Hatta hem sert oksayip hep tokatlamak istiyormusunuz mesela :)?
bademli_magnumm sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılCanım ben her zaman o anların romantik ve hissedilir şekilde yaşamayı severim. Okşarken yavaş olmayı severim ama partnerim için dokuşlarımı hissetmesi için bastırarak yapmak ta isterim. Vajinanız sulandığın da da okşamak daha hoş güzel anlardır. Kokusu daha çok tahrik eder.
22 Yorumla- +1 yıl
Tabi bastirmak sart arada :)
- +1 yıl
Haklısın güzelim :) Bir parmağım içeride olduğunda daha güzel olur :)
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılzina fena bir iş sizin işinz zor bence. kafayı seksle bozmuşunuz. azgınlıkta erkekleri geçtiniz. oda burada soruyorunuz. yaptığınız becerdğiniz hiçbişi yok. bunlar hep tatmin. Allah akıl fikir versin
134 Yorumla- +1 yıl
Nasil yaptiginiz yok ahh ahhh yatagin dili olsa konussa eyvah eyvah dersin :))
- +1 yıl
yok tabi yapan burada anlatmaz. ikinci yapanında işi zor. üçüncüsü kafayı seksle bozmuş kadınında erkeğinde beyni olduğunu sanmıyorum hiçbir işede yaramaz. yatağın dili olsaymış eyvah eyvah vay anasını üç dakkalık zevki kafasının üstüne çıkardı.
- +1 yıl
sen bana kahkaha atana kadar beyazı giyeceğin günün hesabını yap sonra pişman olanlar gördüm ben
- +1 yıl
neyse sen onu yemişsinde laf hiç yememişin onuda benden yedin :)) neyse sana kolay gelsin. yatağın dili yok ama seninkisi baya uzun bu arada
- +1 yıl
valla acayip laf düzdürüyorum yaa ne güzel oluyor bayılırım senin gibilere. burada yaşayacaklar ama öbür dünya meçhul. canlarım yaa.. ahh ah yatağın dili kaynananın eli :))
- +1 yıl
bir arada bize gel seni bizim banyoya sokalım o kadar kir nasıl çıkar :))
- +1 yıl
sen bu dünyada sadece cinsellik düşünen birisin Allah umarım ilerde sana bir bela vermez. ee hasta olmakta var bu hayatta. böyle kalmayacan yaşlanacanda falan..
- +1 yıl
Arkadas ne dertli ciktin sen boyle :)) konusacak yer ariyomussun :))) bak neyin ne oldugunu senden iyi biliyorum burada kimseye yalan borcum yok neysek o seks disinda yaptigim yuzlerce guzel sey daha var sen sikma canini;))
- +1 yıl
aay bayıldım bide çok dertli çıkmışım haha, başka konuşacak yerim kalmadı bir sen vardın. ben senin yalan borcun oldunu veya olmadığını ima etmedim ki. istersen yap banane, öyle yaşamanın bide sonu olacak. ne olduğunu benden iyi bilemezsin sen, ve sen beni tanımıyorsun ama ben seni başlığı açarak tanıdım :))) buda sana kapak olsun :) ben canımı sadece kendi sorunlarıma sıkarım yüzlerce şeyden yaptığın içinde en çok ve düşündüğün sadece bu yavru. sorularına baktım hep seks başka bişi yok bir insana faydalı birşeyin bile yok
- +1 yıl
haa bak neyin ne olduğunu benden iyi bildiğin için mi zina yapıyon ve zina çok fena bir iş. seksi biliyon ama zinayı bilmiyon yarı yolda kalmışın. bence sen şöyle bir googlede gez sayfalarda falan. burayla kalma ufkun genişlesin :)) ben böyle değişik biriyimdir. bir yere takılmayım.. asvalt ağladı beeee.. yaparım anladı :))
- +1 yıl
yorumu beğenmedin işine gelmedi.. canım ya sen şimdi sütte istersin ballı olsun mu :))
- +1 yıl
canım ben feci biriyimdir böyle yorumları arkaya arkaya görürsün yattığın erkeğe benzemem ben :)) aa sen şimdi hangisine yazcan. neyse sen takıl umarım birtgün o yaptıklarına pişman olmazsın:))
- +1 yıl
Birileri bu arkadasa yardim etsin sanirim durumu pek iyi degil :)) senin basina vurmus belliki yapamamak :)) neyse senin beni anlamaya calisman bile mumkun degil o yuzden ugrasma hadi kendine tartisacak baska bir soru ara bul :) ben tartismam tarzim degil :)))
- +1 yıl
eee yorum bekliyoz :) haa yemedi demi akşama kadar seks yapmaya yazmaya benzemiyo :)) sen ulaşılamayacak şeyleride hayal ediyon bence sen başkasından daha çok dertlisin :))
- +1 yıl
kızım bırak bu egoları benim üzerimden ego yapacak hatun anasından doğmadı. ben gayet iyim. ben tartışacak bişide yaratmıyorum seni bir güzel boyuyorum rengarenk oldun içinde ferrari sarısı bile var oturup ferrari hayali kurma. senin durumunu hiç beğenmiyorum bence sen ali AGAya git adam çoğu birini uçuruyor :)))) şans belki sanada güler. agayı tanırsın heralde ali ağaoğlu.
- +1 yıl
Yorum yazmak bazen boştur seninkiler gibi :)
- +1 yıl
heee başıma vurdu yaa yapamamak terk derdim buydu babam hastanede ölürken ben seks meks düşünecektim. ha istesem kaç kerede kaç kişiyle yapmıştım sana kendimi ispat edersem kıskanacak durumlar çıkar ortaya. ben asaletliyim kuş. seninde beni anlayacak kapasiten yok. sen başkasını bırakda öteki tarafı düşün oraya tek koyacaklar seni, orda yatakların dilide olmayacak :)) buda iyiydi bak.
- +1 yıl
yav bayılıyorum senin gibilere böyle milet bana çok akıllısın der senin gibiler çıkar karşıma senin beni anlayacak durumun yok deyip kendi egosunu tatmin eder :)) senin neyini anlayım ben yaa aha sorun yukarda. sen kendi sonu düşün youtube kırmızısı :)))
- +1 yıl
hehe yazacak bişi bulamayınca yorum yazmak boştur. kimin ki boş acaba :))
- +1 yıl
bu arada yorum yazmak boştu benim yazdığım da boştu niye gelip altına düzdürdün hiç cevap vermeseydin :)))) buda ayrı kapak :)
- +1 yıl
bademli magnum..! nickde yakıyor ha, sen bunla şimdi iki ferrari bir mercedes bir kartal bide ford minübüs kazandın.. hayırlı uğurlu olsun :)))
- +1 yıl
kız sana mesaj yazdım insan bir cevap yazar ya. nasıl biliyorsan öyle yap yani. ben kimseye karışmam. sadece yanmanı istemedim.
- +1 yıl
son sözüm; son gülen iyi gülecek
- +1 yıl
ve sen bence boş boş şeylerle uğraşan cacığın tekisin insan minsan değilsin seni iyi halbur ettim ben. anlayana.. yallahhh
- +1 yıl
Allahim akil dagitirken bazi kullari kacmis galiba :)) bak kaale almadim yazmadim sen hala yazmaktan vazgecmedin mesajina cevap vermedim diye mi?
- +1 yıl
valla canım ben senin gibi oturup burada boş muhabbetler yapmıyom işten spora gitttim ordan eve yeni geldim. lafla peynir gemisi yürümez. kaale burada da almasaydın.. yok ya senin gibilerle uğraşmaya bayılıyom. bir mesajına kalmadım şükür oda bir mesaj yani. ve görünen o ki sen kaçmışın kaçarsan işte böyel olur :))
- +1 yıl
sana şimdi yazarlar zaten 'aşkım hem sert okşarım hemde okşamayı severim' sende bu cevaplar içinde kendinden geçersin :))
- +1 yıl
Sen cidden bir doktora git sende kesinn bir sorun var :)
- +1 yıl
sana bir kapak daha; o ki çok akıllısın hadi türkiyeyi bu kötü gidişattan kurtar bakalım oturup kukunun zevkine dalma, hadi görelim seni. yoksa sadece seks mi düşünebiliyon :)
- +1 yıl
yav yazıların yukarda kalıyo göremiyorum yani mesaj yazarmısın :))
- +1 yıl
Turkiyenin kotu gidisatini durduracak olan her Turk vatandasi gibi yapacagimi yaptim ben.. anlayana... bu kaosu cikaranlar kim hepimiz biliyoruz hersey birbirine bagli dilerim daha fazla kan dokulmez.. ben sitede cinsellik soruyorum diye baska marifetim yok mu sandin sen ahahaha ;)) bak senin diline vurmus açlik boyutun tirmanmis gitmis senin acilen sevismen gerek bu uyarimi dikkate al yoksa gidisatin kotu olur demedi deme...
- +1 yıl
aşkım sen bana mesaj yazmadın bende sana yazmıyorum küstüm ben yemek yemeye gidiyorum ;))
- +1 yıl
piişt gittin mi kız yoksa birinimi buldun insan bir yazar ;))
- +1 yıl
kanka küstün mü :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Erkekler Ne Diyor
67
Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Klitorisin hassan yapısını tahriş etmeden , avuçlamak ve bastırıp titretmek sureti ile , dış dudaklara tatlı sert tokat seansları şeklinde itina ile okşar ve sulandırırım..☺️
10 Yorumla
+1 yılben bastırarak okşarım ama üst kısmını alt kısımda genelde bastırmada acı hissi olabiliyo G noktası dedikleri yer biraz bastırılırsa daha iyi uyarabiliyosunuz... tabi tokatlamak güzeldir ama abartmadan 4 parmak şeklinde olması lazım
15 Yorumla- +1 yıl
Tabii bolgelere gore sertlik kavrami var ;)
- +1 yıl
tabiki efendim onu bilmeyene biz odun diyoruz kısaca :)
- +1 yıl
Hahaha evet odun denilebilir bilmek lazim sert yumusak ya da vahsice olmak gereken zamanlari :)
- +1 yıl
Kızı tam zevke getirdiğin anı yakalarsan sertin kralı uygularsın :D
- +1 yıl
Dogruu;)
Cinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı. seks dediğin sert yapılır bence tokatlıcan duvardan duvara kıstırcan böyle tutucan boğazından neyse =))
24 Yorumla- +1 yıl
Haha tamam gerisini ben tamamladim :D
- +1 yıl
Ben kafada tamamladim sahnenin devamini :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce yukardan aşşağı klitorisi parmak arasına alarak gidip gelinir, bir kaç kezden sonra tokatlanır.. Partnerin gözü kapalı ve dudaklarını ıssırmasını seyredilir :)
10 YorumlaYumusaknovalamalarla. klitorise. baslarim devaminda alinan. hazza. gore yavasca sert oksamaya baslar ve. zirveye ulastiririm, onemli olan. dogru noktaya dogru seilde. dokunmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet aşırı derecede sert okşarım tokat atınca huylanmalarınızı çok seviyorum geriye doğru gerilmeler mahvediyor beni
03 Yorumla- +1 yıl
Yani yanii :))
Cevap sahibi+1 yılne kadar uyumlu cinsiyetler yaratmış tasarlayan beni kudurtan senide kudurtuyor
Cevap sahibi+1 yılama zevkten ağlatana kadar yalamak işte en çok o bitiriyor
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim favorim trafik lambalarının butonları, hepsini haşat ederim.
21 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha anladim :)
+1 yılseks karşılıklı mutlu etme sanatdırı
mutlu olarak mutlu etme
burada önemli olan zevk aldığın ve zevk verdiğin şeyi yapmaktır04 Yorumla- +1 yıl
Tabiki ona suphesi olan yok tarzzz denen bisey vardir ama dimi ;)
- +1 yıl
bazen sadece dilinle dokunmak bazen sert vuruşlar olabişlir
sekste hep aynı tarz aynı şeyler monotonluğu getiir - +1 yıl
Beni anlamadin sen :) neyse bosver
- +1 yıl
anlat kendini o zaman
Kucağımda ayaktayken zıplatmak istiyorum daha çok. İçine boşalırken de duvara vurarak boşalmak isterdim arada ezerek 😉
02 Yorumla- +1 yıl
Hardcore leon diosun:)))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSitenin sapığı kısa aradan sonra yine geldi. Biri şunu zksinde rahatlasın artık ya :P
06 Yorumla- +1 yıl
Iste konu o dedigin sey degil :))
Cevap sahibi+1 yılBence tam o :) Biri çıkıp herşeyini tokatlayarak seni becerirse bir daha soru sormazsın :) Yazık ihtiyacını böyle görmen :D
- +1 yıl
Gercekten gercekleri bilsen şok olurdun emin oll :)))
Cevap sahibi+1 yılSende buradaki diğer kızlar gibi atıp tutan birisin boşver bilmeme gerek yok. Ben şöyleyim böyleyim diyen kızın ıh ah onu yapma bunu yapma daha girmeden acıdı demesini hatırladım :) Hemde bu sitedendi hepsi :)
- +1 yıl
Her kusun eti yenmez her kusun otusu de ayni degildir bilesin :)) hayirli isler
Cevap sahibi+1 yılHer kuştan kastın sen isen seninle zaten işim olmaz :) Çenesi çalışanın ağzı çalışır sadece :) Ötüşe gelince hepiniz aynı poksunuz :) Grup yaparken bile ıh mıh diyen tek ırk Türk kızlarıdır. Yurt dışında hiçbir kız 18 inde olan bile 2 erkeği mutlu etmesini biliyorken sizin gibiler de sadece çeneye vuruyor. Sanalda kendini tatmin etmeye devam et şansın bol olsun :D
Evet hatta kafa atip arada kendimi tutamayip tekmeleyesim geliyor
02 Yorumla- +1 yıl
Inanirim kanka :)
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. sevmem yumşak olur yalar emer vajina dudaklarını emerek sündürerek ağzıma alır sakız gibi bir sağ bir sola çiğnerim
02 Yorumla- +1 yıl
Oralllll ayrii bir kulvar :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce yumusak başlar ruhuna hitap ederim, sonra sertleşirm, kızartana akdr ovalarım sonrada penısımle tokatlarım :D
02 Yorumla- +1 yıl
baya islemden gecmeli tabi kivam icin sart dimi :))
Cevap sahibi+1 yılevet aynen öyle, sızde işi bilenlerdensınz galiba :) yaş doğrmu acaba?
+1 yılvajinayı tokatlmakmı alah canını almasın ne tür bir adistsin güldürme beni..:)
01 Yorumla- +1 yıl
Niye sadistlik olsun be tokatlanir ne var bunda :D
+1 yılEvet hatta bazen tuvalet fırçası ile vurasım geliyor
01 Yorumla- +1 yıl
Ahaha
seri seri okşayıp acıtmadan tokatlarım pat pat pat :D
01 Yorumla- +1 yıl
:)))
Arasıra tokatlarım tekme atarım, Saçlarını çekip duvara çarptığımda olur
01 Yorumla- +1 yıl
Uvvvv shittt :))))
+1 yılBen hard seviyorum. Hee dokunusum zaten hirpaliyor :-)
04 Yorumla- +1 yıl
Anladim ok :)
- +1 yıl
Hadi canim birset anlatmadim ki :-)
- +1 yıl
Anlatmana gerek yok anlarim ben:)
- +1 yıl
Kesinlikle hayir aklina gelmez basina zaten gelmemistir :-)
bazısı tokatlatmayı seviyor daha çok tahrik oluyor ama genelde nazik davranırım
04 Yorumla- +1 yıl
Sadece tokatlamak degil oksarken nasil oksarsin nekadar sert oksarsin mesela
- +1 yıl
başlangıçta yavaşça klitorisi sonraüç parmağım ile daire şeklinde dudaklarına baskı uygularım orta parmağımı arasında gezdiririm ve işaret ve yüzük parmaklarımın arasına dudaklarını sıkıştırıp aşağı yukarı hareket ettiririm , iyice sulanmaya başlayınca orta parmağımı içeriye sokarım avucumun içi dudaklara baskı uygular diğer elimin iki parmağını ıslatıp klitorisini okşarım şiddeti artarak devam eder
- +1 yıl
Bunu sen istedin dercesine bir cevap olmus :))) detayli anlatim :)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılyumusak baslamali partnerin ateslenince tas olmalisin :D
03 Yorumla- +1 yıl
:)) hiz testi
Cevap sahibi+1 yılsadece hiz degil, o anki zevkle partnerler baska dunyalara gitmeli, zirvelere, doruklara cikmali edepsizce cilginca :D
- +1 yıl
Aynenn:))
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılgenemi sen çoktandır yoktun azdırma şimdi akşam akşam :D olabilir dudaklarınıda çekiştiririm :)
03 Yorumla- +1 yıl
Okk azdirmak icin hic ugrasmama gerek kalmiyor :)
- +1 yıl
senin rumuzun yetiyor :)
- +1 yıl
:)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılhepsinin yeri ayrı. içindeki öküzü ne zaman bırakıcağını bilmek gerekio
01 Yorumla- +1 yıl
Tabii :))
parmaklarımın arasında klitorisin kaymasını hissedeceğim kadar
00 YorumlaUzun zamandir seni gormuyordum buralarda öldun mu sandim ya bademsizz (:
04 Yorumla- +1 yıl
Allah korusun de deli olmim daha yaa:))
- +1 yıl
Ben yokken naptilarsa onu :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılDört parmağımla hafiften serte vurduğum da Şap şap çıkan ses beni çıldırtıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Guzel sesler tabi :)
Cevap sahibi+1 yılBide etli pofuduk bir vajinaysa tadından yenmez sesler çıkar :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılabla sizin su soruları sormanızdaki amacı anlamıyorum vajina manyağımısınız nesiniz S:
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka sorunun vajinayla degil erkeklerin bu konudaki hareketiyle ilgili bir soru oldugunu gormuyormusun?:)
Cevap sahibi+1 yılolsun saçma sapan bir soru neyini merak ediyorsun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen neden bu kadar cinsel soru soruyorsun merak ediyorum?
010 Yorumla- +1 yıl
bir bak bakim en son nezaman sormusum
Cevap sahibi+1 yılbilmem ben hep sana denk geliyorum
- +1 yıl
Uzun zamandir denk gelmemis olmalisin yoktum cunku denk gelme istemiyorsan:)
Cevap sahibi+1 yılyooo ondan degil'de çokmu ateşlisin merak ediyorum?
- +1 yıl
Atesle yanginla suyla ilgisi yok ben bu sitede cinsellik sorusu soruyorum baska soru sorma geregi duymuyorum yeterlimi :D
Cevap sahibi+1 yılNeden cinsellik?
- +1 yıl
Onemli bir konu ve ulkemizde cok geri kalmis bir konu aydinlatmak icin konusulmasi sartt
Cevap sahibi+1 yılevet öyle ama he insanın utandıgı bir konu nasil aydınlatacaksın?
- +1 yıl
Sorulardan goruslerden okundukca aydinlaniyor insanlar genel bak konuya
Cevap sahibi+1 yılburası bir sanal ortam gerçek reelde bu soruları sorman lazım...
Gizli Üye(30-35)+1 yılparçalayabilirim. :) seninkisi ateşli şu an heralde
04 Yorumla- +1 yıl
Benimkini gec :)
Cevap sahibi+1 yılseninki çok önemli.
- +1 yıl
Oyledir kendisi :))
Cevap sahibi+1 yıltek başına kalmasın ama :) ihtiyacı olanı almalı
Narin yerlere oldukça hassas davranırım :ASDA
06 Yorumla- +1 yıl
Hassas davran da biraz sert olmak da lazim bea :)
- +1 yıl
Hmm bu ne yaman celiski MimariuS :D
- +1 yıl
Tek tarafli mutluluk olmaz zaten bencillik olmamali ama hep onlarin istedigi gibi davranarak olmaz oylede anlami yok senin de mutlu olman lazim dimi ;)
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok sert olursam derisi soyulur. Ağlarsın o zaman
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha
- Daha fazla (37)
Daha fazla(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler, vajinayi oksarken nekadar sert oksarsiniz :D? ya da sert oksamayi severmisiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler