))
Merak ediyorum kıllı haliyle de seviyomusunuz diye
Merakımı giderdiğin için teşekkür ederim 😘
Sağol :)
Ben kıllı severim , kıllıya oral yapmayı daha çok seviyorum dişleye dişleye...
Dişleye Dişleye demek. Hımmm
https://i.hizliresim.com/qYl463.jpg
Tüysüz şeftali kimi olsun. 😇
genelde temiz severim, ama kıllı olması da tahrik ediyor bazen özellikle kıllı olmaısnı istiyorum
Değişir isteklerine göre yani
aynen öyle
sen nasıl seversin
Temizzzz
Hiç farketmez. Temiz olsun yeterli.
Evet temizlik önemli
Kıllı olsa bile temiz olursa o da gider
temiz, en fazla 1 haftalık kıllı
Tamam :)
huyunu husunu bilmiyorsan mutlaka tertemiz tut, kıllı kısmı fantezidir ilerde
Evet ya çok dikkat ediyorum bu konuya
japonmuyuz la biz ne kıllısı
Pamuk gibi olcak dimi dokununca. Kılsız en güzeli
Kıllıda midem bulanıyor
Temiz ve tüysüz olacak kesinlikle
Olması gerekende o :)
Kızim yorumları okudumda yok yere milletin aklına soktun. cuma cuma namaza gidemicek millet
Sadece nasıl olması gerektiğini söylemelerini istemiştim ama yorumlar yapıldı.. Benimde canım çekti..
Hayranın çok var. At mesaj birine rahatlatsınlar seni
Sanal sevmiyorum :(
Onlar dağı taşı delip gelirler yanına
Sanki herkesle yapılabilecek birşey gibi ne rahat söylüyorsun
Belliki sen yapabiliyosun. Herkese aynı yorumun var hemen hemen
Biri olsa Güzel olur çoook güzel olur. İstiyorum elbette. Ama günümüzde öyle bişey yapmam mümkün değil
Valla kızim istemiyosan hortum sok. Git soguk suda banyo yap rahatlarsın
Sağol ya :))
Vajina olsunda yalayalım
Ya çok az olacak 2-3 günlük
Ya da hiç olmayacak
Anladım :)
bit ayıklamak istemem.
Hahahh katılıyorum 👏👏
seninki kaymak gibidir di mi? :)
Birazdan ağdaya gidiyorum aldırmaya :)
ouufff.. mis gibi.
Evet :))
yalarunnnnn :)
Temiz olsun bizim olsun
Tertemiz kilsiz olacakki tadina bakiyim
Birlikte dus yapip kendim kuruliycam sonra bacaklarini ayirip basimi yerlestiricem off ya
tabijkide temiz ne o oyle kıllı kıllı kokuşuk
Kıllı olmalı. O kılları öperim ben
Uzatınca öpmeyi isterim
Öpmeniiiiiii
Hmm , adaya gitme ozaman
Vajinaya parelel çizgi halinde 1 haftalık kıl
İyi tarif :)
Çok fazla tahrik edici oluyor. Özellikle beyaz tende.
Olabilir gerçekten:)
Tenin ne renk?
Hafif kıl olsun ya.
Temiz olsunki zevki çıksın kaymak olsun
kıllı ne ya leş gibi kokay ögg
çok az olsun canım.
Tamam :)
Tamam bir daha ki sefere çok fazla alma :) okşayarak zevke getirmek istiyorum seni :D
Anlaştıkkkk
:)) oral da ne tatlı olur var ya. off. aklımda yokken aklıma soktun. şimdi nolcak.
Bilemedim napsakki..
önemli olan seninki nasıl :D
Temiz 😂
Tertemiz severim.
Temiz olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?